untitle Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Και σε μενα το root checker , με τη rom του vickmall,μου εβγαζε το ιδιο μηνυμα.Κατεβασα τα αρχεια και ακολουθησα τον οδηγο για root (με το kingroot) του κινεζου.Την πρωτη φορα που πηγα να τρεξω το kingroot μου βγαλε μηνυμα λαθους αλλα πριν δοκιμασω root με αλλο app που αναφερει ο china man, ξανατρεξα το kingroot και δουλεψε μια χαρουλα. Ελπιζω να βοηθησα. Κατέβασα στο κινητό το kingroot και μου λει να το κάνω μέσω Η/Π .βασικά τώρα που το ψάχνω κΆπου διάβασα ότι η αλλάγη γλώσαας επηρεάζει το root.Δνε καταλαβαίνω το γιατί αλλά πράγματι πριν καμίά δεκαριά μέρες κατα λάθος άλλαξα τη γλώσσα σε κάτι με Εσθονικά ή συναφή και μετά τη ξανάβαλά στα Αγγλικά.Απο τότε έχασα το root. Τώρα αν υπάρχει καμιά ιδέα για το πώς το λύνω θα βοηθούσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Κατέβασα στο κινητό το kingroot και μου λει να το κάνω μέσω Η/Π .βασικά τώρα που το ψάχνω κΆπου διάβασα ότι η αλλάγη γλώσαας επηρεάζει το root.Δνε καταλαβαίνω το γιατί αλλά πράγματι πριν καμίά δεκαριά μέρες κατα λάθος άλλαξα τη γλώσσα σε κάτι με Εσθονικά ή συναφή και μετά τη ξανάβαλά στα Αγγλικά.Απο τότε έχασα το root. Τώρα αν υπάρχει καμιά ιδέα για το πώς το λύνω θα βοηθούσε https://mega.co.nz/#F!VwRBFLga!Dk6-Jj... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 https://mega.co.nz/#F!VwRBFLga!Dk6-Jj... Root failed μου δίνει και με τις δυο περιτωσεις του KingRoot και iRoot.Ο δεύτερος σύνδεσμο που μου έδωσες είναι invalid folder link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sadako Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 ειναι λιγο πιο σμουθυ λιγοτερο ζεσταμα και λιγοτερα κολυματα η οθονη αφης. μπαταρια λιγο πολυ την πινει οποτε δεν εχει καμια ιδιαιτερη διαφορα. ισως ειναι και ελαφρως πιο γρηγορο, θελει δουλεια ομως ακομη για να φτιαξουν μια σωστη ρομ (οπως MIui απο τις κινεζικες ειναι κορυφη), μην μπεις στην διαδικασια να την περασεις για μενα! περιμενε για κατι νεοτερο.. απο την s112 περιμενω :D κάτι καλύτερο σε ινδική...αν είναι θα περιμένω λίγο ακόμη...:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 1. Σχετικά με το πρόβλημα με την ώρα, το είχα παρατηρήσει και πιο παλιά. Νομίζω πως δεν είναι μόνο πρόβλημα με την ώρα αλλά ότι γενικά μετά απο πολλές ώρες απραξίας πολλές εφαρμογές που πρέπει να λειτουργούν, κοιμούνται. π.χ. σήμερα το πρωί όταν άνοιξα την οθόνη η ώρα έτυχε να είναι οκ όμως το e-robot που έπρεπε να είχε κάνει αυτόματη ενέργεια νωρίτερα κοιμόταν και δεν την έκανε και την έκανε 5 δευτερόλεπτα αφού άνοιξα την οθόνη. Φοβάμαι πως με την ίδια λογική μπορεί να μην δουλέψει και το ξυπνητήρι. Μήπως είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω? 2. Σχετικά με το πρόβλημα με το airdroid, το έλυσα τελικά αν και δεν δουλεύει 100% τέλεια και πάλι. 3. Ως προς το 4G LTE Switch application, Είναι κολλήμενο στο "μόνο GSM" και ότι και να διαλέξω από την λίστα συνεχίζει να κρατάει την ίδια επιλογή. Παρόλα αυτά δεν έχω μόνο GSM στο τηλέφωνο αλλά διαλέγει κανονικά αυτόματα ότι θέλει. Κάνω κάτι λάθος? Το πρόβλημα 1. δεν λύνεται με τίποτα. Η ώρα εμφανίζεται πιο πίσω όταν ανοίγω την οθόνη και οι εφαρμογές είναι αδρανοποιημένες ακόμα κι αν πρέπει να ξυπνήσουν. Δεν βρίσκω κάποια ρύθμιση για να το διορθώσω. Σίγουρα δεν το έχετε και οι υπόλοιποι με την 1.10 του Ιταλού? Το πρόβλημα 2. διορθώθηκε. Το πρόβλημα 3. δεν λύνεται επίσης. Για να ελέγχω εγώ το δίκτυό μου και να μην με βάζει συνέχεια σε G, η εφαρμογή αυτή που προτάθηκε μπορεί να αλλάζει μόνο την μία κάρτα sim μου, αυτή που δεν χρησιμοποιώ για internet. Ακόμη κι αν τους αλλάξω θέση πάλι την ίδια κάρτα ελέγχει μόνο. Δεν ξέρω τι φταίει. Καμιά ιδέα? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zafpinto Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Για το 1 σίγουρα δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Για το 2 δεν το χρησιμοποιώ. Για το 3 δεν έχω 4G οπότε δε μπορώ να σου πω. Να την ξανακατεβάσεις και να την περάσεις το σκέφτηκες/έκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarogen Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Το σιγουρο είναι πως το kingroot δεν δουλεύει στην τελευταία έκδοση της ινδικής. Το ίδιο και το iroot. Βγάζει ότι δεν έχει καν strategy. Στα προηγούμενα versions δούλευε; Δεν είχα δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 (edited) Στην s121 πως κάνουμε την μπαταρία να δείχνει ποσοστό ?? Και είναι καλύτερη η s121 ή η 1529 ?? Edited August 24, 2015 by geornirv Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necrokiller Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 ρυθμίσεις, κέντρο ειδοποιήσεων, ρυθμίσεις για προχωρημένους (σήμερα έβαλα την s121 :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarogen Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 (edited) Μόνο εμένα κολαει αρκετά με την s121 το κινητό; Λέτε να θέλω factory reset? Επίσης βλέπω διάφορους να βάζουν την nexus rom και λένε ότι είναι πολύ γρήγορη αν και της λείπουν κάποια features. Την δοκίμασε κανενας? Του ιταλού που είναι βασισμένη στην 1529 είναι πιο γρήγορη από την ινδική; Edited August 24, 2015 by psarogen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonLeKout Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Μόνο εμένα κολαει αρκετά με την s121 το κινητό; Λέτε να θέλω factory reset? Επίσης βλέπω διάφορους να βάζουν την nexus rom και λένε ότι είναι πολύ γρήγορη αν και της λείπουν κάποια features. Την δοκίμασε κανενας? Του ιταλού που είναι βασισμένη στην 1529 είναι πιο γρήγορη από την ινδική; Εχω και γω την 121 και είμαι μια χαρα. Παρατηρώ οτι 1.5 gb ram είναι συνεχώς απασχολημένα αλλα δεν μου κολάει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Llorrin Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Μόνο εμένα κολαει αρκετά με την s121 το κινητό; Λέτε να θέλω factory reset? Επίσης βλέπω διάφορους να βάζουν την nexus rom και λένε ότι είναι πολύ γρήγορη αν και της λείπουν κάποια features. Την δοκίμασε κανενας? Του ιταλού που είναι βασισμένη στην 1529 είναι πιο γρήγορη από την ινδική; Βασικα μετα απο ενα τοσο μεγάλο Update (332 MB) ενα Factory reset μονο καλό μπορει να καωει στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzemam Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Έχοντας περασει την 15,29 stable και βάζοντας τα gaps k root ενώ όλα ήταν οκ, πιανει ο πιτσιρικας το κινητό κ σβήνοντας τις ανοιχτες εφαρμογες εμφάνισε το εξής πρόβλημα : πάνω αριστερ το ανθρωπάκι του androit και κάτω γράφει secure problem φαίνεται να δουλεύουν όλα οκ αλλά το έχει συναντήσει ποτέ κανείς καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spapioan2 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 καλησπέρα. η οθόνη του κ3 μου δεν ανταποκρίνεται στην αφή (μετά από επαφή με ρετσίνα.... κάποιες σταγόνες έπεσαν πάνω του, πολύ ευαίσθητο τελικά). που μπορώ να βρω ανταλλακτικό; σε δύο μαγαζιά που το πήγα, μου είπαν ότι δεν υπάρχει διαθεσιμο. από aliexpress θα δουλέψει; με τα capital controls τι γίνεται; έχω πιστωτική mastercard πειραιώς. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dionioann Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ξερεις κανεις πως απενεργοποιουμε την δονηση των πληκτρων κ οχι την δονηση κατα οταν μας παιρνουν τηλ; ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξερεις κανεις πως απενεργοποιουμε την δονηση των πληκτρων κ οχι την δονηση κατα οταν μας παιρνουν τηλ; οκ το βρηκα παιδια.... ρυθμισεις -Ηχοι και εντ.ήχου-αλλοι ηχοι-Δονηση κατα την αφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 http://www.movilesdualsim.com/tema/rom-maestro-xancin-24-08-15.111202/ Την είδατε αυτή;; Νέα σημερινη custom rom βασισμένη στην official Ινδική από τον xancin Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Η 1529 ή η 1533 ειναι καλυτερη;;; Και απο που τις κατεβασατε;;Ενα λινκ δωστε παρακαλω που να δουλευει το scatter file γιατι απο οπου και αν δοκιμασα δεν μου δουλευει το scatter file. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Llorrin Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Το πρόβλημα 1. δεν λύνεται με τίποτα. Η ώρα εμφανίζεται πιο πίσω όταν ανοίγω την οθόνη και οι εφαρμογές είναι αδρανοποιημένες ακόμα κι αν πρέπει να ξυπνήσουν. Δεν βρίσκω κάποια ρύθμιση για να το διορθώσω. Σίγουρα δεν το έχετε και οι υπόλοιποι με την 1.10 του Ιταλού? Το πρόβλημα 2. διορθώθηκε. Το πρόβλημα 3. δεν λύνεται επίσης. Για να ελέγχω εγώ το δίκτυό μου και να μην με βάζει συνέχεια σε G, η εφαρμογή αυτή που προτάθηκε μπορεί να αλλάζει μόνο την μία κάρτα sim μου, αυτή που δεν χρησιμοποιώ για internet. Ακόμη κι αν τους αλλάξω θέση πάλι την ίδια κάρτα ελέγχει μόνο. Δεν ξέρω τι φταίει. Καμιά ιδέα? Το app mtk engineer mode δοκίμασε αυτό σε δίνει hardware access στο soc. Έχει επιλογές για να κλειδώσεις τα δίκτυα. Θέλει ψάξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstrom650 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Παιδιά,κάνοντας hot spot το κινητό έχετε πρόβλημα στο να μην ανταλλάσονται δεδομένα ενώ οι συσκευές έχουν συνδεθεί μεταξύ τους;Μου έχει παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα με τρία smartphones που έχουν android 5.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dionioann Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Ξερεις κανεις πως απενεργοποιουμε την δονηση των πληκτρων κ οχι την δονηση κατα οταν μας παιρνουν τηλ; ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οκ το βρηκα παιδια.... ρυθμισεις -Ηχοι και εντ.ήχου-αλλοι ηχοι-Δονηση κατα την αφη. τελικά πάλι όταν γράφεις μήνυμα παλι λειτουργεί η δονηση :( κανείς καμια ιδέα παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Η 1529 ή η 1533 ειναι καλυτερη;;; Και απο που τις κατεβασατε;;Ενα λινκ δωστε παρακαλω που να δουλευει το scatter file γιατι απο οπου και αν δοκιμασα δεν μου δουλευει το scatter file. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Llorrin Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ?? http://www.needrom.com/category/lenovo/serial-k/k-50/ κοιτα εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Παιδιά,κάνοντας hot spot το κινητό έχετε πρόβλημα στο να μην ανταλλάσονται δεδομένα ενώ οι συσκευές έχουν συνδεθεί μεταξύ τους;Μου έχει παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα με τρία smartphones που έχουν android 5.0. Για δοκίμασε το df tethering fix.σε εμένα δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Για δοκίμασε το df tethering fix.σε εμένα δούλεψε. Και σε μενα δουλεψε, το εχουμε ξαναγραψει εδω μεσα:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 (edited) http://www.needrom.com/category/lenovo/serial-k/k-50/ κοιτα εδω. Ευχαριστώ. Άλλη μια ερώτηση όμως. Θα την περάσω με flash tools ή με cwm ?? Γιατί εγώ ήξερα ότι οι official περνανε με flash tools και στο λινκ που έδωσες αναφέρει ότι περνάει με cwm αν δεν κανω λαθος. Τώρα έχω την s121 row. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και σε μενα δουλεψε, το εχουμε ξαναγραψει εδω μεσα:up: Πού το βρίσκουμε το fix? Edited August 25, 2015 by geornirv Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts