narta Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Ποιος υποτίθεται πως βγάζει την Android Open Source Project Rom και τι παραπάνω θα έχει από του Ιταλού που στηρίζεται πάνω στου κατασκευαστή. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι τελείως διαφορετικό ;;; κάτι αμφίβολης αισθητικής. Καθαρο android με ολα τα θετικα και αρνητικα που εχει αυτο. Το σιγουρο ειναι οτι θα ειναι εναλλακτικη και θα κινειται σε αναβαθμισεις πιο γρηγορα απο την επισημη, τουλαχιστον αυτο μας εχει δειξει η ιστορια. Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Μόλις μου έλθει ανεβαζω link μετά που θα δοκίμασε πρώτα..πιθανότατα θα βγει κ miui stable με διορθωμένη κάμερα..δουλεύουν οι κινεζοιιιιι Για AOSP που να ΔΟΥΛΕΥΕΙ όμως (όχι σπασμένη κάμερα, δεν έχω αυτό, δεν έχω εκείνο), είμαι μέσα και εγώ ;) Όταν έχεις δώσε link αλλά ενημέρωσέ μας κιόλας τι παίζει. Τι δουλεύει, τι δεν δουλεύει κλπ. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 ειναι aosp που φτιαχνουν κινεζοι; αν ναι τοτε μεσα...να παρει κανενα 6.0 να παμε για μαζικες αγορες.. @narta χρυσο ειναι πιο ομορφο ακομα και απο το πανεμορφο Μ9. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Για AOSP που να ΔΟΥΛΕΥΕΙ όμως (όχι σπασμένη κάμερα, δεν έχω αυτό, δεν έχω εκείνο), είμαι μέσα και εγώ ;) Όταν έχεις δώσε link αλλά ενημέρωσέ μας κιόλας τι παίζει. Τι δουλεύει, τι δεν δουλεύει κλπ. :) Το πιθανοτερο να εχει teething problems οπως ολες οι AOSP στην αρχη. Το θεμα ειναι ποιοι ειναι απο πισω. Αν ειναι κινέζοι, με την απηχηση που εχει η συσκευη εκει, θα εχουμε συντομα ολοκληρωμενα αποτελεσματα :) Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Το πιθανοτερο να εχει teething problems οπως ολες οι AOSP στην αρχη. Το θεμα ειναι ποιοι ειναι απο πισω. Αν ειναι κινέζοι, με την απηχηση που εχει η συσκευη εκει, θα εχουμε συντομα ολοκληρωμενα αποτελεσματα :) Το ξέρω, για αυτό θέλω να δω τι προβλήματα είναι τα teething. Π.χ. να αξίζει να φύγω από την 7s :p να πω ναι. ;) Αλλιώς να περιμένουμε λίγο ακόμα ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 (edited) Για AOSP που να ΔΟΥΛΕΥΕΙ όμως (όχι σπασμένη κάμερα, δεν έχω αυτό, δεν έχω εκείνο), είμαι μέσα και εγώ ;) Όταν έχεις δώσε link αλλά ενημέρωσέ μας κιόλας τι παίζει. Τι δουλεύει, τι δεν δουλεύει κλπ. :) EΝΝΟΕΙΤΑΙ!!για αυτο θελω να δοκιμασω πρωτα!αν κ νομιζω οτι θα βγει σωστη.... Recently Cm experience a X800 version, in addition to the camera and everything was good! There may be a few minor problems, issued to all work together to solve it!;) Edited November 13, 2015 by z953rr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Σήμερα το πηρα και εγώ Έχει την 6s. Πρέπει να βάλω την 7s ή ίδια πράγματά είναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Σήμερα το πηρα και εγώ Έχει την 6s. Πρέπει να βάλω την 7s ή ίδια πράγματά είναι ; Από vickmall? Καλορίζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Από παιδί εδώ μέσα Από vickmall αγοράσμενο Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 καλημερα.. παιδια το παρηγγειλε κανεις απο spemall..το εχει αρκετα πιο φτηνα απο vickmall (32gb=280,64gb+319). εχει κανεις καποια εμπειρια απο το εν λογω καταστημα?ειναι ρισκο λετε?εχει μεγαλη διαφορα τιμης ειδικα το χρυσο..τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Αν αξίζει να πάρεις κατι από εκεί είναι μόνο το 64αρι. Μια ερώτηση, με εξαίρεση τυχόν δωράκια από sites, μέσα στη μαμά σσυσκευασία υπάρχει θήκη και ζελατίνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Αν αξίζει να πάρεις κατι από εκεί είναι μόνο το 64αρι. Μια ερώτηση, με εξαίρεση τυχόν δωράκια από sites, μέσα στη μαμά σσυσκευασία υπάρχει θήκη και ζελατίνα? διάφανη hard case και προστατευτική μεμβράνη οθόνης. Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Αν αξίζει να πάρεις κατι από εκεί είναι μόνο το 64αρι. Μια ερώτηση, με εξαίρεση τυχόν δωράκια από sites, μέσα στη μαμά σσυσκευασία υπάρχει θήκη και ζελατίνα? ακομα και τα 32gb εχουν 40$ διαφορα..ποσο μαλλον τα 64 και το χρυσο που με τρωει. απλα εχω παραγγειλει μονο απο vickmall και δεν εχω εμπειρια απο spemall.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 (edited) 6s Geekbench 3 http://i.imgur.com/tqAVRO6.png Edited November 14, 2015 by narta Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Ιδέα μου είναι ή σε multicore έχει καλύτερο σκορ από το Galaxy s6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Ιδέα μου είναι ή σε multicore έχει καλύτερο σκορ από το Galaxy s6 ιδεα σου :lol: Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Παντος ή μπαταρία του κι ή οθόνη είναι μέτριες Όπως επισης και το software. Δεν μπορεί να αφήνει 300-400 free ram από τα 4 giga. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 (edited) μετρια μπαταρια?αν το συγκρινω με Ζ2 PRO που ειχα πριν κ το οποιο ειχε 4000ma εχουν ιδιο 4,5 ωρες sot..Οθονη ΜΕΤΡΙΑ????επετρεψε μου να διαφωνησω.ΟΘΟΝΑΡΑ!!Τωρα για τη λιγη ram εγω δεβ εχω πεσει κατω απο 1,4 gb κ τρεχουν ισαμε 500.000 εφαρμογες στο παρασκηνιο....μαλλον δεν ειναι του γουστου σου το τηλεφωνακι... ΥΓ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙUI 7και AOSP ,οι σχιστοματηδες ετοιμαζουν κ rom Α-LA ZTE NUBIA.... Edited November 14, 2015 by z953rr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 μετρια μπαταρια?αν το συγκρινω με Ζ2 PRO που ειχα πριν κ το οποιο ειχε 4000ma εχουν ιδιο 4,5 ωρες sot..Οθονη ΜΕΤΡΙΑ????επετρεψε μου να διαφωνησω.ΟΘΟΝΑΡΑ!!Τωρα για τη λιγη ram εγω δεβ εχω πεσει κατω απο 1,4 gb κ τρεχουν ισαμε 500.000 εφαρμογες στο παρασκηνιο....μαλλον δεν ειναι του γουστου σου το τηλεφωνακι... ΥΓ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙUI 7και AOSP ,οι σχιστοματηδες ετοιμαζουν κ rom Α-LA ZTE NUBIA.... στο δικό μου πέφτει στα 400- 500 αλλά η ελεύθερη ram είναι άχρηστη ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Παντος ή μπαταρία του κι ή οθόνη είναι μέτριες Όπως επισης και το software. Δεν μπορεί να αφήνει 300-400 free ram από τα 4 giga. Σωστο. Αν η RAM δεν ειναι free, την να την κανεις; Ειναι λάθος του software να την χρησιμοποιεί. :rolleyes: Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Σωστό αυτό που λες Απλα τι τρέχει και θέλει τόση Ραμ ; Δηλαδή αν είχε 2γιγα θα σερνόταν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Σωστό αυτό που λες Απλα τι τρέχει και θέλει τόση Ραμ ; Δηλαδή αν είχε 2γιγα θα σερνόταν ; Δηλαδή η οθόνη του είναι μέτρια; με ποιο κινητό την συγκρινείς και λες μέτρια για να καταλαβω Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Εντάξει ρε παιδιά, πρέπει να το συνεχίζουμε το ανέκδοτο? Τζάμπα posts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 σε λιγες μερες δινουν επισημα την 5.1.1 ΕUI. το κινητο μονο μετριο δεν ειναι οθονη κατασκευη και υποστηριξη ειμαστε σε επιπεδα τοπ. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Εννοείται δεν είναι μέτριο. Παρά πολύ καλό είναι , αλλά δεν πραβλεπω και αυτα που παρατήρησα. Για τ χρήματα που ζητάει είναι αψογο Εμένα ή οθόνη μου φενεται σα να έχει ξεπλημενα χρώματα αλλά ίσως είναι που ηρθα από mx5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts