Jump to content

mpaglamas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mpaglamas

  1. Φίλε δεν χρειάζεται να ξεκολλήσεις τιποτα θα παραγγελείς έτοιμη οθόνη μαζί με το πλαστικό τριγύρω και είσαι έτοιμος. Πάτησε στο Aliexpress LCD panel with FRAME ή touch screen with FRAME . Τι μόνο που θα κάνεις είναι να μεταφέρεις όλα τα κυκλώματα( ηχεία μικρόφωνο πλακέτα στη καινούργια οθόνη). Αν θες λεπτομέρειες στείλε pm
  2. Φίλε την ίδια ρομ έχω και δεν κρασαρει τίποτα. Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όταν έχεις χρόνο και δεν θα ξανα κρασαρει τίποτα και επίσης θα πέζει πολύ καλύτερα όλη ρομ. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε δυστυχώς το κινητό σου έχει έρθει με σάπια κινεζική ρομ πειραγμενη. Πρέπει να περάσεις την official multilingual για να βρεις την υγεία σου. Έτσι είχε έρθει και εμένα και γλύτωσα με τον τρόπο που σου είπα εδώ είναι το λινκ http://www.needrom.com/download/official-full-s427-row/
  3. Μάσκες ήρθε καινούργια ota στην ινδική σήμερα! Την έβαλα δεν έχω καταλάβει καμία ουσιαστική διάφορα
  4. Φίλε το πρόβλημα δεν το έχει η ρομ. Έχω την ίδια και σε μία και μισή ώρα έχει φορτίσει . επειδή έχω ξανά συναντήσει το ίδιο πρόβλημα στο παρελθόν απλα είχε βγει το καλώδιο από τον φορτιστή(δεν πατουσε καλα. Δόκιμα σε άλλο καλώδιο και επίσης δοκιμάσε να φορτίσεις στο PC. Και μην το βάζεις σε άλλους φορτιστες πλην φορτιστες tablet.
  5. Φίλε δεν χρειάζεσαι κανένα εργαλείο μόνο ένα κατσαβίδι να ξεβιδωσεις τις βίδες και τέλος! Με το που ξεβιδωσεις το πίσω καπάκι θα δεις την δόνηση κάτω αριστερά είναι ένα στρογγυλό μέταλλο που καταλήγουν επάνω του κατι καλώδια. Κούνα το να δεις αν μετακινείται .αν κινείται κόψε λίγο ταινία διπλής σε κυκλικό σχήμα και κόλλα το πάλι στη βάση. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι μόλις ξεβιδωσεις το πίσω καπάκι να ξεκομπουσεις σιγά σιγά το πλαστικό γιατί είναι της καραπλακαρας!
  6. Φίλε μου δεν ξέρω αλλά υποθέτω ότι έχει αποκοληθει ο μηχανισμός της δόνησης από την βάση του και με αυτόν τον τρόπο αυξάνονται οι κραδασμόι , και γι αυτό είναι πολύ έντονη. αλλά για να σίγουρευτεις πρέπει να το ανοίξεις να το δείς. Δεν πιστεύω να είναι θέμα ρομ πάντως. Αν πάρεις την απόφαση να το ανοίξεις να έχεις και ταινία διπλής να το κολλήσεις. Μην το πάρεις ως δεδομένο αλλά ως υπόθεση κάνε ότι νομίζεις..
  7. Φίλε μου με revolut αγόρασα. Αν έχεις e banking θα μπορεσεις και εσύ να κάνεις λογαριασμό στην revolut. Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-3-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-posts-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%81%CF%89%CF%84/
  8. Παιδιά όσοι έχετε πρόβλημα με την οθόνη δοκιμάστε να αγορασετε αυτή http://s.aliexpress.com/7FFVFfay . σήμερα την έβαλα μόνος μου και το κινητό πετάει. Δεν χρειάζεται μπιστολακια είναι μαζί με το πλαστικό γύρω από την οθόνη το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταφέρετε την μητρική και τα υπόλοιπα στη καινούργια οθόνη. Ή ποιότητα της είναι καταπληκτική. Μου ήρθε σε 12 μέρες. Αυτά! Όσοι πιστοί προσέθετε...ααα! Ο κινέζος μου έστειλε και ζελατίνα δώρο καθώς και τα εργαλεία για την αλλαγή..
  9. Συναδελφε τορναδορε ακου. Για ελλαδα δεν ξέρω ανταλλακτικό αλλά στο aliexpress έχει γύρω στα 2 ευρώ το ηχείο. Το ηχείο είναι κολλημένο πάνω στο καπάκι που βλέπεις όταν ανοίγεις το κινητό από την μέσα μεριά. Για να το αλλάξεις απλά ξεβιδωνεις το πίσω καπάκι όλες τις βίδες το ξεκολας και κόλας το καινούργιο. Μην ανησυχεις είναι πανευκολο γιατί δεν είναι κολλημένο στην μητρική . απλά πρόσεξε μόλις ξεβιδωσεις το πίσω καπάκι ξεκομπουσε το πλαστικό σιγά σιγά γιατί είναι της καραπλακαρας και σπάει εύκολα. Το μόνο που θα ρωτήσεις είναι αν έχει το ηχείο ταινία διπλής επάνω για να το κολλήσεις απευθείας αλλιώς πρέπει να αγορασεις και ταινία.
  10. Φίλε μου ξεχνά να αλλάξεις μόνο το digitizer γιατί η οθόνη είναι ogs που σημαίνει ότι είναι σάντουιτς το digitizer με το LCD. Εγώ που είχα το ίδιο πρόβλημα αλλαξα οθόνη με digitizer και με το frame όλα μαζί μόνος μου χωρίς προβλήματα και δυσκολίες. Απλά μετέφερα όλα τα πράγματα από την παλιά οθόνη στην καινούργια και όλα κομπλε. Αν πάρεις μαζί με frame δεν είναι δύσκολο να την αλλάξεις μόνος σου γιατί δεν θέλει μπιστολακι για να ξεκολλήσεις το digitizer+LCD από το frame ( το πλαστικό γύρω γύρω από την οθόνη). Απλά πρόσεξε γιατί κυκλοφορεί πολύ σαβουρα στο internet.η οθόνη κοστίζει γύρω στα 25-30 ευρώ μαζί με το frame στο aliexpress.
  11. Παιδιά μία ερώτηση μπορώ από την 422 να πέσω σε μία ινδική (οποιαδήποτε) με Android 5 με sp flash tools?αν όχι έχουν ανεβάσει πουθενά τη official 422 για φλασαρισμα μέσω sp flash tools?
  12. Φίλε τι ίδιο γίνοταν και σε εμένα . και όχι μόνο αυτό με το playstore αλλά και πολλές φορές εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει κρασαρανε συνεχώς. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και τώρα όλα παίζουν ρόλοι. Δεν έχει ξανά κρασαρει τίποτα. Δυστυχώς από ότι καταλαβαίνεις πρέπει να ξανά περάσεις όλες τις εφαρμογές.
  13. Κοίταξε να δεις. Από ότι έχω δει τρώει τα ψιλό σκαλοματακια του. Το μόνο χοντρό πρόβλημα που έχω διαπιστώσει είναι η κάμερα. Πολλές φορές δεν συγχρονίζεται το φλας και η ποιότητα των φωτογραφιών είναι χειρότερη από το προηγούμενο Android. Είναι όμως πολύ νωρίς για να βγάλω συμπεράσματα.
  14. Παιδιά μόλις μου ήρθε ota για Android 6 στην ινδική!!!!! Την βάζω και σας λέω. Τώρα είμαι στην s121
  15. Παιδιά όσοι έχετε πρόβλημα με την οθόνη δοκιμάστε να αγορασετε αυτή http://s.aliexpress.com/7FFVFfay . σήμερα την έβαλα μόνος μου και το κινητό πετάει. Δεν χρειάζεται μπιστολακια είναι μαζί με το πλαστικό γύρω από την οθόνη το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταφέρετε την μητρική και τα υπόλοιπα στη καινούργια οθόνη. Ή ποιότητα της είναι καταπληκτική. Μου ήρθε σε 12 μέρες. Αυτά! Όσοι πιστοί προσέθετε...ααα! Ο κινέζος μου έστειλε και ζελατίνα δώρο καθώς και τα εργαλεία για την αλλαγή..
  16. Παιδες ξέρει κανείς κάνενα καλό μαστορα για αλλαγή οθόνης στην Αθήνα; το είχα βάλει στην ****τσεπη ,καθησα επάνω του και τώρα δεν ανταποκρίνεται σε μερικα σημεία της. Λέω να παραγγειλω μια απο το eBay αν αξίζει η επισκευή.
  17. Ρε μάγκες μια ερώτηση σχετικά με το spflash tool. Έχω φλασαρει δύο φορές την ινδική μια τη s112 και τώρα την s205 . και στις δύο φορές στην επιλογή download only η firmware upgrade επέλεξα την πρώτη (download only) και πήγαν όλα ρολόι. Υπάρχει κάποια ουσιαστική διάφορα μεταξύ τον δύο επιλογών; Ρωταω γιατί στα μισα tutorial που έχω διαβάσει δίνουν την πρώτη επιλογή σωστή και στα αλλά μισα την δεύτερη.
×
×
  • Create New...