Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σας,

Υπαρχει κανα καλο παιδι που να εχει περασει την

VIBEUI_S121_VISNU_LEMONADE?

Θα δοκιμασω τωρα την VIBEU_V2.8_1532LTT για να δουμε τι κανει κ αυτη (εχεις κανεις γνωμη γι αυτην?)

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σας.

Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με την εταιρία coolicool.

Προ 4 μηνών αγόρασα ένα lenovo k3 note.

Μετά από 4 μέρες κατάφερα αλλάζοντας τις ρομ να το κάνω να μην ανάβει καθόλου.

Τούς είπα ότι είχα πρόβλημα αλλάζοντας την ρομ και μου είπαν να τούς το στείλω όπως και έγινε την επόμενη μέρα.

μεσώ truck number είδα ότι το παρέλαβαν 22 μέρες μετά.

Κι εκεί άρχισαν τα προβλήματα.

Με ενημέρωσαν ότι έπρεπε να έχω στείλει μαζί και την κάρτα εγγύησης κάτι που δεν μου είχαν πει αρχικά.

Την ταχυδρομώ και τούς ενημερώνω ότι μέσα στο κινητό έχω ξεχάσει και την κάρτα μνήμης που χρησιμοποιώ.

Ένα μηνά μετά από διαφορές επικοινωνίες που είχαμε το truck number μου λέει ότι έχει παραλειφθεί από αυτούς η εγγύηση.

επειδή ήταν αρχές Αυγούστου και εργαζόμουν εντατικά δεν έδωσα μεγάλη σημασία. φτάνοντας η 4 Σεπτέμβρη και ένα μήνα μετά την παραλαβή κατά το truck number με ενημερώνουν ότι ακόμα δεν έχουν παραλάβει την εγγύηση και ότι αν θέλω να γίνει δουλειά χρειάζονται 5usd για να το φτιάξει η lenovo.

Μετά από ανταλλαγή πολλών emails στέλνω τελικά 5 usd μέσω Paypal.

την επομένη της παραλαβής των χρημάτων και 4 μήνες ακριβώς μετά με ενημερώνουν ότι χρειάζονται άλλα 38 usd γιατί η οθόνη είναι σπασμένη και θέλει αλλαγή κάτι που δεν είναι μέσα στην εγγύηση. επισυνάπτουν και φωτογραφία.

Μπορείτε να μου δώσετε μια συμβουλή τι να κάνω?

τι δουλεια ειχες να στειλεις πισω το τηλεφωνο επειδη εβαλες λαθος ρομ.??? θα εγραφες εδω το προβλημα σου κ θα σε βοηθουσαμε τοσα παιδια εδω μεσα..!! τωρα οπως τα εκανες η καλυτερη επιλογη που εχεις ειναι πιστευω να πληρωσεις να σου φτιαξουν κ την οθονη κ να σου το ξαναστειλουν πισω αν θες να το παρεις πισω.. αλλιως παρατατο και παραγγειλε αλλο.. πες οτι γλεντησες με τα 150 που εδωσες για το κινητο κ τα φαγες.....φιλικα παντα..!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

τι δουλεια ειχες να στειλεις πισω το τηλεφωνο επειδη εβαλες λαθος ρομ.??? θα εγραφες εδω το προβλημα σου κ θα σε βοηθουσαμε τοσα παιδια εδω μεσα..!! τωρα οπως τα εκανες η καλυτερη επιλογη που εχεις ειναι πιστευω να πληρωσεις να σου φτιαξουν κ την οθονη κ να σου το ξαναστειλουν πισω αν θες να το παρεις πισω.. αλλιως παρατατο και παραγγειλε αλλο.. πες οτι γλεντησες με τα 150 που εδωσες για το κινητο κ τα φαγες.....φιλικα παντα..!!

Ναι όμως ο φίλος λέει οτι το κινητό δεν άνοιγε καν. Άρα παίζει να μιλάμε για hardbrick και όχι softbrick. Τώρα πως κανείς hardbrick αυτό το κινητό είναι μια άλλη κουβέντα.

Καλημερα σας,

Υπαρχει κανα καλο παιδι που να εχει περασει την

VIBEUI_S121_VISNU_LEMONADE?

Θα δοκιμασω τωρα την VIBEU_V2.8_1532LTT για να δουμε τι κανει κ αυτη (εχεις κανεις γνωμη γι αυτην?)

Και τις δύο roms τις έχουμε περάσει πολλοί. Η πρώτη είναι η κλασική Ινδική, πλήρως ελληνικά, σωστές ειδοποιήσεις και όλα σαν να είχες αγοράσει το τηλέφωνο από Ελλάδα αλλά πολύ αργοκίνητη και σε σημείο να σου σπάει τα νεύρα μετά από λίγες μέρες χρήσης.

1532 LTT η καλύτερη rom μέχρι αυτή τη στιγμή. Απίστευτα γρήγορη πετάει με σχεδόν όλα να δουλεύουν ρολόι, βασίζετε στην 1532 official Κινέζικη rom. Το αρνητικά ότι έχει περιορισμένη μετάφραση στα ελληνικά και αν σε νοιάζει το facebook δε δουλεύει η τελευταια εκδοση του messenger και δεν έχει ειδοποιήσεις του msg στη lockscreen. Aλλά νομίζω οι περισσότεροι έχουμε μείνει σε αυτή τελικά λόγω της ταχύτητας και των ελάχιστων κολλημάτων

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Το ειχα μπρικαρει και εγω.με flashtools περασα ρομ και ολα κομπλε.κακως το εστειλε.οθονη σπασμενη απο και ως που?εγω τι θα εκανα?παρατα το το κινητο και κανε ενα dispute στο paypal και στην ιδια την αγορα περα απο τα 5 usd.

Το ειχα μπρικαρει και εγω.με flashtools περασα ρομ και ολα κομπλε.κακως το εστειλε.οθονη σπασμενη απο και ως που?εγω τι θα εκανα?παρατα το το κινητο και κανε ενα dispute στο paypal και στην ιδια την αγορα περα απο τα 5 usd.

Και εγω σκέφτηκα να του προτείνω το dispute...αλλα εφόσον εχουν περάσει οι 45 μερες δεν νομιζω να γινει κατι...αλλα ας προσπαθησει.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Καλημερα.δυστηχως αν δεις τα μηνυματα μου το προηγουμενο ηταν ερωτηση σε αυτο το τοπικ για αυτο το προβλημα.ποτε δεν απαντηθηκε.

Ναι όμως ο φίλος λέει οτι το κινητό δεν άνοιγε καν. Άρα παίζει να μιλάμε για hardbrick και όχι softbrick. Τώρα πως κανείς hardbrick αυτό το κινητό είναι μια άλλη κουβέντα.

Μήπως άνοιγε το τηλέφωνο, αλλά λόγω σπασμένης οθόνης νόμιζε ότι ήταν νεκρό?

οχι.η οθονη δεν ηταν σπασμενη.αυτοι μου εστειλαν φωτο που το τηλεφωνο ειναι σαν να εχει φαει σφηρια

Και τις δύο roms τις έχουμε περάσει πολλοί. Η πρώτη είναι η κλασική Ινδική, πλήρως ελληνικά, σωστές ειδοποιήσεις και όλα σαν να είχες αγοράσει το τηλέφωνο από Ελλάδα αλλά πολύ αργοκίνητη και σε σημείο να σου σπάει τα νεύρα μετά από λίγες μέρες χρήσης.

1532 LTT η καλύτερη rom μέχρι αυτή τη στιγμή. Απίστευτα γρήγορη πετάει με σχεδόν όλα να δουλεύουν ρολόι, βασίζετε στην 1532 official Κινέζικη rom. Το αρνητικά ότι έχει περιορισμένη μετάφραση στα ελληνικά και αν σε νοιάζει το facebook δε δουλεύει η τελευταια εκδοση του messenger και δεν έχει ειδοποιήσεις του msg στη lockscreen. Aλλά νομίζω οι περισσότεροι έχουμε μείνει σε αυτή τελικά λόγω της ταχύτητας και των ελάχιστων κολλημάτων

μπορω να βαλω παλιοτερη εκδοση Messanger με καποιον τροπο γιατι βλεπω την 1532LTT καλη αλλα θελω και το Messanger

Και εγω σκέφτηκα να του προτείνω το dispute...αλλα εφόσον εχουν περάσει οι 45 μερες δεν νομιζω να γινει κατι...αλλα ας προσπαθησει.
Το περιθώριο για dispute έχει πάει πια στις 180 μέρες! Μια χαρά προλαβαίνει! :)

Και εγω το είχα διαβασει αυτό...αλλα προηγουμένως που το εψαξα για 45 μερες το ξαναειδα. Λες να διαβαζα παλιοτερες δημοσιευσεις ?

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Σίγουρα διάβαζες παλιά άρθρα. Δες το παρακάτω, πιο επίσημο δεν υπάρχει:

https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/archive-policies-full

Dispute Filing Window

We’re increasing the time for buyers to file a merchandise dispute (Item Not Received and Significantly Not as Described) from 45 days to 180 days. All references in the User Agreement to “Opening a Dispute within 45 days” have been updated to reflect “Opening a Dispute within 180 days.” The Sections these changes appear include the Introduction, 3.15, 13.2 and 13.5.

Νομίζω πρέπει με το που φλασάρεις το TWRP να μπεις σε αυτό (δλδ μην ανοίξεις το κινητό, μπες κατευθείαν recovery) και μετά από εκεί να περάσεις superSU, μετά δε θα στο βγάζει.

Προσπαθώ να το κανω αυτό πατώντας το volume up πριν ανοιξει το κινητο. Αλλα με βαζω σε ενα κινεζικο twrp και δεν καταλαβαινω τπτ. Το εχει παρατηρησει ποτε κανεις αυτο? Τι να κανω?

οχι.η οθονη δεν ηταν σπασμενη.αυτοι μου εστειλαν φωτο που το τηλεφωνο ειναι σαν να εχει φαει σφηρια

Φίλε όταν το έστειλες τράβηξες φωτογραφίες όπου να φαίνεται ότι η οθόνη δεν ήταν σπασμένη?

Εγώ πριν λίγες μέρες που έστειλα ένα τηλέφωνο, πέρα απ το ότι το τύλιξα όσο δεν πάει με προστατευτικά ώστε να είναι 100% σίγουρο πως δεν θα σπάει από δική μου ευθύνη, τράξηβα και σε βίντεο όλη την διαδικασία από την συσκευασία μέχρι την εγγραφή των στοιχείων έξω απ το δέμα και το ζύγισα κιόλας. Όταν τους έστειλα σε email το tracking number τους έστειλα και το βίντεο. Επίσης ασφάλησα το πακέτο στα ΕΛ.ΤΑ. (κόστος κανα 2ευρο).

Γενικά μάλλον πρέπει αν κάνουμε τέτοιες ακρότητες για να είμαστε σίγουροι.

Τραγική η εξυπηρέτησή τους να σου φορτώσουν σπασμένη οθόνη που μάλλον την έσπασαν αυτοί και τραγικό να σου ζητάνε ακόμα και τα 5 usd ενώ υπάρχει εγγύηση. Για μένα μπαίνει στην μαύρη λίστα αυτό το μαγαζί.

Αν ισχύει αυτό κάνε dispute και γ@μησέ τους. Αν έχεις και φωτογραφίες / video θα δικαιωθείς.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Προσπαθώ να το κανω αυτό πατώντας το volume up πριν ανοιξει το κινητο. Αλλα με βαζω σε ενα κινεζικο twrp και δεν καταλαβαινω τπτ. Το εχει παρατηρησει ποτε κανεις αυτο? Τι να κανω?

Πατάς και τα 3 ,πρώτα τα 2 volume και μετά το power και συνεχίζεις να τα πατάς και τα 3 μέχρι να μπεις σε twrp

Edited by Darth_Revan

Αν το έχεις ανοίξει δεν μπορείς να μπεις πλέον σε TWRP. Πρεπει να ξαναφλασάρεις τη ρομ και να ξαναπατησεις τα 3 πληκτρα μαζί ΠΡΙΝ κάνεις reboot.

Ναι και δούλεψε. Πρόσεχε μόνο να βάλεις το διορθωμένο αρχείο και όχι αυτό που είχε ανεβάσει αρχικά ο dev. Το σωστό είναι το StoragePatchX και το λάθος το StoragePatch2.

επειδή τα έκανα όλα @#$$ και χάθηκε το imei και το λινκ απο xda που αναφέρει ένα άλλο παιδί εδώ μέσα δε δουλεύει,

πείτε μου έναν τρόπο να ξεμπερδεύω γρήγορα. τα έχω τα imei του κινητού από το κουτί του

Ναι και δούλεψε. Πρόσεχε μόνο να βάλεις το διορθωμένο αρχείο και όχι αυτό που είχε ανεβάσει αρχικά ο dev. Το σωστό είναι το StoragePatchX και το λάθος το StoragePatch2.

Το πρόβλημα είναι ότι μετά το restart εξαφανίζεται ή interval

Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με τις παραγγελιες κινητων απο το vickmall/minideal/geekbuying/gearbest/to2c. Μετα απο ψαξιμο ( αν και δεν εχω καταληξει ακομα ποιο απο αυτα τα κινητα θελω meizu m1 note, Jiayu S3, ECOO E04 PLUS, Lenovo K3 Note ( ακουω γνωμες :p , αν και σκεφτομαι το lenovo )Μπορω ακομα να παραγγειλω απο το εξωτερικο ή μονο απο μαγαζια του skroutz? Ρωταω λογω των capital control. :)

Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με τις παραγγελιες κινητων απο το vickmall/minideal/geekbuying/gearbest/to2c. Μετα απο ψαξιμο ( αν και δεν εχω καταληξει ακομα ποιο απο αυτα τα κινητα θελω meizu m1 note, Jiayu S3, ECOO E04 PLUS, Lenovo K3 Note ( ακουω γνωμες :p , αν και σκεφτομαι το lenovo )Μπορω ακομα να παραγγειλω απο το εξωτερικο ή μονο απο μαγαζια του skroutz? Ρωταω λογω των capital control. :)

Δεν είναι το σωστό μέρος όμως να ρωτήσεις.

Υπάρχουν πιο κατάλληλα thread, καλή ώρα.

Έχουμε γεμίσει το thread με παρόμοια ζητήματα αντί να υπάρχουν μόνο ζητήματα της συσκευής.

(και όχι δεν μπορείς να κάνεις αγορές λόγω των cc, εκτός αν έχεις λεφτά στο balance του paypal ή κάνεις κάποιο κόλπο για να βάλεις)

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |