Sifix Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Προφανώς και εννοείτε τα system widgets, δεν είναι λογικό και δυνατόν κατά την άποψη μου να υπάρχει τέτοια θέμα με custom κοινές εφαρμογές και widgets για όλα τα τηλέφωνα, εεεε; Διότι αν είναι τα πράγματα έτσι σε όλα ανεξαρτήτως τα widget τότε την κάτσαμε τη βάρκα, τσάμπα τα λεφτά για το τηλέφωνο!!!!!!! δλδ αν κάποιος δεν θέλει να το κάνει root δεν θα μπορεί να βάλει και άλλον launcher; εεεεεεε όχι ρε lenovo εδώ κάτι εταιρίες που δεν τις ξέρει ούτε η ''μάνα'' τους παίζουνε τα πάντα ρολόϊ!!!!!!!!!!! Όχι δεν αφορά μονο τα system widget αλλά και τα widget των απλών εφαρμογών. Εγω νοίζω ότι το να το κάνεις root δεν έγινε και κάτι και έχεις και άλλες επιλογές.. Εδω τα nexus και τα ρουταρουμε που φοράνε καθαρό android.. ρε παιδιά ήρεμα!! λέτε για άλλες εταιρίες κλπ,ήθελα να ήξερα αν όντως έχετε δοκιμάσει αυτές τις όχι τόσο γνωστες εταιρίες,γιατί εγώ που έχω δοκιμάσει έχω να πω τα χειρότερα,με τα μονα τηλεφωνα που έχω μείνει ευχαριστημένος αναλογικά με αυτά που ξόδεψα να τα πάρω και γενικά με την εμπειρία χρήσης είναι τα xiaomi-lenovo-miezu-oneplusone εξαρτάται βεβαια k το μοντέλο έτσι.:p Τη λύση τη βρήκα απο ένα Post που αναφερόταν σε xiaomi δεν θυμάμαι πιο.. Εγω προσωπικά το κινητό το βρήσκω πάρα πολυ καλό και θεωρώ ότι στο μέλλον θα βελτιωθούν τα όποια προβληματα στη rom. Έχει κανείς να μα πει εμπειρία απο rom της μαμάς του; Ακόμα δεν βρήκα χρόνο να τη δοκιμάσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Και μόνο που δεν θα έχει καλή ταξινόμηση στον κατάλογο επαφών θα είναι σπάσιμο Στις επαφές που είναι αποθηκευμένες με ελληνικά πώς πηγαίνεις;Μου εμφανίζεται μόνο το αγγλικό αλφάβητο και έπειτα είτε θα πάω στο Ζ και θα τρέξω όλον τον κατάλογο είτε θα παω να πληκτρολογήσω το όνομα... Τα συμπεράσματα δικά σας εγώ όμως αν γνώριζα απο την αρχή το που θα έφτανα μάλλον θα προτιμούσα άλλη συσκευή (αν και το γουστάρω το ριμάδι!) Συμφωνω ειδικά μετά απο αυτό που έπαθα χτες και ακόμη δεν το έχω λύσει...αστο! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Στις επαφές που είναι αποθηκευμένες με ελληνικά πώς πηγαίνεις;Μου εμφανίζεται μόνο το αγγλικό αλφάβητο και έπειτα είτε θα πάω στο Ζ και θα τρέξω όλον τον κατάλογο είτε θα παω να πληκτρολογήσω το όνομα... Έχεις δοκιμάσει κάποιο άλλο πρόγραμμα διαχείρισης κλήσεων και επαφών; πχ ExDialer η κάποιο άλλο;; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Εχοντας την εμπειρια απο lenovo p780 που πηρα απο την αρχη που πρωτοκυκλοφορησε (απευθυνομενο επισης στην κινεζικη αγορα), ολα οσα περιγραφονται παραπανω, ειναι φυσιολογικα. Μετα απο αρκετες ρομ, διορθωθηκαν ολα τα προβληματα στην χρηση εδω. Ομως δεν μπορουμε να κατηγορησουμε την lenovo για ολα αυτα, στο κατω κατω εχει αντιπροσωπεια εδω και πουλαει τα μοντελα που πουλαει. Οποιος θελει κινητο χωρις τετοια προβληματα, να αγορασει απο εδω. Οποιος θελει κινητο απο Κινα που απευθυνεται καταρχας τουλαχιστον στην Κινα, πρεπει να ειναι προετοιμασμενος για μικροπροβληματα που θα "διορθωθουν" στην πορεια με την εξελιξη ή το πειραγμα των ρομς. ...,και τέλος πάντων άμα δεν ικανοποιείται κάποιος από αυτά μπορεί να πάει να πάρει ένα επώνυμο κινητό με τα διπλάσια λεφτά από αυτά του K3 note, και να μην ασχολείται!! :confused: Επωνυμο ειναι και τουτο :-) (Κατα τα λοιπα, το πιασαμε το νοημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) Αυτο είναι το mobileuncle tools για 64 bit .Kάνει δηλαδή για το κινητό https://docs.google.com/file/d/0B4AA-WEa_YCnNFhObnVUUHlJWWM/edit Και η πρώτη aosp rom απο τους ισπανούς .Προσχή όμως δεν δουλευει το wi-fi . http://www.movilesdualsim.com/tema/aosp-5-0-cbthk.101180/#post-1063235 cwm recovery english https://mega.co.nz/#!a5gwjCTL!F7clGZJiELx6_4CR2QckPvpj2mafqmgWi4mmhBtRDUA Και εδώ http://cellphonemic.com/lenovo-k3-note-recovery.html Και στοκ rom 1517 root με κάποιες βελτιώσεις (λογικά en/cn) ,δεν ειναι multilanguage και ειναι developer edition αλλά νεότερη απο αυτή του vickmall http://bbs.fm365.com/k3note/t6411/ Edited May 7, 2015 by Darth_Revan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Έχεις δοκιμάσει κάποιο άλλο πρόγραμμα διαχείρισης κλήσεων και επαφών; πχ ExDialer η κάποιο άλλο;; Θα το δω μόλις το επαναφέρω.Προς το παρον το έχω βάλει στην άκρη για σημερα.Το vickmail μου έστειλε ένα pdf οδηγό πώς να το φλασάρω και να τους καλέσω και στο skype μου είπανε .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black16 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Θα το δω μόλις το επαναφέρω.Προς το παρον το έχω βάλει στην άκρη για σημερα.Το vickmail μου έστειλε ένα pdf οδηγό πώς να το φλασάρω και να τους καλέσω και στο skype μου είπανε .... ωραία πόσταρε και εδώ τον οδηγό pdf που σου έστειλαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) Παιδια καλησπερα διαβασα καμποσα απο τα ποστ που ανεβασατε κι επειδη ειναι καμποσα και ενδιαφερομαι για ενα κινητο 5.5 4G εως 200$$ εχω 1-2 ερωτησεις ποιοτητα-φωτεινοτητας οθονης ποιοτητα GPS αυτονομια ευκολια εγκαταστασης ΡΟΜ-CWM ποιοτητα κλησεων Αναγνωριση επαφων κτλ Αξιζει να σκοτωσω ενα ΖΤΕ V5 που εχω για αυτο?? Δε μακρυγορω αλλο ευχαριστω Edited May 7, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so_what Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Παιδια μια ερωτηση. Εγω εχω track number που τελειωνει σε SG και οταν το βαζω στη σελιδα των ελτα ας πουμε μου λεει την ημερομηνια που το παρηγγειλα και οτι ειναι σιγκαπουρη. (ημερομηνια 17/4). Τι φαση? Ακομα εκει ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) Παιδια μια ερωτηση. Εγω εχω track number που τελειωνει σε SG και οταν το βαζω στη σελιδα των ελτα ας πουμε μου λεει την ημερομηνια που το παρηγγειλα και οτι ειναι σιγκαπουρη. (ημερομηνια 17/4). Τι φαση? Ακομα εκει ειναι? Λογικα πρέπει να λέει dispatched to overseas που σημαίνει πως έχει φυγει απο Σινγκαπούρη στις 17/4 .Θα σου έρθει σε καμιά εβδομάδα λογικά.Και εμένα 14/4 έχουν φύγει 2 κινητά και ακόμη δεν έχω παραλάβει...υπομονή... Edited May 7, 2015 by Darth_Revan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 ωραία πόσταρε και εδώ τον οδηγό pdf που σου έστειλαν Υπερβαίνει κατα πολύ το επιτρεπόμενο μεγεθος επισυναπτόμενων αρχείων στο φόρουμ. Όποιος το θέλει ας γράψει ατο vickmail ή ας μου στείλει μήνυμα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λογικα πρέπει να λέει dispatched to overseas που σημαίνει πως έχει φ΄υγει απο Σινγκαπούρη στις 17/4 .Θα σου έρθει σε καμιά εββδομάδα λογικά.Και εμένα 14/4 έχουν φύγει 2 κινητά και ακόμη δεν έχω παραλάβει...υπομονή... Το δικό μου με Ολλάνδικά ταχυδρομεία μέχρι το πρωί φαινόταν κάπου άγνωστο στην Ασία και το απόγευμα το παρέλαβα.Εννια μέρες για την Αγγλία έκανε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Ανέβασε την τιμή 6$ το vickmall και αναφέρει για clean rom rooted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Υπερβαίνει κατα πολύ το επιτρεπόμενο μεγεθος επισυναπτόμενων αρχείων στο φόρουμ. Όποιος το θέλει ας γράψει ατο vickmail ή ας μου στείλει μήνυμα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το δικό μου με Ολλάνδικά ταχυδρομεία μέχρι το πρωί φαινόταν κάπου άγνωστο στην Ασία και το απόγευμα το παρέλαβα.Εννια μέρες για την Αγγλία έκανε! Εσένα ήταν Αγγλία για αυτό ήρθε νωρίτερα.Εδω μάλλον την παίζουνε στο αεροδρόμιο ή έχουνε πολλα πακέτα και δεν προλαβαίνουν να τα εκτελωνίσουνε γρήγορα...Το αρχείο ανεβασε το σε κάνα dropbox kai βάλε το λινκ εδω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανέβασε την τιμή 6$ το vickmall και αναφέρει για clean rom rooted. Εσένα ήταν Αγγλία για αυτό ήρθε νωρίτερα.Εδω μάλλον την παίζουνε στο αεροδρόμιο ή έχουνε πολλα πακέτα και δεν προλαβαίνουν να τα εκτελωνίσουνε γρήγορα...Το αρχείο ανεβασε το σε κάνα dropbox kai βάλε το λινκ εδω Εμένα έφυγε χωρίς να γίνει root..Την 1511 multinaguage έχει.Θα το κάνω εγώ root όταν έρθει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Synthercat Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Η φωτεινότητα απλά σε γκαβόνει! Η πλάκα είναι οτι κάνει ένα χαζό τρικ που κάνανε παλαιά οι προτζέκτορες Αν η εικόνα πχ είναι όλο λευκό ανεβάζει κιάλο απο μόνο του και σκουρένει σε σκούρη εικόνα για να μετάει προφανός πιο έντονο contast ratio Οσο για την "γκρινια" μου για την συγκεκριμένη συσκευή Ναι ρε παιδιά το ξέρω πως το μόνο κακό είναι το firmware Απλά ποτέ δεν γνώριζα οτι δεν θα βγει επισημα έξω απο Κίνα πχ πήρα στην γυναίκα μου εδώ και μήνες ένα Cubot X6 και δεν είχε κανένα τέτοιο θέμα ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Η φωτεινότητα απλά σε γκαβόνει! Η πλάκα είναι οτι κάνει ένα χαζό τρικ που κάνανε παλαιά οι προτζέκτορες Αν η εικόνα πχ είναι όλο λευκό ανεβάζει κιάλο απο μόνο του και σκουρένει σε σκούρη εικόνα για να μετάει προφανός πιο έντονο contast ratio Οσο για την "γκρινια" μου για την συγκεκριμένη συσκευή Ναι ρε παιδιά το ξέρω πως το μόνο κακό είναι το firmware Απλά ποτέ δεν γνώριζα οτι δεν θα βγει επισημα έξω απο Κίνα πχ πήρα στην γυναίκα μου εδώ και μήνες ένα Cubot X6 και δεν είχε κανένα τέτοιο θέμα ποτέ aν επιτρεπεται τι ειδους γκρινια εχεις? τι δε σου αρεσει στο κινητο?? εγω ειμαι με αγγλικα μονο τα αλλα δε με νοιαζουν καμερα?? Αυτονομια??? GPS Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Παιδιά μην τρελένεστε με τα software bugs. Είναι αρχή ακόμα και εφόσον το κινητό στο θέμα hardware είναι καλό τα υπόλοιπα θα λυθούν με ρομς που θα βγούνε αφού λογικά το κινητό θα πουλήσει πολύ οπότε θα ασχοληθούν developers μαζί του. Εγώ θέλω να ρωτήσω αν η κάμερα έχει ρυθμίσεις για βραδυνές λήψεις και πώς πάει σε αυτές. (το meizu m1 note που επίσης κοιτάω παεί αρκετά καλά καθώς έχει ρύθμιση για το κλείστρο) Αν μπορεί κάποιος φίλος να ανεβάσει βραδυνές φωτογραφίες ακόμα καλύτερα! Και επίσης τώρα που κάποια παιδιά το έχουν μερικές μέρες πώς πάει η αυτονομία; Πόσες ώρες οθόνης βγάζει σε πόση φωτεινότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Ανέβασε την τιμή 6$ το vickmall και αναφέρει για clean rom rooted. Mε τόσα που του έγραψα στο email αναλαμβάνω την ευθύνη για την άυξηση της τιμής.:lol::lol: Τουλάχιστον τώρα δίνει ρουταρισμένη κι ελπίζω χωρις να πετάγονται πλέον διαφημήσεις κλπ.... Αυτήν έδω μου στείλανε να βάλω rom link: https://mega.co.nz/#!S9VQBDKY!etoe2Hab0D_PPDrJ9ShptydoTbY0ky8mSDIanUQLaWY flash tool: https://mega.co.nz/#!rxcVwBJL!ekiB3S7axw1PdxGbe5kMOxp3jW1Pdw-FgrcUKF0K-BI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Οσοι βαλετε την 1517 'η 1518 που εχει αγγλικα και κινεζικα , μια λυση για ελληνικα μονο στις εφαρμογες ειναι το MoreLocale 2 https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&hl=el Σου έχει ξανατύχει να μην μπορείς να βάλεις widget ή να μην έχεις αναγνώριση στις κλήσεις/μηνύματα? Δεν μπορούσα καν να φανταστώ ότι υπήρχε περίπτωση να συμβαίνουν αυτά τα θέματα σε σημερινό κινητό. θεωρω οτι δεν ειναι προβλημα της Lenovo αλλα της 1511 που την εχουν μ@μησει τα κινεζομαγαζια. Παντως το vickmall κανει σιγα σιγα τα σωστα βηματα. Το εκανε τωρα ρουτ, αντε σε λιγο να περασει και την 1518. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Οσοι βαλετε την 1517 'η 1518 που εχει αγγλικα και κινεζικα , μια λυση για ελληνικα μονο στις εφαρμογες ειναι το MoreLocale 2 https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&hl=el Παντως το vickmall κανει σιγα σιγα τα σωστα βηματα. Το εκανε τωρα ρουτ, αντε σε λιγο να περασει και την 1518. Να τη δωσει είναι το θέμα το vickmall .Απο την άποψη της αξιοπιστια του είναι πάντως θετικη. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δε δίνει μια πραγματική διεύθυνση κι ένα πραγματικό τηλέφωνο παρά μόνο ένα... σκαιπ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikopoup Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε η μπαταρια. Ισως ειμαι επηρεασμενος απο το a806 αλλα μου φαινεται να τελειωνει πιο γρηγορα ειδικα με την χρηση δεδομενων. Οσο για τα bug που λετε ενας φιλος μου εχει το galaxy s5 με τον 801 και ενας αλλος με τον 805 και τα δυο με το lollipop χανουν το σημα οταν τους περνουν τηλεφωνο. Ο αλλος εδωσε 1300 ευρω και δεν μπορουμε να μιλησουμε :) Αυτα ειναι bug.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ο αλλος εδωσε 1300 ευρω και δεν μπορουμε να μιλησουμε :) Αυτα ειναι bug.. 1300 €; Για τηλέφωνο; Ρε, δε πάει καλά ο κόσμος... Με δεδομένο το ενδιαφέρον και τη προβολή που γίνεται στο K3 Note αλλά και το γεγονός ότι είναι η πρώτη συσκευή που η Lenovo έδωσε τη νέα version 2.5 του VIBE UI, θεωρώ ότι δε θα αργήσει να βγει επίσημη ROW Rom που μπορεί να μην έχει ούτε αυτή ελληνικό μενού αλλά θα επιλύει όλες τις ασυμβατότητες με τα ευρωπαϊκά δίκτυα. Όπως συμβαίνει και με πολλές άλλες συσκευές της εταιρίας που ναι μεν προορίζονται για την ασιατική αγορά αλλά έχουν σεβαστές πωλήσεις και σε χώρες της Ευρώπης, οπότε η εταιρία αναπτύσσει και ROW Roms (π.χ. και το δικό μου S820). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Καποιος ανεφερε για καθυστερηση απο SG Post. Και σε μενα το ιδιο, απο 10/4 η παραγγελια και δεν φαινεται τιποτε στα τρακινγ, περαν του τελευταιου οτι εφυγε για εξωτερικο στις 13-14/4. Αυριο ΣΚ, φτασαμε στον μηνα, να υπολογιζετε εως 40 μερες για SG Post. Με δεδομένο το ενδιαφέρον και τη προβολή που γίνεται στο K3 Note αλλά και το γεγονός ότι είναι η πρώτη συσκευή που η Lenovo έδωσε τη νέα version 2.5 του VIBE UI, θεωρώ ότι δε θα αργήσει να βγει επίσημη ROW Rom που μπορεί να μην έχει ούτε αυτή ελληνικό μενού αλλά θα επιλύει όλες τις ασυμβατότητες με τα ευρωπαϊκά δίκτυα. Όπως συμβαίνει και με πολλές άλλες συσκευές της εταιρίας που ναι μεν προορίζονται για την ασιατική αγορά αλλά έχουν σεβαστές πωλήσεις και σε χώρες της Ευρώπης, οπότε η εταιρία αναπτύσσει και ROW Roms (π.χ. και το δικό μου S820). Ετσι ειναι, λιγο υπομονη χρειαζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Καποιος ανεφερε για καθυστερηση απο SG Post. Και σε μενα το ιδιο, απο 10/4 η παραγγελια και δεν φαινεται τιποτε στα τρακινγ, περαν του τελευταιου οτι εφυγε για εξωτερικο στις 13-14/4. Αυριο ΣΚ, φτασαμε στον μηνα, να υπολογιζετε εως 40 μερες για SG Post. Ετσι ειναι, λιγο υπομονη χρειαζεται. Μαζί θα τα πάρουμε αδερφέ. Και εμένα 14/4 εφυγαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimisa13 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Όσοι κάτοχοι του Lenovo K3 Note χαρούμενοι ή μή με την επιλογή σας, παρακαλείσθε να αρχήσετε να γραφετε απόψεις να δούμε τι θα κάνουμε και εμείς... :rolleyes: Εγω προσωπικά θα ήθελα να ξέρω: 1ο: Μπαταρία (με κανονική χρήση) και επιδόσεις 2ο: Επιδόσεις 4G και αν έχετε θέματα γενικά 3ο: Ακουστικό, κλήσεις και ποιότητα γενικά ήχου 4ο: Κάμερα και φωτογραφίες ψιλο απογευματινες προς το βραδυ και δύναμη flash 5ο: Μουσική και ποιότητα ήχου με ακουστικά καλά 6ο: Οθόνη και πλαστικό οθόνης (OGS) ποιότητα. Να δώ αν είναι εφάμιλλο του Gorilla Glass Αυτα πιστεύω για αρχή είναι καλά.. Όσο περνάει ο καιρός θα ρωτάμε κι'αλλα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 11-04-2015 14:33 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Ακομα δε αλλαξε απο τοτε! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts