fanatikos Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Για το mail δεν θελει τιποτα περισσοτερο απο το full email (xxxxxxx@yahoo.com/gr) και φυσικα το password. Τα βρισκει ολα μονο του. Για το led της καμερας (χωρις να βαζω το χερι μου στη φωτια) νομιζω οτι δεν εχει τετοια δυνατοτητα. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam784 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Γεια χαρά και από εμένα. Αναβάθμισα και εγώ μέσω hicare στην 321. Η διαδικασία που έκανα ήταν back up με την εφαρμογή της huawei factory reset αναβάθμιση factory reset Το είχα καμία εβδομάδα για να στρώσει, όπως διάβασα εδώ μέσα, προτού βγάλω ασφαλή συμπεράσματα. Η μπαταρία με το ζόρι μία ημέρα. Την ρουφούσε το google services. Που λέτε τα έκλεισα όλα της google, και ως δια μαγείας 2 ημέρες μπαταρία με περίπου 2.5 ώρες screen on. Αυτό κράτησε για 6 ημέρες ώσπου άνοιξα τα data. Μια ημέρα με το ζόρι με την ίδια χρήση. Τώρα ρουφάει την μπαταρία το Android System. Το τηλέφωνο μόνιμα awake. Είδα και απόειδα μη μπορώντας να του σταματήσω το μόνιμο awake κάνω ένα Wipe cache αφού πρώτα είχα κλείσει τα data και problem solved. Ναι αλλά λέω τι θα γίνει θα είμαι χωρίς δεδομένα;;:cry: Τα ενεργοποιώ ξανά που λέτε και σχεδόν 20 ώρες η κατανάλωση ήταν μια χαρά. Όμως κάτι συνέβη και πάλι και ξανά μανά μόνιμο awake και battery drain από το Android System. Wipe cache ξανά και κλειστά τα δεδομένα για να στρώσει. Και ερωτώ τις πταίει;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamelab Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 To 4G modem, τρωει τρελή μπαταρία όταν ειναι ανοικτο (ακομη και idle). Επισης, πολλοί ξεχνάνε να κλείσουν το Wifi Scanning. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 (edited) Γεια χαρά και από εμένα. Αναβάθμισα και εγώ μέσω hicare στην 321. Η διαδικασία που έκανα ήταν back up με την εφαρμογή της huawei factory reset αναβάθμιση factory reset Το είχα καμία εβδομάδα για να στρώσει, όπως διάβασα εδώ μέσα, προτού βγάλω ασφαλή συμπεράσματα. Η μπαταρία με το ζόρι μία ημέρα. Την ρουφούσε το google services. Που λέτε τα έκλεισα όλα της google, και ως δια μαγείας 2 ημέρες μπαταρία με περίπου 2.5 ώρες screen on. Αυτό κράτησε για 6 ημέρες ώσπου άνοιξα τα data. Μια ημέρα με το ζόρι με την ίδια χρήση. Τώρα ρουφάει την μπαταρία το Android System. Το τηλέφωνο μόνιμα awake. Είδα και απόειδα μη μπορώντας να του σταματήσω το μόνιμο awake κάνω ένα Wipe cache αφού πρώτα είχα κλείσει τα data και problem solved. Ναι αλλά λέω τι θα γίνει θα είμαι χωρίς δεδομένα;;:cry: Τα ενεργοποιώ ξανά που λέτε και σχεδόν 20 ώρες η κατανάλωση ήταν μια χαρά. Όμως κάτι συνέβη και πάλι και ξανά μανά μόνιμο awake και battery drain από το Android System. Wipe cache ξανά και κλειστά τα δεδομένα για να στρώσει. Και ερωτώ τις πταίει;;:worry: Δοκίμασε τα εξής. 1. Κάνε update ολες τις προεγκατεστημένες εφαρμογές από το play store. 2. Πήγαινε από τις ρυθμίσεις στη διαχείριση αποθηκευτικού χωρου και Κάνε ένα καθαρισμό. Μόλις γίνει ο καθαρισμός θα σου βγάλει επιλογή διαχείριση χώρου για προχωρημένους. Εκεί σβήσε ότι άχρηστο αρχείο σου βγάζει και επέλεξε εσύ αν κάποια δεν στα έχει τικαρισμενα. Προσοχή μη σβήσεις κάποια εφαρμογή ή αρχεία όπως φωτο κλπ. 4. Αν χρησιμοποιείς τις εφαρμογες Facebook/viber, πήγαινε ρυθμίσεις- εφαρμογές-Facebook/viber- μπαταρία και έχει επιλογή για απενεργοποίηση συστήματος. Απενεργοποίησε το να μειωθούν τα wakelocks. Αυτό μπορείς να το κάνεις και σε άλλες εφαρμογές που.έχουν την επιλογή αυτή και τις θεωρείς ενεργοβόρες. 4. Αφού κανείς τα παραπάνω κάνε ενα Reboot. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited June 17, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 σήμερα έκανα το ultimate battery test συνθήκες - παραλία με φωτισμό 100% (manual) - σιμά 4g 1 γραμμή (άλλα παιδιά καθόλου δεν είχαν για να είχα εγω σημαίνει ενεργοποιήθηκε δεύτερη κεραία) με λιγα λόγια ψησταριά - μουσική στα ακουστικά (mp3) - μπαταρια 100% βάρεσα 4 ώρες sot!!! και ειχα αλλα 8% καθολου άσχημα δεν το λες για τετοια μπαταρια με αυτές της συνθήκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamelab Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 σήμερα έκανα το ultimate battery test συνθήκες - παραλία με φωτισμό 100% (manual) - σιμά 4g 1 γραμμή (άλλα παιδιά καθόλου δεν είχαν για να είχα εγω σημαίνει ενεργοποιήθηκε δεύτερη κεραία) με λιγα λόγια ψησταριά - μουσική στα ακουστικά (mp3) - μπαταρια 100% βάρεσα 4 ώρες sot!!! και ειχα αλλα 8% καθολου άσχημα δεν το λες για τετοια μπαταρια με αυτές της συνθήκες Νομιζω αν δεν τρεχει Facebook, Instagram , Twitter κι αλλα λοιπα πίσω, ολα πανε κομπλε απο SoT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Νομιζω αν δεν τρεχει Facebook, Instagram , Twitter κι αλλα λοιπα πίσω, ολα πανε κομπλε απο SoT. Fb μόνο δεν έχω γιατί αν το βάλω sot και γενικός αυτονομία κατεβαίνει ακριβός στα μισά (χωρίς υπερβολές) όλα τα άλλα όπως viber, whatsup, Instagram κλπ έχω,) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω αγοράσει το κινητό από Vodafone και μέχρι τώρα κανένα νέο για αναβάθμιση σε marshmallow.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) Ορίστε λοιπόν: Oδηγός για clean debranding του HUAWEI Ascend P8 (GRA-L09) Να διευκρινίσω ότι ο οδηγός δεν είναι δικός μου. Εγώ απλά κάνω την μετάφραση και δίνω τα link των απαραίτητων για το debrand αρχείων. Το οδηγός στην Αγγλική του έκδοση βρίσκεται στο λινκ: http://forum.xda-developers.com/android/development/clean-debranding-p8-gra-l09-t3210658 Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για καθαρό debranding του HUAWEI P8 με το official firmware της HUAWEI “ L09V100R001C900B170”. Ξεκινώντας, αν και δεν αναφέρεται πουθενά στον οδηγό, σας προτρέπω να κρατήσετε ένα backup τα δεδομένα σας και πριν ξεκινήσετε την διαδικασία του debranding, να κάνετε ένα factory reset, καθώς και ένα ακόμη μετά το τέλος της διαδικασίας του debranding. 1.Download το firmware version L09V100R001C900B170 από εδώ: https://www.dropbox.com/s/qkjwx5oilic1ps4/D__documents_Temp_upload_GRA-L09C900B170CUSTC432D001-Europe.rar?dl=0 2.Μέσα στο αρχείο που κατεβάσατε θα βρείτε δύο (2) φακέλους: i) /CUSTOM και ii) /dload 3.Κάντε copy και τους δύο (2) φακέλους μαζί με το αρχείο update.app στον καθένα, στην κάρτα SD. 4.Κάντε Shutdown το κινητό. 5.Πατήστε ταυτόχρονα τα κουμπιά VOL+ / VOL- / POWER μέχρι το κινητό να δονηθεί. 6.Θα ξεκινήσει αυτόματα το update. Αν έχετε ROM κάποιου operator μπορεί να δείτε ένα error message στο τέλος. Μην ανησυχείτε. 7.Ανοίξτε το τηλέφωνο και προχωρήστε σε configuration. Δεν είναι απαραίτητο να δώσετε το Google account σας, ούτε και να συνδεθείτε σε κάποιο WiFi. 8.Ανοίξτε τον file manager του κινητού και μετονομάστε τον φάκελο /dload που περιέχει το update.app (2.91Gb) σε /dload.rom (ή όποιο άλλο όνομα σας αρέσει). 9.Μετονομάστε τον φάκελο /CUSTOM που περιέχει επίσης το update.app, (19Kb) σε /dload 10.Επαναλάβατε τα βήματα 4 έως και 7 11.Ανοίξτε τον file manager του κινητού και μετονομάστε τον φάκελο /dload που περιέχει το update.app (19Kb), σε /CUSTOM 12.Μετονομάστε τον φάκελο /dload.rom (2.91Mb) (ή όπως αλλιώς τον είπατε), σε /dload. 13.Επαναλάβατε ξανά τα βήματα 4 έως και 7. 14.Ανοίξτε τον file manager του κινητού και σβήστε τους 2 φακέλους (/CUSTOM & /dload) από την SD Τέλος! Το branded κινητό έχει γίνει πλέον complete debranding και θα έχει την version B170. Εφόσον λοιπόν θα έχουν πάει όλα καλά, θα σας ζητήσει να προχωρήσει και σε ΟΤΑ update τις μετέπειτα version που έχουν βγει. Credit to @ArtZ senior member xdadevelopers. Aκολουθώ την διαδικασία αλλά στα πρώτα βήματα,όταν πατάω τα κουμπιά για να κάνει αναβάθμιση μόνο του, μένει κολλημένο το σήμα της Huawei... YΓ.. Όλα εντάξει.. Μόνο 2 μικρά θέματα. Το viber εαν ειναι κλεισμένο δε δέχεται μνματα εαν δε μπώ στην εφαρμογή... Και δεύτερον μέσω Hicare δεν υπάρχουν διαθέσιμες θήρες για να κάνω αναβάθμιση.. YΓ2. Εντάξει και το viber... Μόνο τρόπος για εκ νέου αναβάθμιση δεν έχω βρεί. Θέλει μόνο χειροκίνητα απο το site της Huawei..??? Edited June 20, 2016 by George_Batzis Νεα δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefda Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 καλησπερα εχω P8 titanium τον τελευταιο καιρο και μετα απο αναβαθμιση απο lollipop παρατηρω οτι ζεστενεται πιο ευκολα χωρις να παιζω παιχνιδια η χρηση ειναι κυριως σε facebook,messenger,viber ειναι στην εκδοση B317 Συμβαινει και σε αλλούς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
producer24 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Παιδιά πήρα μια flip case με παράθυρο έτσι λοιπόν ενεργοποίησα το έξυπνο κάλυμμα για να βλέπω τα μηνύματα, τις κλήσεις κτλ με κλειστό το πορτάκι αλλά δυστηχώς δεν λειτουργεί. Το έχει πάθει κάποιος άλλος ή είναι κάποιο bug? Έχω την b321. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Όχι, bug δεν είναι σιγουρα. Την 321 είχα και εγώ και δούλευε άψογα. Το είχα δοκιμάσει αρχικά με μία της nillkin και στην συνέχεια με την original της hua. Ναι, με την ΜΜ ήταν λίγο πιο ζεστό. Τίποτα το ιδιαίτερο βέβαια. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
producer24 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Η δικιά μου δεν είναι original. Πρέπει μήπως να απενεργοποιήσω το κλείδωμα οθόνης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Δοκίμασε το. Δεν το γνωρίζω γιατί ποτέ δεν βάζω κλειδώματα. Απο εκεί και μετά ίσως έχει πρόβλημα η θήκη. Δεν έχει στο σωστό σημείο το μαγνητακι ώστε να διεγείρει τον αισθητήρα του τηλεφώνου. Αν δεν βγαλεις άκρη επέστρεψε την θήκη εκεί που την αγόρασες και έχοντας μαζί το κινητό δοκίμασε μια άλλη. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 καλησπερα εχω P8 titanium τον τελευταιο καιρο και μετα απο αναβαθμιση απο lollipop παρατηρω οτι ζεστενεται πιο ευκολα χωρις να παιζω παιχνιδια η χρηση ειναι κυριως σε facebook,messenger,viber ειναι στην εκδοση B317 Συμβαινει και σε αλλούς ? Φιλε stefda και γω μπορω να πω οτι παρατηρησα μια ελαχιστη διαφορα αλλα οχι ενοχλητικη και συγκεκριμενα οταν ακουω ραδιο απ το μεγαφωνο πουθενα αλλου σε χρηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Τέτοια εποχη με 40 βαθμους λογικο να παρατηρήτε μεγαλυτερη θερμοκρασια απο οτι πριν ενα δυο μηνες. Εγω προχτες το ξεχασα στον ηλιο και εκλεισε,προφανως απο θερμοκρασια.δεν μπορουσες να το αγγιξεις κυριολεκτικα.αλλα ολα καλα μεχρι στιγμης. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thuhu Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Καλησπέρα, Έφαγα σήμα. Ποσά ηχεία τελικά έχει η συσκευή μας; Στο δικό μου ο ήχος ακούγετε μόνο από το ένα. Είναι οκ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Καλησπέρα, Έφαγα σήμα. Ποσά ηχεία τελικά έχει η συσκευή μας; Στο δικό μου ο ήχος ακούγετε μόνο από το ένα. Είναι οκ; Ευχαριστώ Ναι φιλε εισαι οκ, ενα ηχειο εχει η συσκευη μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Εμένα το πρόβλημα της κάρτας μνήμης εξαφανίστηκε εντελώς. Το μόνο παράπονο που έχω είναι ή ποιότητα ήχου των ακουστικών hands free. Ξέρει κανείς ποια μπορώ να πάρω σε λογική τιμή και να λειτουργούν και οι επιλογές τους; Σε τέτοιο στυλ. Όχι ψείρες. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Έχει αντιμετωπίσει κανένας κολλήματα στην συσκευή που να μην λειτουργεί τίποτα; Εδώ και κάνα δυο βδομάδες η γυναίκα μου παραπονιέται συνεχώς ότι όταν ανοίγει την κάμερα για να τραβήξει βίντεο ή συσκευή λαγκαρει και δεν επανέρχεται με τίποτα. Αλλά και γενικά σε εφαρμογές ανοίγοντας πάλι κολλάει. Έκανε επανεκκίνησεις το έκλεισε για όλο το βράδυ και τίποτα. Το περίεργο είναι ότι δεν το κάνει πάντα. Μπορεί δύο μέρες να δουλεύει άψογα και την τρίτη να κολλάει.Καμια ιδέα κανείς; και η MM δεν ήρθε οτα ποτέ.Σε εσάς έχει έρθει οτα; Δεν ξέρω αν έτσι φτιάξει. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Έχει αντιμετωπίσει κανένας κολλήματα στην συσκευή που να μην λειτουργεί τίποτα; ..... και η MM δεν ήρθε οτα ποτέ.Σε εσάς έχει έρθει οτα; Δεν ξέρω αν έτσι φτιάξει. Καλησπερα! Εγω προσωπικα δεν εχω δει κατι τετοιο στη συσκευη μου ουτε στον κολλητο μου που εχει το ιδιο! Δοκιμασε να κανεις ενα factory reset να δεις πως θα παει απο εκει και περα... Οσο για την MM μπες στην εφαρμογη Hicare (ειναι ηδη προεγκατεστημενη) επελεξε "Εφαρμογη Αναβαθμισης ROM" και κανε απο εκει το update οπως εχει ηδη αναφερθει λιγες σελιδες πιο πισω, σε εμενα ετσι ηρθε OTA σε unbranded συσκευη! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,ηθελα να αποφύγω οπωσδήποτε το factory reset.Θα δοκιμάσω να αναβαθμίσω σε MM και αν δεν λυθεί το θέμα πάω για factory reset. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Εμένα το πρόβλημα της κάρτας μνήμης εξαφανίστηκε εντελώς. Το μόνο παράπονο που έχω είναι ή ποιότητα ήχου των ακουστικών hands free. Ξέρει κανείς ποια μπορώ να πάρω σε λογική τιμή και να λειτουργούν και οι επιλογές τους; Σε τέτοιο στυλ. Όχι ψείρες. Ευχαριστώ! ;;; Κανενας;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 ;;; Κανενας;; http://www.ebay.co.uk/itm/100-Genuine-HTC-10-One-A9-M9-M8-M7-Max-Desire-Earphones-Headphone-Headset-E195-/131737199782?hash=item1eac2624a6:g:NF0AAOSwQPlV8t00 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 http://www.ebay.co.uk/itm/100-Genuine-HTC-10-One-A9-M9-M8-M7-Max-Desire-Earphones-Headphone-Headset-E195-/131737199782?hash=item1eac2624a6:g:NF0AAOSwQPlV8t00 Σε ευχαριστω πολυ! Απλα εψαχνα κατι απο ελλαδα και μα ειναι σιγουρα συμβατο με τις λειτουργιες της huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts