frapedia Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Δεν υπάρχει. Μόνο η δική μου η 11s έχει φουλ Ελληνικά. :( Και στην 17αρα του Ιταλού τα ελληνικά ήταν οκ. Από κει και έπειτα.... Sent from my LEX720 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Παιδια η οθονη αφης τα επαιξε, ειναι σαν να το πατανε 10 δαχτυλα ταυτοχρονα σε τυχαια σημεια σε ολη την οθονη ανοιγει εφαρμογες κλπ. Με το ζορι μπορω να παρω τηλεφωνο, ποτε δεν μου εχει πεσει, παντα σε θηκη:(:(:(:( Τωρα τι να κανω θελει αλλαγη η οθονη? Μπορω να επικοινωνησω σε aliexpress για service η τσαμπα ο κοπος? Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gusmx5 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 καλημερα παιδια χθες μου εσπασε η οθονη απο το x800 που εχω μετα απο μια πτωση...στη γωνια αλλα αυτο πιθανον σιγα σιγα θα μεγαλωσει.Εχει αλλαξει κανεις οονη με επιτυχια?Στο παρελθον που χα δει ειχαν κατι θεματακια...κανενα λινκ κιολας?Κοιταω στο ebay ηδη...που την αλλαζω??? ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Καλημεριζω την παρεα!Ειμαι με την 23s tora για CN και το κινητο πραγματικα τις τελευταιες μερες μεζαταει.Αποφασισα να το αφησω και χωρις θηκη και πραγματικα δεν μπορεις να το κρατησεις καιει απιστευτα. Εχει κανεις καμια ιδεα? Σκεφτομαι να βαλω την 26s που εβγαλε πριν απο λιγες μερες.την εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebou Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Τις έχω βάλει και τους 2 και είναι άψογες. Τώρα είμαι στην 0.26s του tora33 και κρατάει και πιο πολύ η μπαταρία. Λογικά κάποια εφαρμογή άλλη το προκαλεί αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanman Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Καλησπέρα σε όλους.Αντιμετωπιζω πρόβλημα με το GPS, αργεί πολύ να λοκαρει.Υπαρχει κάποιο αρχείο που μέσω twpr να καθαρίσει τα "σκουπίδια" που μαζεύει! Έχω το us και φοράει την 11s official. Παράθεση Letv 1 pro x800 us Letv le max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Καλησπέρα σε όλους.Αντιμετωπιζω πρόβλημα με το GPS, αργεί πολύ να λοκαρει.Υπαρχει κάποιο αρχείο που μέσω twpr να καθαρίσει τα "σκουπίδια" που μαζεύει! Έχω το us και φοράει την 11s official. Καλημέρα. Φλασάρεις αυτά από TWRP. Πρώτα το 1ο και αν δεν είσαι ευχαριστημένος το 2ο. GPS-MAX2 >> https://mega.nz/#!cQdHAD5K!ZLKS8RD1HSZQjCbVxfneP0Z04Yy6pqEEEuKZXYR-8sU GPS-X800>> https://mega.nz/#!4ANQAIxb!w7YWhyYCsfJVrGT8RefIabn1ZzEQzsq3gzrecERsHbQ Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanman Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση εξυπηρέτηση!!!Θα τα δοκιμάσω και ελπίζω να δουλέψει καλύτερα.Να είσαι καλά!!! Παράθεση Letv 1 pro x800 us Letv le max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Καλημέρα. Φλασάρεις αυτά από TWRP. Πρώτα το 1ο και αν δεν είσαι ευχαριστημένος το 2ο. GPS-MAX2 >> https://mega.nz/#!cQdHAD5K!ZLKS8RD1HSZQjCbVxfneP0Z04Yy6pqEEEuKZXYR-8sU GPS-X800>> https://mega.nz/#!4ANQAIxb!w7YWhyYCsfJVrGT8RefIabn1ZzEQzsq3gzrecERsHbQ Εχω το ίδιο πρόβλημα με το GPS, σε CN. Οταν το πρωτοπηρα κλειδωνε γρήγορα, ενάμιση χρόνο μετά δεν κλειδώνει με τίποτα. Κάνουν τα αρχεία αυτά και για CN; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Εχω το ίδιο πρόβλημα με το GPS, σε CN. Οταν το πρωτοπηρα κλειδωνε γρήγορα, ενάμιση χρόνο μετά δεν κλειδώνει με τίποτα. Κάνουν τα αρχεία αυτά και για CN; Ναι! Για όλα είναι ίδια. Τα έχω φλασάρει και στα 2 μοντέλα και ξαναδούλεψε. Απλά με τον καιρό θέλει πάλι flash ή καθαρισμό με το GPS TEST απο playstore.;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Ναι! Για όλα είναι ίδια. Τα έχω φλασάρει και στα 2 μοντέλα και ξαναδούλεψε. Απλά με τον καιρό θέλει πάλι flash ή καθαρισμό με το GPS TEST απο playstore.;) Το GPS test κάνει καθαρισμό; Γιατί ενώ το χρησιμοποιώ και κάποια στιγμή (μετά από ώρα...) κλειδώνει, σε λίγο το χάνει πάλι. Αυτό γίνεται συνέχεια. Στάλθηκε από το X800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Το GPS test κάνει καθαρισμό; Γιατί ενώ το χρησιμοποιώ και κάποια στιγμή (μετά από ώρα...) κλειδώνει, σε λίγο το χάνει πάλι. Αυτό γίνεται συνέχεια. Στάλθηκε από το X800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι πάτα το clear gps επάνω δεξιά και κάνε restart gps. Βάλε και τα ζιπ και βλέπεις. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Ναι πάτα το clear gps επάνω δεξιά και κάνε restart gps. Βάλε και τα ζιπ και βλέπεις. Ευχαριστώ πολύ, δεν έβαλα τα αρχεία, για να δω πώς φορτώνονται μέσω του TWRP (δεν το έχω ξανακάνει). Εκανα όμως clear και update στο GPS test χωρίς κανένα αποτέλεσμα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Ευχαριστώ πολύ, δεν έβαλα τα αρχεία, για να δω πώς φορτώνονται μέσω του TWRP (δεν το έχω ξανακάνει). Εκανα όμως clear και update στο GPS test χωρίς κανένα αποτέλεσμα... :( Απλά τα ρίχνεις χύμα στον εσωτερικό χώρο και κάνεις slide αφού τα επιλέξεις. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Εχω το ίδιο πρόβλημα με το GPS, σε CN. Οταν το πρωτοπηρα κλειδωνε γρήγορα, ενάμιση χρόνο μετά δεν κλειδώνει με τίποτα. Κάνουν τα αρχεία αυτά και για CN; Καλησπέρα, τελικά πέρασα το πρώτο αρχείο που έδωσες δοκιμαστικά, κλειδώνει σσαφώς πιο γρήγορα, δεν μπορώ να πω ότι δεν το χάνει το σήμα μετά, γιατί το GPS test κάποιες φορές τους χάνει τους δορυφόρους κι έπειτα τους ξαναβρίσκει. Μέγιστη ακρίβεια που είδα : 20 μέτρα. Η γυναίκα έχει ένα doogee x5 pro και άμα κλειδώσει δεν το χάνει με τίποτα! Να δοκιμάσω λες το δεύτερο αρχείο μήπως πάει καλύτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Καλησπέρα! Ποιο GPS χρησιμοποιειτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Καλησπέρα, τελικά πέρασα το πρώτο αρχείο που έδωσες δοκιμαστικά, κλειδώνει σσαφώς πιο γρήγορα, δεν μπορώ να πω ότι δεν το χάνει το σήμα μετά, γιατί το GPS test κάποιες φορές τους χάνει τους δορυφόρους κι έπειτα τους ξαναβρίσκει. Μέγιστη ακρίβεια που είδα : 20 μέτρα. Η γυναίκα έχει ένα doogee x5 pro και άμα κλειδώσει δεν το χάνει με τίποτα! Να δοκιμάσω λες το δεύτερο αρχείο μήπως πάει καλύτερα; Δεν χάνεις κάτι δοκίμασε. Ζημιά δεν γίνεται.. Μ Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Το λέω, για να μου έλεγες αν αυτή η καθυστέρηση είναι δικαιολογημένη ή μπορώ να έχω καλύτερο αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Ηθελα να ρωτήσω, με τον ίδιο τρόπο που πέρασα το zip για το GP μέσω twrp, έτσι περνάμε και τις διάφορες ROM; είναι τόσο απλό ή χάνονται όλες ή εφαρμογές, σαν να κάνεις hard reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Ηθελα να ρωτήσω, με τον ίδιο τρόπο που πέρασα το zip για το GP μέσω twrp, έτσι περνάμε και τις διάφορες ROM; είναι τόσο απλό ή χάνονται όλες ή εφαρμογές, σαν να κάνεις hard reset; Εξαρτάται πως θα το κάνεις. Έλα στο νήμα του max2 να δεις τους οδηγούς. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Εξαρτάται πως θα το κάνεις. Έλα στο νήμα του max2 να δεις τους οδηγούς. Το παρακολουθώ και το άλλο νήμα, εγώ είμαι με την 6S του Cuoco από την αγορά του τηλεφώνου κι αυτό γιατί είμαι ευχαριστημένος από τη ΡΟΜ αυτή και γιατί φοβάμαι τη διαδικασία αλλαγής της ROM. Θα ήθελα να μπορώ να αλλάξω τη ROM, χωρίς όμως να πρέπει να επανεγκαταστησω ολες τις εφαρμογές από την αρχή. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα να με ποιον τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Είδα σήμερα στο Public το Samsung 8s. Τι οθόνη και τι χρώματα ήταν αυτά?! Συγκριτικά με τι δικό μας που υποτίθεται έχει και μεγάλη ανάλυση, είχε μεγάλη διαφορά. Απλά το αναφέρω γιατί μου έκανε εντύπωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Τι τυπο οθονης φορας εσύ και τι το σαμσουνγκ??? ;) Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 (edited) Τι τυπο οθονης φορας εσύ και τι το σαμσουνγκ??? ;) Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Συμφωνα με το GSM ARENA φοράει: Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors Size 5.8 inches (~83.6% screen-to-body ratio) Resolution 1440 x 2960 pixels (~570 ppi pixel density) Ανάλυση έχουμε ίδια, για τις αναλογίες της οθόνης, αλλά νομίζω σε καμιά ρύθμιση χρωμάτων που έχουμε δεν φτάνουμε τα χρώματα της SAMSUNG. Edited June 18, 2017 by SCORPIONE69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Φοράει το λετβ αμολεντ? Οχι. Αρα ο τύπος οθονης κάνει τη διαφορά. Οχι η ανάλυση Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts