Jump to content

LeTV Le One (X600)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα περιμενω τον ιταλο να βγαλει τη δικη του,την μονταρισμενη 10s.

Λογικα παντα,γινεται να περαστει η 10s με dirty flash πανω απο την 9s ετσι?(για να μην ξαναστηνω απο την αρχη)

Παρά πολύ καλή η θήκη με την πλάτη την tempered !!! Tempered glass έχει βάλει κανείς που να ταιριάζει ? Εγώ είχα πάρει ένα και ακουμπούσε στη διαφανής θήκη με αποτέλεσμα να ξεκολλήσει διότι δεν καθόταν πολύ καλά.

Έχεις pm ;) . Τα 2 tempered που πήρα από vickmall δεν κάθονται καλά με την διάφανη μαλακή θήκη αλλά ακόμα και με την σκληρή σε κάποια σημεία πιέζεται και σηκώνεται. Παρήγγειλα καινούριες θήκες που ελπίζω να καλύπτουν τις άκρες του tempered (να κάθονται πάνω) και επίσης ανακάλυψα και τα εξής -> τζαμάκια tempered που βγαίνουν σε matte (frosted/anti-fingerprint) και anti-uv (για την μπλε ακτινοβολία της οθόνης) τα οποία παρήγγειλα και τα περιμένω τον επόμενο μήνα να σας πω εντυπώσεις.:happy::happy:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μπορουμε στις rom του ιταλου να ορισουμε εμεις δικο μας ηχο για τα μυνηματα?

Ναι, κανονικά. Ρυθμίσεις->Sounds and Vibration->SMS ringtone

:happy::happy::happy:

Έχεις pm ;) . Τα 2 tempered που πήρα από vickmall δεν κάθονται καλά με την διάφανη μαλακή θήκη αλλά ακόμα και με την σκληρή σε κάποια σημεία πιέζεται και σηκώνεται. Παρήγγειλα καινούριες θήκες που ελπίζω να καλύπτουν τις άκρες του tempered (να κάθονται πάνω) και επίσης ανακάλυψα και τα εξής -> τζαμάκια tempered που βγαίνουν σε matte (frosted/anti-fingerprint) και anti-uv (για την μπλε ακτινοβολία της οθόνης) τα οποία παρήγγειλα και τα περιμένω τον επόμενο μήνα να σας πω εντυπώσεις.:happy::happy:

δεν λεω αυτο.λεω δικο μου τραγουδι να βαλω μπορω?οχι του κινητου

δεν λεω αυτο.λεω δικο μου τραγουδι να βαλω μπορω?οχι του κινητου

Σορρυ φίλε μου, λάθος κατάλαβα.

Με έναν root system explorer (αν έχεις πχ το SD Maid σου κάνει) θα κάνεις αντιγραφή το αρχείο ήχου που θες και θα το κάνεις επικόλληση στον φάκελο:

system/media/audio/notifications στο οποίο πρέπει να αλλάξεις τα δικαιώματά του σε -rw-r-- r-- (Χρήστης:Διάβασμα/Γράψιμο,Ομάδα:Διάβασμα,Άλλο:Διάβασμα)

Κάνεις επανεκκίνηση το κινητό σου και μετά θα το βρείς στην λίστα με τα υπόλοιπα ringtones της συσκευής και το επιλέγεις.

παιδες με tempered glass τι παιζει???? περιμενω να παραλαβω και εγω και θελω να μαζεψω 2-3 πραγματακια...

Βλέπω μεγαλώνει η ομάδα των πρώην coolpadακηδων στο νήμα!

Να περιμένουμε miui by kouskous letv x600 στο μέλλον? :lol:

Παιδιά κάποιος τα φώτα του... Για Ιταλό ακούω Ιταλό βρήκα αλλά νόημα δεν βγάζω.. Υπάρχουν κάπου οδηγίες στα αγγλικά ή ελληνικά;

Είναι κάπως χαοτικό το thread :lol:

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

Παιδιά κάποιος τα φώτα του... Για Ιταλό ακούω Ιταλό βρήκα αλλά νόημα δεν βγάζω.. Υπάρχουν κάπου οδηγίες στα αγγλικά ή ελληνικά;

Είναι κάπως χαοτικό το thread :lol:

http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x600/487479-rom-letv-x600-bb72-basata-su-eui-stock.html

μεταφρασε με google την πρωτη σελιδα

Αυτό το βρήκα αλλά έτσι όπως κάνει σε μαζεμένο κείμενο τα πάντα δεν βγαίνει άκρη.

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

Αυτό το βρήκα αλλά έτσι όπως κάνει σε μαζεμένο κείμενο τα πάντα δεν βγαίνει άκρη.

https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=it&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.androidiani.com%2Fforum%2Fmodding-letv-x600%2F487479-rom-letv-x600-bb72-basata-su-eui-stock.html

~~ Oneplus 5T ~~

φιλε πως το κανεις αυτο και δεν μαζευει τη σελιδα οπως γραφει και ο billator? thanks!!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

το εχει παρει κανεις σε γκρι και απο που?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Καινούργια θήκη σιλικόνης παρήγγειλα και εγώ γιατί η μαμισια δεν καλύπτει καλά με χειλος την οθόνη..Αλλά τσάμπα τα 5€!η μαμά κάθεται καλύτερα! Περιμένουμε εντυπώσεις από τις δικές σου! Όντως η αλουμινίου το κάνει τεράστιο και γλιστράει! Μια Καλή εταιρεία είναι η ipaky Αλλά δεν βγάζει για το letv..

Λοιπόν θέλω και εγώ να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό με 32g σε γκρι χρώμα. Στα γνωστά site είτε είναι out of stock είτε το έχουν πολύ ακριβά ~ 210€. Το έχω βρει στο grossoshop.net στα 173€. Η ερώτηση μου είναι έχει ξαναπάρει κανείς από εκεί και κατά πόσο είναι αξιόπιστο. Μέχρι τώρα 2 αγορές που έχω κάνει είναι από geek και από efox.

αξιζει?? 120ε απο gearbest!!:dizzy:

Λοιπόν θέλω και εγώ να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό με 32g σε γκρι χρώμα. Στα γνωστά site είτε είναι out of stock είτε το έχουν πολύ ακριβά ~ 210€. Το έχω βρει στο grossoshop.net στα 173€. Η ερώτηση μου είναι έχει ξαναπάρει κανείς από εκεί και κατά πόσο είναι αξιόπιστο. Μέχρι τώρα 2 αγορές που έχω κάνει είναι από geek και από efox.

133$ στο Gearbest!!

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_182702.html

-------------------------!

Edit,

προσοχή είναι τα 16 gb

Η τιμή είναι καλή αλλά δεν θα επερνα 16gb. Για μένα είναι λίγα.

Edited by Baniko

Επειδη πολλοι ψαχνουν 32 γκρι το site Που ο dakok ειχε δωσει οταν το ειχαν σε προσφορα το εχει ακομα σε καλη τιμη

http://en.jd.com/product/897442.html

Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

Το περίεργο με αυτό το site είναι ότι το έχει ακριβώς το ίδιο με 2 τιμές

1. http://en.jd.com/product/897442.html 149,90 euro

2. http://en.jd.com/product/993704.html 178,25 euro

Δεν ξέρω τι παίζει. Αν κάποιος μπορεί να καταλάβει ας μας πει.

Θα τους στείλω mail να μου απαντήσουν πια είναι η διάφορα αν και δεν είμαι σίγουρος πότε και αν θα μου απαντήσουν.

Τι άλλο λέτε να τούς ρωτήσω ή να τους αναφέρω για την παραγγελία?

ΟΧΙ και στο πρώτο έχει επιλογή για γκρι στην ίδια τιμή. Τέλος πάντων δεν τους έχω εμπιστοσύνη, οπότε είδα στο minideal σε γκρι να το έχουν 163€ το 32αρι πάντα. Λέει on stock αλλά εγώ τους έστειλα mail για να μου επιβεβαιώσουν ότι πράγματι είναι σε stock. Επίσης τους είπα να είναι rooted, να έχει την τελευταία Rom που κυκλοφορεί (τα ελληνικά δεν με ενδιαφέρουν), και να είναι free από κινέζικα apps. Πρέπει να τους αναφέρω τίποτα επιπλέον?