olympiakos Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 μια ερωτηση...στο λειτουργικο eui που βρισκεται η επιλογη για την οθονη wake up εννοω χτυπημα 2 ορες για να ανοιξει η οθονη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 στην προσβασιμοτητα double tap to brighten screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 παιδες ξερετε που παιζει η καλυτερη τιμη γιαυτο το τηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Θα βρεις στα γνωστά κινεζομαγαζα κάπου στα 180-190...κοιτά και στις αγγελίες εδώ και στο insomnia κάπου εκεί παιζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 το double tap to brighten screen ειναι σιγουρα εκει?στην προσβασιμοτητα???γιατι δεν το βρισκω....εχω επανω την emui ετσι ηρθε το τηλ....ξερει καποιος παιδια σιγουρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Με miui vazarg και 18 ώρες βαριάς χρησης, κυριως browsing, έφτασα 5 ώρες οθόνης, με Wifi συνεχώς ανοιχτό και το adaptive brightness στο φουλ. Πολυ καλή επίδοση πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 επειδη αναφερθηκε στο νημα του coolpad f1,λειτουργει η lg camera στα 21 MP mod by jpower73! https://docs.google.com/file/d/0BxCvwonoAM3uWHIwX0pMaHhaYjA/edit φλασαριστο απο TWRP,μετα κανουμε και wipe cache,dalvik cache για να ειμαστε κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 παιδια ειμαι με 5s και μου βγαζει οθονη 3 ωρες και κατι λιγο τις τελευταιες μερες χωρις να εχω αλλαξει κατι σε χρηση ουτε με καποια ενεργοβορα εφαρμογη να τρεχει απο πισω αφου εχω grennify..τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoscupra Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Καλησπερα μολις επεσε στα χερια μου ενα χ600 . Φοραει την 4ς οπως μου ηρθε . Στις κλησεις ακουω πολυ χαμηλοφωνα τους αλλους . Εχει παρατηρησει καποιος κατι? Μπορω να κανω κατι για να βελτιωθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Απο aosp για mui πως παμε? Κανουμε wipe system/cache,dalvik ή θελει και data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Φοβερή η miui του vazarg. Εκτός του ότι είναι η πιο σφαιρατη απ όλες έχει και απίστευτη μπαταρία. Με την μπαταρία στο 50% μόνιμα ανοιχτό το Wi-Fi, αρκετό σερφαρισμα και κάποιες κλήσεις 3 ώρες και 10 λεπτά οθονη.το μόνο θέμα που έχω είναι κάποιες άσχετες αποσυνδέσεις του wifi μερικές φορές Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoscupra Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Καλησπερα μολις επεσε στα χερια μου ενα χ600 . Φοραει την 4ς οπως μου ηρθε . Στις κλησεις ακουω πολυ χαμηλοφωνα τους αλλους . Εχει παρατηρησει καποιος κατι? Μπορω να κανω κατι για να βελτιωθει? Γνωρίζει κάποιος ?? Ρεν ξέρω τι να κάνω. Αν αλλάξω ρομ θα φτιάξει? Και αν ναι ποια να βάλω (δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά) αλλά να είναι απροβληματιστη και να έχω καλή ποιότητα κλήσης όπως στα άλλα μου κινητά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 (edited) Το μηνυμα πάει στο μελος "olympiakos" γιατι εχει προβλημα στο να λαβει pm.. προφανως πρεπει να σβησεις καποια μηνυματα.. ;) Φιλε μου δεν εχω πλεον το τηλεφωνο εδω και ενα μηνα.. Θα σου στειλω ομως τα μηνυματα που εστειλα και σε ενα αλλο μελος το οποιο και δουλεψε.. Έχεις περασει τους MediaTek USB VCOM drivers ? Δες εναν οδηγο εδώ για να τους περασεις ωστε να λειτουργει το flashtool https://forum.hovatek.com/thread-440.html Οτι κανεις θα το κανεις με sp flash tools αφου εχεις βαλει πρωτα του drivers για τις θυρες usb. αυτη ειναι η ρομ που θα κατεβασεις.. https://mega.nz/#!hUpmiAaZ!LYs9xjKlx0SYU-O-Qel47zpBr0_lo60rwMT1Rh-ep7Q οταν κατεβασεις την ρομ και την κανεις unzip , θα δεις οτι καποιοι φακελοι που εχει μεσα εχουν πολυ μεγαλο ονομα και αν θυμαμαι καλα και καποια κινεζικα.. σβησε τα κινεζικα και τα πολυ μεγαλα ονοματα, ωστε η διαδρομη να μην ειναι πολυ μεγαλη και δεν φορτωνει το scatter file στο flash tool. Θα βάλεις πρώτα το scatter file και θα επιλέξεις firmware update όχι download.. Θα κάνεις κλικ στο κουμπί και μετά θα συνδέσεις το τηλέφωνο σου.. Όχι από πριν.. Εδώ βρήκα την λύση.. http://www.letv.re/topic/82-brick/#comment-234 Edited January 22, 2016 by liovag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 επειδη αναφερθηκε στο νημα του coolpad f1,λειτουργει η lg camera στα 21 MP mod by jpower73! https://docs.google.com/file/d/0BxCvwonoAM3uWHIwX0pMaHhaYjA/edit φλασαριστο απο TWRP,μετα κανουμε και wipe cache,dalvik cache για να ειμαστε κομπλε. Υπαρχει καθολου διαφορα στη ποιοτητα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoscupra Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου θα το δοκιμασω το βραδυ. Το λινκ για να κατεβασω τη ρομ ζηταει ενα κωδικο και το λινκ στο letv.re δεν ανοιγει λεει Sorry, there is a problem The page you requested does not exist Error code: 1S160/2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου θα το δοκιμασω το βραδυ. Το λινκ για να κατεβασω τη ρομ ζηταει ενα κωδικο και το λινκ στο letv.re δεν ανοιγει λεει Sorry, there is a problem The page you requested does not exist Error code: 1S160/2 συγνωμη φιλε μου το μηνυμα παει σε ενα αλλο μελος που το brickare Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 επειδη αναφερθηκε στο νημα του coolpad f1,λειτουργει η lg camera στα 21 MP mod by jpower73! https://docs.google.com/file/d/0BxCvwonoAM3uWHIwX0pMaHhaYjA/edit φλασαριστο απο TWRP,μετα κανουμε και wipe cache,dalvik cache για να ειμαστε κομπλε. Ακόμα παλεύω να βρω τρόπο να περάσω την ColorOs Camera και να δουλέψει. Ήδη μετά από μια αποτυχημένη προσπάθειά μου (και αφού με "πούλησε" το titanium back up μιας και δεν μπόρεσε να επαναφέρει το back up της αρχικής κάμερας) αναγκάστηκα να ξαναφλασάρω την rom. Δεν μπορώ να βρω που είναι ακριβώς το πρόβλημα μιας και το oneplus one στο οποίο τρέχει τέλεια έχει την ίδια ακριβώς κάμερα με το κινητό μας....:wacko::wacko::worry: Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 επειδη αναφερθηκε στο νημα του coolpad f1,λειτουργει η lg camera στα 21 MP mod by jpower73! https://docs.google.com/file/d/0BxCvwonoAM3uWHIwX0pMaHhaYjA/edit φλασαριστο απο TWRP,μετα κανουμε και wipe cache,dalvik cache για να ειμαστε κομπλε. δουλευει και σε αλλα κινητα? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Παιδιά, το κινητό συνδέεται κανονικά στον υπολογιστή, ενεργοποιημένο το usb debugging, αλλά δεν αντιγραφονται αρχεία στο κινητό, ούτε mp3, ούτε φώτο, τι μπορεί να φταίει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Παιδιά, το κινητό συνδέεται κανονικά στον υπολογιστή, ενεργοποιημένο το usb debugging, αλλά δεν αντιγραφονται αρχεία στο κινητό, ούτε mp3, ούτε φώτο, τι μπορεί να φταίει ? Λογικα drivers στο pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Λογικα drivers στο pc Υπάρχουν κάποια universal drivers για το κινητό μας, γιατί απλά μόλις το συνεδεσα - αναγνωριστηκε απτον υπολογιστή και νόμιζα ότι είμαι οκ . Windows 7 64 bit έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 (edited) Υπαρχει καθολου διαφορα στη ποιοτητα ? στο μεγεθος του αρχειου υπαρχει σιγουρα διαφορα. χωρις να ξερω πολλα απο φωτογραφιες μου φαινονται καλυτερες οι φωτο,ισως κανω και λαθος. δινει 21 mp με interpolation η εφαρμογη. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δουλευει και σε αλλα κινητα? ναι δουλευει και σε αλλα κινητα,απ οτι λενε τα παιδια στο διπλανο νημα. εγω παντως που το ειχα δοκιμασει στο lg g3 δε δουλεψε,ισως λογω mediatek υποθετω. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακόμα παλεύω να βρω τρόπο να περάσω την ColorOs Camera και να δουλέψει. Ήδη μετά από μια αποτυχημένη προσπάθειά μου (και αφού με "πούλησε" το titanium back up μιας και δεν μπόρεσε να επαναφέρει το back up της αρχικής κάμερας) αναγκάστηκα να ξαναφλασάρω την rom. Δεν μπορώ να βρω που είναι ακριβώς το πρόβλημα μιας και το oneplus one στο οποίο τρέχει τέλεια έχει την ίδια ακριβώς κάμερα με το κινητό μας....:wacko::wacko::worry: δοκιμασε αν εχεις το oneplus one,με μια εφαρμογη που κανει zip τα αρχεια να παρεις backup την εφαρμογη της καμερας. app2zippro λεγεται η εφαρμογη που χρησημοποιω εγω.(γκουχου βερσιον). ετσι ωστε να μπορουμε να την φλασαρουμε μεσω recovery. ετσι μπορει να δουλεψει Edited January 22, 2016 by ane1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Ρυθμίσεις iso κτλ έχει? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 (edited) Ρυθμίσεις iso κτλ έχει? ναι εχει κανονικα εχει δοκιμασει καποιος την flyme os? Edited January 23, 2016 by ane1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 ναι εχει κανονικα εχει δοκιμασει καποιος την flyme os? Έχεις δοκιμάσει/συγκρίνει με την fv camera??? Η LG του coolpad τραβάει καλύτερες φώτο??? Πάντως το fv videocamera τραβάει και 4Κ βίντεο Η LG camera με την πατέντα των 21mpx δουλεύει σε όλα τα κινητά με MTK επεξεργαστή Προφανώς για αυτό δεν δούλεψε στο G3 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με miui vazarg και 18 ώρες βαριάς χρησης, κυριως browsing, έφτασα 5 ώρες οθόνης, με Wifi συνεχώς ανοιχτό και το adaptive brightness στο φουλ. Πολυ καλή επίδοση πιστεύω. Να ρωτήσω από θέμα notifications πως πάει??? Viber, email έρχονται κανονικά??? Επίσης αν δεν κάνω λάθος στο letv.re έγραφαν ότι δεν έχει τόσο καλή κάμερα. Ισχύει? Δοκίμασες κάποιο άλλο app για κάμερα? Την έβαλα λίγο χθες βράδυ και μου φάνηκε πολύ ωραία και καλύτερο ήχο από ultimate aosp Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts