Kadaz93 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Μου έχει έρθει δέμα σε 17 μέρες, σε 20, 28, 30, 35, 42 και με τις 2. Δεν είναι κανόνας, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. NL είναι από Ευρώπη, αλλά περιμένεις 12 μέρες μέχρι να φτάσει στην Ολλανδία από Κίνα, για να σου σταλεί μετά στην Ελλάδα :p Anyway ας μη φύγουμε εκτός θέματος, η συσκευή στο επίκεντρο παρακαλώ. Αν υπάρχουν απορίες εδώ είμαστε να τις απαντήσουμε. Και για να λέμε και τα αρνητικά: 1) Δεν έχει λειτουργία DND (Do not disturb) 2) Δεν έχει καλή απόδοση ήχου το LeTV-hiFi (το ενσωματωμένο music EQ). Έβαλα το Equalizer app και έπαθα πλάκα με την πιστότητα ήχου στα Pistons 2. ;) Κριμα ειχα διαβασει οτι εχει τοπ ηχο. Απο launchers πως παει? δουλευει ο google? O nova ξερω οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Κριμα ειχα διαβασει οτι εχει τοπ ηχο. Απο launchers πως παει? δουλευει ο google? O nova ξερω οχι Google και Apex μια χαρά ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Μου έχει έρθει δέμα σε 17 μέρες, σε 20, 28, 30, 35, 42 και με τις 2. Δεν είναι κανόνας, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. NL είναι από Ευρώπη, αλλά περιμένεις 12 μέρες μέχρι να φτάσει στην Ολλανδία από Κίνα, για να σου σταλεί μετά στην Ελλάδα :p Anyway ας μη φύγουμε εκτός θέματος, η συσκευή στο επίκεντρο παρακαλώ. Αν υπάρχουν απορίες εδώ είμαστε να τις απαντήσουμε. Και για να λέμε και τα αρνητικά: 1) Δεν έχει λειτουργία DND (Do not disturb) 2) Δεν έχει καλή απόδοση ήχου το LeTV-hiFi (το ενσωματωμένο music EQ). Έβαλα το Equalizer app και έπαθα πλάκα με την πιστότητα ήχου στα Pistons 2. ;) Αυτό για το DND δεν εχει να κανει με την εκδοση αντροιντ; Μπορεί να ρωτάω βλακεία αλλά ήθελα να μου λυθεί η απορία. Επίσης για να καταλάβω. Ερχεται με κινεζικα και περνατε την ρομ του Ιταλου. Ειναι οφισιαλ; Φανταζομαι οχι. Αρα εγγυηση γιοκ ε; Καθώς και οχι οφισιαλ αναβαθμισεις, σωστα; Και επειδη εχω μπερδευτει λιγο τι παιζει με τις ρομ μπορεί να βγει ρομ βασισμενη στο αντροιντ 6 και να περαστεί στο προ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Ερχεται με κινεζικα και περνατε την ρομ του Ιταλου. Ειναι οφισιαλ; Φανταζομαι οχι. Αρα εγγυηση γιοκ ε; Καθώς και οχι οφισιαλ αναβαθμισεις, σωστα; Σωστά... μέχρι να του ξαναπεράσεις την official και να έχεις πάλι εγγύηση (αν αυτό σε απασχολεί). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Σωστά... μέχρι να του ξαναπεράσεις την official και να έχεις πάλι εγγύηση (αν αυτό σε απασχολεί). το θεμα εγγυηση αφορα και απο που το αγορασες για παραδειγμα εμενα την ρομ του ιταλου την περασε το vickmall οπου και το πηρα οποτε δεν παιζει να χω προβλημα.Αλλα ακομα και να χρειαστει να περασεις την μαμισια ρομ 5 λεπτα δουλεια ειναι. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 το θεμα εγγυηση αφορα και απο που το αγορασες για παραδειγμα εμενα την ρομ του ιταλου την περασε το vickmall οπου και το πηρα οποτε δεν παιζει να χω προβλημα.Αλλα ακομα και να χρειαστει να περασεις την μαμισια ρομ 5 λεπτα δουλεια ειναι. Εννοείται, απλά απάντησα στον φίλο που είπε χαρακτηριστικά... "εγγυηση γιοκ". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaspanos Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Παιδιά διάβασα τις κριτικές και τα σχόλιά σας, ήταν πολύ κατατοπιστικά. Αύριο το παραγγέλνω. Μπορείτε να με βοηθήσετε από το ποιο site να το πάρω; Είμαι μεταξύ του VICMALL και του HONORBUY. Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή. Για να γλιτώσουμε τον τελώνη. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 (edited) Παιδιά διάβασα τις κριτικές και τα σχόλιά σας, ήταν πολύ κατατοπιστικά. Αύριο το παραγγέλνω. Μπορείτε να με βοηθήσετε από το ποιο site να το πάρω; Είμαι μεταξύ του VICMALL και του HONORBUY. Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή. Για να γλιτώσουμε τον τελώνη. Ευχαριστώ. Πες μας διαφορά στην τιμή χωρίς μεταφορικά. Στο χονορ το καλο ειναι ότι παίρνεις απο ευρωπαικη αποθηκη και πριν προλάβεις να εχεις πολλή αγωνία για να το παραλάβεις σου έρχεται σπιτι. 3 μερες συμφωνα με τον Mythozz. Στα + επισης ότι δεν παιρνά τελωνείο. Βεβαια κανα 35€ κοστιζει. Απο βικμαλ δεν γνωρίζω εξοδα αποστολής. Edited October 30, 2015 by stylish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaspanos Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Στο Honorbuy από ευρωπαϊκή αποθήκη με μεταφορικά 321.50 ευρώ και στο Vicmall με ¨EU Express(Duty Free,5-8 working days) ¨315.00 με μεταφορικά. καμιά συμβουλή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triasam Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 το θεμα εγγυηση αφορα και απο που το αγορασες για παραδειγμα εμενα την ρομ του ιταλου την περασε το vickmall οπου και το πηρα οποτε δεν παιζει να χω προβλημα.Αλλα ακομα και να χρειαστει να περασεις την μαμισια ρομ 5 λεπτα δουλεια ειναι. Επειδή το παρείγγειλα χθες απο vickmall, μπορώ να του ζητήσω να μου βάλει την rom του Ιταλού ? και αν ναι ποιά version ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Στο Honorbuy από ευρωπαϊκή αποθήκη με μεταφορικά 321.50 ευρώ και στο Vicmall με ¨EU Express(Duty Free,5-8 working days) ¨315.00 με μεταφορικά. καμιά συμβουλή; Κατά την ταπεινή μου άποψη συμφέρει να το παρεις απο χονορ. Και λογω τελωνείου (εκτος και αν με EU δεν πληρώνεις) και λογω χρόνου παράδοσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregbouk Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Eγω το αγόρασα απο το to2c που είναι αξιοπιστο και το έχει με 276 ευρω με μεταφορικα PostNL.Το κακο ειναι οτι ειμαι στις 11 μερες τωρα,εχει φτάσει απο τρίτη ελλαδα και ακομα δεν το εχω στα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Δεν έχει φτάσει Ελλάδα ακόμα. Ερχεται απο Κινα, φτανει Ολλανδια στις 9-10 μερες και μετα θες βδομάδα ακόμα και βαλε. :) ασε τι γράφει το tracking. :) υπομονή. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Πάντως το χρυσό θα είναι διαθέσιμο στην EU αποθήκη του honor μάλλον από την άλλη εβδομάδα όπως μου είπαν σε επικοινωνία μου μαζί τους Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Eγω το αγόρασα απο το to2c που είναι αξιοπιστο και το έχει με 276 ευρω με μεταφορικα PostNL.Το κακο ειναι οτι ειμαι στις 11 μερες τωρα,εχει φτάσει απο τρίτη ελλαδα και ακομα δεν το εχω στα χέρια μου. Με αποστολή από Ευρώπη είναι η τελική τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Με αποστολή από Ευρώπη είναι η τελική τιμή; ...η τιμή αυτή αφορά αποστολή από China warehouse με απλό συστημένο μέσω PostNL. Για ευρωπαϊκή αποθήκη και express υπηρεσίες οι τιμές κυμαίνονται υψηλότερα και κάποιες προαναφέρθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Πάντως το χρυσό θα είναι διαθέσιμο στην EU αποθήκη του honor μάλλον από την άλλη εβδομάδα όπως μου είπαν σε επικοινωνία μου μαζί τους τελεια.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 τελεια.... Θα το πάρεις και αυτό; :p Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Επειδή το παρείγγειλα χθες απο vickmall, μπορώ να του ζητήσω να μου βάλει την rom του Ιταλού ? και αν ναι ποιά version ? εγώ δεν ζήτησα τίποτα και είχαν περάσει την ρομ του ιταλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Θα το πάρεις και αυτό; :p ισως αλλα σε κανενα διμηνο. Οχι τωρα. μολις βγαλουν aosp το αρπαξα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Εγώ είμαι μεταξύ αυτού και του Nexus 6 που έχω Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaspanos Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 (edited) Πάντως το χρυσό θα είναι διαθέσιμο στην EU αποθήκη του honor μάλλον από την άλλη εβδομάδα όπως μου είπαν σε επικοινωνία μου μαζί τους Μα το έχει διαθέσιμο στην EU αποθήκη.....ή κάνω λάθος; Sorry Λάθος. Δεν είναι διαθέσιμο το χρυσό στην EU. Edited October 30, 2015 by kaspanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 ισως αλλα σε κανενα διμηνο. Οχι τωρα. μολις βγαλουν aosp το αρπαξα. Λίγα λογια για το aosp? Τι κερδιζεις με το aosp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregbouk Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Δεν έχει φτάσει Ελλάδα ακόμα. Ερχεται απο Κινα, φτανει Ολλανδια στις 9-10 μερες και μετα θες βδομάδα ακόμα και βαλε. :) ασε τι γράφει το tracking. :) υπομονή. Μου εχει δείξει οτι έχει φτάσει ολλανδια και απο εκει οτι το στείλαν στο destination country και οτι εχει φτάσει εδω αλλα ακομα το site ελτα τίποτα.Καποιος που έχει παρει με postNL του το έφερε ο ελτα ή η tnt? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarri1938 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Μου εχει δείξει οτι έχει φτάσει ολλανδια και απο εκει οτι το στείλαν στο destination country και οτι εχει φτάσει εδω αλλα ακομα το site ελτα τίποτα.Καποιος που έχει παρει με postNL του το έφερε ο ελτα ή η tnt? Δεν εχει φτασει,υπολογισε 7-10 μερες ακομα,τα ελτα το φερνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts