Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για την 1532 ltt lemonade μπορει να μου πει καποιος που την εχει ποσες επιλογες δικτυου εχει;;

Επίσης εκανα μια χαζομαρα και κλείδωσα την επιφάνεια εργασίας μέσα από τις ρυθμίσεις της, και τώρα δεν μπορώ να την ξεκλειδωσω με αποτέλεσμα να μην μου ανοίγει τις ρυθμίσεις όταν παταω παρατεταμένα την οθόνη ή όταν κάνω pinch με τα δάχτυλα. Μουβγαζει μνμ να πάω στο menu-homescreen options-switch-lock desktop layout. πως μπορώ να το επαναφέρω ξέρει κανείς;;

εννοείς ότι στο μενού δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση που σου λέει στο μνμ?

Ακολούθησα τις οδηγίες των Ισπανών και έβαλα 1535 ST.

http://www.movilesdualsim.com/tema/actualizado-a-la-version-estable-5-1-vibeui_v2-8_1535_5-128-1_st_k50-t5.110279/

Πρώτα εγκατάσταση το τροποποιημένο TWRP και μέσω εκείνου βάζεις την ROM και πρωτού κάνεις την πρώτη επαννεκίνηση

βάζεις SuperSU. Επειτα τα Gapps. Κάποιες κινεζιές φεύγουν εύκολα. Μέχρι στιγμής όλα καλά:p. Πρόβλημα με bootloader δεν αντιμετώπισα.

Notifications επειδή χρησιμοποιώ το LightFlow έχω κανονικά.

Mobile : One+8T

Για οσους με ρωτησαν για το bootloader. Πολυ απλα δεν με αφηνε να περασω recovery με ADB και εβγαζε μηνυμα οτι δεν επιτρεπεται.

Πέρνα το με spflash tools. Μια χαρά γίνεται

Ακολούθησα τις οδηγίες των Ισπανών και έβαλα 1535 ST.

http://www.movilesdualsim.com/tema/actualizado-a-la-version-estable-5-1-vibeui_v2-8_1535_5-128-1_st_k50-t5.110279/

Πρώτα εγκατάσταση το τροποποιημένο TWRP και μέσω εκείνου βάζεις την ROM και πρωτού κάνεις την πρώτη επαννεκίνηση

βάζεις SuperSU. Επειτα τα Gapps. Κάποιες κινεζιές φεύγουν εύκολα. Μέχρι στιγμής όλα καλά:p. Πρόβλημα με bootloader δεν αντιμετώπισα.

Notifications επειδή χρησιμοποιώ το LightFlow έχω κανονικά.

Το messenger δουλεύει κανονικά?

Καλησπέρα και απο εμένα, εχω πρόσφατα λάβει το Lenovo K3Note ως δώρο και έχω απογοητευθεί με όλα αυτά τα επιπλέον κινέζικα προγράμματα που δεν μπορώ καν να τροποποιήσω. Ήρθε με ελληνικά μεν αλλά με πολλά προβλήματα ίδια με όσα έχουν πολλοί προαναφερει. Εχω παρακολουθήσει και διαβάσει σχεδον όλες τις συζητήσεις,αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα εξοικειωμένη με όλες τις έννοιες και χρειαστηκε να διαβάσω τα διευκρινιστικά περί root καθώς πρώτη φορά τα άκουγα, επομένως πολλά απο τα υπολοιπα μου φαίνονται κινεζικα.... Θα ήθελα λοιπον μετά απο όλες τις πληροφορίες που έχετε δώσει να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου μετά το root μπορώ να παραμείνω ως έχει αφού απλά καθαρίσω τα κινέζικα η πρέπει να μπω στη διαδιακασία να εγκαταστήσω νέα rom?το root επηρεάζει την υπάρχουσα κατάσταση του κινητού εννοώντας ηδη εγκατεστημενες και επιθυμητές εφαρμογές επαφές κτλ? και εν τελει απο την εμπειρια των περισσοτερων ποια ειναι η συνιστούσα έκδοση χωρίς ιδιαιτερα προβλήματα? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας εκ των προτέρων.

Πέρνα το με spflash tools. Μια χαρά γίνεται

Αυτό εκανα.

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανονικοτατα :D

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα και απο εμένα, εχω πρόσφατα λάβει το Lenovo K3Note ως δώρο και έχω απογοητευθεί με όλα αυτά τα επιπλέον κινέζικα προγράμματα που δεν μπορώ καν να τροποποιήσω. Ήρθε με ελληνικά μεν αλλά με πολλά προβλήματα ίδια με όσα έχουν πολλοί προαναφερει. Εχω παρακολουθήσει και διαβάσει σχεδον όλες τις συζητήσεις,αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα εξοικειωμένη με όλες τις έννοιες και χρειαστηκε να διαβάσω τα διευκρινιστικά περί root καθώς πρώτη φορά τα άκουγα, επομένως πολλά απο τα υπολοιπα μου φαίνονται κινεζικα.... Θα ήθελα λοιπον μετά απο όλες τις πληροφορίες που έχετε δώσει να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου μετά το root μπορώ να παραμείνω ως έχει αφού απλά καθαρίσω τα κινέζικα η πρέπει να μπω στη διαδιακασία να εγκαταστήσω νέα rom?το root επηρεάζει την υπάρχουσα κατάσταση του κινητού εννοώντας ηδη εγκατεστημενες και επιθυμητές εφαρμογές επαφές κτλ? και εν τελει απο την εμπειρια των περισσοτερων ποια ειναι η συνιστούσα έκδοση χωρίς ιδιαιτερα προβλήματα? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας εκ των προτέρων.

Εχεις σιγουρα καποια τραγικη ρομ απο κινεζομαγαζο. Θα σου ελεγα να βαλεις την ινδικη που ειναι σαν να αγορασες το κινητο απο Ελληνικο καταστημα.

Υπαρχουν δυο τροποι να κανεις εγκατασταση. Ο ενας ειναι με το spflash tool στον οποιον θες pc και ο αλλος ο πιο ευκολος ειναι με το stock recovery.

Αν εχεις το κλασικο stock recovery βαζεις το zip της ινδικης χυμα στην καρτα SD κλεινεις το κινητο και το ανοιγεις ξανα καθως πατας πατημενα και τα δυο volume buttons. Αν βρεθεις μπροστα σε μια εικονα με δυο επιλογες (κινεζικα και αγγλικα) τοτε σιγουρα εχεις το stock recovery.

Μετα απλα κανε wipe user data και εφοσον εχεις βαλει το zip της ROM στην SD πατα update.

Το zip θα το βρεις στον ακολουθο συνδεσμο. Κατεβασε την ROW (112) και βεβαιωσου οτι οταν το βαλεις στην SD το εχεις μετονομασει σε update.zip για να μπορεσει το recovery να το αναγνωρισει και να το βαλει. Μην ξεχασεις πριν πατησεις το update να κανεις τα wipes.

Ειναι μια απλη διαδικασια αλλα μπορω να καταλαβω οτι ενας απειρος μπορει να μπερδευτει. Αν καποιος αλλος θελει να με διορθωσει σε κατι παρακαλω να το κανει.

https://mega.nz/#F!DkxVWSbZ!5TlqY7Ge_YuvKzSn7X52Wg

Edited by psarogen

Ναι, δουλεύει κανονικά . Οσο για τα Notifications.

Απο τα settings - display - light βλέπω οτι έχω LED notification για συγκεκριμένες εφαρμογές (calls, messages, emails).

Mobile : One+8T

ειμαι με την τελευταια του ιταλου.

οταν παω ρυθμισεις-περισσοτερα-engineering settings-MTK settings-location-location based service,με πεταει εξω.

ειναι προβλημα της rom?η ισχυει μονο σε εμενα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οποτε παραμενω με 1.10 εσυ σε ποια εχεις καταληξει τωρα ??

Είμαι εδώ και καμιά βδομάδα με την LTT Lemonade.

Είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος εκτός απ το πρόβλημα που ανέφερα και στο παρελθόν:

Όταν είναι κλειστή η οθόνη και την ανοίξω τότε η ώρα και όλα στα widgets είναι στην προηγούμενη κατάσταση και 2-3 sec μετά ανανεώνονται.

Όσοι θέλετε να ενεργοποιησετε το 5ghz dual band WiFi κατεβαστε την παρακάτω εφαρμογή.

https://drive.google.com/file/d/0B0kemk2xw-1LWmdJN2EzLXBfMUU/view?pli=1

Θέλει Ρουτ. Τώρα γιατί το είχαν κλειδώσει ένας θεος ξερει.

Τί ακριβώς κάνει αυτή η εφαρμογή?

Λοιπον οντως την βλεπω πιο σπιρτοζικη την 1532 απο την row. Εχω την ltt lemonade 1532.Αλλα εχει μονο 2 επιλογες δικτυου. Ετσι θα επρεπε;;;

Ναι μόνο 2 έχει. Για περισσότερες με την εφαρμογή που ανέφερα.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

ρε παιδια καλησπερα εχω αλλαξει καποιες ρομ ειμαι τωρα με την s121ρουταρισμενη μπορω απο την καρτα sd με twrp να εγκαταστησω την ινδικη ROW (112) ? αλλιως πως μπορω να την περασω ? ευχαριστω

Εχω παλι το κινητο

Κανα λινκ να μην ψαχνωμαι με σταθερη καλη ρομ;

Για τι ψαχνεις; Για επισημη; VibeUI η AOSP?

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είμαι εδώ και καμιά βδομάδα με την LTT Lemonade.

Είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος εκτός απ το πρόβλημα που ανέφερα και στο παρελθόν:

Όταν είναι κλειστή η οθόνη και την ανοίξω τότε η ώρα και όλα στα widgets είναι στην προηγούμενη κατάσταση και 2-3 sec μετά ανανεώνονται.

Τί ακριβώς κάνει αυτή η εφαρμογή?

Ναι μόνο 2 έχει. Για περισσότερες με την εφαρμογή που ανέφερα.

Θα σε γελασω τι κανει η εφαρμογη στην ουσια. Το σιγουρο ειναι οτι ενεργοποιει το 5ghz WiFi.

SAR τελικά πόσο είναι; :confused:

Ακομα δεν εχουμε παρει σοβαρη απαντηση. Οι ινδοι λενε 1.59 οι κινεζοι στο manual γραφουν 0.3.

Οπως και να εχει το 1.59 ειναι με ολα τα radios ανοιχτα σε ολα τα bands.

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Aosp ψαχνω

Αν υπαρχει cyanogen ...

Cyanogen υπαρχει μια αλλα δεν δουλευει σωστα. Για AOSP βαλε την nexus ROM απο το needrom. Σταθερη και γρηγορη.

SAR τελικά πόσο είναι; :confused:

Οι Ινδοί μετράνε το sar βαση αμερικανικών στανταρτς . οι κινέζοι βαση ευρωπαϊκών. Μια βόλτα απο βίκιπεδια θα σου λύσει τις απορίες.

Εβαλα την nexus

Ευχαριστω πολυ !!!

Φ

Στην νεξους παιζει το xsposed framework ;

Edited by manwlis77

Το xposed προκαλεί bootloops. επίσης στη nexus δε λειτουργεί το notification led. αν βρεις/βρείτε καμια λύση ενημερώστε.

Είναι το μόνο που με ενοχλεί. Επίσης παρατήρησα μικρές υπερθερμάνσεις με 4g + youtube.