olympiakos Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Φιλέ μου είχα και εγώ είχα αντίστοιχο θέμα και έβαλα την 11s , αλλά όχι αυτή του Ιταλού, αλλά την Rom VNMod - EUI 5.5 011S Multilanguage S4.0 for X600, εδώ και 2 μέρες δεν μου έχει ξανασυμβεί. Δεν το δοκιμάζεις μπας και λυθεί και σε σένα και γλυτωσεις τα πήγαινε έλα στην Κίνα; πες μου μιας και την εβαλες αν δουλευουν τα double tap ανοιγμα κλεισιμο οθονης-- υπερυθρες και το κουμπι mute....και αν εχει πληρη ελληνικα και οχι μισα ελληνικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Για την 11s απο Vn mod, double tap και mute button δουλεύουν κανονικά, υπερυθρες δεν δοκίμασα οσο για τα ελληνικα είναι σαν την rom του Ιταλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Αντιμετωπισε κανεις απο σας που βαλατε την Vn mod 11s,προβλημα με τo imei της συσκευης? ειτε το βαζω χειροκινητα με το γνωστο τροπο απο engineer mode ειτε το φορτωνω απο το mobileuncletools(που εγινε toolhero)δε μπορω να το επαναφερω με τιποτα. κριμα γιατι ειναι καλη ρομ, απο τα λεγομενα σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Εγώ όχι. Όλα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 (edited) Εγώ όχι. Όλα οκ την εβαλες πανω απο eui μηπως? εγω την φλασαρα μετα απο aosp ultimate για δοκιμη. υπαρχει πιθανοτητα να παιζει ρολο? τελικα το προβλημα λυθηκε μετα απο νεο φλασαρισμα και περασμα χειροκινητα τα imei χωρις backup restore απο mobileuncle tools. να ξερα μονο για ποιο λογο εχω δημιουργησει ηδη το backup, μεσα απο το mobileuncle tools που εν τελει δεν αναγνωριζεται απο τον εαυτο του! αβυσσος! Edited March 5, 2016 by ane1989 update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Καλημέρα. Ξέρει κανείς στην 11s πως μπορούμε στα Quick settings αντί για το δικό του remote control που ανοίγει να βάλουμε το δικό μας; (universal control όπως το λεει) Επίσης αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Και με την 11s που έχω τώρα αλλά και με τις 7ς 9ς του Ιταλού που είχα παλιότερα, ενώ ορίζω για 2-3 επαφές ξεχωριστούς ήχους κλήσεις δεν κουδουνιζει πάντα με τους ήχους που έχω βάλει αλλά και με τον ήχο που έχω γενικότερα για τις κλήσεις. Ξέρει κανένας να μου πει τι πρέπει να κάνω; Παιδιά ξέρει κανείς να απαντήσει εδώ; επίσης ένα άλλο θέμα είναι ότι μου "σκοτωνει" εφαρμογές τις οποίες θέλω να τρέχουν στο παρασκήνιο. Πχ το gravity screen το οποίο το θέλω να τρέχει στο παρασκήνιο για να μπορώ να αναβω την οθόνη με ένα πέρασμα του χεριού από τον αισθητήρα φωτός. Μετά από λίγη ώρα αφού κλειδώσει σταματάει να δουλεύει η εφαρμογή Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromidis_0 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Πας στον Super Manager - manage auto launch και επιλεγεις της εφαρμογες που θες να τρεχουν επισης πατωντας το αριστερο κουμπι που σου δείχνει της προσφατες εφαρμογές κανοντας swype down σου κλειδωνει την εφαρμογή και δεν στην κλεινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Πας στον Super Manager - manage auto launch και επιλεγεις της εφαρμογες που θες να τρεχουν επισης πατωντας το αριστερο κουμπι που σου δείχνει της προσφατες εφαρμογές κανοντας swype down σου κλειδωνει την εφαρμογή και δεν στην κλεινει Και καμία ιδέα για τους ήχους; Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriszam Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 (edited) ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ X600 εδω και ενα μηνα περιπου..αγορασα το τηλεφωνο απο.vickmal και το.παρελλαβα με την 7s stable.μετα απο εκει εγκατετησα σχεδον ολες μεχρι και την 10s του ιταλου..ολο και καποιο θεμα ειχα παντα..εψαχνα να βρω μια εφαρμογη με 160 χαρακτηρες για sms και ποτε η σχεδον ποτε δεν λαμβανα μημυματα..καποια στιγμη αφου ειχα απελπιστει αποφασισα αφου διαβασα μεσα απο εδω τα παιδια που ειχαν εγκαταστησει MIUI και.τελικα εγκατεστησα την εκδοση MIUI 7 6.2.25 Vazarg... απο.τοτε και τωρα και μια εβδομαδα εχω παθει πλακα..δουλευουν τα παντα αψογα..μπαταρια τοσο καλα οσο με καμια αλλη μνημη..εχω μια μερα ανετα και με 4 μιση ωρες οθονη με ανεση..εγκαθιστω οποια εφαρμογη θελω για sms αλλα και για οτιδηποτε αλλο χρειαζομαι και δουλευει αψογα..δεν κολαει ουτε για πλακα..ελληνικη γλωσα αψογη...ποιοτητα φωτογραφιας καλυτερη απο ποτε...για οποιον θελει να ξεχασει τα προβληματα του να κανει την προσπαθεια αξιζει... MIUI ΚΑΙ.ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΓΕΛΑ... Edited March 6, 2016 by dimitriszam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Παιδιά από miui στην vn mod 11s ποια wipes πρέπει να κάνουμε; Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zioa Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 https://mega.nz/#!wYxwQRJZ!4DCtBB3AqZJEEqzElB-Mk6E02tdCFIEg6_jiww_h3KY ROM BB72 011S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 https://mega.nz/#!wYxwQRJZ!4DCtBB3AqZJEEqzElB-Mk6E02tdCFIEg6_jiww_h3KY ROM BB72 011S Ποιες ειναι οι αλλαγες ? Βελτιωθηκε τιποτα? Δε βρισκω το changelog στο forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 (edited) Εδώ μπορείς να βρεις τις αλλαγές (查看更新日志) και όλες τις επίσημες rom: http://bbs.le.com//zt/eui/le_1.html Feature Highlights Butler New lock screen feature automatic cleanup, reduce application power consumption (opens in Advanced Power Saver) Update log: [system] & Butler New lock screen automatic cleanup function, reduce application power consumption (opens in Advanced Power Saver) Optimization night sleep long standby function, reduce power consumption at night 【theme】 After the repair upgrade the desktop icon display abnormal problems 【feedback】 Optimization WIFI circumstances offline log upload logic [My music as] Repair Free flow sporadic traffic problems Ένα torrent link θα ήταν πολύ χρήσιμο, νομίζω :) Edited March 6, 2016 by talos_2002 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Παιδιά από miui στην vn mod 11s ποια wipes πρέπει να κάνουμε; cache/data/dalvik/system και μετα το φλασαρισμα της ρομ απλα cache/dalvik γενικα καλο στις αλλαγες ρομ να κανουμε clean install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ X600 εδω και ενα μηνα περιπου..αγορασα το τηλεφωνο απο.vickmal και το.παρελλαβα με την 7s stable.μετα απο εκει εγκατετησα σχεδον ολες μεχρι και την 10s του ιταλου..ολο και καποιο θεμα ειχα παντα..εψαχνα να βρω μια εφαρμογη με 160 χαρακτηρες για sms και ποτε η σχεδον ποτε δεν λαμβανα μημυματα..καποια στιγμη αφου ειχα απελπιστει αποφασισα αφου διαβασα μεσα απο εδω τα παιδια που ειχαν εγκαταστησει MIUI και.τελικα εγκατεστησα την εκδοση MIUI 7 6.2.25 Vazarg... απο.τοτε και τωρα και μια εβδομαδα εχω παθει πλακα..δουλευουν τα παντα αψογα..μπαταρια τοσο καλα οσο με καμια αλλη μνημη..εχω μια μερα ανετα και με 4 μιση ωρες οθονη με ανεση..εγκαθιστω οποια εφαρμογη θελω για sms αλλα και για οτιδηποτε αλλο χρειαζομαι και δουλευει αψογα..δεν κολαει ουτε για πλακα..ελληνικη γλωσα αψογη...ποιοτητα φωτογραφιας καλυτερη απο ποτε...για οποιον θελει να ξεχασει τα προβληματα του να κανει την προσπαθεια αξιζει... MIUI ΚΑΙ.ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΓΕΛΑ... καλημερα!επειδη με ενδιαφερει η διαχιριση μπαταριασ και η καλη φωτο,την προτεινεις εναντι των 10ς 11ς?? επεισης εχει υπομενου των εφαρμογων ,η απλα τις πεταει ολες στην επιφανεια εργασιας??ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 καλημερα!επειδη με ενδιαφερει η διαχιριση μπαταριασ και η καλη φωτο,την προτεινεις εναντι των 10ς 11ς?? επεισης εχει υπομενου των εφαρμογων ,η απλα τις πεταει ολες στην επιφανεια εργασιας??ευχαριστω.. ΣΟΣ!εκανα εγκατασταση την miui τελικα για να δω τι παιζει , και ειναι κολλημενο στην μαυρη οθονη mi.com κανωντας προφανως install, πανω απο μιση ωρα!!!ειναο νορμαλ?? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΣΟΣ!εκανα εγκατασταση την miui τελικα για να δω τι παιζει , και ειναι κολλημενο στην μαυρη οθονη mi.com κανωντας προφανως install, πανω απο μιση ωρα!!!ειναο νορμαλ?? βοηθεια απο dimitriszam!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 ΣΟΣ!εκανα εγκατασταση την miui τελικα για να δω τι παιζει , και ειναι κολλημενο στην μαυρη οθονη mi.com κανωντας προφανως install, πανω απο μιση ωρα!!!ειναο νορμαλ?? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βοηθεια απο dimitriszam!!! κανεις βοηθεια???εχει κολοησει και το μινο που μπορω να κανω ειναι να ξανα μπω στο ρεκοβερυ αλλα δεν εχω τα παλιο ζιπ της 8ς να το ξαναπερασω και συνδεοντας με υπολογιστη δενβλεπει το κινητο!!τι κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 κανεις βοηθεια???εχει κολοησει και το μινο που μπορω να κανω ειναι να ξανα μπω στο ρεκοβερυ αλλα δεν εχω τα παλιο ζιπ της 8ς να το ξαναπερασω και συνδεοντας με υπολογιστη δενβλεπει το κινητο!!τι κανω?? Ούτε backup έχεις πάρει από την προηγούμενη ρομ; Δοκίμασε να ξαναπερασεις την miui Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Ούτε backup έχεις πάρει από την προηγούμενη ρομ; Δοκίμασε να ξαναπερασεις την miuiέχει πάθει red light brick νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 έχει πάθει red light brick νομίζω. παρε αν θες εδω τηλεφωνο και ρωτα τον αν μπορε ι να τ ο συνεφερει ,ειναι τιμιος και καλος τεχνιτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriszam Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 (edited) ΣΟΣ!εκανα εγκατασταση την miui τελικα για να δω τι παιζει , και ειναι κολλημενο στην μαυρη οθονη mi.com κανωντας προφανως install, πανω απο μιση ωρα!!!ειναο νορμαλ?? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βοηθεια απο dimitriszam!!! γεια σου φιλε μου ..ενεργοποιησε το τηλεφωνο με πατημενο το πληκτο του volume up και απο την αλλη μερια του start ταυτοχρονα..θα σε παει στην οθονη recovery..απο εκει ακολουθησε τα βηματα που θα διαβασεις στη σελιδα 138που σου γραφω παρακατω.. ναι κανε λιγο υπομονη ..δεμ ν εχει κολησει το τηλεφωνο..ετσι μου εκανε και εμενα τη πρωτη φορα.. ακολουθησα τις οδηγειες απο τη σελιδα 138 απο lazarosamsung εγκατεστησα τη miui και ολα καλα. Edited March 7, 2016 by dimitriszam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isiros Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Android 6.0 έχει σκοπό να πάρει η συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Android 6.0 έχει σκοπό να πάρει η συσκευή; Ας παρει 5.1 αρχικά :p Περα απο τη πλακα παντως ελπιζω να το εχει στα πλανα της αν και με τοσες συσκευες που βγαζει πιστευω δεν την πολυ νοιαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Θέλω να πιστεύω πως θα πάρει και επίσημα από την letv. Ήταν άλλωστε η πρώτη της συσκευή. Ανεπίσημα θα πάρουμε στάνταρ πιστεύω από port από xiaomi Redmi note 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelop Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Τελικά παιδιά προχώρησα σε claim στο Paypal γιατί η κατάσταση δεν πηγαίνει άλλο, με κούρασαν. όταν τους ζήτησα για να τους το στείλω πίσω να μου δώσουν εγγυήσεις ότι: 1. δεν θα μπουν στη διαδικασία να το επισκευάσουν (DOA) 2. δεν θα μου στείλουν άλλη επισκευασμένη συσκευή από άλλο πελάτης τους. 3. θα μου στείλουν καινούργια συσκευή ακριβώς ίδια με αυτή που έχω αγοράσει και δεν θα χρονοτριβούν κανα δυο μήνες με ελέγχους, επισκευές κλπ η απάντηση τους ήταν στείλτε το μας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό δλδ, να το στείλω, να έχουν και τα λεφτά και να λήξει το dispute, όλα δικά τους. Θα το πάω μέχρι τέλος και ας μη με δικαιώσει το paypal ( παρόλο που έχω έγγραφα και video που με δικαιώνουν πλήρως). Απλά ταλαιπωρία. Έχω στείλει και mail στην ίδια την LETV εδώ και μια εβδομάδα αλλά όσο πήρατε εσείς απάντηση άλλο τόσο πήρα και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts