Jump to content

LeTV Le One Pro (X800)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήγαινε settings και κάνε ένα factory reset αλλιώς κοίτα από πάνω.;)

Ευχαριστώ!!!

LeEco Χ829(4/64)

EUI 28s New Rom.V10

Meizu pro 6 plus

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:

Μπράβο και πάλι μπράβο

Λέγε λεπτομέρειες για εγκατάσταση και bugs. Εννοείται οτι θέλω να την περάσω τώρα :D

Εντάξει...πως κάνετε έτσι...:lol::p:p

Έχει δουλειά ακόμα, πάντως πάει σφαίρα και διαθέσιμη RAM συνέχεια 2,4-2,7! Είναι απίστευτη η MIUI8!!

Αφού πέρασα και τα Ελληνικά....:D Θα την συνεχίσω από αύριο να φιξάρω ήχο, locale, κλπ..;)

έκανε και βελτιστοποίηση...τι λες τώρα!:lol::lol:

Screenshot_1970_01_15_13_19_18_363_com_miui_secu.png

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Εντάξει...πως κάνετε έτσι...:lol::p:p

δείχνεις γλυκό σε μωρό του το παίρνεις και αναρωτιέσαι γιατί κλαίει;;;; χαχαχαχα

φίλε ειχα περάσει miui στο νεξους 7 -2013, και μη αναβαθμισμένη μάλιστα κοντά 2 χρόνια. είναι βαριά αλλά πλήρης

αν παίρνει αναβαθμίσεις το κινητό θ βγάλει 2ετία για πλάκα

LeEco Le pro1 x800 US version

e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις

δείχνεις γλυκό σε μωρό του το παίρνεις και αναρωτιέσαι γιατί κλαίει;;;; χαχαχα χα......

αν παίρνει αναβαθμίσεις το κινητό θ βγάλει 2ετία για πλάκα

Να σου πω με το που την έβαλα μου έβγαλε διαθέσιμη ενημέρωση αλλά επειδή την δουλεύω ακόμα δεν την έκανα. Έχει θεματακια ακόμα (μπαταρία, ήχος) αλλά παίζουν μια χαρά.:επεξεργαστης και μάλιστα χρονισμενος λίγο ποιο χαμηλά για θερμοκρασία, κάρτες sim, κλήσεις, ανάλυση γραφικά, φωτισμός οθόνης, WiFi, Bluetooth, IR, οι sensors OK, camera εμπρός, κάμερα πίσω, HDR, εφαρμογές κλπ άρα είμαστε σε καλό δρόμο.. Αν είχα και παραπάνω χρόνο και βοήθεια θα ήταν θέμα.. ημερών! :lol::p

Edited by CrisBal

Να σου πω με το που την έβαλα μου έβγαλε διαθέσιμη ενημέρωση αλλά επειδή την δουλεύω ακόμα δεν την έκανα. Έχει θεματακια ακόμα (μπαταρία, ήχος) αλλά παίζουν μια χαρά.:επεξεργαστης και μάλιστα χρονισμενος λίγο ποιο χαμηλά για θερμοκρασία, κάρτες sim, κλήσεις, ανάλυση γραφικά, φωτισμός οθόνης, WiFi, Bluetooth, IR, οι sensors OK, camera εμπρός, κάμερα πίσω, HDC, εφαρμογές κλπ άρα είμαστε σε καλό δρόμο.. Αν είχα και παραπάνω χρόνο και βοήθεια θα ήταν θέμα.. ημερών! :lol::p

Ένα μεγάλο μπράβο και από μένα! :clap::up::clap:

Αν και δε θα μείνω να τη χαρώ μόλις τη δώσεις μιας και παρήγγειλα το Le Max 2 (κρατώντας βέβαια την αναπνοή μου μήπως μου κάνει τα ίδια το Wifi)..

Μπορεί να την περάσω σε αυτόν που θα το δώσω! ;)

~ Samsung Galaxy S10 ~

Να σου πω με το που την έβαλα μου έβγαλε διαθέσιμη ενημέρωση αλλά επειδή την δουλεύω ακόμα δεν την έκανα. Έχει θεματακια ακόμα (μπαταρία, ήχος) αλλά παίζουν μια χαρά.:επεξεργαστης και μάλιστα χρονισμενος λίγο ποιο χαμηλά για θερμοκρασία, κάρτες sim, κλήσεις, ανάλυση γραφικά, φωτισμός οθόνης, WiFi, Bluetooth, IR, οι sensors OK, camera εμπρός, κάμερα πίσω, HDC, εφαρμογές κλπ άρα είμαστε σε καλό δρόμο.. Αν είχα και παραπάνω χρόνο και βοήθεια θα ήταν θέμα.. ημερών! :lol::p

:up::up::up::up::up::up:

ΜΠΡΑΒΟ! Αντε να δοκιμάσουμε και κάτι καινούργιο.

:up::up::up::up::up::up:

*** LeTV Le 2 Max X829 LineageOS 13 + Mokee kernel

*** LeTV Le 1 Pro X800 US CM 12.1

Κι

Ένα μεγάλο μπράβο και από μένα! :clap::up::clap:

Αν και δε θα μείνω να τη χαρώ μόλις τη δώσεις μιας και παρήγγειλα το Le Max 2 (κρατώντας βέβαια την αναπνοή μου μήπως μου κάνει τα ίδια το Wifi)..

Μπορεί να την περάσω σε αυτόν που θα το δώσω! ;)

Δεν πειράζει ανέβα ένα νήμα επάνω και εσύ τώρα ειδικά που τους έφτιαξα και guide unlock bootloader, και lang Package για την 18s και TWRP με υποστήριξη x2-f2fs τους στηνω και την 19s Indian με Ελληνικά θα είσαι μία χαρά! ;)

Καλημέρα όσο αφορά την πρόοδο.

Έως τώρα έχουμε και λέμε

3g 4g 2g...Dual Sim.... OK (δοκιμές με Vodafone, Cosmote)

Camera front..... Ok

Camera back..... Ok

Brightness..... Ok

Video Player: AVI, MP4, 3GP, MOV, MKV, FL... Ok

Audio Player: FLAC, APE, MP3, OGG, AMR, ABC..... Ok

Image: JPG, PNG, BMP, GIF .... Ok

Ringing Tones/music .... Μόνο από ακουστικά (έχει ενσωματωμένο DOLBY DTS) σκοτώνει με ακουστικά!

Browser: Html..... Ok

Radio FM... δεν δουλεύει (γιατί είχαμε και πριν? )!!

G-sensor:.... Οκ

D-sensor:... Οκ

L-sensor:.... Οκ

Hall Sensor: Yes

Digital Compass:... Οκ

Earth Inductor GPS : δεν δουλεύει

Port: 3.5mm earphone jack/Micro USB... Οκ

Speakers... δεν δουλεύουν

Battery presentance/charging .. δεν δουλεύει

Mi account.. Ok

APKs all... δουλεύουν (ενσωματωσα Ελληνικά).. Οκ

IR remote control... Ok

Wi-Fi... OK λίγο καλύτερο μου φαίνεται..

Bluetooth.. ok

Θα δείξει λοιπόν.. :lol:

Edited by CrisBal

Καλημέρα όσο αφορά την πρόοδο.

έλα ρε θηρίο! μόνο ο ήχος λείπει!

:up::up::up:

e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις

έλα ρε θηρίο! μόνο ο ήχος λείπει!

:up::up::up:

Ηχεία, GPS, φόρτιση μπαταρίας. Κατέβασα τον source code ΜΜ Kernel του Χ900 που είναι όσο το δυνατόν ποιο κοντά στο δικό μας να κάνω δοκιμές και πορτ. Θα δούμε.. :)

photo

Screenshot_2016_10_26_15_16_22_405_com_miui_home.png

Screenshot_2016_10_26_12_00_18_454_com_android_p.png

Screenshot_2016_10_26_12_08_27_954_com_miui_home.png

Screenshot_2016_10_26_12_10_49_308_com_miui_comp.png

Edited by CrisBal

Ηχεία, GPS, φόρτιση μπαταρίας. Κατέβασα τον source code ΜΜ Kernel του Χ900 που είναι όσο το δυνατόν ποιο κοντά στο δικό μας να κάνω δοκιμές και πορτ. Θα δούμε.. :)

μην αργείς - είμαι στα κάρβουνα!!!!:drool:

Ερώτηση: μπορώ να περάσω την official μέσω twrp και να μην περαστεί το official recovery ή έστω να έχω root;;

Για το Χ800? Φυσικά! Για το US.. για το CN πρέπει να το ξανά περάσεις αν πας στην 18 μετά την 13.Δες παραπάνω. ;)

Για το Χ800? Φυσικά! Για το US.. για το CN πρέπει να το ξανά περάσεις αν πας στην 18 μετά την 13.Δες παραπάνω. ;)

Για το US λέω ναι.. Τελευταία φορά όταν πέρασα την official μου έβαλε και το stock recovery και έψαχνα υπολογιστή για να ξαναπεράσω twrp.. Εγκατάσταση από OTG και full wipe. Τι μπορεί να έκανα λάθος;; :worry:

Edited by Christian27
~ Samsung Galaxy S10 ~

Μάλλον δεν είχε περάσει σωστά το TWRP εξ αρχής. Αν έχεις την 11s κάνε μόνο τα 2 wipe και βάλτην αν θες clean install καντα όλα εκτός από internal.

Για το US λέω ναι.. Τελευταία φορά όταν πέρασα την official μου έβαλε και το stock recovery και έψαχνα υπολογιστή για να ξαναπεράσω twrp.. Εγκατάσταση από OTG και full wipe. Τι μπορεί να έκανα λάθος;; :worry:

τα ίδια και σε μένα ειχε κανει

τα ίδια και σε μένα ειχε κανει

Αν είχατε βάλει την πρώτη έκδοση του TWRP με εντολές fastboot μπορεί... ναι. Η επόμενες όπως και η δική μου περιλαμβάνουν το recovery με το misc βλ Ιταλός και δεν το κάνουν. Έχω περάσει πάνω από 40 ρομ διαφορετικές και δεν το έχασε ποτέ! ;) Έτσι πιστεύω...Ο torra33 θα ξέρει καλύτερα. Υ. Γ. Το πήρε άραγε το CN?

Edited by CrisBal

τι φτιάχνεις ρε θηριο παλι???αυτο αφορα το δικο μας μοντελο???mui 8??? μακαρι ~Δωσε πονο

Letv X800 US

Official 11s Translated

with Greek Language

τι φτιάχνεις ρε θηριο παλι???αυτο αφορα το δικο μας μοντελο???mui 8??? μακαρι ~Δωσε πονο

Μακαρι να το καταφερεις!Ειναι πολυ ομορφες οι miui!

Υπομονή λίγες μέρες ακόμα... ;)

Ναι ΜΜ στο US καλά βλέπετε... Miui8 6.0.1 ΜΜ με όλα τα καλούδια και Ελληνικά.. :lol:

Δείτε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6951763#post6951763

Κι εδώ τι έχω φτιάξει να δουλεύει ως τώρα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6953257#post6953257

Edited by CrisBal

Cris εβαλ το recovery σου! Τρελο το φοντο! Παντως μετα την εγκατασταση της official το χανει το twrp και αυτο. Εχω αλλη μια ερωτηση ομως:

Οταν εγκατασταθει η ρομ και πατησεις επανεκκινηση, αναβει μπλε το led και δεν εκκινει το τηλεφωνο. πρεπει να πατησω παρατεταμενα το power button για να αναψει οπως πρεπει. Να ειναι φυσιολογικο αυτο;;

~ Samsung Galaxy S10 ~

Cris εβαλ το recovery σου! Τρελο το φοντο! Παντως μετα την εγκατασταση της official το χανει το twrp και αυτο. Εχω αλλη μια ερωτηση ομως:

Οταν εγκατασταθει η ρομ και πατησεις επανεκκινηση, αναβει μπλε το led και δεν εκκινει το τηλεφωνο. πρεπει να πατησω παρατεταμενα το power button για να αναψει οπως πρεπει. Να ειναι φυσιολογικο αυτο;;

Έτσι ντε.. Πεστο έτσι! Είσαι με Blue led

Λοιπόν πατάς συνεχόμενα τα vol+ power μέχρι να γράψει leeco recovery μετά αφήνεις.

Πάρε backup τα αρχεία σου

Μπες TWRP κάνε τα πάντα wipe και internal

Πάτα reboot - power off

Με σβηστό το τηλέφωνο πάτα vol- power μπες δλδ fastboot mode

Βάλε πάλι το TWRP με τις οδηγίες που έχω δώσει

Πήγαινε αρχική

Μόλις ανοίξει το TWRP θα σου ζητήσει να επιτρέψεις το modifications on storage καντο slide right

Μετά ξανακάνε reboot to recovery

Τότε βάλε τη ρομ και δεν θα το ξανά χάσει

Ελπίζω να το βάζεις με το. exe που έχει σωστά?

Edited by CrisBal

photo

Screenshot_2016_10_26_15_16_22_405_com_miui_home.png

Screenshot_2016_10_26_12_00_18_454_com_android_p.png

Screenshot_2016_10_26_12_08_27_954_com_miui_home.png

Screenshot_2016_10_26_12_10_49_308_com_miui_comp.png

Ενα ΜΠΡΑΒΟ μόνο είναι πολύ λίγο :yahoo:. Περιμένω με κομμένη την ανάσα :lol: Εχω αναβάλλει την παραγγελία για το Le Max 2 X820 και περιμένω τη MIUI σου. Να είσαι καλά και πάντα τέτοια να μας "μαγειρεύεις". :up:

*** LeTV Le 2 Max X829 LineageOS 13 + Mokee kernel

*** LeTV Le 1 Pro X800 US CM 12.1

Ενα ΜΠΡΑΒΟ μόνο είναι πολύ λίγο :yahoo:. Περιμένω με κομμένη την ανάσα :lol: Εχω αναβάλλει την παραγγελία για το Le Max 2 X820 και περιμένω τη MIUI σου. Να είσαι καλά και πάντα τέτοια να μας "μαγειρεύεις". :up:

Να είσαι καλά. Σε 5 μέρες περίπου παραλαμβάνω το Χ822 γκρι και ήδη φτιάχνω και την 19s indian. Θα δείξει.. Πάντως είναι ωραία η miui8 και δουλεύει σφαίρα.... ;)

Καλησπερα στην ομαδα...

Σημερα και ενω ηταν ολα κομπλε...παω να παρω ενα τηλ και δεν επερνε...μου βγαζει παω "dial up failed-limit exceeded" ξερεις κανεις τι ειναι αυτο πριν σπασω το κινητο??ουτε να παρω μπορω ουτε να με παρουν...

Ευχαριστω...