Jump to content

Neuro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Neuro

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Neuro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, ήμουνα στην LeMax2_CN23s_CrisBalGreece και είπα να δοκιμάσω την LeITA V6.3b3 android 7.1.2. Την έβαλα και μου άρεσε πολύ αλλά υπάρχει πρόβλημα με το focus στην camera. Αν ξαναγυρίσω στην 23s δουλεύει κανονικά η κάμερα. Υπάρχει καποιος τρόπος να λυθεί αυτό και να έχω την EUI6-Nougat 7.1.2 Stable Full ROM Cleaned (LeITA V6.3b3 android 7.1.2) ?
  2. τελικά πέρασε η stock x829 με τις παραπάνω οδηγίες αλλά στο δικό μου το fp εξακολουθεί να είναι νεκρό!
  3. Η stock rom για το x829 που κυκλοφορησε ειναι για fastboot. Έχει μέσα στο φάκελο tools ενα script που τα κάνει ολα μονο του. Το δοκίμασα ετρεξε κανονικά αλλά πέρασε το κινητό σε recovery loop. Δεν κατάφερα να το περάσω για να δοκιμάσω. Recovery ειχα το twrp και δεν άλλαξε μετα το script. Ισως να έπαιξε ρόλο και αυτό. Αν το καταφερει κανείς και το περάσει να μας πει το τρόπο και αν δούλεψε το fp. Το δικό μου fp είναι ακόμα νεκρό.
  4. με αυτό που είναι στο 2ο link και με το LeMax2 Latest Official TWRP που είναι στη πρώτη σελίδα περνάει κανονικά
  5. Είναι μεγάλο ρίσκο να το αλλάξεις δεν είναι καθόλου εύκολη η αποσυναρμολόγηση. Ίσως να είναι η μόνη λύση βέβαια για μερικούς από εμάς!
  6. https://mega.nz/#!15AGGQiY!utSKf4kxtHNrC047LuXbIc7F3mF9-dz0vanJQ-o68p0 και ίσως έχεις πρόβλημα με το twrp για να την περάσεις οπότε δοκίμασε με αυτό https://mega.nz/#!DlIAEaYB!Dy5AfzWjO3O2XUOwM2wbTLEGnA9ZOO2W70znuW9LGiI Εγώ που την πέρασα δεν κατάφερα να φτιάξω το fp ακόμα είναι νεκρό.
  7. Το fp είναι εντελώς νεκρό δε μιλάω για lag η άλλο πρόβλημα. Πιστεύω είναι θέμα hardware
  8. Στο δικό μου (x829) ξαφνικά σταμάτησε να δουλευει εντελώς το fp μετα από μερικές ημέρες χρήσης. Δοκίμασα πολλά firmware μέχρι και ένα stock 16s x829 που βρήκα άλλα δεν είδα φως(δυστυχώς δεν είχα κρατήσει backup να δοκιμάσω αυτό που ήρθε). Έχω αρχίσει και πιστευω ότι ειναι θέμα hardware. Έχει κανένας παρόμοιο θέμα?
  9. Αν έχει κάποιος backup από x829 με την stock για να το περάσεις ας το ποστάρει. Αυτό νομίζω θα επαναφέρει το τηλ. Σε ενα λινκ που υπάρχει είναι νεκρό.
  10. Θα το δοκιμάσω και εγώ το απόγευμα και θα ποστάρω αποτελέσματα
  11. Το έχω κοιτάξει στη προβολή φωτεινός παλμός ειναι όλα ενεργοποιημένα και επίσης δεν έχει επιλογή χρώματος
  12. Χωρίς κανένα wipe και στα 2 περάσματα?
  13. Μετά από μια μέρα χρήσης του x829 με 23s crisbal διαπιστώνω τα εξής 1. Το γνωστό πρόβλημα με το fingerprint που πεφτει σε sleep mode 2. Δεν λειτουργεί η τοποθεσία χωρίς χρήση gps (μόνο δίκτυα wifi κινητής) 3. Δεν λειτουργεί το φως ειδοποίησης κλήσεων αυτά για την ώρα προτάσεις δεκτές...
  14. 12/12 swiss post και ακόμη αναμονή, πιστεύω την ερχόμενη εβδομάδα να έχουμε αλλαγή στην κατάσταση
×
×
  • Create New...