gkr41 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 A study (no longer deemed credible) published in 1991 claimed that these statistics indicate that left-handed peoples' lifespans are shorter than those of their right-handed counterparts by as much as 9 years. The authors explained this gap by asserting that left-handed people are more likely to die in ****dents as a result of their "affliction," which renders them clumsier and ill-equipped to survive in a right-handed world. Δύσκολη η επιβίωση στη ζούγκλα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getheo Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 palia oti ekana to ekana me to aristero alla meta me mathane oi dikoi mou me to deksi kai pleon grafo me to dexi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Δε μου λετε....αυτος που γραφει εξισου γρηγορα και ευαναγνωστα και με τα δυο χερια πως λεγεται??:confused: Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Δε μου λετε....αυτος που γραφει εξισου γρηγορα και ευαναγνωστα και με τα δυο χερια πως λεγεται??:confused: Αμφίχειρες (αν δεν κάνω λάθος) Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Αμφίχειρες (αν δεν κάνω λάθος) Χμμμ....Interesting!:) Με ειχε φαει ενας φιλος μου!Ρωτα και ρωτα και ολο το ξεχνουσα! Εγω ειμαι δεξιοχειρας btw! Ευχαριστω c00kiE:) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 A study (no longer deemed credible) published in 1991 claimed that these statistics indicate that left-handed peoples' lifespans are shorter than those of their right-handed counterparts by as much as 9 years. The authors explained this gap by asserting that left-handed people are more likely to die in ****dents as a result of their "affliction," which renders them clumsier and ill-equipped to survive in a right-handed world. Δύσκολη η επιβίωση στη ζούγκλα... Υπερβολικο μου ακουγεε αυτο. Αν ελεγε οτι δεν κρατιετε καλα το σπαθι με το αριστερο και την ασπιδα με το δεξι, ή το τοξο γιατι ειναι σχεδιασμενα αλλιως να το δεκτω. Αλλα στην σημερινη εποχη; Δηλαδη τι δεν μπορουν κανουν καλα, να οδηγησουν, να φανε, να πολεμησουν, τι; Απο που ειναι αυτο το αρθρο; Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Copy paste από τη Wikipedia το έκανα. Δεν πρόσεξα αν δίνει την πηγή... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Εχω ο κλασικος αριστεροχειρας..τα παντα με το αριστερο(και αριστερο ποδι..γιατι παιζω ποδοσφαιρο) :) edit. νομιζω οτι το μηνυμα του φιλιππου αστειο..και μονο ως αστειο μπορω να παρω αυτες τι ιδεες και η αποψη του δεν ειναι σεβαστη εφοσον προσβαλει καποια ατομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 εγω ειμαι δεξιοχειρας ηξερα στο γυμνασιο εναν αριστοροχειρα που επεζε μπαλα με το δεξι ποδι!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 εγω ειμαι δεξιοχειρας ηξερα στο γυμνασιο εναν αριστοροχειρα που επεζε μπαλα με το δεξι ποδι!!! και γω τετοια περιπτωση ειμαι..αριστεροχειρας και στο ποδοσφαιρο right foot only.. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 δεξιοχειρας αλλα στην μπαλλα κ με τα δυο αλλα μετα απο πολυ προπονηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 palia oti ekana to ekana me to aristero alla meta me mathane oi dikoi mou me to deksi kai pleon grafo me to dexi Ακριβώς το ίδιο συνέβει και σε μένα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Δεξί. Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 δεξιόχειρας και εγώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucy Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 εγω μονο γραφω με το αριστερο!οτιδηποτε αλλο με δεξι..:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Ψαχνω να βρω πληροφοριες τι συμβαινει οταν αλλαζεις χερι απο μικρος αλλα δεν καταφερα. Εχει κανενας καποιο λινκ; Κυριως με ενδιαφερει να μαθω πως λειτουργει ο εγκεφαλος στους αμφιδεξιους οπως εγω γιατι νιωθω "μπερδεμενος" απο το γυμνασιο. Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Δε μου λετε....αυτος που γραφει εξισου γρηγορα και ευαναγνωστα και με τα δυο χερια πως λεγεται??:confused: Αμφίχειρες (αν δεν κάνω λάθος) Και αμφιδεξιος λεγεται :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα των αριστερόχειρων. Μονο που το website τους δε λειτουργεί (δολιοφθορά από δεξιόχειρες ίσως??) :p http://www.lefthandersday.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Ψαχνω να βρω πληροφοριες τι συμβαινει οταν αλλαζεις χερι απο μικρος αλλα δεν καταφερα. Εχει κανενας καποιο λινκ; Κυριως με ενδιαφερει να μαθω πως λειτουργει ο εγκεφαλος στους αμφιδεξιους οπως εγω γιατι νιωθω "μπερδεμενος" απο το γυμνασιο. μην φανταστεις καποια δραματικη αλλαγη. απλα λεγεται πως οι αριστεροχειρες εχουν εφεση στα μαθηματικα,φυσικη κτλ κτλ καθως χρησιμοποιουν το δεξι ημισφαιριο του εγκεφαλου τους.αντιστοιχα οι δεξιοχειρες χρησιμοποιουν το αριστερο ημισφαιριο. το οτι αλλαξες χερι(υποχρεωτικα υποθετω) δεν ειναι παραγοντας που θα αλλαξει την ζωη σου ή που θα σου δημιουργησει καποιο προβλημα:) μπορεις να βρεις πολλες πληροφοριες στο γκουγκλ καθως και σε ιατρικη βιβλιογραφια.:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akikos39 Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 εγω μονο γραφω με το αριστερο!οτιδηποτε αλλο με δεξι..:p me too (αν φοράς ρολόι σε ποιο χέρι το φοράς εγώ στο αριστερό) απάντα please Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mostel Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Αριστερός παντού εκτός από την ιδεολογία. ;) Παράθεση Stumbling, crawling, falling, trying to reach for you... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Για να γράφω μόνο το δεξί χρησιμοποιώ! Το αριστερό το έχω λίγο σαν "κουλό" στο γράψιμο...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill_Slayer Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Αριστεροχειρας απο εδώ!:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Αριστερός παντού εκτός από την ιδεολογία. ;) :lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martha_stam Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 k egw aristeroxeiras...vevaia paizw mpala,basket k kalo mou podi einai deksi!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts