Jump to content

Sadako

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Sadako

  1. Sadako

    Lenovo K3 Note

    με το es δεν κάνει τιποτα... ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οκ δουλεψε ευχαριστουμε
  2. Sadako

    Lenovo K3 Note

    χρόνια πολλά, νομίζω με ότι πάρεις από κίνα είναι και λίγο ρίσκο από το πως θα φτάσει μέχρι το πως θα καταλήξει!...ωστόσο θεωρώ ότι το ποσοστό με την οθόνη είναι σχετικά μικρό σε σύγκριση με όσους δεν έχουν θέμα...εγώ το πήρα από το to2C αν παίζε ρόλο κ το μαγαζί...για νασε κομπλέ κ άνετος παίρνεις ένα από Ελλάδα πιο ακριβό αλλά με εγγύηση κ service..άλλη λύση δεν νομίζω... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οσον αφορά το συνεφάκι δεν το έχει..κ εγω διαβάζω όλα τα Mp3 μόνο με το vlc ωστόσο σαν ήχο κλήσης κάθε φορά κάνω ολόκληρη διαδικασία για να καταφέρω να το βάλω...
  3. Sadako

    Lenovo K3 Note

    Εντάξει μην λέμε ότι θέλουμε τώρα τόχω ένα 6μηνο εχω βάλει μια ρομ με την οποία δεν έχω κανένα θέμα απολύτως κ με την οθόνη δεν έχω κανένα θέμα ..κ πολλοί άλλοι εδώ μέσα πιστεύω..έπειτα το θέλει για την κόρη του όχι για κάποιον που θα πειραματίζεται με ρομ όλη μερα...η αναλογία τιμής ποιότητας είναι πολύ καλή...εγώ θα αγόραζα κ δεύτερο αν μπορούσα...
  4. Sadako

    Lenovo K3 Note

    τι πρόβλημα έχει το πληκτρολόγιο? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- περιμένω εντυπώσεις κ στην συνέχεια...:)
  5. Sadako

    Lenovo K3 Note

    με την ινδικη αυτό η με του Ιταλού?
  6. Sadako

    Lenovo K3 Note

    Καλημέρα εγω η πρίχτρα με τις ινδικες κ πάλι :D ... Αποψη ολοκληρωμένη όσο γίνεται για την 205? την δοκιμασε κανεις μέρες?
  7. Sadako

    Lenovo K3 Note

    Ερωτηση αν έχεις είδη την ινδική μέσα την 116 αν θυμάμαι που ήταν η πρώτη πας με απλό update στην 205??
  8. Sadako

    Lenovo K3 Note

    αντε περιμένουμε με αγωνία την αναβ΄θμιση στις ινδικες περιμένω τοοοσους μηνες
  9. Sadako

    Lenovo K3 Note

    την ιδια απορια εχω και εγω!!!! με vibeui ειμαι πολύ ικανοποιημένη αλλά θέλω ελληνικά...και τελικά μόνο μια δοκιμή θα μας πείσει!!! ΕΡΩΤΗΣΗ βάζω την 112 κανω Unroot κανω τα updates ως την 121 και μετά αν θέλω ξανακάνω root??
  10. Sadako

    Lenovo K3 Note

    όλα αυτά ε? οκ ευχαριστω !!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επιτέλους ένας με την 121 !!!! πως παει από ταχύτητα βρε παιδί μου? γιατί άλλοι λένε έτσι άλλοι αλλιώς..τόσο τραγική είναι? ένα youtube και ένα fb πόση ώρα κάνει να τα ανοίξει δηλαδή?? πάνω από 3 sec που κάνει το δικό μου με μια απλή Vibeui?
  11. Sadako

    Lenovo K3 Note

    Παιδιά ερώτηση ξανά...πως παραγγέλνετε?? μεσω paypal ?? γιατί πειραιώς κάρτα δεν δέχεται και προσπαθεί και ένας φίλος και δεν έβγαλε άκρη Ευχαριστω!!!
  12. Sadako

    Lenovo K3 Note

    στα προγράμματα μηνυμάτων έχει 160 χαρακτηρες όταν γράφεις αγγλικά όταν γυρνάς στα ελληνικά είναι πάλι η 60 ή 80 δεν υποατηρίζει παραπάνω...και έβαλα 5-6 διαφορετικά προγράμματα sms μέχρι να το αντιληφθώ!!
  13. Sadako

    Lenovo K3 Note

    δεν χάνω τίποτα να δοκιμάσω και αυτήν και το πολύ πολύ την βγάζω όπως και τις άλλες...ευχαριστω !!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ερώτηση για πολοστή φορά για την ινδική επειδή περιμένω να γίνει αναβάθμισή προς το καλύτερο εδώ και καιρό αυτός που πέρασε κ το τελευταίο update και λέει ότι είναι καταπληκτική να μας πει ποια είναι?
  14. Sadako

    Lenovo K3 Note

    για το 4G θέλει ενεργοποίηση από την vodafone ή cosmote ή όποια εταιρία έχει ο καθένας.... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για τα 4g θέλει ενεργοποίηση από την εταιρία κινητής... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδιά έχω το θέμα που κάπου προανέφερα με τους λίγους χαρακτήρες στα μηνύματα ένα παιδί εδώ μου πρότεινε κάποιες εφαρμογές τις δοκίμασα αλλά δεν μου άρεσαν... έχουμε καμιά καλή πρόταση? εγώ έβαλα textra chomp evolve sms....θέλω να έχει 160 χαρακτήρες το μνμ και ναναι για dual sim... Επίσης κάτι ακόμη, αν επιλέξω αυτήν την εφαρμογή αντί την default θα έχω καποιο θέμα? θα μπορώ να την ξαναεπιλέξω αν χρειαστεί?
  15. Sadako

    Lenovo K3 Note

    Είναι και για dual sim το πρόγραμμα αυτό έτσι? ...θα το δοκιμάσω γιατί τσάμπα χρεώνομαι τόσο καιρό :O Ευχαριστω!!
  16. Sadako

    Lenovo K3 Note

    Καλημέρα, διάβασα αυτά που λέτε για τα μηνυματα που δεν εχει 160 χαρακτήρες αλλά δεν κατάλαβα πως αλλάζει αυτο? Έχω το swiftkey πρέπει να βάλω άλλο πληκτρολόγιο? η άλλο πρόγραμμα μηνυμάτων γενικώς? το άλλο προγραμμα αν μπει θα υποστειρίζει dualsim ?
  17. Sadako

    Lenovo K3 Note

    καλησπέρα επειδή θέλω να δοκιμάσω την ινδικη λόγο ελλήνικών και μόνο όχι επειδή έχω κάποιο άλλο θέμα με το κινητό ...είναι τόσο αργή όσο λένε??? εχω 4g vodafone θα καταλάβω τόσο μεγάλη διαφορά?...είμαι μια τυπική χρήστης κινητού χωρίς πολλά πολλά..εφαρμογές προγράμματα κτλ θέλω να δουλεύει η κάμερα σωστά..να παίζω κανένα παιχνίδι και Mesenger fb τα κλασσικά...είναι όλα οκ? α! και το notification led και ο ήχος να την δοκιμάσω?
  18. Sadako

    Lenovo K3 Note

    ξαναδίνεις το Link για την nexus? γιατι δεν θυμάμαι που την ειδα... επίσης η προσπάθεια με το excel του φίλου για να συγκεντρώσει τις ρομ, είναι πολλή καλή ας κάνετε ένα κόπο να την ενισχύσετε! λύνει τα χέρια! ..γιατί βαρέθηκα ( αν και νεα εδώ) να διαβάζω κάθε μέρα τα ίδια σχεδόν..πόσο μάλλον οι παλιοί που απαντάτε στα ίδια...:O
  19. Sadako

    Lenovo K3 Note

    για ξεκλείδωμα οθόνης ναι
  20. Sadako

    Lenovo K3 Note

    στις ρυθμίσεις μνμ δες και στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου...πρέπει να έχει και κει ερωτηση αν θες δόνηση κατά το πάτημα των πλήκτρων
  21. Sadako

    Lenovo K3 Note

    απο την s112 περιμενω :D κάτι καλύτερο σε ινδική...αν είναι θα περιμένω λίγο ακόμη...:shifty:
  22. Sadako

    Lenovo K3 Note

    καλημέρα...περιμένω από κάποιον που έχει καμιά βδομάδα την S121 Ινδική να πεί εντυπώσεις / υπερ και κατά συνοπτικά έχω official και είμαι οκ σε όλα απλά βαρέθηκα τα αγγλικά και περίμενα να αναβαθμιστούν λίγο οι ινδικές γιατί είδα ότι είχαν τα θέματα τους οι προηγούμενες ώστε να μην στείνω και ξεστήνω άδικα το κινητό! Παρακάλω όποιος έχει διάθεση ας μας πει τι γίνεται ευχαριστώ
  23. Sadako

    Lenovo K3 Note

    εχει οδηγο στην πρωτη σελίδα...το κάνεις μόνος μεσω pc και όχι μέσα απο το κινητό
  24. Sadako

    Lenovo K3 Note

    official 1524 όλα λειτουργουν αψογα
×
×
  • Create New...