kapsts Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Καλημερα οποιος ενδιαφερεται να το αγορασει σε μαυρο χρωμα το εχει το tinydeal μονο για σημερα που εχουν εκπτωση οι Κινεζοι δολ 179.99 http://www.tinydeal.com/letv-one-55-fhd-mtk6795-octa-core-android-50-4g-lte-phone-p-156803.html Θεωρείται αξιόπιστο μαγαζί έχει κανείς εμπειρία; Η τιμή είναι πολύ καλή γιατί το μαύρο το χρεώνουν παραπάνω και πάει γύρο στα 200ευρώ ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν τα καταφερνω με τις custom παρολο που εχουν γραψει αναλυτικες οδηγιες τα μελη και μπραβο τους !!! αποφασισα να δωσω :) πωλειται letv x600 παιδια προλάβετε :) Για στείλε καμία τιμή με pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Αγορασα πριν λιγο απο vickmall με τη προσφορα αλλα τωρα που ειδα αυτη του tinydeal σκεφτομαι για refund και να αγορασω απο tinydeal λογω 32gb τα 16gb τα ψιλο φοβαμαι εσεις πιστευετε ειναι αρκετα ? Επισης γνωριζει κανεις ποσο και αν ειναι αξιοπιστο το tinydeal ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordNebula Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Για τα notifications δείτε λίγο εδώ και δοκιμάστε, ίσως λύσει το πρόβλημα (αφού πάρετε ένα μπακάπ πρώτα). μάλλον έχει σχέση με IPV6 και lolipop http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6388441#post6388441 Περασα το μεσημέρι το script για το θεμα με τα notification. Δεν ειμαι σίγουρος ακόμα οτι εχει διαφορά θα το παρακολουθησω της επόμενες μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Περασα το μεσημέρι το script για το θεμα με τα notification. Δεν ειμαι σίγουρος ακόμα οτι εχει διαφορά θα το παρακολουθησω της επόμενες μέρες... το Push Notifications Tester τι σου έδειξε; (Πατάς τα 1, 2 ,3 και περιμένεις την επιβεβαίωση σε λίγο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 οποτε μετα την aosp μπανει και η MIUI για δοκιμη για τσεκαρε και πες μου τι βλεπεις απο καμερες και μπαταριες κτλ οταν τη βαλεις.. ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordNebula Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 το Push Notifications Tester τι σου έδειξε; (Πατάς τα 1, 2 ,3 και περιμένεις την επιβεβαίωση σε λίγο) Δεν ξερω ποιο να κατεβασω απο το play εκτός αν πρέπει απο κάπου αλλού. Δεν ειχα χρόνο το μεσημέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Δεν ξερω ποιο να κατεβασω απο το play εκτός αν πρέπει απο κάπου αλλού. Δεν ειχα χρόνο το μεσημέρι. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.firstrowria.pushnotificationtester&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6600POWER Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Λέει ότι δεν είναι συμβατό με το κινητό... Παράθεση ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ... ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol: Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordNebula Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Το ίδιο κι εγω δεν ειναι συμβατό....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Καλημερα οποιος ενδιαφερεται να το αγορασει σε μαυρο χρωμα το εχει το tinydeal μονο για σημερα που εχουν εκπτωση οι Κινεζοι δολ 179.99 http://www.tinydeal.com/letv-one-55-fhd-mtk6795-octa-core-android-50-4g-lte-phone-p-156803.html Ευχαριστώ για το λινκ το παρήγγειλα. Ειδαμε το άσπρο. Αντε να δουμε και το μαυρο. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Γνωριζει κανεις αν υπαρχουν τροποι μεσω usb-c να εχεις εξτρα αποθηκευτικο χωρο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Γνωριζει κανεις αν υπαρχουν τροποι μεσω usb-c να εχεις εξτρα αποθηκευτικο χωρο ? Με αυτό http://www.banggood.com/USB-3_1-Type-C-Male-to-USB-3_0-Type-A-Female-OTG-Data-Adapter-p-998235.html βάζεις ότι στικάκι θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 παιδια δεν τα καταφερνω με την αλλαγη ρομ και λοιπες εργασιες οποτε δε νξεκινησα να κανω κατι αλλα συνεχιζει να μου τελειωνει την μπαταρια γρηγορα παρακαλω πολύ οποιος μπορει να μου περασει σωστα την ρομ του ιταλου που λετε και να κερασω και 10 ευρω ας μου στειλει μηνυμα να μιλησουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Λέει ότι δεν είναι συμβατό με το κινητό... Το ίδιο κι εγω δεν ειναι συμβατό....!!! Παιδιά δεν ξέρω ποιο άλλο κάνει τεστ Τελικά έρχονται οι ειδοποιήσεις ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 παιδια δεν τα καταφερνω με την αλλαγη ρομ και λοιπες εργασιες οποτε δε νξεκινησα να κανω κατι αλλα συνεχιζει να μου τελειωνει την μπαταρια γρηγορα παρακαλω πολύ οποιος μπορει να μου περασει σωστα την ρομ του ιταλου που λετε και να κερασω και 10 ευρω ας μου στειλει μηνυμα να μιλησουμε Ειμαι και μακρια ρε φιλε....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordNebula Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 (edited) Παιδιά δεν ξέρω ποιο άλλο κάνει τεστ Τελικά έρχονται οι ειδοποιήσεις ή όχι; Δεν νομιζω πως κάνει κατι το script μιας και εχω την εντύπωση πως κάνει τα ίδια....!!! Θα του δώσω λίγο χρόνο ακομα όμως για να ειμαι σίγουρος. Πάντως έχει πολλές ρυθμίσεις που πρέπει να κάνεις το τηλέφωνο. Edited November 12, 2015 by LordNebula Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Tοσο χαλια ειναι η μπαταρια ρε παιδια ? Για πειτε και αλλοι κατοχοι που το εχουν αρκετες μερες πως τα παει αν γινεται ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Εγω εχω παθει πλακα με το ΠΟΣΟ κραταει.... Το φορτισα Τεταρτη πρωι,με ορισμενο στην αυτοματη φωτεινότητα,greenify,χωρις data,με μπολικα τηλεφωνα,καθε μεσημερι μεχρι την αλλη μερα το πρωι μονιμα wi-fi ειμαι στο 63%... και κανα 2-3 ωρο μουσικη Με την 7s + την kernel την καινουργια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarri1938 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Κι εγω εχω την 7s,οταν λες την καινουργια kernel τι εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 ενοοω την καινουργια kernel..... https://mega.nz/#!Motg0TbJ!CXWNKzhPOzjtoAFAXHoD-0srApaMWbB_q_OwAIOqbSw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarri1938 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Επειδη κ την ρομ την περασα μετα απο οδηγιες λογω ασχετοσυνης αυτο το αρχειο τι ειναι κ τι το κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Αστο καλυτερα μην γινει κανα λαθος και με καταριεσαι.....:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarri1938 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Αυτη που εχει τωρα ειναι η 3.10.61 19 οκτωβρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 ενοοω την καινουργια kernel..... https://mega.nz/#!Motg0TbJ!CXWNKzhPOzjtoAFAXHoD-0srApaMWbB_q_OwAIOqbSw Αυτή την κάνουμε install από την twrp όπως την ρομ; Τι βελτιώσεις έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ναι... http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x600/487479-rom-letv-x600-bb72-basata-su-eui-stock.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts