Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα , έχω 2 ερωτήσεις εχω το GRA-L09

- Μπορώ με κάποιο τρόπο να το κάνω dual sim ;

- Τρέχουσα έκδοση έχει την c432b398 , υπάρχει νεότερη ; δεν μου βγάζει κάτι μέσω του κινητού

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το κινητό είναι τόσο τέλειο που δεν ξέρω αν θέλω να πάρω στο μέλλον κάτι άλλο... Το έχω από τον Αύγουστο του 2016, έκτοτε δεν ασχολήθηκα πάλι με κινητά, προβλήματα, κολλήματα κλπ... Εχω στο φβ δεκάδες ομάδες, σελίδες κλπ αυτό το κινητό με στήριξε στο έπακρο... Συν ότι μέχρι τα Blog μου τα ανανεώνω με αυτό... Δεν ανοίγω υπολογιστή πλην για την δουλειά μου, ήτοι να γράφω... Ακόμα και σήμερα πάλι αυτό θα αγόραζα, δεν θα πω για φωτογραφίες κλπ απλά κορυφή, στην τιμή του σήμερα πάλι θα το πρότεινα... Μπαταρία κλπ εγώ δεν έχω θέμα, μου βγάζει άνετα 12ωρο με δίκτυο ανοικτό ή WiFi... το βράδυ το φορτίζω πάντα... Εάν το έχω όλη μέρα δίκτυο χωρίς να σηκώσω δάκτυλο από φβ μέχρι YouTube βγάζει 7 ώρες + αλλά χωρίς να σβήσει η οθόνη... Πιθανόν στο μέλλον να σκεφτώ για το 10...έτσι για αλλαγή... Σε κάνα χρόνο ίσως...

Αδερφέ έχω το ίδιο (πρόβλημα).το τηλ το έχω και εγώ από το 2016 και το λιώνω κυριολεκτικά κάθε μέρα, μα κάθε μέρα! Είναι απίστευτο τηλ στα πάντα του! Δεν υπάρχει το παραμικρό έστω μικρό προβληματάκι.Τι θέλω να πω τώρα με αυτά; Έχω ξεκινήσει και ψάχνω για άλλο τηλ και έχω το εξής πρόβλημα.Με καλομαθε αυτό το τηλ και πρέπει και το επόμενο να είναι αψεγάδιαστο! Δεν μου παει η καρδιά να το αφήσω γιατί εκτός του ότι ακόμα δουλεύει γρήγορα και τέλεια είναι ακόμα πανέμορφο και για το έτος 2017(το έχω σε λευκό σαμπανιζε).παρακολουθώ πολλά τηλ και συζητήσεις εδώ στο φόρουμ αλλά όλα έχουν έστω ένα πρόβλημα που με χαλάει.μάλλον για oneplus 5t με βλέπω αλλά πάλι είμαι διστακτικός γιατί είμαι απίστευτα ικανοποιημένος με την Huawei.

Κατά λάθος από το YouTube ανακάλυψα έναν τύπο που περνάει emui 5 στο τηλ με μια εφαρμογή από play store που λέγεται firmware finder for Huawei.Την κατεβασα από περιέργεια και βλέπω ότι μου βρίσκει μια έκδοση 399 και εγώ είμαι στην 398.είναι κάποιος αλλος με 399; είναι φρόνιμο να την κατεβάσω μέσα από αυτήν την εφαρμογή ή να κάτσω στα αυγά μου;

Κατά λάθος από το YouTube ανακάλυψα έναν τύπο που περνάει emui 5 στο τηλ με μια εφαρμογή από play store που λέγεται firmware finder for Huawei.Την κατεβασα από περιέργεια και βλέπω ότι μου βρίσκει μια έκδοση 399 και εγώ είμαι στην 398.είναι κάποιος αλλος με 399; είναι φρόνιμο να την κατεβάσω μέσα από αυτήν την εφαρμογή ή να κάτσω στα αυγά μου;

Είμαι κι εγώ με την 398. Κάτι έλεγαν τα παιδιά εδώ στο νήμα ότι θα πάρει την νέα έκδοση emui.

Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για ενημερώσεις ασφαλείας. Αν πατήσεις πάνω στην έκδοση θα σου δώσει το change log.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• 2 weeks later...

Η συσκευη θελει στα τελευταια της να μου αλλαξει την αριστη εντυπωση που ειχα σχηματισει :lol:

Η μπαταρια δεν με εβγαζε μια μερα και αποφασισα να την αλλαξω.Την αλλαξα,με γνησια ελπιζοντας να πιασω την διαρκεια του πρωτου καιρου,εκανα και reset και ξεκινησα τις δοκιμες.

Πλεον με την καινουργια μπαταρια δεν με εβγαζε ουτε το μεσημερι :lol:

Λεω θα εβαλα καμια παλιατζουρα,παραγγελνω δευτερη (ημερ.και οι δυο 7-8/2017).Απο ην πρωτη μερα φανηκε η διαφορα.Ομως στο 25% εκλεισε το κινητο.Ειπα να την δουλεψω λιγο καιρο να στρωσει.Εξακολουθει και κανει τα ιδια.Εχει κανενα battery calibration το συστημα?

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Ρίξε μια ματιά εδώ:

https://how2phone.com/28673/how-to-calibrate-huawei-p8-battery

Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Η συσκευη θελει στα τελευταια της να μου αλλαξει την αριστη εντυπωση που ειχα σχηματισει :lol:

Η μπαταρια δεν με εβγαζε μια μερα και αποφασισα να την αλλαξω.Την αλλαξα,με γνησια ελπιζοντας να πιασω την διαρκεια του πρωτου καιρου,εκανα και reset και ξεκινησα τις δοκιμες.

Πλεον με την καινουργια μπαταρια δεν με εβγαζε ουτε το μεσημερι :lol:

Λεω θα εβαλα καμια παλιατζουρα,παραγγελνω δευτερη (ημερ.και οι δυο 7-8/2017).Απο ην πρωτη μερα φανηκε η διαφορα.Ομως στο 25% εκλεισε το κινητο.Ειπα να την δουλεψω λιγο καιρο να στρωσει.Εξακολουθει και κανει τα ιδια.Εχει κανενα battery calibration το συστημα?

Δεν νομίζω να είναι θέμα calibration. Αυτά που περιγράφεις είναι δείγματα ότι δεν είναι καλή η μπαταρία. Είσαι σίγουρος ότι είναι γνήσια?

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

αυτα γραφει https://www.skroutz.gr/s/7419061/Huawei-HB3447A9EBW-Ascend-P8.html

σημερα στις 11:00 ηταν 67%.Επαιξα μιση ωρα .μια το ξαναπιασα και μολις το ανοιξα εκλεισε ...:mad:

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

αυτα γραφει https://www.skroutz.gr/s/7419061/Huawei-HB3447A9EBW-Ascend-P8.html

σημερα στις 11:00 ηταν 67%.Επαιξα μιση ωρα .μια το ξαναπιασα και μολις το ανοιξα εκλεισε ...:mad:

Ασχέτως τι γράφει, νομίζω για να είναι κάποιος καλυμμένος όσον αφορά τη γνησιότητα της μπαταρίας την αλλάζει μόνο στο επίσημο service της huawei. Οπότε από το να αγοράζεις συνεχώς μπαταρίες πάρε ένα τηλέφωνο στο service να ρωτήσεις, το κόστος αλλαγής δεν είναι μεγάλο.
The day is my enemy, the night my friend

Ασχέτως τι γράφει, νομίζω για να είναι κάποιος καλυμμένος όσον αφορά τη γνησιότητα της μπαταρίας την αλλάζει μόνο στο επίσημο service της huawei. Οπότε από το να αγοράζεις συνεχώς μπαταρίες πάρε ένα τηλέφωνο στο service να ρωτήσεις, το κόστος αλλαγής δεν είναι μεγάλο.

Θα παρω αυριο ενα τηλ.να δω.ευχαριστω.

• 2 weeks later...

Καλη χρόνια!

Έβαλα μια εφαρμογή ειδοποιησεων στο P8.material....... καπως.

Την κατηργησα αλλά συνεχίζει στις κλήσεις και αναβοσβηνει το flash.

Εψαξα τα δικαιώματα, τίποτα.

Τι κάνω, φορμάτ?????

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Καλη χρόνια!

Έβαλα μια εφαρμογή ειδοποιησεων στο P8.material....... καπως.

Την κατηργησα αλλά συνεχίζει στις κλήσεις και αναβοσβηνει το flash.

Εψαξα τα δικαιώματα, τίποτα.

Τι κάνω, φορμάτ?????

Κάνε χειροκίνητα ένα clear cache.

• 2 weeks later...

Περασα την τελευταια εκδοση ΚΑΘΑΡΗ με dload,"399"

Oλα καλα,αλλα με κανενα τροπο δεν μπορω να περασω TWRP για να το ρουταρω να εχω το adaway.

Eιτε με SRKTool Huawei ειτε με ADB and Fastboot.

Φτανω στο τελeυταιο κομματι οπου λεει:

"FAILED <remote: Command not allowed>"

Eωοειτε ξεκλειδωτο το bootloader,το βλεπω αλλωστε στο fastboot&rescue mode

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Περασα την τελευταια εκδοση ΚΑΘΑΡΗ με dload,"399"

Oλα καλα,αλλα με κανενα τροπο δεν μπορω να περασω TWRP για να το ρουταρω να εχω το adaway.

Eιτε με SRKTool Huawei ειτε με ADB and Fastboot.

Φτανω στο τελeυταιο κομματι οπου λεει:

"FAILED <remote: Command not allowed>"

Eωοειτε ξεκλειδωτο το bootloader,το βλεπω αλλωστε στο fastboot&rescue mode

Σου ήρθε η 399;

Καλησπερα... Εχω προβλημα με το τηλ... Αποφορτιζει γρηγορα το κινητο μου... Το εχω ηδη 2,5 χρονια.. Τι μπορει να φταειι; Η μπαταρια μου; Τι μπορω να κανω;

Αρχικά κανε ένα hard reset. Εγω το έκανα και διορθώθηκε αισθητά το πρόβλημα. Μου κρατούσε μισή μέρα η μπαταρία και μετά το reset έβγαζα σχεδον όλη τη μέρα. Από 7 το πρωί έως 10-12 το βράδυ

Καλημερα... Καμια βοηθεια για το προβλημα που τελειωνει γρηγρα η μπαταρια στην συσκευη... Τ μπορω να κανω;
Απ' ότι βλέπω ήδη πήρες απάντηση και έχεις απαντήσει σε αυτή.

Με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χάνονται τα πάντα που υπάρχουν μέσα στο κινητό, είναι σαν να το ανοίγεις όπως την πρώτη φορά που το πήρες. Οπότε κρατάς τα αρχεία που χρειάζεσαι σε κάποιο υπολογιστή.

Αν αυτό δεν σου βελτιώσει την απόδοση της μπαταρίας τότε θα πρέπει να πας για αντικατάσταση της μπαταρίας.

Καλημερα... Εχω την παραπανω συσκευη... Υπαρχει μεγαλυτερη σε χωρητικοτητα μπαταρια 2680mAh που μπορω να την τοποθετησω στο κινητο μου... Αν ναι και απο που;;; Ευχαριστω πολυ...

Καλημερα... Εχω την παραπανω συσκευη... Υπαρχει μεγαλυτερη σε χωρητικοτητα μπαταρια 2680mAh που μπορω να την τοποθετησω στο κινητο μου... Αν ναι και απο που;;; Ευχαριστω πολυ...

Καλημερα... Εχω την παραπανω συσκευη huawei p8... Υπαρχει μεγαλυτερη σε χωρητικοτητα μπαταρια 2680mAh που μπορω να την τοποθετησω στο κινητο μου... Αν ναι και απο που;;; Ευχαριστω πολυ...

Καλημερα... Εχω την παραπανω συσκευη huawei p8... Υπαρχει μεγαλυτερη σε χωρητικοτητα μπαταρια 2680mAh που μπορω να την τοποθετησω στο κινητο μου... Αν ναι και απο που;;; Ευχαριστω πολυ...

Ακόμα και αν υπάρχει μεγαλύτερης χωρητικότητας, δε στο συνιστώ. Εφόσον ο κατασκευαστής δίνει τόσα αμπέρ, τόσα πρέπει.