takisspanos Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) δοκιμασε να κανεις restore ΜΟΝΟ TA DATA ΑΠΟ το backup της 8s στην 9s ;) Για κάντο λήγω πιο λιανά. Να μπω σε TWRP και να κάνω restore και να κάνω επιλογή μόνο τα Data. Αλλά όλη η δομή του λειτουργικού είναι τελείως διαφορετική δεν ξέρω αν κατάλαβες δεν έχει το κουμπί στο κέντρο κάτω με τις τελίτσες που σε γυρίζουν στην σελίδα με τις εφαρμογές όλες οι εφαρμογές είναι τώρα χύμα εμπρός. Θα πιάσει μια τέτοια επιλογή. Και όμως εγινε αλλά άλλαξε όλο το interface εγινε όπως η 8S. Θα πάρω ένα Buck Up και θα ξαναφορτώσω την 9S όπως ήταν από την μαμά για να έχω και μια διαφορετική άποψη. Edited January 11, 2016 by takisspanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Για κάντο λήγω πιο λιανά. Να μπω σε TWRP και να κάνω restore και να κάνω επιλογή μόνο τα Data. Αλλά όλη η δομή του λειτουργικού είναι τελείως διαφορετική δεν ξέρω αν κατάλαβες δεν έχει το κουμπί στο κέντρο κάτω με τις τελίτσες που σε γυρίζουν στην σελίδα με τις εφαρμογές όλες οι εφαρμογές είναι τώρα χύμα εμπρός. Θα πιάσει μια τέτοια επιλογή. ΔΕΝ ΕΧΩ τον μαμα launcher αλλα δοκιμασε το,δεν χανεις τπτ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ την 9s του cuoco εβαλα την σημερινη flyme.ανεβαζω φωτο κ θα καταλαβεις γιατι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Και όμως εγινε αλλά άλλαξε όλο το interface εγινε όπως η 8S. Θα πάρω ένα Buck Up και θα ξαναφορτώσω την 9S όπως ήταν από την μαμά για να έχω και μια διαφορετική άποψη. Στην 9S έχει αλλάξει τα Κινέζικα σε Αγγλικά. Είναι η πρώτη διαφορά που είδα θα έχει και άλλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 http://s13.postimg.org/f3p3n364n/flym3eeeeeeeeeeeee.jpghttp://s18.postimg.org/5aju3nnex/Screenshot_2016_01_11_19_31_18.jpg Απο οτι φαινετε ΑΚΟΜΑ να φτιαξουν το σημα του wifi οι κινεζοι της letv.οι φωτο ειναι στο ιδιο σημειο μεσα στο σπιτι!!!!η φωτο με το δυνατοτερο σημα ειναι με την FLYME, η αλλη με την 9ς του Ιταλου.... H πλακα ειναι οτι η flyme 4.5.4.4 ειναι βασισμενη στην 39Ε...Μαλλον πρεπει να προσλαβουν προγραμματιστες...στα υπολοιπα ισχυουν οτι κ στην προηγουμενη εκδοση της(μπαταρια φυσικα δεν εχω προλαβει να δοκιμασω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shatz Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Το MD5 τι είναι. Ο z953rr πέρασε πρώτα το md5 και μετα την rom. To MD5 είναι απλά μία σειρά χαρακτήρων που έχει δημιουργηθεί με βάση το zip ώστε να ελέγχεται η ακεραιότητα του (αν αλλάξει κάποιος κάτι στο zip, αλλάζει και το MD5 του, πράγμα που μπορεί να εξακριβωθεί από κάποια utility που υπάρχουν για το σκοπό αυτό, όπως το md5sum). Αν τσεκαριστεί το αντίστοιχο κουτάκι στο TWRP όταν γίνεται η εγκατάσταση του zip, ελέγχεται η ακεραιότητα του με βάση το περιεχόμενο του αρχείου MD5. To MD5 που συνοδεύει το 9s του Cuoco έχει αυτό το περιεχόμενο (το βλέπεις εύκολα με οποιονδήποτε text editor) 90a6db371faada300be234d87616394e *X1_X800-ROW-v2.3-CUOCO92-5.5.009S.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 την εχεις βρειτην τελευταια?δωσε link μην ανεβαζω τσαμπα...:) ειμαι δουλεια οποτε δνε μπορω να την κατεβασω ,ειδικα απο εκεινο το κινεζικο..ειχα ομως την 8s και πηγα στην 9s ,με επαναφορα ολων τοβ προγραμματων μ τιτανιουμ χωρι προβλημα..παιδια αντε βαλτε κανα λινκ για γρηγορο download ναι παιξω το υπολοιπο της βαρδιας μου χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shatz Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Εγώ πάντως πειράματα δεν κάνω, δεν έχω πρόβλημα με την 9s του rusch, οπότε παραμένω εκεί... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) ειμαι δουλεια οποτε δνε μπορω να την κατεβασω ,ειδικα απο εκεινο το κινεζικο..ειχα ομως την 8s και πηγα στην 9s ,με επαναφορα ολων τοβ προγραμματων μ τιτανιουμ χωρι προβλημα..παιδια αντε βαλτε κανα λινκ για γρηγορο download ναι παιξω το υπολοιπο της βαρδιας μου χαχαχα ετοιμοι FLYME X800 4.5.4.4 https://drive.google.com/file/d/0B9vZ7uqCP8s7Zm9tUFB3NDAwTUU/view?usp=sharing Edited January 11, 2016 by z953rr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 ετοιμοι FLYME X800 4.5.4.4 https://drive.google.com/file/d/0B9vZ7uqCP8s7Zm9tUFB3NDAwTUU/view?usp=sharing ωραιος..να σαι καλα.για να δουμε λοιπον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ρε παιδιά εμένα η συσκευή μου ήρθε έτοιμη με την 6ς του Ιταλού. Για να πάω στην 9ς την περνάω κατευθείαν η πάω με τη σειρά; 7ς 8ς Κ μετά την 9ς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ρε παιδιά εμένα η συσκευή μου ήρθε έτοιμη με την 6ς του Ιταλού. Για να πάω στην 9ς την περνάω κατευθείαν η πάω με τη σειρά; 7ς 8ς Κ μετά την 9ς; Κατευθείαν την 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Κατευθείαν την 9. μου βγάζει αυτο Κ δεν περνάει την 9ς Edit.. Το βρηκα Edited January 11, 2016 by akizaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Η 9S είναι τελείως διαφορετική από την 8S δεν μπορεί να την περάσεις από επάνω και να κρατήσεις όλα τα apps που είχες πριν. Μόνο φωτογραφίες μου έχει κράτηση και μουσική. Όλα τα apps είναι στις πρώτες σελίδες. Δηλαδή είναι όλα μπροστά, πρέπει να στήσουμε το κινητό από την αρχή, πολύ δουλειά μπροστά μας. Εγώ στην αρχή δεν το κατάλαβα και έκανα restore και ξανά από την αρχή install τελικά το έψαξα και μετα κατάλαβα τη συμβαίνει. Υπάρχει ασφαλής τροπος δλδ να κανουμε update και να σωθούν αππς και τα πάντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 μου βγάζει αυτο Κ δεν περνάει την 9ς Edit.. Το βρηκα Τι έκανες? Γιατι μου βγάζει το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Τι έκανες? Γιατι μου βγάζει το ιδιο Έκανα μετονομασία σε .zip το md5 πέρασα αυτό Κ μετά τη ρομ. Αλλά έχω ένα πρόβλημα τώρα δεν μου ανοίγει το πρόγραμμα για τις κλήσεις να πάρω τηλέφωνο. Μου λέει ότι έχει σταματήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Τι έκανες? Γιατι μου βγάζει το ιδιο Reboot recovery θέλει Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 (edited) Υπάρχει ασφαλής τροπος δλδ να κανουμε update και να σωθούν αππς και τα πάντα; δεν ξέρω με ποια rom είσαι και ποια θα βάλεις εάν είσαι π.χ. με την rom του Ιταλού και εγκαταστήσεις πάλι του Ιταλού σε recovery θα επιλέξεις wipe cache και wipe cache dalvik και θα φλασάρεις , δεν θα χάσεις τίποτα αν τσεκαρεις το system , δεν μπορείς να κάνεις επανεκκίνηση το κινητό σου , πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε rom , και δεν θα χάσεις τίποτα (αν είμαστε με την μαμά rom και το κάνουμε root και βάλουμε gapps , και εγκαταστήσεις την μαμά rom , θα χάσεις το root και gapps εάν είμαστε με άλλη rom εκτός της μαμάς και εγκαταστήσουμε το recovery και εγκαταστήσουμε την μαμά rom , θα χάσουμε το recovery όλα αυτά μπορούμε να τα εγκαταστήσουμε πάλι) γενικά : το md5 είναι πληροφοριακό (είναι : 41e28f1c442cabf76846d7e5d23c7bfa) για να δούμε αν κατεβάσαμε την rom σωστά και αν αντιστοιχεί στο αρχείο της rom έλεγχος π.