Jump to content

gregbouk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gregbouk

  • Ημ. Γέννησης 05/12/1991

gregbouk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Έχει hong kong αλλα πρέπει να πληρώσεις 3.5 ευρω το μήνα.
  2. Ολα φτιάξαν με την 1.10 εκτος απο το music που τα κινέζικα τα παίζει αλλα τα αμερικάνικα δεν τα streamarei ή download
  3. Εγραψε πάντως οτι θα βγάλει και 1.10 τώρα.Έχει εμφανιστεί σε κανενα αυτο?
  4. και μενα τα παιζει τα βιντεακια.Κοιτα αν μπορεις και το weather αν σου κανει refresh και αν μπορεις να κανεις στο wifi add network.
  5. Πρεπει με την 7s να δημιουργηθηκαν καποια προβλήματα γιατι και το weather αν πατε και πατήσετε refresh,ξεκινάει και δεν τελειώνει ποτε.Στο androidiani forum τα έχει αυτα τα προβλήματα με το wifi κτλπ και ενας εκει και περιμένει απάντηση.
  6. Επίσης τώρα που έβαλα την 7s οταν παλι παω να βαλω νεο wifi πετάει πρόβλημα και μου λεει να στείλω online report και βγαίνει απο τις ρυθμίσεις.Μήπως γιαυτό δεν μου λειτουργεί και το streaming και downloading στην εφαρμογή music?
  7. Την εφαρμογή music την εχει λειτουργησει κανεις γιατι εγω βαζω τραγουδι και δεν φορτωνει ούτε να το κατεβάσω μπορω.
  8. Φιλε επειδή και γω σήμερα το ιδιο θέμα ειχα. http://forum.xda-developers.com/android/themes/theme-twrp-materialised-dark-light-play-t2915584 και και θα σου λυθεί το πρόβλημα με το slide.
  9. Την έχει κατεβάσει καποιος απο το mega για να την βάλει στο κινητο απευθειας ή την βαλατε απο τον installer που ειχε στην 6s?
  10. Λες καλύτερα να περασω την 6s και να την αναβαθμίσω και εγω ετσι? Πηρα σημερα το κινητο οπότε είπα να βάλω την 7s απευθείας.
  11. Χαιρετε.Βαζω την ρομ του ιταλού την 7s αλλα δεν μου αναγνωρίζει την καρτα και οταν παω να βαλω νέο network στο wifi μου βγάζει προβλημα και μου κλείνει τις ρυθμισεις.Το έχει παθει και κανεις αλλος αυτο?
  12. Έχω διαβάσει οτι και οι δυο υποστηρίζουν.
  13. Μου εχει δείξει οτι έχει φτάσει ολλανδια και απο εκει οτι το στείλαν στο destination country και οτι εχει φτάσει εδω αλλα ακομα το site ελτα τίποτα.Καποιος που έχει παρει με postNL του το έφερε ο ελτα ή η tnt?
  14. Eγω το αγόρασα απο το to2c που είναι αξιοπιστο και το έχει με 276 ευρω με μεταφορικα PostNL.Το κακο ειναι οτι ειμαι στις 11 μερες τωρα,εχει φτάσει απο τρίτη ελλαδα και ακομα δεν το εχω στα χέρια μου.
  15. Χαίρετε.Αναμένω και εγώ το κινητό απο βδομάδα και ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια απο τους ήδη κατόχους.Αρχικά ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει δουλέψει καθόλου το dual sim του κινητού γιατί θελω να έχω μια κάρτα για τηλέφωνα και μια κάρτα για data connection και θα ήθελα να μαθω αν είναι λειτουργικό αυτο.Επείτα ηθελα να ρωτήσω αν η original Rom Eui είναι τοσο χάλια που πρέπει να το ροοταρεις το κινήτο.Γενικα ειμαι ψιλοάσχετος μαυτα και θα εκτίμουσα μια βοήθεια.Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...