Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με ρωτάει στο vickmail να επιλέξω τρόπο αποστολής....(NL) η ((SG).....τι να επιλέξω??

Εντελώς αρχάριος!!!

Με NL σε 10 μέρες, αλλά μιλάμε για πέρσι τέτοιον καιρό...

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με NL σε 10 μέρες, αλλά μιλάμε για πέρσι τέτοιον καιρό...

Παρήγγειλα από NL.....ελπίζω να μην την πάτησα......εκτός και αν μπορώ να το αλλάξω!!

Αν ξέρει κανείς.....help

Sorry......,από SG τελικά ☺

Edited by mormer

η s424 πως εγκαθισταται; κλασσικα με CWM;

Εγώ πάντως έχω το twrp και περνάω όλες τις ρομ χωρίς κανένα πρόβλημα.. Θέλει custom recovery για να περαστεί.. Λογικά θα μπορέσεις να την περάσεις και με το CWM

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk

Παρήγγειλα από NL.....ελπίζω να μην την πάτησα......εκτός και αν μπορώ να το αλλάξω!!

Αν ξέρει κανείς.....help

Sorry......,από SG τελικά ☺

Με NL το vickmall δεν στελνει, το αποφευγει, μαλλον sgpost θα παρεις tracking, αλλα μην ανυσηχεις, τα στελνει σφαιρα.

With great power, comes great responsibility...

Με NL το vickmall δεν στελνει, το αποφευγει, μαλλον sgpost θα παρεις tracking, αλλα μην ανυσηχεις, τα στελνει σφαιρα.

Σε ευχαριστώ φίλε!!!

Ξέρουμε αν έχει ελληνικά και play store?

Ρε παιδες εχω φαει το νετ να βρω ενα flashable η εστω με tweak για CPU 2GhZ. Ξερει καποιος? Ευχαριστω.

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φοραω miui 7 mi_team

Καποιος που ισως γνωριζει καποιο συνδεσμο ενεργο για την LENOVO_K3_5.1_1552DEV_ROW_003_CUOCO92???

ο ιδιος παντως που ηρθα σε επαφη δεν μου την δινει...

γνωριζω οτι εχουν βγει πολυ καλυτερες...τις εχω δοκιμασει...με την παραπανω ομως ημουν 99% ικανοποιημενος...

σας ευχαριστω

Έγινε παραγγελία από Vickmail από (SG)......υπάρχουν προβλέψεις σε πόσες μέρες θα το παραλάβω??

Γύρω στις 15 με 20

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk

Έγινε παραγγελία από Vickmail από (SG)......υπάρχουν προβλέψεις σε πόσες μέρες θα το παραλάβω??

Placed on May 2, 2016 6:40:39 PM CST παραγγελια 2 Μαιου και ακομα ειναι σε κατασταση Despatched to overseas (Country code: GR)

οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω απο 7 αν εχεις τυχη εως 20+ μερες αν εισαι ατυχος....

Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα

Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB

Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB

Καλησπέρα, νέος στο φόρουμ... Διάβασα αρκετές από τις 617 σελίδες αλλά θέλω βοήθεια... Μη με κραξετε ότι δεν έψαξα... Είμαι με την stock ROM. Την έκανα root κ έβαλα cwm... Δεν την έχω πάει στο 6.0... Θα ήθελα μία ROM χωρίς κινέζικα app στην οποία αν είναι εφικτό να δουλεύει σωστά το led κ όχι μόνο σε μηνυματα, κλήσεις κ φόρτιση. Επίσης αν είναι εφικτό να έχει double tap to wake up... Κ καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας... Ζητάω πολλά; Κ αν είναι σε 6.0 ακόμα καλύτερα να το δούμε κ αυτό...

εγω που παράγγειλα πριν το Πάσχα μου ήρθε σε 13 μέρες, Μεγάλη Τετάρτη!

Καλησπέρα, νέος στο φόρουμ... Διάβασα αρκετές από τις 617 σελίδες αλλά θέλω βοήθεια... Μη με κραξετε ότι δεν έψαξα... Είμαι με την stock ROM. Την έκανα root κ έβαλα cwm... Δεν την έχω πάει στο 6.0... Θα ήθελα μία ROM χωρίς κινέζικα app στην οποία αν είναι εφικτό να δουλεύει σωστά το led κ όχι μόνο σε μηνυματα, κλήσεις κ φόρτιση. Επίσης αν είναι εφικτό να έχει double tap to wake up... Κ καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας... Ζητάω πολλά; Κ αν είναι σε 6.0 ακόμα καλύτερα να το δούμε κ αυτό...

αν ειχες διαβασει τοσες σελιδες, θα εβλεπες οτι φωναζω και λεω, s422row με update γινεται s424row, τιποτα κινεζικο μεσα, ολα τα gapps και ολα αψογα.

Ναι κύριε έξυπνε. Γράφω ότι δεν διάβασα κ τις 617 σελίδες... Έχω περάσει ήδη την 424 κ φορτιζε με ταχύτητα 1% ανά 7 ' οπότε κ την έβγαλα αμέσως... Κάτι που να δουλεύει άψογα όπως λες υπάρχει;

Ναι κύριε έξυπνε. Γράφω ότι δεν διάβασα κ τις 617 σελίδες... Έχω περάσει ήδη την 424 κ φορτιζε με ταχύτητα 1% ανά 7 ' οπότε κ την έβγαλα αμέσως... Κάτι που να δουλεύει άψογα όπως λες υπάρχει;

Φίλε μου, αν δεν σου αρέσουν οι row βάλε κινεζικές ή του ιταλού, κ διόρθωσε την συμπεριφορα σου, εσύ ζητάς βοήθεια όχι εγώ. Εγώ απλά διάβασα το post σου λάθος. 1% καθε 7' είναι μία χαρά.

Edited by FIREBLADE1

Κάθε 7 λεπτά είναι μία χαρά;; Θέλει δηλαδή 10 ώρες να πάει 100%... Εσύ διόρθωσε τη συμπεριφορά σου...

Φίλε το πρόβλημα δεν το έχει η ρομ. Έχω την ίδια και σε μία και μισή ώρα έχει φορτίσει . επειδή έχω ξανά συναντήσει το ίδιο πρόβλημα στο παρελθόν απλα είχε βγει το καλώδιο από τον φορτιστή(δεν πατουσε καλα. Δόκιμα σε άλλο καλώδιο και επίσης δοκιμάσε να φορτίσεις στο PC. Και μην το βάζεις σε άλλους φορτιστες πλην φορτιστες tablet.

Κάθε 7 λεπτά είναι μία χαρά;; Θέλει δηλαδή 10 ώρες να πάει 100%... Εσύ διόρθωσε τη συμπεριφορά σου...

Η συμπεριφορα μου ειναι αψογη απεναντι σου, δεν σε αποκαλεσα εξυπνακια, τουναντιων σου απανταω στο προβλημα σου, και σου ανεφερα οτι δεν διαβασα σωστα το post σου, οποτε ανακαλεσε. Το οτι σου φορτιζει αργα δεν αποτελει απαραιτητα προβλημα της rom, μπορει μια εφαρμογη να σου κανει drain και να αργει, μπορει ο φορτιστης σου να εχει προβλημα και να μην δινει τα απαραιτητα mah, εχει πολλες παραμετρους που πρεπει να εξετασεις. Ισως και μια επαναφορα σου λυσει το προβλημα, ισως και μια καθαρη επανεγκατασταση με το flash tools.

Το σωστό είναι να μετρήσεις μια πλήρη φόρτιση κι όχι 1,2,3 λεπτά και να πολλαπλασιάζεις.

Τώρα αν αργεί όντως πολύ δοκίμασε άλλο καλώδιο.

Όσες μα όσες φορές αντιμετώπισα πρόβλημα αργής φόρτισης, σε μένα έφταιγε πάντα αυτό.

Η συμπεριφορα μου ειναι αψογη απεναντι σου, δεν σε αποκαλεσα εξυπνακια, τουναντιων σου απανταω στο προβλημα σου, και σου ανεφερα οτι δεν διαβασα σωστα το post σου, οποτε ανακαλεσε. Το οτι σου φορτιζει αργα δεν αποτελει απαραιτητα προβλημα της rom, μπορει μια εφαρμογη να σου κανει drain και να αργει, μπορει ο φορτιστης σου να εχει προβλημα και να μην δινει τα απαραιτητα mah, εχει πολλες παραμετρους που πρεπει να εξετασεις. Ισως και μια επαναφορα σου λυσει το προβλημα, ισως και μια καθαρη επανεγκατασταση με το flash tools.

Και στους 2 σας τώρα.

Δεν χρειάζονται αντεγκλήσεις και μάλιστα χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Αν προσπαθήσει ο καθένας για τον εαυτό του να είναι πιο ευγενικός, τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα και απλά :rolleyes:

Προσωράμε παρακάτω παρακαλώ :cool:

Ενημέρωση για όσους πάρουμε από vickmall σχετικά με το facebook.η εφαρμογή που είναι ήδη εγκατεστημένη λειτουργεί μία χαρά με ή χωρίς ενημέρωση καθώς και μετά από το ota update που θα σας έρθει.Αν όμως κάνετε απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση από play store το facebook πλέον δεν θα μπορείτε να ανεβάσετε φωτο παρά μόνο με το facebook lite.το γιατί μην με ρωτήσεις χαχα

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δε φορτιζα με τον δικό του γτ τζογαρει η κινεζική υποδοχή με τον ευρωπαϊκό ανταπτορα... Η έκδοση που έχω βάλει είναι τελείως γυμνή (ούτε player μουσικής δεν έχει) κ μπήκε με flash tools από την αρχή... Θα δοκιμασω εκ νέου μεσω υπολογιστή... Πάντως το κινητό πολύ καλό για τα λεφτά του. Καμιά ROM από Samsung παίζει να τη δοκιμασουμε...;

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δε φορτιζα με τον δικό του γτ τζογαρει η κινεζική υποδοχή με τον ευρωπαϊκό ανταπτορα... Η έκδοση που έχω βάλει είναι τελείως γυμνή (ούτε player μουσικής δεν έχει) κ μπήκε με flash tools από την αρχή... Θα δοκιμασω εκ νέου μεσω υπολογιστή... Πάντως το κινητό πολύ καλό για τα λεφτά του. Καμιά ROM από Samsung παίζει να τη δοκιμασουμε...;

δοκιμασε την s422row official με flash tools, μονη της θα κανει update στην s424row που ειναι πολυ καλη κατα την γνωμη μου. Φορτιστη δοκιμασε εναν που να ειναι τουλαχιστον 5V - 1A .

1. Le lemon K3 Note, CM12.1 adapted version, stable and smooth, double-awakened, localization, worth the experience

2. LR team the strongest lemon K3 Note Custom Rom Blisspop, ultra-versatile, worth the experience!

3. Music is best to use lemon K3 Note localized native system MoKee OS, stable and smooth, it is worth the experience!

4. LR team lemon K3 Note Pac-man (Pac-Man) Rom, stable and smooth, multi-function, localization, large body

http://forum.xda-developers.com/k3-note/general/organized-thread-lenovo-k3-note-k50-t3158522/page483

https://drive.google.com/folderview?id=0B6JTj-9kZ4ruVTRfNkV1VHZrelE

Μήν βάλετε την τελευταία έκδοση TWRP 3.0.2-2 αλλά μείνεται στην έκδοση TWRP 3.0.2-1

http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2016/04/recovery_TWRP_3021_K50v.3.img

Edited by kontax
Mobile : One+8T