mspant Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Hacker's Keyboard ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 TouchPal και xperia keyboard port απο xda. Παρακαλω να γινει ip ban σε οσους ψηφισαν Go Keyboard Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Smartkeyboard pro από μένα, έχει τη μέγιστη και ουσιαστική παραμετροποίηση, που δεν έχει κανένα άλλο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Μετά από αρκετό διάστημα με Swiftkey και Flesky ξαναγύρισα στο G3 stock. Ο λόγος είναι ότι δουλεύει καλύτερα με το σημειωματάριο του G3 ή δεν έχω βρει τρόπο να το κάνω να δουλέψει σωστά με τα άλλα πληκτρολόγια. Το πληκτρολόγιο της google κράτησε μερικές ώρες ενώ το flesky μου αρέσει αισθητικά αλλά τις περισσότερες φορές θέλω ολίσθηση γιατί είμαι γρηγορότερος και βολεύει το κινητό σε όλες τις γωνίες χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Από αυτά που είναι στην λίστα εγώ έχω δουλέψει το Go Keyboard το Swiftkey και το Swype. Αυτό που δουλεύω καιρό τώρα και δεν έχω δοκιμάσει κάποιο άλλο γιατί με έχει βολέψει πάρα πολύ είναι το Touchpal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianton75 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Swype! Απλό και γρήγορο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotou Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Swiftkey σταθερά εδώ και 3 χρόνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 TouchPal, είναι όπως το θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maxthon Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Επιλέγω Swiftkey επειδή: Έχει καλές προβλέψεις Είναι εντελώς δωρεάν Δεν διαβάζει την λίστα με τις επαφές του τηλεφώνου Παρέχει αρκετές δωρεάν εμφανίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zbutlr Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 SwiftKey keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Touchpal :D:D Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Επιλέγω Swiftkey επειδή: Έχει καλές προβλέψεις Είναι εντελώς δωρεάν Δεν διαβάζει την λίστα με τις επαφές του τηλεφώνου Παρέχει αρκετές δωρεάν εμφανίσεις Τη λίστα με τις επαφές τη διαβάζουν για να κάνουν αυτόματη συμπλήρωση σε στοιχεία των επαφών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Swype γιατί το έχω αγορασμένο και για μένα πολύ καλύτερη επιλογή από το swyftkey, όταν το δυνατό σημείο του δευτέρου ήταν η πρόβλεψη. Δεν μπορούσε να με βοηθήσει, γιατί πραγματικά δεν έγραφα συχνά τα ίδια πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 swiftkey αλλά έχω δουλέψει και swype. Περισσότερο όμως με βόλεψε το πρώτο. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To stock Samsung μ'έχει βολέψει πιο πολύ από όλα. Έχω αγοράσει τις pro versions από Swiftkey, Swype, Flexy. Τα δούλεψα και τα τρία αλλά επέστρεψα στο stock. ΑΙΤΙΟΛΌΓΗΣΗ: Δεν μπορώ κυρίως τα πέρα-δώθε σε γράμματα αριθμούς. Στο Swiftkey αν πας στις ρυθμίσεις -->διάταξη-->αριθμοσειρά θα εμφανιστούν οι αριθμοί όπως και στο στοκ. Εγώ έχω βάλει και τα βέλη που τα έχω βρει χρήσιμα.(μεγαλώνει λίγο το keyboard αλλά χαλάλι) Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Swiftkey, είναι η μοναδική εφαρμογή που έχω αγοράσει από play store σε προσφορά τότε μισό ευρώ. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Swype!Απλά του μιλάω και γράφει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Δεν με βολεψε το πληκτρολογιο της Samsung και ηθελα να αλλαξω,και εκει που εψαχνα κατεβασα στην τυχη το SwiftKey.Αν και στην αρχη δεν με βολευε αλλα με τον καιρο το συνηθησα τελικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litirakis Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Touchpal !! απλά το καλύτερο...με βόλεψε πάρα πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis2788 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 στο samsung galaxy a5 χρησιμοποιω το swiftkey το οποιο με εχει βολέψει αρκετα.Στο δε nexus 5 εχω κατεβάσει το google keyboard και αυτο αρκετα καλο,με καλη προβλεψη,τουλαχιστον για εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 swype και απο εμενα . νομιζω ειναι το καλυτερο ετσι και γραφει καποιος με swyping Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anastasios76 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Swype γιατι μου αρεσει που εχει ενσωματωμενη λειτουργια ομιλιας για να γραφει. Οχι πως το χρησιμοποιω και τακτικα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Swiftkey γιατί έχει την πρόσθετη αριθμοσειρά. Swype καλό αλλά από τότε που βρήκα την αριθμοσειρά το παράτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskor Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ότι είναι δωρεάν. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Google Keyboard Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Swype δαγκωτο!Ασε που εχει και επικη φωνητικη πληκτρολογηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts