Baniko Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 (edited) Είδα ότι βγήκε και η 13s από τον ΒΒ72. Τώρα είμαι με την 11s από τον ΒΒ72. Και το ερώτημα είναι: EUI 13s by BB72 http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x600/487479-rom-letv-x600-bb72-basata-su-eui-stock.html post #2, ή MIUI v7 6.4.15 by vasarg http://www.letv.re/topic/99-miui-v7-6415-international/?page=1 ?? Κάθε πρόταση δεκτή! Edited April 23, 2016 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Εγώ είμαι με την τελευταία Miui V7 7.2.1.0 του Vazarg και είναι super. Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Είδα ότι βγήκε και η 13s από τον ΒΒ72. Τώρα είμαι με την 11s από τον ΒΒ72. Και το ερώτημα είναι: EUI 13s by BB72 http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x600/487479-rom-letv-x600-bb72-basata-su-eui-stock.html post #2, ή MIUI v7 6.4.15 by vasarg http://www.letv.re/topic/99-miui-v7-6415-international/?page=1 ?? Κάθε πρόταση δεκτή! Aν εχεις βαρεθει eui βαλε την miui , διαφορετικα δεν υπαρχουν αλλαγες απο 11ς σε 13ς απο οσο διαβαζω και ειδα 3 μερες που την ειχα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klearchos123 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Γεια σας! Σκεφτομαι να αγορασω το κινητο. Διαβασα οτι δεν εχει γυροσκοπιο, γενικα δημιουργει καποιο προβλημα αυτο ως προς τη χρηση του κινητου σε εφαρμογες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_specter Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Γεια σας! Σκεφτομαι να αγορασω το κινητο. Διαβασα οτι δεν εχει γυροσκοπιο, γενικα δημιουργει καποιο προβλημα αυτο ως προς τη χρηση του κινητου σε εφαρμογες?? Να το παρεις, αξιζει ! Εχει γυροσκοπιο, το χ500 δεν εχει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klearchos123 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Να το παρεις, αξιζει ! Εχει γυροσκοπιο, το χ500 δεν εχει ! Ναι οντως εκανα λαθος το topic αν και μαλλον στο x600 θα καταληξω τελικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 είπα να δοκιμάσω την miui v7 6.4.15. Δεν μου δουλεύει το auto brightness! καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Ναι οντως εκανα λαθος το topic αν και μαλλον στο x600 θα καταληξω τελικα! και απο που θα το παρεις φιλε μου εγω δεν το εχω βρει πουθενα σε αξιολογο μαγαζι το 32 gb λεω :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Καλησπέρα σε ολους! Διάβασα σχεδόν ολες τις σελιδες για το χ500 και το χ600 και πραγματικά δε ξερω που να καταλήξω!βασικα πραγματα οτι εχουν και τα 2 υποστήριξη για αναβάθμιση costum rom και ειναι στα ιδια λεφτα. Οποτε, Ποιο απο τα 2 μου προτείνετε? Sent from my Lenovo A806 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tssotiris Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 για καλύτερες φωτογραφίες μάλλον χ600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 για καλύτερες φωτογραφίες μάλλον χ600 Μονο φωτογραφίες καλύτερες? Ταχύτητα? Sent from my Lenovo A806 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tssotiris Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 στο antutu ειναι λίγο πιο γρηγορο το χ600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Letv Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Καλησπέρα, οποίος έχει πρόβλημα με το WiFi μην τολμισει να προσπαθήσει το υποτιθέμενο κόλπο με το λαστιχακι ή οτι άλλο σκαρφιστει να σφινωσει στην κεραία για "καλύτερο" σήμα. Ναι κατάφερα να σπασω το μικρο αυτό σιδεράκι της κεραιας, ναι κατάφερα να αγοράσω ενα κινητό 250€ και στο μήνα να έχω πρόβλημα( και να προσπαθώ να το παίξω μάστορας εφόσον δεν έχω στην Ελλάδα service της εταιρίας) και να κατάληξω με ενα γ@μ+μενο high-end κουτί χωρίς WiFi .Οκ χρυσος καλος ο mediateck, σφαίρα επιδόσεις, αλλα οταν στο μηνα εχεις προβλημα σε βασικες λειτουργιες ενος κινητου κατι παει λαθος. Επίσης αν αυτό το κινητό φοράει gorilla glass εγώ μπορω να παρουσιάζω την γάτα μου ως τίγρη( εμφανής οι 2-3 γρατσουνιές απο το βαλε-βγαλε στο τζιν). Νιώθω πολύ αφελής που εμπιστευτικά εταιρία που μόλις έβγαλε το πρωτο της κινητό και έτρεξα να το αγοράσω... Αυτά..με λιγα λογια κλαίω τα 250 ηδη απο τον 1μιση μήνα χρήσης,αρκετα κακό..������ Edited April 25, 2016 by Letv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Καλησπέρα, οποίος έχει πρόβλημα με το WiFi μην τολμισει να προσπαθήσει το υποτιθέμενο κόλπο με το λαστιχακι ή οτι άλλο σκαρφιστει να σφινωσει στην κεραία για "καλύτερο" σήμα. Ναι κατάφερα να σπασω το μικρο αυτό σιδεράκι της κεραιας, ναι κατάφερα να αγοράσω ενα κινητό 250€ και στο μήνα να έχω πρόβλημα( και να προσπαθώ να το παίξω μάστορας εφόσον δεν έχω στην Ελλάδα service της εταιρίας) και να κατάληξω με ενα γ@μ+μενο high-end κουτί χωρίς WiFi .Οκ χρυσος καλος ο mediateck, σφαίρα επιδόσεις, αλλα οταν στο μηνα εχεις προβλημα σε βασικες λειτουργιες ενος κινητου κατι παει λαθος. Επίσης αν αυτό το κινητό φοράει gorilla glass εγώ μπορω να παρουσιάζω την γάτα μου ως τίγρη( εμφανής οι 2-3 γρατσουνιές απο το βαλε-βγαλε στο τζιν). Νιώθω πολύ αφελής που εμπιστευτικά εταιρία που μόλις έβγαλε το πρωτο της κινητό και έτρεξα να το αγοράσω... Αυτά..με λιγα λογια κλαίω τα 250 ηδη απο τον 1μιση μήνα χρήσης,αρκετα κακό..������ Δεν αναφαιρεται πουθενα οτι το κινητο εχει gorilla glass. Εισαι ο πρωτος ο οποιος εχει τοσο χοντρο θεμα με το wifi σε αυτο το νημα. Εφοσον ηταν προβληματικο το κινητο γιατι δεν το επεστρεψες απο εκει που το πηρες ωστε να σου κανουν refund η να σου δωσουν καινουργιο οπως καναν αλλα παιδια στο παρελθον ? Το κινητο ειναι παρα πολυ καλο και ποιοτικο για τη τιμη του . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Καλησπέρα, οποίος έχει πρόβλημα με το WiFi μην τολμισει να προσπαθήσει το υποτιθέμενο κόλπο με το λαστιχακι ή οτι άλλο σκαρφιστει να σφινωσει στην κεραία για "καλύτερο" σήμα. Ναι κατάφερα να σπασω το μικρο αυτό σιδεράκι της κεραιας, ναι κατάφερα να αγοράσω ενα κινητό 250€ και στο μήνα να έχω πρόβλημα( και να προσπαθώ να το παίξω μάστορας εφόσον δεν έχω στην Ελλάδα service της εταιρίας) και να κατάληξω με ενα γ@μ+μενο high-end κουτί χωρίς WiFi .Οκ χρυσος καλος ο mediateck, σφαίρα επιδόσεις, αλλα οταν στο μηνα εχεις προβλημα σε βασικες λειτουργιες ενος κινητου κατι παει λαθος. Επίσης αν αυτό το κινητό φοράει gorilla glass εγώ μπορω να παρουσιάζω την γάτα μου ως τίγρη( εμφανής οι 2-3 γρατσουνιές απο το βαλε-βγαλε στο τζιν). Νιώθω πολύ αφελής που εμπιστευτικά εταιρία που μόλις έβγαλε το πρωτο της κινητό και έτρεξα να το αγοράσω... Αυτά..με λιγα λογια κλαίω τα 250 ηδη απο τον 1μιση μήνα χρήσης,αρκετα κακό..������ Το κινητό δεν έχει gorilla Glass. Επίσης με όλες τις μηχανές συμβαίνει ακομα και στα επώνυμα να παρουσιάζουν πρόβλημα. Το wifi δεν είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα για το συγκεκριμένο κινητό. Αν θέλεις το σοβαρό πρόβλημα αυτου το κινητού είναι ότι κατασκευαστικά έχει λάθος και σπάει σχετικά εύκολα η οθόνη αμα σου πέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pre7dator Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Μα φιλέ μου το πρόβλημα αυτό εμφανίστηκε προτου πειραματιστω με ρουτ και ρομς, είχα συστημα μαμά (Παραγγελία απο Σκρουτζ ηταν, με multi language ROM ηρθε, βέβαια τελείως άθλια και πολύ τροποποιημένη απο τις βασικες, γονατίζοντας το κινητό) Αλλά και παλι αν ψαξεις στο Google 'letv WiFi anntena problem ' δυστυχώς υπαρχουν πολλά και σε όλα δείχνει ως solution την κινεζική ROM 0117E ή να ανοιξω το καπάκι και να βάλω κάτι στα δοντακια της κεραίας ώστε να είναι πιο ανυψωμένα (έχει και ενα παρόμοιο ποστ λίγο πιο πανω με WiFi fix και έχει τον ίδιο τροπο) Και όσον αφορα το root-flashing δεν είναι το πρωτο κινητό που κανω .. Και δεν έχω κανει λάθος εκεί ώστε να ευθύνεται απο εμένα, διότι ξανά λέω εμφανίστηκε το πρόβλημα πριν πειραξω τίποτα!! :) http://www.movilesdualsim.com/tema/wifi-debil-letv-x600-solucion-hardware-guia-fotos-nuevas.109056/ (Σε εμένα δεν λειτουργει ουτε και με αυτή την πατεντα , βέβαια ψιλιαζομαι να έχει θέμα το WiFi anntena στο καπάκι και έχω τσεκαρει καπάκια σε σελίδες για αγορά 10-15€ με την κεραία , αλλά δεν παιζει PayPal σε εξωτερικο Ουτε σε μενα δουλεψε αυτη η πατεντα, μη σου πω εγινε χειροτερα. Κι εγω στα 3 μ απτο ρουτερ χαλια σημα εχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Letv Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Καλησπέρα, οποίος έχει πρόβλημα με το WiFi μην τολμισει να προσπαθήσει το υποτιθέμενο κόλπο με το λαστιχακι ή οτι άλλο σκαρφιστει να σφινωσει στην κεραία για "καλύτερο" σήμα. Ναι κατάφερα να σπασω το μικρο αυτό σιδεράκι της κεραιας, ναι κατάφερα να αγοράσω ενα κινητό 250€ και στο μήνα να έχω πρόβλημα( και να προσπαθώ να το παίξω μάστορας εφόσον δεν έχω στην Ελλάδα service της εταιρίας) και να κατάληξω με ενα γ@μ+μενο high-end κουτί χωρίς WiFi .Οκ χρυσος καλος ο mediateck, σφαίρα επιδόσεις, αλλα οταν στο μηνα εχεις προβλημα σε βασικες λειτουργιες ενος κινητου κατι παει λαθος. Επίσης αν αυτό το κινητό φοράει gorilla glass εγώ μπορω να παρουσιάζω την γάτα μου ως τίγρη( εμφανής οι 2-3 γρατσουνιές απο το βαλε-βγαλε στο τζιν). Νιώθω πολύ αφελής που εμπιστευτικά εταιρία που μόλις έβγαλε το πρωτο της κινητό και έτρεξα να το αγοράσω... Αυτά..με λιγα λογια κλαίω τα 250 ηδη απο τον 1μιση μήνα χρήσης,αρκετα κακό..������ Ουτε σε μενα δουλεψε αυτη η πατεντα, μη σου πω εγινε χειροτερα. Κι εγω στα 3 μ απτο ρουτερ χαλια σημα εχω.. Φιλέ μου το ξανά λέω.. Νιώθω αφελής που εμπιστευτικά εταιρία που έβγαλε το πρωτο της κινητό και το πήρα. Το προιγουμενο μου galaxy s duos gt7562 μοντελο του '10 το ζηλεύω που ανοίγει WiFi και ας κολλάει ακόμα και στο μενού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordNebula Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Τι κολλήματα σου έχει βγάλει γιατί εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω θέμα. Για το Led δοκίμασε να βάλεις το Light manager, λογικά θα δουλεύουν όλα τα χρώματα.(δεν το λέω σίγουρα γιατί το έχω οφ το led) Αναβαθμίσεις μέσω ρικοβερι αλλά όχι αυτές νομίζω που σου βγάζει το τηλέφωνο αλλά αυτές που δίνει o vazarg Κάνα 2 φορές δεν άνοιξε το μενού των κλήσεων παρά μόνο με άνοιξε κλείσε την οθόνη αρκετές φορές κάποια στιγμή ξύπνησε. Βέβαια από τότε δεν το έχει ξανά κάνει. Επίσης παρατήρησα πως η ορθογραφία στο υπάρχων πληκτρολόγιο (google) δεν δουλεύει αν υπάρχει κάποια λύση εκτός αλλαγής app δεκτή αλλιώς οκ βάζω άλλο. Το cm securιty για κλείδωμα εφαρμογών που θέλω με κωδικό δεν δουλεύει παρά μόνο αυτό που έχει η ρομ και είναι μόνο με μοτίβο από ότι έχω δει. Για το led οκ δεν θα κατεβάσω app έτσι κι αλλιώς και με τη 11s μπλέ και κόκκινο είχα μόνο οπότε οκ,απλά μου φαίνεται παράξενο που ενώ στο μενού έχει τους χρωματισμούς και τους κάνει δεν δέχεται τίποτα άλλο εκτός του πράσινου.Στην αυτόματη φωτεινότητα οθόνης η απόκριση είναι πάρα πολύ αργή αρκετές φορές με αποτέλεσμα να μην βλέπεις τίποτα και είναι αρκετά εκνευριστικό (δεν το έχω στο αυτόματο τώρα αλλά δεν είναι λύση αυτή). Σε γενικές γραμμές πάντως δεν έχω παράπονο απλά το μενού είναι περίεργο αλλά συνηθίζεται. Και κάτι ακόμα από της ρομ που δίνει ο vazarg για εγκατάσταση θέλει clean install η περνάνε από πάνω ? Αυτά τα ολίγα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Φιλέ μου το ξανά λέω.. Νιώθω αφελής που εμπιστευτικά εταιρία που έβγαλε το πρωτο της κινητό... ... Φίλε μου από που το πήρες; από Ελληνικό site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Κάνα 2 φορές δεν άνοιξε το μενού των κλήσεων παρά μόνο με άνοιξε κλείσε την οθόνη αρκετές φορές κάποια στιγμή ξύπνησε. Βέβαια από τότε δεν το έχει ξανά κάνει. Επίσης παρατήρησα πως η ορθογραφία στο υπάρχων πληκτρολόγιο (google) δεν δουλεύει αν υπάρχει κάποια λύση εκτός αλλαγής app δεκτή αλλιώς οκ βάζω άλλο. Το cm securιty για κλείδωμα εφαρμογών που θέλω με κωδικό δεν δουλεύει παρά μόνο αυτό που έχει η ρομ και είναι μόνο με μοτίβο από ότι έχω δει. Για το led οκ δεν θα κατεβάσω app έτσι κι αλλιώς και με τη 11s μπλέ και κόκκινο είχα μόνο οπότε οκ,απλά μου φαίνεται παράξενο που ενώ στο μενού έχει τους χρωματισμούς και τους κάνει δεν δέχεται τίποτα άλλο εκτός του πράσινου.Στην αυτόματη φωτεινότητα οθόνης η απόκριση είναι πάρα πολύ αργή αρκετές φορές με αποτέλεσμα να μην βλέπεις τίποτα και είναι αρκετά εκνευριστικό (δεν το έχω στο αυτόματο τώρα αλλά δεν είναι λύση αυτή). Σε γενικές γραμμές πάντως δεν έχω παράπονο απλά το μενού είναι περίεργο αλλά συνηθίζεται. Και κάτι ακόμα από της ρομ που δίνει ο vazarg για εγκατάσταση θέλει clean install η περνάνε από πάνω ? Αυτά τα ολίγα :) Για το Led τώρα που το δοκίμασα δουλεύουν όλα τα Χρώματα που έχει στην λιστα(το εκανα δοκιμή στις κλησεις) βέβαια δεν βρήκα επιλογή να προσθέσεις και άλλες εφαρμογές για να ανάβει το Led όταν έρχεται ειδοποιηση(πχ fb). O vazarg δίνει δύο miui. Αν είναι update της ίδιας την περνάς από πάνω, αν θες να πας απ την μια στην άλλη κάνεις clean install. Θα σου προτεινα να βάλεις το smart app lock που σίγουρα δουλεύει με κωδικο(το χρησιμοποιώ). Για το πληκτρολόγιο δεν χρησιμοποιώ το stock οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω όπως και για την φωτεινότητα που ποτέ δεν την έχω στο αυτόματο. Αν θες πάντως για την φωτεινότητα δοκίμασε το lux από το στορ η καλύτερα κανε ερώτηση στον vazarg στο letv.re απαντάει παντα Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 ποια ειναι τα λινκ για τις 2 MIUI του vazarg? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 ποια ειναι τα λινκ για τις 2 MIUI του vazarg? http://www.letv.re/forum/51-miui/ Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Letv Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Φίλε μου από που το πήρες; από Ελληνικό site? Ναι απο skroutz(δεν θυμάμαι το όνομα του καταστηματος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Φιλέ μου το ξανά λέω.. Νιώθω αφελής που εμπιστευτικά εταιρία που έβγαλε το πρωτο της κινητό και το πήρα. Το προιγουμενο μου galaxy s duos gt7562 μοντελο του '10 το ζηλεύω που ανοίγει WiFi και ας κολλάει ακόμα και στο μενού.. Διαφωνώ κάθετα σε αυτό που λες φίλε μου,παρόλο που προσπαθώ να καταλάβω την απογοήτευση σου με την ελαττωματική συσκευή! Έχω δει με τα μάτια μου παρόμοιο πρόβλημα σε samsung συσκευή.Και σου παραθέτω την μάρκα για να σου αποδείξω ότι όταν μια εταιρία κατασκευάζει 1000δες συσκευές φυσικά κάποια θα σου βγουν ελαττωματικά.Θα έκανες σωστά να διαμαρτυρώσουν εάν έστελνες πίσω την συσκευή και σε έβγαζαν τρελό ή δεν σου την άλλαζαν/έφτιαχναν! Αλλά γνωρίζεις όταν αγοράζεις κάτι από κίνα 60% πιο φθηνά απ'οτι αν θα το αγοραζες εδώ έχει και την συγκεκριμένη ταλαιπωρία εάν βγει ελαττωματικό. (το πήγαινε έλα της συσκευής) Οπότε κατανόησε ότι το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης το έχεις εσύ και μην το ρίχνεις άλλου. Φιλικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Διαφωνώ κάθετα σε αυτό που λες φίλε μου,παρόλο που προσπαθώ να καταλάβω την απογοήτευση σου με την ελαττωματική συσκευή! Έχω δει με τα μάτια μου παρόμοιο πρόβλημα σε samsung συσκευή.Και σου παραθέτω την μάρκα για να σου αποδείξω ότι όταν μια εταιρία κατασκευάζει 1000δες συσκευές φυσικά κάποια θα σου βγουν ελαττωματικά.Θα έκανες σωστά να διαμαρτυρώσουν εάν έστελνες πίσω την συσκευή και σε έβγαζαν τρελό ή δεν σου την άλλαζαν/έφτιαχναν! Αλλά γνωρίζεις όταν αγοράζεις κάτι από κίνα 60% πιο φθηνά απ'οτι αν θα το αγοραζες εδώ έχει και την συγκεκριμένη ταλαιπωρία εάν βγει ελαττωματικό. (το πήγαινε έλα της συσκευής) Οπότε κατανόησε ότι το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης το έχεις εσύ και μην το ρίχνεις άλλου. Φιλικά! πολυ σωστός ο Vagelis. Ετσι είναι συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Προσφατα μου εκατσε μια Jiayu S3 με 2 ελλατωματικα pixel. Απέδειξα με ένα video ότι είναι ελαττωματικη και μου άλλαξαν την συσκευή. Εάν δεν το έκανα θα έλεγα οτι η εταιρεία είναι για τα μπάζα ? Ναι θα το έλεγα αν αυτο συνέβαινε σε ένα κρίσιμο πλήθος. Και αν σου καθότανε ένα Samsung να είχε το ίδιο ελάττωμα τότε δεν θα ξαναγοραζες Samsung ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts