Jump to content

Αγορά μηχανής 125cc: Προτάσεις

Nos 55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διαβασα οτι αυτο το μηχανακι πουλιοταν στη αρχη στην βραζιλια και για αυτο είναι φτηνο σαν κατασκευη και σε τιμη για πωληση(μονο στην βραζιλια εναι φτηνο).Και αποφάσισαν να το φέρουν και εδω.

DRAGONBALL RULEZ

BEST METAL BANDS: SLIPKNOT, CRADLE OF FILTH, CHILDREN OF BODOM

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 700
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό το μηχανάκι? http://www.motocikleta.gr/forum/viewtopic.php?t=5782

Καινούριο είναι; Γιατι δεν το χει πάρει το μάτι μου πουθενά... ... :blink::bear:

ναι!!καινουργιο ειναι και μοιαζει καπως στο crypton X.απλος εχει πισω δισκο και μπροστα μαργαριτα.δεν εχει κυκλοφωρησει ακομα.:)

Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό το μηχανάκι? http://www.motocikleta.gr/forum/viewtopic.php?t=5782

Καινούριο είναι; Γιατι δεν το χει πάρει το μάτι μου πουθενά... ... :blink::bear:

Καινουργιο ειναι και το εχω :blink: και σε περιοδικο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καινουργιο ειναι και το εχω :blink: και σε περιοδικο.:)

Xμμμμμμ........... :blink:

Kymco εε;; Δεν κακόοοοο... :p:p:p

Πότε βγήκε; Kαλό λέτε να ναι ?

Xμμμμμμ........... :blink:

Kymco εε;; Δεν κακόοοοο... :p:p:p

Πότε βγήκε; Kαλό λέτε να ναι ?

Ακομη δεν εχει κυκλοφορησει.εντος των μηνων.απο χαρακτηριστικα ειναι πολυ καλο.εχω δει και καποια συγκριτικα σε ξενα φορουμς.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.citymoto.gr/article.citymoto.gr?aid=224

Ρε μάγκες τί γίνεται εδώ;;

150 c.c :blink::blink:

και ειδικά στο παπί, και μανήσιο κιόλας 150, τι να πω..

άσε που βλέπω και την τιμή περίεργη... :worry: είναι ίδια σχεδόν με την τιμή του Suzuki Address.

άα και τι θα προτιμούσατε στο πιάτο;;

Suzuki Address ή Kymco Straight ? ? ?

Έεεε ρε τι έχει να γίνει κ το 2008 :p:p

Η 1η του αγγίζει τα 45 χλμ./ώρα, η 2α φθάνει τα 75, η 3η μπαίνει στα 95 και η 4η, που είναι αρκετά μακριά σχέση, το εκτοξεύει στα 115 χλμ./ώρα. Η τελευταία σχέση είναι τύπου overdrive και μόνο κάτω από ευνοϊκές συνθήκες (κατηφόρα ή καλό άνεμο) η ένδειξη του ταχύμετρου θα φθάσει στα 130 χλμ./ώρα

Mια χαρα για παπακι "μαμα" :up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η 1η του αγγίζει τα 45 χλμ./ώρα, η 2α φθάνει τα 75, η 3η μπαίνει στα 95 και η 4η, που είναι αρκετά μακριά σχέση, το εκτοξεύει στα 115 χλμ./ώρα. Η τελευταία σχέση είναι τύπου overdrive και μόνο κάτω από ευνοϊκές συνθήκες (κατηφόρα ή καλό άνεμο) η ένδειξη του ταχύμετρου θα φθάσει στα 130 χλμ./ώρα

Mια χαρα για παπακι "μαμα" :up:

konti i sxesi anamesa se 2h kai 3h..pantos den pisteyo pos ta 25cc parapano kai ta 2-3 aloga einai tosa polla gia na theorithei kali agora..

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

Κοντη ειναι 30 χιλιομετρα και 3η στα 80 χιλιομετρα.

εγω πιστευω οτι ειναι μια χαρα.επισης στα παπακια τα κυβικα παιζουν μεγαλο ρολο.εξατμιση βαζεις για να κερδισεις 1 ιππο και σου καπως σου φαινεται.μια χαρα ειανι το παπι και σε λογικη τιμη.

και θα δεις οτι θα πουλησει.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με τετοια τιμη μια χαρα θα πανε οι πωλησεις του ;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

και εχει και 5αρι σασμαν και αυτο θα τραβηξει τον κοσμο.αλλα λιγο καλυτερη εμφανιση να ειχε.σε τι χρωματα βγαινει???

ΓΚΑΖΙ...

ΑΛΗΤΕΙΑ...

& 1000m

ΕΥΘΕΙΑ

εγω παντως που εχω δει το kymco 150 απο κοντα δεν ενθουσιαστηκα...η ποιοτητα κατασκευης τ δεν με ικανοποιησε...φαινοταν φτηνιαρικο,σαν τα κινεζικα ενα πραγμα

εγω παντως που εχω δει το kymco 150 απο κοντα δεν ενθουσιαστηκα...η ποιοτητα κατασκευης τ δεν με ικανοποιησε...φαινοταν φτηνιαρικο,σαν τα κινεζικα ενα πραγμα

den to exo dei to papi alla kati tetio fantazomoun....fysika tora tha doume pios tha to parei kai pos tha pane oi poliseis alla pano apo ola metraei i aksipistia...:cool:

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

2 πραγματα σκεψου φιλε μου:το οτι το z ναι μεν ειναι γρηγοροτερο αλλα ειναι διχρονο με οτι σημαινει αυτο και επισης σκεψου οτι το μοτερακι που φοραει το cbr ειναι ολοκαινουριο απο τεχνολογικη αποψη σε σχεση με του z που ειναι 20αετιας..

to z omos file einai duxrono alla to cbr to ksetripaei...kai an prosekseis to duxrono den pathenei tpt egw exw ena f1 kai to exw 55xiliosta 2 xronia kai den exei pathei tpt...

to z omos file einai duxrono alla to cbr to ksetripaei...kai an prosekseis to duxrono den pathenei tpt egw exw ena f1 kai to exw 55xiliosta 2 xronia kai den exei pathei tpt...

πόσα km έχει επανω το F1 ?

file pare mihanaki gnisio ohi kineziko pou antigrafoune ta moter apo honda kai sou lene to kymco foraei honda moter kai tetoia.to idio eine apla me taiwan ola mesa sto moter

akousame kai mia megali alitheia edo mesa.....:D

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004