χ. εδώ http://www.winmd5.com/?rid=winmd5 (υπάρχουν και εφαρμογές για κινητά και windows , md5 checker) η κοιτάμε το αρχείο της rom που κατεβάσαμε αν έχει τα σωστά mb (και εμπιστευόμαστε ότι την κατεβάσαμε σωστά) δεν φλασάρουμε το md5 αν δεν εγκατασταθεί η rom , προσπαθούμε δεύτερη φορά , κάνοντας Reboot σε recovery για να δει την rom σωστά (σε μένα την πήρε με την πρώτη) , αν κάποια εφαρμογή δεν τρέχει σωστά π.χ. στις κλήσεις λέει ότι έχει σταματήσει , φλασάρουμε πάλι την rom , αν σβήσουμε τα δεδομένα της εφαρμογής και επανεκκίνηση , ίσως δεν πιάσει (έτυχε και σε μένα με την μαμά rom) Ο Ιταλός απο την 9s και μετά θα ακολουθεί την μαμά rom , (γιαυτό βλέπουμε τις εφαρμογές μας στις επιφάνειες εργασίας του κινητού μας ) Αν ακολουθούμε τα update κάποιας rom , σε recovery δεν χρειάζεται να επιλέξουμε data , αρκούν τα δύο wipes , data κάνουμε όταν αλλάζουμε rom διαφορετικού dev Ο Ιταλός όμως άλλαξε την rom , άρα από 8s σε 9s θα επιλέξουμε σε recovery και το data δυστυχώς και θα χαθούν οι ρυθμίσεις μας και οι εφαρμογές, στην επόμενη δεν θα χρειαστεί να κάνουμε data ελπίζω εγώ τις εφαρμογές μου τις κρατάω στο titanium backup και τις επαναφέρω σε λίγα λεπτά (το πρόγραμμα ως γνωστόν, κάνει πάρα πολλά , π.χ. παγώνει Κινέζικες εφαρμογές και αν όλα πάνε καλά δεν επηρεάζουν οι εφαρμογές το κινητό μας , παίρνουμε backup τις Κινέζικες εφαρμογές τις κάνουμε απεγκατάσταση , αν πάει κάτι στραβά , τις επαναφέρουμε με το titanium backup) Edited January 12, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 δεν ξέρω με ποια rom είσαι και ποια θα βάλεις εάν είσαι π.χ. με την rom του Ιταλού και εγκαταστήσεις πάλι του Ιταλού σε recovery θα επιλέξεις wipe cache και wipe cache dalvik και θα φλασάρεις , δεν θα χάσεις τίποτα αν τσεκαρεις το system , δεν μπορείς να κάνεις επανεκκίνηση το κινητό σου , πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε rom , και δεν θα χάσεις τίποτα (αν είμαστε με την μαμά rom και το κάνουμε root και βάλουμε gapps , και εγκαταστήσεις την μαμά rom , θα χάσεις το root και gapps) γενικά : το md5 είναι πληροφοριακό (είναι : 41e28f1c442cabf76846d7e5d23c7bfa) για να δούμε αν κατεβάσαμε την rom σωστά και αν αντιστοιχεί στο αρχείο της rom έλεγχος π.χ. εδώ http://www.winmd5.com/?rid=winmd5 (υπάρχουν και εφαρμογές για κινητά και windows , md5 checker) η κοιτάμε το αρχείο της rom που κατεβάσαμε αν έχει τα σωστά mb (και εμπιστευόμαστε ότι την κατεβάσαμε σωστά) δεν φλασάρουμε το md5 αν δεν εγκατασταθεί η rom , προσπαθούμε δεύτερη φορά , κάνοντας Reboot σε recovery για να δει την rom σωστά (σε μένα την πήρε με την πρώτη) , αν κάποια εφαρμογή δεν τρέχει σωστά π.χ. στις κλήσεις λέει ότι έχει σταματήσει , φλασάρουμε πάλι την rom , αν σβήσουμε τα δεδομένα της εφαρμογής και επανεκκίνηση , ίσως δεν πιάσει (έτυχε και σε μένα με την μαμά rom) Ο Ιταλός απο την 9s και μετά θα ακολουθεί την μαμά rom , (γιαυτό βλέπουμε τις εφαρμογές μας στις επιφάνειες εργασίας του κινητού μας ) Αν ακολουθούμε τα update κάποιας rom , σε recovery δεν χρειάζεται να επιλέξουμε data , αρκούν τα δύο wipes , data κάνουμε όταν αλλάζουμε rom διαφορετικού dev Ο Ιταλός όμως άλλαξε την rom , άρα από 8s σε 9s θα επιλέξουμε σε recovery και το data δυστυχώς και θα χαθούν οι ρυθμίσεις μας και οι εφαρμογές, στην επόμενη δεν θα χρειαστεί να κάνουμε data ελπίζω εγώ τις εφαρμογές μου τις κρατάω στο titanium backup και τις επαναφέρω σε λίγα λεπτά (το πρόγραμμα ως γνωστόν, κάνει πάρα πολλά , π.χ. παγώνει Κινέζικες εφαρμογές και αν όλα πάνε καλά δεν επηρεάζουν οι εφαρμογές το κινητό μας , παίρνουμε backup τις Κινέζικες εφαρμογές τις κάνουμε απεγκατάσταση , αν πάει κάτι στραβά , τις επαναφέρουμε με το titanium backup) Οποτε για να καταλαβουμε και οι αρχαριοι απο 9s rusch σε flyme πχ πρεπει να κανεις wipe data και τα 2 standard wipes σωστα? Και καθε φορα που κανουμε wipe data χανουμε ρυθμισεις συσκευης και εφαρμογες? Το titanium backup καθε φορα που αλλαζεις rom το κανεις install? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Οποτε για να καταλαβουμε και οι αρχαριοι απο 9s rusch σε flyme πχ πρεπει να κανεις wipe data και τα 2 standard wipes σωστα? Και καθε φορα που κανουμε wipe data χανουμε ρυθμισεις συσκευης και εφαρμογες? Το titanium backup καθε φορα που αλλαζεις rom το κανεις install? recovery=>wipe=>ADVANCED WIPE , =>τα επιλέγεις όλα εκτός απο Internal storage ναι αν επιλέξουμε το Data χάνουμε ρυθμίσεις , εφαρμογές, αλλά όχι τους φακέλους μας μετά το κάνουμε root , εγκατάσταση το titanium backup και επαναφορά μόνο τις δικές μας εφαρμογές (όχι του συστήματος) όταν επιλέγουμε σε recovery το data , που σημαίνει θα βάλουμε διαφορετική rom , θα χαθούν οι εφαρμογές μας μαζί και το titanium backup Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 ετοιμοι FLYME X800 4.5.4.4 https://drive.google.com/file/d/0B9vZ7uqCP8s7Zm9tUFB3NDAwTUU/view?usp=sharing Ευχαριστούμε. Την πέρασα, μέχρι στιγμής όλα καλά. Για μπαταρία κλπ αργότερα. Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 (edited) Καλημέρα, κάνω screenshot και μου λέει πως δεν έχει χώρο για αποθήκευση. Μήπως έχει κανείς κάποια ιδέα. Δοκίμασα να φορτώσω την καινούργια flyme και δεν γίνεται τίποτα, μου βγάζει ότι και να του έκανα no MD5 file found. Είναι τρελό ενώ σου γραφεί το fail από κάτω στην φορτώνει. Edited January 12, 2016 by takisspanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cs99015 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Καλημέρα, παρατήρησα ότι μου "κλείνανε" εφαρμογές όπως messenger,email app,whatsapp,opera (όχι όλες μαζί) μετά από λίγο παρόλο δεν είχα βάλει κάνα παιχνίδι και δε το θεωρούσα φυσιολογικό με 4gb ram.. Νομίζω ότι το βρήκα τι γίνεται..στη μπαταρία power saving management ->advanced power saving->Smart battery for apps Απενεργοποίησα τις εν λόγω εφαρμογές και δε κλείνουν προς το παρόν και είναι νομίζω και πιο σπιρτόζικες :D Μιλάω για official rom 9s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Τίποτα, φόρτωσα την flyme μετα από επάνω έκανα restore αλλά μόνο Data και μου φόρτωσε μόνο τα apps αλλά δεν δούλευε σωστά έβγαζε όλο pop up και στο τέλος ξαναφόρτωσα στην 9S. Το πρόβλημα παραμένει με το screenshot αδύνατη η αποθήκευση του screenshot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Το πρόβλημα παραμένει με το screenshot αδύνατη η αποθήκευση του screenshot. Με τη μαμά ρομ δεν το έχω αυτό το θέμα πάντως Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 με την τελευταια FLYME μπαταρια 4ωρες κ 50 λεπτα ανοικτο οθονη 1ωρα κ 6 λεπτα wifi συνεχεια ανοικτο κλησεις 12 λεπτα κ 2 φορες Antutu 83% ΥΠΟΛΕΙΠΟΜΕΝΗ Μπαταρια.. καλα ειναι νομιζω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts