vagelis3k Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Nαι μια χαρα περναει Μου λες ποια wipe έκανες φιλαράκι? Γιατί σε μένα έβγαζε ερρορ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Μου λες ποια wipe έκανες φιλαράκι? Γιατί σε μένα έβγαζε ερρορ. Ευχαριστώ error απο wipe δεν εχεις ποτε...δεν εχει κατεβει σωστα το zipακι...ξανακατεβασε το. Κανε wipe...data,dalvik,cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isiros Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Και wipe system χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Και wipe system χρειάζεται. Nope,περναει και με dirty flash χωρις factory reset,η wipe system. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Και wipe system χρειάζεται. αυτο φοβαμαι...κι απλως βαριεμαι να ξαναστηνω το κινητο...θα περιμενω καμια βδομαδα μηπως βγαλει κανα update και αν οχι θα περασω την 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wandy77 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Hello all, I present you Unofficial International LeTV Phone Support http://www.www.letv.re I need your help. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Hello all, I present you Unofficial International LeTV Phone Support http://www.www.letv.re I need your help. the link does not work Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Delete "www." Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Και aosp multilanguage βλέπω διαθέσιμη, έχει δοκιμάσει κανείς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 http://forum.xda-developers.com/android/general/rom-letv-x600-ultimate-aosp-rom-t3217135 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wandy77 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 sorry, the good link http://www.letv.re Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 25% με Screen on time 2h 48m και χωρις 3g-4g μονο WiFi στην 7ς Ψιλο ασχημα ε ? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Nope,περναει και με dirty flash χωρις factory reset,η wipe system. Τι ακριβώςείναι το dirty flash??Είναι άλληδιαδικασία από αυτή που κάναμε γιατην 8ς από 7ς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 25% με Screen on time 2h 48m και χωρις 3g-4g μονο WiFi στην 7ς Ψιλο ασχημα ε ? :( Nαι πολυ...εχω με 7s και την kernel 4.50 ωρες SOT και μονιμα wi-fi ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι ακριβώςείναι το dirty flash??Είναι άλληδιαδικασία από αυτή που κάναμε γιατην 8ς από 7ς??? Aπλα flashαρουμε κατι χωρις factory reset η format data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Ας ελπισω να στρωσει με το καιρο τοτε :O ηταν μετα τη πρωτη φορτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Ας ελπισω να στρωσει με το καιρο τοτε :O ηταν μετα τη πρωτη φορτιση Πες το ρε ανθρωπε...θελει καμια 10αρια να στρωσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Και aosp multilanguage βλέπω διαθέσιμη, έχει δοκιμάσει κανείς ; kai tις 2 που υπαρχουν και ειναι καλες. Προσφατα βγηκε και μια νεα εκδοση αυτης που ειναι στο xda. πολυ καλη ρομ 3,5 με 4 ωρες οθονη με πολυ χρηση αποκλειστικα 4g. 5 ωρες 40λεπτα σε wifi. ταχυτητα,καρφι. Θα την ξαναβαλω προς τις γιορτες. :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 kai tις 2 που υπαρχουν και ειναι καλες. Προσφατα βγηκε και μια νεα εκδοση αυτης που ειναι στο xda. πολυ καλη ρομ 3,5 με 4 ωρες οθονη με πολυ χρηση αποκλειστικα 4g. 5 ωρες 40λεπτα σε wifi. ταχυτητα,καρφι. Θα την ξαναβαλω προς τις γιορτες. :lol: ir,πυξιδα δουλευουν? Ειναι απο xiaomi note 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gizmojunkie Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Γεια σε όλους! Για όσους ενδιαφέρονται έχω κάνει ένα μικρό συγκριτικό πίνακα μεταξύ των LeTV Le 1s X500, Meizu Blue Charm Metal, Xiaomi Redmi Note 3 εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Γεια σε όλους! Για όσους ενδιαφέρονται έχω κάνει ένα μικρό συγκριτικό πίνακα μεταξύ των LeTV Le 1s X500, Meizu Blue Charm Metal, Xiaomi Redmi Note 3 εδώ. για τα fm radio και στο λε και στο ρεδμι μην είσαι σίγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_19 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Καλησπέρα παιδιά εγώ έχω περάσει την έκδοση του ιταλού την 6s k kernel 3.10.61. Αν περάσω την 7s είναι καλύτερη σε μπαταρία wifi k σε όλα σε σχέση με την 6s; Αυτό που κάνω είναι να μπω σε download mode κ να κάνω μόνο install; Ή χρειάζεται κ τίποτα άλλο; Κ κάτι άλλο από εφαρμογές μηνύματα κ όλα θα χαθούν; Κ θα θέλει να τα περναω από την αρχή; Την 7s από που την κατεβαζω; Ευχαριστώ. Συγνώμη αν κουρασα... Ναι σε όλα και εδώ είσαιhttp://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x600/487479-rom-letv-x600-bb72-basata-su-eui-stock.html φιλε μου σε ευχαριστω...αν περασω την 7s μονο με install οπως λες.μετα κατι εξτρα που εχει οπως αυτο Enable_Home_Double_Tap_5.5.007S.zip κ αυτο Enable_Sleep_Tap_StatusBar_5.5.007S.zip παλι μονο με install τα περναω κ αυτα? k αυτο εδω τι ειναι? Kernel_5.5.007S.zip χρειαζεται να το περασω κ αυτο? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Δικο σου ειναι το blog? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά εγώ έχω περάσει την έκδοση του ιταλού την 6s k kernel 3.10.61. Αν περάσω την 7s είναι καλύτερη σε μπαταρία wifi k σε όλα σε σχέση με την 6s; Αυτό που κάνω είναι να μπω σε download mode κ να κάνω μόνο install; Ή χρειάζεται κ τίποτα άλλο; Κ κάτι άλλο από εφαρμογές μηνύματα κ όλα θα χαθούν; Κ θα θέλει να τα περναω από την αρχή; Την 7s από που την κατεβαζω; Ευχαριστώ. Συγνώμη αν κουρασα... φιλε μου σε ευχαριστω...αν περασω την 7s μονο με install οπως λες.μετα κατι εξτρα που εχει οπως αυτο Enable_Home_Double_Tap_5.5.007S.zip κ αυτο Enable_Sleep_Tap_StatusBar_5.5.007S.zip παλι μονο με install τα περναω κ αυτα? k αυτο εδω τι ειναι? Kernel_5.5.007S.zip χρειαζεται να το περασω κ αυτο? ευχαριστω πολυ Nai file.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 (edited) ir,πυξιδα δουλευουν? Ειναι απο xiaomi note 2? δεν εχω βαλει πυξιδα άλλα σιγουρα το IR δεν δουλευει. βασικα σε μπαταρια οι aosp ρομς που ειχα ηταν ~ http://www.movilesdualsim.com/tema/rom-letv-x600-aosp-massopa-by-maxteam_v1.116768/ ειναι aosp με ομορφες προσθηκες απο ισπανικο φορουμ.Ομορφη γρηγορη και μου εβγαζε ανετα 4 ωρες οθονη σε 3g και 5ωρες30λεπτα σε wifi. Πιστευω η καλυτερη aosp που ειχα στο κινητο. ~ http://forum.xda-developers.com/android/general/rom-letv-x600-ultimate-aosp-rom-t3217135 ειναι η γνωστη ultimate aosp που μου βγαζει ομως ελαχιστα χειροτερο χρονο σε 3g και ιδιο χρονο σε wifi.Ειναι ελαχιστα πιο λιτη απο την Massopa. αν προερχεστε απο EUI based οπως ειναι η BB72 θελει τοτε full wipe και το system επισης η 6s του ΒΒ72 ηταν φοβερη σε μπαταρια,ανωτερη ολων αλλα δεν ειχε lockscreen notifications. Με αυτην εβγαζα ανετα 4,5 ωρες σε 3g...και 5.5ωρες σε wifi.Καποιες φορες και 6 ωρες. τωρα εχω την 7sRL και ειναι καλη,δεν πιανει ομως σε μπαταρια την Massopa AOSP των Ισπανων να θυμαστε οταν αλλαζετε εντελως στυλ πχ απο aosp σε ΕUI πρεπει να κανετε wipe το system αλλα μην κανετε το internal storage γιατι θα χασετε τα παντα και δεν θα μπορειτε να φλασαρετε τιποτα μετα. Edited December 3, 2015 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Τα addons που υπαρχουν στο 2ο λινκ που παρεθεσες, τα βαζουμε? Απλα τα μεταφερουμε μεσα στο φακελο sd και αυτα οπως την ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcfreak Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 μπορει καποιος που ειναι στην 8 να μας βαλει το apk walkman να το βαλουμε και στην 7 να μην ψαχνουμε?το κανεις με το apk extractor ευκολα ευχαριστω https://www.apkmirror.com/?s=walkman&post_type=apps_post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts