Flamelab Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Μαλλον συντομα θα δουμε νεο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 καλησπέρες, Ξέρει κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το Huawei ID και αν μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε; Για κάποιο λόγο με ανάγκασε να το ενεργοποιήσω (themes download) και εγώ το έκανα :lol: Ευχαριστώ Νταξ, δεν είναι τίποτα κακό που το ενεργοποίησες. Όχι ότι έχει κάτι σημαντικό να προσφέρει αλλά δεν είναι και κακό. Νομίζω ότι το έχουν κάνει υποχρεωτικό να πάρεις ID για να κατεβάσεις themes, ringtones κλπ. Τίποτα το τραγικό. Στο Ρ9 έχει κάποια έννοια που σου δίνουν την χρυσή εγγύηση, +1 χρόνο (3χρόνια αντί για 2). Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargio01 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 ^Και p8 lite ισχύει :) Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 ^Και p8 lite ισχύει :) Τι ισχύει, δηλαδή? :blink: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargio01 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Η επέκταση της εγγύησης μέσω του αναγνωριστικού της Huawei. Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Α οκ! Δεν το γνώριζα. Πάντως στο Ρ8 που έχει τώρα πια ο γιος μου, δεν υπήρχε τέτοια ιστορία και ειναι επείσης Ελληνικό. Αγορασμενο από Κοσμοτε. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
producer24 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Παιδιά γνωρίζετε αν θα παραμείνει το root μετά το update στη b370? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Εχει δοκιμασει να περασει κανεις την B380; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoss Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Δοκιμαστε άφοβα την B380 μια χαρα ειναι.οσο αφορα το ρουτ γινεται κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Σε αυτή την έκδοση που φοράμε τώρα (όχι την 380), έχετε παρατηρήσει επανεκκινήσεις της συσκευής; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Εχω περασει και εγω B380 εδω και 2-3 μερες ολα κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Δεν εχω επανεκκινήσεις με την 370. Επίσης εχει σταματησει το θεμα, ενω εχω καλο σημα, να μην μπορω να τηλεφωνησω. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Σε αυτή την έκδοση που φοράμε τώρα (όχι την 380), έχετε παρατηρήσει επανεκκινήσεις της συσκευής; Ναι εγώ σε 370.δύο φορές τον μήνα περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Ναι εγώ σε 370.δύο φορές τον μήνα περίπου. ΟΚ. Ευχαριστώ. Εμένα συνολικά 3-4 φορές από τότε που την έβαλα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ji_ma_kos Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Καλημέρα σε όλους. Το κινητό μου παρουσίασε πρόβλημα στην κύρια κάμερα. Δεν εστιάζει και από την κάμερα ακούγεται ένας θόρυβος σαν ζουζουνισμα. Επειδή το έχω αγοράσει online θα πρέπει να το στείλω στην TS Solutions για επισκευή. Διαβάζω για το συγκεκριμένο σέρβις πολύ άσχημα σχόλια. Έχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο σέρβις ; Να το στείλω ή να το πιώ με το ζουμί του και να το κρατήσω χωρίς κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Καλημέρα σε όλους. Το κινητό μου παρουσίασε πρόβλημα στην κύρια κάμερα. Δεν εστιάζει και από την κάμερα ακούγεται ένας θόρυβος σαν ζουζουνισμα. Επειδή το έχω αγοράσει online θα πρέπει να το στείλω στην TS Solutions για επισκευή. Διαβάζω για το συγκεκριμένο σέρβις πολύ άσχημα σχόλια. Έχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο σέρβις ; Να το στείλω ή να το πιώ με το ζουμί του και να το κρατήσω χωρίς κάμερα; Αν είναι το επίσημο service, ρώτα δεν έχεις να χάσεις κάτι. Τώρα, να έχεις smartphone χωρίς κάμερα, τι να πω, προσωπικά δε θα το ήθελα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_coupe Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Δεν εχω επανεκκινήσεις με την 370. Επίσης εχει σταματησει το θεμα, ενω εχω καλο σημα, να μην μπορω να τηλεφωνησω. :X Και σε εμένα έχει σταματήσει (αλλά το έκανα εγώ να σταματήσει...)... Για να συνοψίσω δεν οφειλόταν στην συσκευή... Ειχα μια ταμπλέτα sony experia z3 στην οποία ειχα δεύτερη SIM! αλλά πάντα την δουλευα σε airplane mode ωστε να μην παρεμποδίζει την δική μου sim... Προφαν'ως κατόπιν κάποιας αναβάθμισης του SONY το "μοντέλο" αυτο λειτουργίας είχε ως παρενέργεια καποιες φορές να "βγαίνω" εκτός δικτύου...Εβγαλα τελειως την SIM απο την ταμπλέτα... και το πρόβλημα λύθηκε... Αυτά.... Καμιά ευθύνη το P8... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_coupe Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 (edited) Σε σχέση με τις επανεκκινήσεις στην Β370, όχι δεν εχω παρατηρήσει ποτέ μη προβλεπόμενη επανεκκίνηση... Γενικά δεν έχω παρατηρήσει κανένα bug...οφειλόμενο είτε στο SW είτε στο HW της συσκευής. Τοπ γεγονός ότι έβγαινε καποιες φορές εκτός δικτύου οφειλόταν στην ύπαρξη δεύτερης SIM σε άλλη συσκευή μου... Edited October 11, 2016 by blue_coupe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Δεν γνωριζω πως σταματησαν οι επανεκινησεις. Το μονο συγουρο ειναι οτι δεν εχω δευτερη καρτα στο κινητο περαν της SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1314 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Εχω την B370, και το βραδυ το αφηνω με μπαταρια 100% και το πρωι εχει 82%! Τι πρεπει να κανω? Μπορει να βοηθησει καποιος? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigopil7 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Γεια σας παιδια σκεφτομαι να παρω το P8 και θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι ολα οκ με την συσκευη, δηλαδη αν εχει καποιο προβλημα....γενικα ειμαι αναμεσα στο P8 και Mate s....τι θα μου προτεινατε?ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Γεια σας παιδια σκεφτομαι να παρω το P8 και θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι ολα οκ με την συσκευη, δηλαδη αν εχει καποιο προβλημα....γενικα ειμαι αναμεσα στο P8 και Mate s....τι θα μου προτεινατε?ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις. Σε όλα υπερτερεί το mate S. Δεν υποβαθμίζω το P8. Κάνε ένα compare στο ίντερνετ και θα καταλάβεις. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Το mate s εχει λιγο πιο ψηλά χρονισμένο επεξεργαστή, έχει 5,5 omoled οθόνη, εχει 3d touch, δακτυλικο αποτύπωμα, και 32gb εσωτερική μνήμη. Γενικα ότι και να πάρεις από τα δύο δεν θα σε απογοητευσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigopil7 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Είδα πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά και λέω μήπως δεν αξίζει να δώσω χρήματα παραπάνω για το mate s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigopil7 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 τελικα απεκτησα και γω το P8!:D Να ρωτησω μου ηρθε με Lollipop, πως μπορω να περασω την marshmallow? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts