P_papadis Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Παιδιά sos αλλάξαμε μαζί με τον φίλο μου την οθόνη του k3 note ακολουθώντας βίντεο στο YouTube και μετά το πρώτο boot δεν βρίσκει σήμα. Ενώ βγάζει τα pin, στο αναζήτηση δικτύου δεν κάνει τίποτα. Ξέρεις κανείς κάτι πάνω σε αυτό το θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voskaroudaki Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Παιδιά sos αλλάξαμε μαζί με τον φίλο μου την οθόνη του k3 note ακολουθώντας βίντεο στο YouTube και μετά το πρώτο boot δεν βρίσκει σήμα. Ενώ βγάζει τα pin, στο αναζήτηση δικτύου δεν κάνει τίποτα. Ξέρεις κανείς κάτι πάνω σε αυτό το θέμα? Νομιζω παιδες οτι δεν εχει πατησει καποια φυσετα καλα μαλλον της κεραιας δεςτε στο κατω μερος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Παιδιά sos αλλάξαμε μαζί με τον φίλο μου την οθόνη του k3 note ακολουθώντας βίντεο στο YouTube και μετά το πρώτο boot δεν βρίσκει σήμα. Ενώ βγάζει τα pin, στο αναζήτηση δικτύου δεν κάνει τίποτα. Ξέρεις κανείς κάτι πάνω σε αυτό το θέμα? Εαν φλασαρες Rom τότε κοιτα μην έχασες τα IMEI σου καταλαθος ... *#06# και δες ... αλλιώς ειναι hardware και πρέπει να δεις τι δεν κούμπωσε Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Rom δεν άλλαξα και το imei φαίνεται κανονικά. Επίσης τσέκαρα και όλα τα φυσακια και είναι κουμπομενα όπως πρέπει. Δεν ξέρω τι άλλο να κοιτάξω. Η κεραία δεν είναι κάτω δεξιά και δίπλα είναι το μοτέρ της δόνησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BasilisL Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Για σας Πριν μια βδομάδα μου ήρθε το κινητό από κίνα και διαπίστωσα ένα πρόβλημα στο 4G. 'Έχω ενεργοποιήσει τον προτεινόμενο τύπο σύνδεσης σε 4G/3G/2G αλλά πάντα η σύνδεσή μου είναι σε 2G, ενώ με άλλη συσκευή έχω 4G. Κάποιος που μπορεί να βοηθήσει; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Με την ίδια sim στο ίδιο μέρος με άλλη συσκευή έχεις κανονικά 4G? Αν ναι μάλλον είσαι σε σημείο που δίνει 4G στα 800MHz όπου το k3 δεν την βλέπει σαν συχνότητα. Τι πάροχο έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BasilisL Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Ναι με την ίδια sim σε δύο διαφορετικές περιοχές με άλλη συσκευή έχω 4G Wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Ναι με την ίδια sim σε δύο διαφορετικές περιοχές με άλλη συσκευή έχω 4G Wind Τοτε εισαι μαλλον σε περιοχη 800Mhz, που δεν υποστηριζεται στο Κ3, οπως και στα περισσοτερα επωνυμα κινεζικα. Οι αλλες συσκευες την υποστηριζουν την συχνοτητα? Αν ναι, δεν γινεται τιποτα.. Sent from my H1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mafiat Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Παιδιά θέλω να βάλω μια official ρομ και βρήκα αυτήν (http://www.needrom.com/download/slick-s427-row/). 1) Αυτή η ρομ είναι καλή την έχει δοκιμάσει κανείς; 2) Είναι η πιο καινούρια που έχει βγει ; 3) Μήπως ξέρει κανείς κάποιον οδηγό η βίντεο για να την περάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mngplus Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Καλησπέρα μόλις παρέλαβα κινητό από To2c.com και όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι το Twitter είναι malware και δεν μπορώ να το σβήσω και να εγκαταστήσω το κανονικό από το Google Play. Ξέρει κανένας πως το κάνουμε; Το κινητό είναι Root, δοκίμασα με το Titanium Backup να το σβήσω αλλά μάλλον δεν το κάνω σωστά.:lol::lol: Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμήσω!:D:D Παράθεση Knowledge is power. Information is liberating. Education is the premise of progress, in every society, in every family. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 (edited) Παιδιά θέλω να βάλω μια official ρομ και βρήκα αυτήν (http://www.needrom.com/download/slick-s427-row/). 1) Αυτή η ρομ είναι καλή την έχει δοκιμάσει κανείς; 2) Είναι η πιο καινούρια που έχει βγει ; 3) Μήπως ξέρει κανείς κάποιον οδηγό η βίντεο για να την περάσω; 1) την πέρασα πρόσφατα και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος, δεν είναι η επίσημη έκδοση αλλά βασίζεται σε αυτήν και έχουν αφαιρεθεί όλες οι κινέζικες χαζομάρες malware/bloatware που κουβαλάει. 2) δεν γνωρίζω. 3) Προσωπικά ακολούθησα τις οδηγίες από εδώ: Αν ψάξεις καμμιά 10ριά σελίδες ποιό πίσω υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης λίγο διαφορετικές από το βίντεο. (ότι σε βολεύει καλύτερα) Το κάνεις με άπειρη προσοχή και εις γνώση ότι μπορεί να σου μπρικάρει αν κάτι πάει στραβά. :!: Edited July 1, 2016 by dpolal Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelo Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Καλησπέρα μόλις παρέλαβα κινητό από To2c.com και όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι το Twitter είναι malware και δεν μπορώ να το σβήσω και να εγκαταστήσω το κανονικό από το Google Play. Ξέρει κανένας πως το κάνουμε; Το κινητό είναι Root, δοκίμασα με το Titanium Backup να το σβήσω αλλά μάλλον δεν το κάνω σωστά.:lol::lol: Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμήσω!:D:D System App Remover.apk ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www48.***************/v/cr2wcRiY/file.html ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www48.***************/v/cr2wcRiY/file.html ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.apk4fun.com/apk/985/ Τα πιο πανω τα βγαζει οτι ναναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mafiat Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 1) την πέρασα πρόσφατα και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος, δεν είναι η επίσημη έκδοση αλλά βασίζεται σε αυτήν και έχουν αφαιρεθεί όλες οι κινέζικες χαζομάρες malware/bloatware που κουβαλάει. 2) δεν γνωρίζω. 3) Προσωπικά ακολούθησα τις οδηγίες από εδώ: Αν ψάξεις καμμιά 10ριά σελίδες ποιό πίσω υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης λίγο διαφορετικές από το βίντεο. (ότι σε βολεύει καλύτερα) Το κάνεις με άπειρη προσοχή και εις γνώση ότι μπορεί να σου μπρικάρει αν κάτι πάει στραβά. :!: φίλε μου μου βγάζει αυτό το σφάλμα ξερεις τι να κάνω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 παίδες εχω να μπω πολύ καιρό στο τοπικ και πείρε το μάτι μου την miui 8 rom αξίζει τι λέτε ? την έχει δοκιμάσει κανείς? το double tap to wake δουλεύει? Ωραία είναι. Το double tap δουλεύει, αλλά είναι πολύ ενεργοβόρα! Με την http://www.needrom.com/download/official-vibeui_v3-5_1623_7-103-1_dev_k50-t5-rootgapps/ έχω κοντά στη διπλάσια μπαταρία για κάποιο λόγο! Πολύ λίγη κατανάλωση όταν το κιν. είναι idle! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
momozo Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 (edited) γειά σας. είμαι νέος κάτοχος της συσκευής. εγκατέστησα με το flashtool το cwm, μπήκα σε cwm πατώντας τα τρία κουμπιά, εγκατέστησα το zip με το root, ζήτησα reboot, αλλά μετά το τηλέφωνο εμφανίζει την λευκή οθόνη με το σήμα lenovο και μετά από λίγη ώρα η οθόνη γίνεται μαύρη και δεν μπαίνει σε λειτουργία το σύστημα. επιπλέον, τώρα συνδέοντάς το δεν το βλέπει ο η/υ. το τηλ. είχε (έχει) τη ρομ 422 μπορώ να επαναφέρω ρομ μέσω του cwm? Παρακαλώ βοηθήστε με !! Edited July 1, 2016 by momozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 γειά σας. είμαι νέος κάτοχος της συσκευής. εγκατέστησα με το flashtool το cwm, μπήκα σε cwm πατώντας τα τρία κουμπιά, εγκατέστησα το zip με το root, ζήτησα reboot, αλλά μετά το τηλέφωνο εμφανίζει την λευκή οθόνη με το σήμα lenovο και μετά από λίγη ώρα η οθόνη γίνεται μαύρη και δεν μπαίνει σε λειτουργία το σύστημα. επιπλέον, τώρα συνδέοντάς το δεν το βλέπει ο η/υ. το τηλ. είχε (έχει) τη ρομ 422 μπορώ να επαναφέρω ρομ μέσω του cwm? Παρακαλώ βοηθήστε με !! Προσπάθησε να περάσεις ξανά την ρομ μέσω του recovery αλλιώς αν δεν γίνει κάτι ακολούθησε τον οδηγό της πρώτης σελίδας και πέρασε μια ρομ με το flashtools Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
momozo Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 (edited) Προσπάθησε να περάσεις ξανά την ρομ μέσω του recovery αλλιώς αν δεν γίνει κάτι ακολούθησε τον οδηγό της πρώτης σελίδας και πέρασε μια ρομ με το flashtools εννοείς το restore μέσα από το cwm? να επισημάνω εδώ ότι παρόλο που κάνω μέσα από το cwm wipe data/factory reset + wipe cache partition, δεν μου δίνει τις επιβεβαιώσεις που το yes είναι χαμηλά στην επόμενη οθόνη και μου δείχνει απευθείας από κάτω data wipe κλπ complete. μετά όμως όταν πατάω install zip ξαναβρίσκει το root zip και άλλα αρχεία που είχα δημιουργήσει πριν τη ζημιά. άρα to cwm δεν λειτουργεί σωστά. Edited July 1, 2016 by momozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Moυ είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο... Για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν έβρισκε το zip μιας ROM που ήθελα (μέσω TWRP), πέρασα μιαν άλλη ROM και την είδε κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merfis106 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 καλημερα,μια βοηθεια.απο ολες τις ROM που εχετε δοκιμασει ποια προτεινετε που να εχει μονο ελληνικα,να κραταει η μπαταρια και να μην κολλαει το τηλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos79 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Καλησπέρα παιδιά κάτοχος του κινητού εδώ του λίγο καιρό μου ηρθε με την S205 ROW,έκανα αναβάθμιση εχθές σε S422,φρίκαρα λίγο μέχρι να γίνει γιατί άργησε πολύ και κάποια στιγμή νόμισα ότι είχε κολλήσει, όλη η διαδικασία να κατεβεί το update μεχρι γινει πηρε σχεδον μια ωρα, αλλά όλα καλα.Δεν ειδα κάποιες σημαντικές διάφορες, μόνο που ανοίγει στην εκκίνηση τα δεδομένα ενώ τα έχω κλείσει εγω.Πως μπορεί να διορθωθεί αυτο, να μην ανοίγει τα δεδομένα στην εκκίνηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 καλημερα,μια βοηθεια.απο ολες τις ROM που εχετε δοκιμασει ποια προτεινετε που να εχει μονο ελληνικα,να κραταει η μπαταρια και να μην κολλαει το τηλ; Με αυτήν που αναφέρω παραπάνω, δηλ. Vibe 3.5 έχω αυτά που λες, ειναι multi language, αλλά εχει αρκετούς αμεταφραστους όρους (τους οποίους αφήνει στα αγγλικά), αλλά δεν ειναι μεγάλο πρόβλημα. Εγώ την τρέχω στα αγγλικά αλλά και στα ελληνικά δεν είχα θέμα. Η MIUI εχει ΑΨΟΓΟ εξελληνισμό αλλά (σε εμένα τουλάχιστον) έπινε σα νερό την μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Labroukos Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Καλησπέρα παιδιά, πριν απο κανα χρονο πήρα το K3 Note (K50-t5) και επειδή είχε έρθει με μια custom rom γεμάτη bloatware, του είχα περάσει την official (κατοπιν του περασα και gapps) η οποία είναι και η έκδοση που χρησιμοποιώ μέχρι τώρα: VIBEUI_V2.5_1524_5.955.1_ST_K50-T5 Θέλω να περάσω την τελευταία official stable ROM: http://www.vibeui.com/vibeui/rom3?key=K50-t5 Όταν πατάω το 'volume +', το 'volume -' και το 'home button' ταυτόχρονα, ανοίγει το 'ClockworkMod Recovery' και δείχνει ένα λογότυπο με ένα κίτρινο ανθρωπάκι που γράφει ydss.cn Ποια είναι η πιο απλή διαδικασία για να περάσω την τελευταία official ROM και gapps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makiskate Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Καλησπέρα παιδιά, θα μπορούσατε να μου πείτε ποια έκδοση 6 του android παρουσιάζει τα λιγότερα προβλήματα και θα μου προτείνατε να βάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Καλησπέρα παιδιά, πριν απο κανα χρονο πήρα το K3 Note (K50-t5) και επειδή είχε έρθει με μια custom rom γεμάτη bloatware, του είχα περάσει την official (κατοπιν του περασα και gapps) η οποία είναι και η έκδοση που χρησιμοποιώ μέχρι τώρα: VIBEUI_V2.5_1524_5.955.1_ST_K50-T5 Θέλω να περάσω την τελευταία official stable ROM: http://www.vibeui.com/vibeui/rom3?key=K50-t5 Όταν πατάω το 'volume +', το 'volume -' και το 'home button' ταυτόχρονα, ανοίγει το 'ClockworkMod Recovery' και δείχνει ένα λογότυπο με ένα κίτρινο ανθρωπάκι που γράφει ydss.cn Ποια είναι η πιο απλή διαδικασία για να περάσω την τελευταία official ROM και gapps; Φανταζομαι είσαι ήδη root και έχεις περάσει ήδη το TWRP Αν ναι ,πέρνα το flashify, και πήγαινε σε φλασάρισε απο εκεί.Έπειτα, ακολούθησε τη συνήθες διαδικασία με φλασαρίσματα zip files. Και μην ξεχάσεις να κάνεις ενα αντίγραφο ασφαλείας με το titanium προτού προχωρήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Labroukos Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Φανταζομαι είσαι ήδη root και έχεις περάσει ήδη το TWRP Αν ναι ,πέρνα το flashify, και πήγαινε σε φλασάρισε απο εκεί.Έπειτα, ακολούθησε τη συνήθες διαδικασία με φλασαρίσματα zip files. Και μην ξεχάσεις να κάνεις ενα αντίγραφο ασφαλείας με το titanium προτού προχωρήσεις Το είχα ρουτάρει το τηλέφωνο, αλλα τώρα το RootCheck λέει ότι δεν είναι ρουταρισμένο... μάλλον θα έκανα καμια βλακεία και θα το έκανα unroot. Επειδή δεν θυμάμαι αν είχα περάσει το TWRP, καλύτερα να κάνω τα βήματα απο την αρχή. Ευχαριστώ πολύ πάντως φίλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts