Jump to content

lucy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lucy

  1. Ένας τύπος με μηχανή , πάει να περάσει τα Μεξικανικά σύνορα με δύο σάκους να ισορροπούν στους ώμους του . Φρουρός : " Τι έχεις στους σάκους ; " Τύπος : " Αμμο ! " Ο φρουρός τον κατεβάζει από τη μηχανή , ψάχνει τους σάκους ... γεμάτοι άμμο . Ο τύπος τα μαζεύει , ανεβαίνει στη μηχανή και φεύγει . Μετά από δύο εβδομάδες , πάλι τα ίδια ... Φρουρός : " Τι έχεις εκεί ; " Τύπος : " Αμμο ! " Φρουρός : " Κατέβα να σε ψάξουμε ". Τα ίδια ... τίποτα παρά άμμος και ο τύπος ανέβηκε στη μηχανή και έφυγε . Κάθε δύο εβδομάδες , επί έξι μήνες , οι έρευνες συνεχίστηκαν . Τελικά , μια βδομάδα ο τύπος δε φάνηκε . Ωστόσο , τον πέτυχε ο φρουρός στο κέντρο της πόλης και του λέει : " Κολλητέ , μας είχες τρελάνει . Ξέραμε ότι κάτι πέρναγες λαθραία πάνω - κάτω . Δε θα πω τίποτα σε κανέναν ... τι λαθραία περνούσες απ τα σύνορα ; " Κι ο τύπος απαντά : " Μοτοσικλέτες " . :p:p:lol:
  2. Πως μπορεις να ξερεις οτι δεν αντεδρασαν?ειτε στην πολη ειτε απο δικαστικους λειτουργους..αλλωστε για να γινει τωρα γνωστο σε μας συγουρα καποιοι αντεδρασαν.. μακαρι να ειναι fake ομως:O
  3. 1.60:cry::angry::help::down::O:(:mad:
  4. η ακτινογραφια γιατι??:blink:
  5. εγω μονο γραφω με το αριστερο!οτιδηποτε αλλο με δεξι..:p
  6. Ενας ληστης αφου διερηξε ενα σπιτι,ποιανει ομηρους ενα ηλικιωμενο ζευγαρι.Θελοντας να σκοτωσει ενα απο τουσ δυο,προσπαθει να αποφασισει. Ρωταει τη γυναικα -πως σε λενε εσενα? -Κλημεντινη -Α! ετσι λενε τη μανα μου.Δε θα σε πειραξω εσενα! Στη συνεχεια ρωταει τον αντρα -Πως σε λενε εσενα? -Παναγιωτη.. ..αλλα με φωναζουν και Κλημεντινη. Ηταν ενας περιπτερασς,και καποια μερα παει ενα αντρας και τον ρωταει"συγνωμη ενα κοτοπουλο θα ηθελα"."μα τι λετε κυριε,περιπτερο ειναι,δεν εχουμε κοτοπουλα..καμια τσιχλα εφημεριδα και τσιγαρα αμα θελετε" Την επομενη μερα ο ιδιος αντρας ξαναπηγαινει στο περιπτερο."Γεια σας ενα κοτοπουλο μου δινετε?""Δεν εχω κοτοπουλα,περιπτερο ειναι σας ειπα" Την επομενη μερα το ιδιο!Αυτο γινοταν για μια εβδομαδα περιπου!ο περιπτερας ειχε εκνευριστει τοσο που σκεφτοταν την επομενη φορα να τον πιασει στο ξυλο!Την αλλη μερα παει στο περιπτερο ο αντρας,"Γεια σας, μια εφημεριδες εχετε?" "Φυσικα!!" λεει χαρουμενος ο περιπτερας! "Ωραια τυλιξτε μου ενα κοτοπουλο"!
  7. Μπαίνει ένα άλογο σε ένα φούρνο και λέει στον φούρναρη: - "Μια φρατζόλα παρακαλώ." Ο φουρναρης τα παιξε.. -"Εεε..οριστε.." του δίνει το ψωμί και το άλογο φεύγει, ενώ ο φούρναρης καθώς σταυροκοπιόταν, έλεγε: - "Θεός φυλάξει! Τι άλλο θα δούμε σήμερα!;" Μετά από 2 λεπτά μπαίνει πάλι το άλογο μέσα και λέει: - "Συγνωμη, μήπως έχεις μια σακούλα γιατί είμαι με το μηχανάκι."
  8. Ο πατέρας ακούει κρυφά το μικρό γιο να προσεύχεται: - Θεέ μου φύλαγε τον μπαμπά μου, την μαμά μου, τη γιαγιά μου και δώσε χαιρετίσματα στον παππού μου. Παραξενεύτηκε λίγο, αλλά δεν έδωσε σημασία. Την άλλη μέρα ο παππούς πέθανε. Μετά από λίγο καιρό πάλι τα ίδια ο μικρός: - Θεέ μου φύλαγε τον μπαμπά μου, την μαμά μου, και δώσε χαιρετίσματα στην γιαγιά μου. Την άλλη μέρα η γιαγιά πέθανε. Ο πατέρας παραξενεύτηκε για τα καλά. Μετά από λίγο καιρό πάλι τα ίδια ο μικρός: - Θεέ μου φύλαγε την μαμά μου και δώσε χαιρετίσματα τον μπαμπά μου. Τρελάθηκε ο πατέρας, ξύπνησε νωρίς, για να μην πέσει σε κυκλοφορία μεγάλη, πήγε δουλειά και γύρισε στο σπίτι μετά τα μεσάνυκτα. Ήταν ακόμα ζωντανός. - Συγνώμη αγάπη μου, είπε, αλλά ήταν μια δύσκολη μέρα στο γραφείο σήμερα. - Εσύ είχες δύσκολη μέρα; ρωτάει η σύζυγος. Εγώ τι να πω, που πέθανε ο ταχυδρόμος μπροστά στην πόρτα του σπιτιού μας, το πρωί;:confused:
  9. Η σύζυγος ανακαλύπτει ένα σημείωμα στην τσέπη του συζύγου της που γράφει "Μαιρηλου" και έναν αριθμό τηλεφώωνου. Γίνεται έξω φρενών και παίρνει ένα τηγάνι και χτυπώντας των σύζυγό τους τον φωνάζει: - Ποια είναι αυτή; Και ο σύγυγος: - Αγάπη μου είναι η φοράδα που θα παίξω την Κυριακή στον ιππόδρομο. Σίγουρη νίκη... Την επόμενη μέρα η σύζυγος έξαλλη πάλι, παίρνει το τηγάνι και τον ξαναχτυπάει. Ο σύζυγος την ρωτάει: - Τι έγινε πάλι βρε γυναίκα; Και η σύζυγος φωνάζοντας: - Τηλεφώνησε η φοράδα
  10. Και γω.. και ολοι δλδ...και περιμενουμε που περιμενουμε για να μην κανουν τιποτα στο τελος. απλα θα ξεχαστει!
  11. :hypno: :hypno: μαρεσει που ημουν και συγουρη...πφ!:lol: τρεχα γυρευε οντος....
  12. Τα ειδικα θα βγουνε Δευτερα και Τριτη.Τωρα για τα μηχανογραφικα προφανως κανονικα τις ημερομηνιες που εχει καθε σχολειο,εφοσον δεν εχουν πει κατι κενουριο.Εγω δλδ παω τη Δευτερα κανονικα...χωρις να ξερω τα αγγλικα.. Αντε να δουμε τι αλλο θα γινει. και δλδ τι ακριβως θα κανουνε τωρα σε αυτα τα γραπτα?
  13. οκ τεσπα! και παλι ο καθενας την γνωμη του λεει! δε σημαινει οτι εκπροσωπει ολους οσους εγραψαν πανελληνιες,αν ειναι δυνατον! αν του φανηκαν ευκολα ευκολα θα πει!
  14. καταρχην δεν ειπα ποτε οτι ηταν ευκολα! ειπα οτι δεν ηταν ΠΟΛΥ δυσκολα! εχει μια διαφορα!και καταδευτερον αλλα χρονια η δυσκολια δεν ηταν σε δυο τρεις λεξεις(γιατι εκει ηταν κυριως φετος.Οι αλλες παραγραφοι του κειμενου ηταν πολυ απλες για ολους.) αλλα σε παραπανω! κι ουτε ειπα οτι εφραψα 19 ουτε 18 ουτε 17.
  15. ξερει κανεις αν καποια διευθυνση που να εχει θεματα-απαντησεις των αγγλικων..εγω δεν μπορω να τα βρω..
  16. ενταξει δεν ηταν πολυ δυσκολα!εγω παλι δυο προτασεις δεν καταλαβα απο την μεταφραση και εβαλαν αυτεσ για να ερμηνευσουμε και να παραφρασουμε! πφ :mad:
  17. ναι τα εδωσα! κι αυριο ξανα..! πανελληνιες αυτη τη φορα..:cry: :help:
  18. πραγματι!! αντε καλη μας απιτυχια!!και την πεμπτη να μαστε ολοι καπως ετσι :yahoo: :up: :p
  19. ναι σωστο κι αυτο,δεν προκειται να αλλαξει κατι,αλλα τουλαχιστον θα μαθουμε περασαμε δεν περασαμε,που κτλ! να φυγει το αγχος! κι οταν μας πανε απο μερα σε μερα,ειναι λιγο ψυχοφθορο!:cool:
  20. μιας κι ειπες για μενεγακη,θυμηθηκα της Ε.Μελετη, "ολα τα στρεματα θα ναι βλαμμενα στον ΑΝΤ1 αποψε" :lol:
  21. και ξανα υπομονη δυο μερες....... ψυχοθορο εχει καταντησει πια....:mad:
  22. 1)καθε 2 δευτερολεπτα αγοραζεται μια Barbie!! 2)Το στόμα του σκύλου είναι 200 φορές καθαρότερο από αυτό του ανθρώπου!:X 3)Ένα σαλιγκάρι έχει 25.000 δόντια!:D 4)Κανένα κομμάτι χαρτί δεν μπορεί να διπλωθεί παραπάνω από 7 φορές. :confused: 5)Είναι δυνατόν οι αγελάδες να ανέβουν τις σκάλες αλλά όχι να τις κατέβουν. 6)Το υγρό μέσα στις φρέσκες καρύδες μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν υποκατάστατο του πλάσματος στο αίμα. 7)Καις περισσότερες θερμίδες όταν κοιμάσαι παρά όταν βλέπεις τηλεόραση! 8)Η κατσαρίδα ζει μέχρι και 9 μέρες αν της κοπεί το κεφάλι και στο τέλος πεθαίνει από ασιτία.... (Αηδία?) 9)oι αρκουδες ειναι αριστεροχειρες:rolleyes:
×
×
  • Create New...