Jump to content

georgebou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About georgebou

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

georgebou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Τις έχω βάλει και τους 2 και είναι άψογες. Τώρα είμαι στην 0.26s του tora33 και κρατάει και πιο πολύ η μπαταρία. Λογικά κάποια εφαρμογή άλλη το προκαλεί αυτό
  2. Με την 0.17s του cuoco δεν κολλάει τίποτα και κρατάει και η μπαταρία. Η καλύτερη rom ακομα και απο τις επίσημες μεχρι την 0.20 που έχω δοκιμάσει. Για τις miui δεν έχω αποψη γιατί δεν τις έχω δοκιμάσει
  3. Για οποιον ενδιαφέρεται η διαδικασία αναβάθμισης απο 5.8.019s σε 5.9.020s μεσω OTA οταν έχουμε εγκαταστησει το twrp αντι για το stock recovery είναι η εξης. Α. Οταν μας έρθει ειδοποίηση οτι είναι διαθέσιμη η αναβαθμιση την κατεβαζουμε. Β. Οταν ολοκληρωθεί η διαδικασία μας ρωτάει αν θέλουμε reboot now or later. Διαλέγουμε reboot later. Γ. Το αρχείο zip της ota τωρα έχει κατέβει στον κατάλογο Android/data/com.letv.android.ota/files/otaUpdate/5.9.020S.sta.zip Δ. Το κανουμε move εξω απο τον κατάλογο Android. Τέλος ακολουθούμε τα βήματα που ακολουθουμε πάντα οταν εγκαθιστουμε μια rom με twrp επιλέγοντας το 5.9.020S.zip και κανοντας μετά την εγκατάσταση wipe την dalvik cache. Την διαδικασία την δοκίμασα πρώτα στο δικό μου τηλέφωνο με επιτυχια. Ωστόσο οτι κανετε είναι παντα με δική σας ευθύνη.
  4. Ηρθε το update 5.9.020s Αντε να δούμε
  5. Εχεις δίκιο ChrisBal. Παραφερθηκα λίγο γιατί ξύπνησα στραβά σήμερα. Καλη Πρωτοχρονιά σε όλους και ο νέος χρόνος να φέρει πολλά updates :)
  6. Στο παρελθόν με rom του rush είχε γίνει και αυτό επειδή είναι debloated official. Επίσης η 0.20 μάλλον είναι beta για αυτό δεν γίνεται . Αυτά τα ολίγα και καλημέρα.
  7. Το ότι βαριέμαι να γράψω αναλυτικά κάτι που έχει γράφτει 1000 φορές στο συγκεκριμένο post δεν σημαίνει ότι δεν ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει αν νομίζεις ότι ξέρω η οχι. Αυτό που ξέρω είναι ότι εγώ αναβαθμίζω με twrp κανονικά τα official rom με την ίδια διαδικασία που βάζω και τα custom rom με τον τρόπο που περιέγραψα εν συντομία. Αυτά και συγνώμη που ασχοληθηκα και ολας.
  8. Οποιος έχει κάνει μια δυο φορές update manual με twrp κατάλαβε τι λέω. Αμα περιμένεις τυφλόσουρτι λύσεις καλυτερα ας το όπως είναι γιατί αν στραβωσει κάτι θα έχεις πρόβλημα να το επαναφέρεις. Φιλικά παντα
  9. Κατεβάζω το official update zip, και το να βάζω ενα level έξω από τον twrp καταλογο. Το αρχείο το κατεβάζω συνήθως από το mega upload στον υπολογιστή για πιο γρήγορα και μετά το κάνω copy στο τηλέφωνο. Μετά κάνω reboot και κάνω wipe όλες τις cache εκτός από τα data και μετά κάνω install το zip. Η πιο πρόσβατη αναβάθμιση ήταν από cuoco17s σε 19s official. Twrp έχω το 2.8.7.0 του cuocco92
  10. Εγω με TWRP τα κανω κανονικα τα official updates πάντως
  11. Τα ίδια και σε εμένα. Κατι με τον driver είναι γιατί στο device manager του pc λέει ότι οι ρυθμίσεις του config είναι λάθος.
  12. georgebou

    Doogee F5

    Το Update Θα γινει παιδια. Εγω τους ειχα κραξει μαζι με πολλους αλλους στο facebook και μου απάντησαν ότι θα γινει. Απλα με τον τελευταιο update του 5.1 κερδιζουν καοπιον χρονο για τον Android 6 release, αλλα επίσης βγαζουν και την τελευταια και πιο σταθερη update του 5.1 Δεν φανταζομαι ότι το android 6 rom θα ειναι τελειο απο την αρχη, οπότε ειναι καλο που διορθωσαν κάποια ακομα bugs της 5.1
  13. georgebou

    Doogee F5

    Καλημερα. Ριξε μια ματια εδω. http://forum.xda-developers.com/android/general/root-doogee-f5-one-click-root-t3252907 Προσωπικα δεν το έχω κανει root γιατι το τηλεφωνο λειτουργει άψογα, και δεν βρισκω λόγο.
  14. georgebou

    Doogee F5

    Το πηρα σημερα και περασα και το update. Αψογο fingerprint και πολυ καλη καμερα. Σε ότι αφορα την εστίαση δεν ειδα κάτιπου να μην μου αρεσε. Εντάξει δεν εχει την ταχυτητα εστίασης που εχει το nexus του αδερφου μου, αλλα εχει πολυ καλη ποιότητα.
  15. georgebou

    Doogee F5

    Παιδια το θεμα της φορτισης ειναι λογικα καθαρα θεμα κολληματος του λογισμικου. Αν κραταει όσο πρέπει η μπαταρία μην ασχολεισται παραπάνω. Ισως ένα reset των battery stats να ελυνε το προβλημα, αλλα πρεπει το τηλεφωνο να ειναι routed και δεν [ιστευω ότι αξιζει τον κόπο.
×
×
  • Create New...