Jump to content

nikoscupra

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikoscupra

  • Ημ. Γέννησης 01/04/1993

nikoscupra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. καλσηπερα παιδια εχω ενα π8 λιτε το οποιο ειναι απο βονταφον . Θελω να το κανω 2καρτο γιατι δεν αναγνωριζει τη 2η σιμ. Θα χασω την εγγυηση αμα το κανω 2καρτο? Στη 1η σελιδα το λινκ ειναι down υπαρχει καπου το αρχειο? και οδηγιες για το πως το κανουμε? Ευχαριστω εκ των προτερων :)
  2. Καλησπερα παιδια . Προσπαθησα να περασω τη ρομ του ιταλου αλλα χωρις επιτυχια . Εκανα τα βηματα ενα ενα αυτα που παρουσιαζονται στη σελιδα 50 εδω , αλλα στο σημειο που λεει για τον φακελο TWRP δεν γινεται κατι . Οταν παταω power off κλεινει το κινητο και μετα απο 3 δευτερολεπτα παταω power + volume up και μπαινει στο εργοστασιακο recovery που λεει EUI και ειναι στα κινεζικα , μετα παταω παρατεταμενα το power να κλεισει , κλεινει και οταν το αφηνω το κουμπι ξανα ανοιγει και μπαινει εκει παλι στα κινεζικα . μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι η πρωτη επιλογη ειναι να κανει restart και να ανοιξει το κινητο . Οποτε και ανοιγει μπαινω στην διαχειριση αρχειων και τιποτα πουθενα φακελος TWRP . Τι να κανω?
  3. Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου θα το δοκιμασω το βραδυ. Το λινκ για να κατεβασω τη ρομ ζηταει ενα κωδικο και το λινκ στο letv.re δεν ανοιγει λεει Sorry, there is a problem The page you requested does not exist Error code: 1S160/2
  4. Γνωρίζει κάποιος ?? Ρεν ξέρω τι να κάνω. Αν αλλάξω ρομ θα φτιάξει? Και αν ναι ποια να βάλω (δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά) αλλά να είναι απροβληματιστη και να έχω καλή ποιότητα κλήσης όπως στα άλλα μου κινητά)
  5. Καλησπερα μολις επεσε στα χερια μου ενα χ600 . Φοραει την 4ς οπως μου ηρθε . Στις κλησεις ακουω πολυ χαμηλοφωνα τους αλλους . Εχει παρατηρησει καποιος κατι? Μπορω να κανω κατι για να βελτιωθει?
  6. nikoscupra

    Doogee F5

    Εγω οταν το ειχα προσπαθησα να συνδεσω ενα bluetooth που ειχα και μια χαρα το ειδε και δουλευε πενα ( λεω το ειχα επειδη πλεον εχω ενα Elephone M2)
  7. Καλησπερα . Πρωτη φορα χρηστης χιαομι (πορελαβα μολις σημερα ) . Εχω ενα προβλημα . Με το που παρελαβα το τηλεφωνο ακολουθησα ολα τα βηματα και φλασαρα την ελληνικη ρομ . Μετα ανακαλυψα οτι ενω ολα ειναι ενταξει το Youtube εχει προβλημα . Οταν παταω να παιξει ενα βιντεακι αυτο παιζει για λιγα δευτερολεπτα (3-4) και μετα σταματαει σαν να κολλαει . Αφου επιμεινω μου πεταει το μηνυμα για να ξαπατησω για επαναληψη . Οταν το παταω ξεκιναει να παιζει η εικονα χωρις ηχο ομως . Τραβηξα και ενα βιντεακι για να δειτε τι εννοω goo.gl/photos/okhxxwuK3eprxyaSA Αν καποιος ξερει να με βοηθησει θα το εκτιμησω . Ενημερωτικα δοκιμασα απεγκατασταση και εγκατασταση παλι αφου ειχα κανει διαγραφη της cache της εφαρμογης χωρις ομως αποτελεσμα .
  8. nikoscupra

    Doogee F5

    Απο που το εκανες παραγγελια και με ποια μεταφορικη στο εστειλαν? Πολυ γρηγορα εκανε! Εγω το πηρα απο gearbest 25/11 , το tracking number εμφανίστηκε στις 27 του μηνα και το εστειλαν με bpost ( τωρα που κοιταξα ειναι στη φαση arrival at export hub . Περιμενουμε εντυπώσεις ! :)
  9. nikoscupra

    Doogee F5

    το εκανα και εγω παραγγελια απο gearbest το γκρι 16αρι στα 139$ . Ανυπομονω να μου ερθει!! Ποσες μερες να υπολογιζω? Σημερα το πρωι μου στειλανε tracking number αλλα οταν το ψαχνω δεν μου το βγαζει καπου . υποθετω πως ειναι λογικο αυτο μιας και το βγαζει με μια καθυστερηση .
  10. Τελικα το προβλημα με τα restart λυθηκε μετα απο μια επαναφορα που εκανα παλι . δεν ξερω τι να πω ολα καλα μεχρι στιγμης εδω και 4 μερες .
  11. Επαναφορα εκανα οταν το πήρα και δεν εγινε κατι , να δοκιμασω παλι ? Με την εργοστασικη ρομ ειναι και knox 0x0
×
×
  • Create New...