stormknight Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Πως γίνεται αυτό; Έχουν κάποιον Ελλάδα να τραβήξει τα χρήματα; Δεν θα εμπιστευόμουν εύκολα. Ψάχνω και εγώ εδω και 3-4 μέρες να δω από που μπορώ να πάρω το κινητό. Έχω έναν φίλο απο την γερμανία και ψάχνουμε να το πάρουμε από ευρωπαϊκό warehouse άλλα τίποτα.. Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι ύποπτο απλά για να μπορούν σαν εταιρεία να έχουν λογ/μο σε άλλη χώρα ανοίξανε το /gr αλλιώς δεν θα δικαιολογούσανε τα χρήματα γιατί απαγορεύεται απ΄όσο ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarogen Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι ύποπτο απλά για να μπορούν σαν εταιρεία να έχουν λογ/μο σε άλλη χώρα ανοίξανε το /gr αλλιώς δεν θα δικαιολογούσανε τα χρήματα γιατί απαγορεύεται απ΄όσο ξέρω Άμα τα καταφέρεις ενημέρωσε μας φίλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Ερώτηση: έχω την 1.6 του Ιταλού και θέλω να περάσω νεότερη, αλλά βαριέμαι να σεταρω πάλι από την αρχή. Υπάρχει περίπτωση να περάσω πχ την 1.9 μέσω TWRP χωρίς να χάσω εφαρμογές και settings μου? Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Όταν λέτε για την επίσημη row 112 μετά 114 και στην συνέχεια 117 εννοειτε την ινδική που έχει και ελληνικά, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_51 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Ερώτηση: έχω την 1.6 του Ιταλού και θέλω να περάσω νεότερη, αλλά βαριέμαι να σεταρω πάλι από την αρχή. Υπάρχει περίπτωση να περάσω πχ την 1.9 μέσω TWRP χωρίς να χάσω εφαρμογές και settings μου? TWRP σημαίνει φορματ και εγκατασταση φιλε μου...ολα δεν γινονται ξερεις..Μετα πρεπει να περασεις την 1.7 του Ιταλου και θα σε παει με δυο αναβαθμισεις στην 1.9 οκ? αξιζει νομιζω, την ιδια εχω και εγω! :D Παράθεση Μην κανεις ποτε στους αλλους, αυτο που δεν θα ηθελες να σου κανουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisspa Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Λοιπον φίλε εγω την πέρασα μέσω flash tools. Δίνω μερικά λινκ: ROM: https://cloud.mail.ru/public/7RTL/N474YBKte Οδηγός: http://androidxda.com/flas...one-flash-tool SP FLASH: http://androidxda.com/smart-phone-flash-tool (τελευταία έκδοση) USB DRIVERS: http://rootjunkysdl.com/ge...4_internal.exe Σημαντικο SOS : όταν μπείς στο SP FLASH TOOLS Μην ξεχάσεις να τικάρεις τα δυο παρακάτω: Options->Download, Checked "DA DL all with Checksum" for USB and EMMC checksum Αν θες ψάξε λιγο στο νετ να βρείς και αλλους USB drivers μήπως αυτοί δεν δουλεύουν σωστά. Αφού κάνεις εγκατάσταση την rom, πριν κανεις τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις, κάνε και τα ακόλουθα: Γράψε στον dialer ####682# θα σου βγάλει ένα πινακάκι εκεί διάλεξε GR δλδ Ελλάδα. Το κινητό θα κάνει μόνο του επανεκκίνηση και μόλις ανοίξει δεν θα υπάρχει πλέον bloatware και ή τοποθεσία του κινητού θα είναι Ελλάδα. Για να το επιβεβαιώσεις Γράψε ξανά στον dialer ####5993# και θα δεις ότι στο τέλος του λογισμικού γράφει gr. Καλή επιτυχία Η ρομ κατεβενει αρκετα αργα αλλα πιστευω θα κατεβει... το flash tool ενταξει ομως ο οδηγος και οι usb drivers δεν παιζουν μπορειτε να μου πειτε καποιο αλλο site ?? ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- TWRP σημαίνει φορματ και εγκατασταση φιλε μου...ολα δεν γινονται ξερεις..Μετα πρεπει να περασεις την 1.7 του Ιταλου και θα σε παει με δυο αναβαθμισεις στην 1.9 οκ? αξιζει νομιζω, την ιδια εχω και εγω! :D Την ινδικη την εχεις δοκιμασει ?? ποια απο τις δυο ειναι καλυτερες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_51 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 TWRP και ινσταλ ζιπ με του Ιταλου την 1.7 , ευκολη εγκατασταση και τα εχει ολα μεσα, δεν κολλαει και τρεχει γρηγορα... Οχι την ινδικη δεν την εχω δοκιμασει και ουτε θελω...εχω μεινει εκει που ειμαι ευχαριστημενος και εχω και τις αναβαθμίσεις μου...:D Παράθεση Μην κανεις ποτε στους αλλους, αυτο που δεν θα ηθελες να σου κανουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonLeKout Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Όταν λέτε για την επίσημη row 112 μετά 114 και στην συνέχεια 117 εννοειτε την ινδική που έχει και ελληνικά, σωστά; Ναι έχει και ελληνικά και google apps σαν να το αγόρασες απο ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoox Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 γιατι πρεπει να γραψεις τον κωδικο ####682#. εμενα γραφει CN και δεν δεχετε τον κωδικο ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπον φίλε εγω την πέρασα μέσω flash tools. Δίνω μερικά λινκ: ROM: https://cloud.mail.ru/public/7RTL/N474YBKte Οδηγός: http://androidxda.com/flas...one-flash-tool SP FLASH: http://androidxda.com/smart-phone-flash-tool (τελευταία έκδοση) USB DRIVERS: http://rootjunkysdl.com/ge...4_internal.exe Σημαντικο SOS : όταν μπείς στο SP FLASH TOOLS Μην ξεχάσεις να τικάρεις τα δυο παρακάτω: Options->Download, Checked "DA DL all with Checksum" for USB and EMMC checksum Αν θες ψάξε λιγο στο νετ να βρείς και αλλους USB drivers μήπως αυτοί δεν δουλεύουν σωστά. Αφού κάνεις εγκατάσταση την rom, πριν κανεις τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις, κάνε και τα ακόλουθα: Γράψε στον dialer ####682# θα σου βγάλει ένα πινακάκι εκεί διάλεξε GR δλδ Ελλάδα. Το κινητό θα κάνει μόνο του επανεκκίνηση και μόλις ανοίξει δεν θα υπάρχει πλέον bloatware και ή τοποθεσία του κινητού θα είναι Ελλάδα. Για να το επιβεβαιώσεις Γράψε ξανά στον dialer ####5993# και θα δεις ότι στο τέλος του λογισμικού γράφει gr. Καλή επιτυχία γιατι πρεπει να γραψεις τον κωδικο ####682#. εμενα γραφει CN και δεν δεχετε τον κωδικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 γιατι πρεπει να γραψεις τον κωδικο ####682#. εμενα γραφει CN και δεν δεχετε τον κωδικο ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γιατι πρεπει να γραψεις τον κωδικο ####682#. εμενα γραφει CN και δεν δεχετε τον κωδικο Το έχουν πει 800 φορές, αυτό ισχύει μόνο για την official ινδική Row rom. Άμα έκανες τον κόπο να διαβάσεις λίγες σελίδες πίσω θα το έβλεπες και μόνος σου . Επίσης είναι και το λινκ της rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Έχω την 1520 του vickmall και δε μου αρέσει. Απο αυτές που κυκλοφορούν ποιά θα μπορούσα να βάλω αλλά κυρίως να μπορεί να μπει μέ το TWRP; Σου εβγαλε προβλημα ή την βαρεθηκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Σου εβγαλε προβλημα ή την βαρεθηκες? Πες και τα δυο.Έιναι αργή ,κάποιες κινεζιές υπάρχουν ακόμη και απουσιάζει το 4g και στις δυο sim.Γενικά πες πώς δε με ικανοποιεί και δε μου αρέσει...Αλλά βαρίεμαι να ξαναπέράσω όλες τις εφαρμογές απο την αρχή άσε που ξέρω μόνο να φλασάρω απο TWRP μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Υπερθερμανσεις ειδες? Γενικα για καποιον που δεν θελει πολλα πολλα αξιζει να μεινει με την 1520 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dionioann Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Καλημερα στα παιδια, Περασα χτες την Ρομ S112 κ μετα απο 2 αναβαθμισεις κανονικα με πηγε στην 117 πηγα σημερα το πρωι να περασω την TWRP οπως παλιοτερα για να μπορεσω να περασω καποιες εφαρμογες μεσω αυτου κ το κινητο δεν ανοιγει. δεν κανει τιποτα σαν να μην εχει μπαταρια. Θα ξαναπερασω απο την αρχη την S112 ξερει κανεις πως να περασω μετα τις αναβαθμισεις το TWRP απροβληματιστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Στο chat που μίλησα μου είπε ότι στο Minideal.net δεν δεχεται paypal ενώ στο mindeal.net/gr μπορώ να κάνω παραγγελία με visa όπου και την δέχεται από Ελλάδα Μακαρι, αλλα κι εγω που μιλησα μαζι τους δεν εβγαλα ακρη. Εδω δεν βγαζεις ακρη με τους κινεζους για τα απλα πραγματα. Μαυρο τους λες, ασπρο σου στέλνουν. Αντε να καταλαβουν τωρα περι capital control. Εν ολιγοις τους ειπα οτι δεν παιζει το paypal κι αν εχουν λογαριασμο εντος ελλαδας και μου απαντησαν οτι εφοσον δεν εχω paypal, εχουν visa και western union. Οτι να ναι Περιμενουμε νεα σου να δουμε αν καταφερες κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Αληθευει; δοκιμασε κανεις καμια αγορα; http://www.capital.gr/story/3048218 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Αληθευει; δοκιμασε κανεις καμια αγορα; http://www.capital.gr/story/3048218 Δοκιμασία αλλά τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roofioG Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Μετά από λίγες μέρες με Επίσημη ROW S117 μπορώ να πω ότι το κινητό με λίγο ζόρισμα υπερθερμένεται υπερβολικά και μάλιστα όλη η πίσω πλάτη μέχρι και το κάτω μέρος της μπαταρίας και η μπροστινή πλευρά κάτω από το ακουστικό. Το αποτέλεσμα είναι εκείνη την ώρα να μην ανταποκρίνεται η αφή του τηλεφώνου σχεδόν καθόλου, άλλα πρέπει να το αφήσεις να κρυώσει κανά 5λεπτο και μετά είναι οκ. Ελπίζω να βγει σύντομα αναβάθμιση διότι η ρομ έχει και καλά στοιχεία που δεν έχουν οι κινέζικες (στις οποίες μετά την 1520 έχει λυθεί το πρόβλημα υπερθέρμανσης) και δεν θα ήθελα να πάω σε αυτές. Αντιμετωπίζω ακριβως το ίδιο θεμα. Το κινητο πετουσε με την S112 και μετά την τελευταια αναβαθμιση παρατηρω και γω τα ιδια θεματα με σενα. Κολλαει πολυ, λαγκάρει ολη την ωρα. πολλες φορες δεν πιανει το touch και πολλες φορες οταν παταω να ανοιξω καποια apps κανει παρα πολυ ωρα να τα ανοιξει. Το Nexus 4 που είχα πηγαινε πολυ πιο γρήγορα. Πραγματικά δεν ξερω τι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skylouros Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Καλησπέρα και από μένα. Είναι το πρώτο μου ποστ καθώς μόλις μπλέχτηκα και γω στα root-αρίσματα..:). Αγόρασα προ μηνός από gearbest το K3 Note και όπως όλοι από όσο είδα, είχα θέματα με τις κινεζιές. Αποφάσισα να ασχοληθώ με το θέμα ώστε να αλλάξω τη ROM διότι δεν παλεύονταν. Μετά από αναζήτηση στο xda, διαπίστωσα ότι η Limonchelo δεν παρουσιάζει θέματα και αποφάσισα να την φλασάρω. Όλα καλά πραγματικά με εξαίρεση το ότι έχω "Edge" σto data και η ταχύτητα είναι απαράδεκτη. Δοκίμασα την κάρτα μου (Q card) σε φίλου samsung S4 και είχε H+ !!! Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έιχε κάποια αντίστοιχο θέμα, αν γενικώς κάποιος που έχει Q είχε θέματα (ρυθμίσεις τις έχω 1000τσεκάρει στο APN) και τέλος, ποια άλλη έχετε να προτείνετε που να φλασάρεται από recovery και να μην έχει θέματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 (edited) Αντιμετωπίζω ακριβως το ίδιο θεμα. Το κινητο πετουσε με την S112 και μετά την τελευταια αναβαθμιση παρατηρω και γω τα ιδια θεματα με σενα. Κολλαει πολυ, λαγκάρει ολη την ωρα. πολλες φορες δεν πιανει το touch και πολλες φορες οταν παταω να ανοιξω καποια apps κανει παρα πολυ ωρα να τα ανοιξει. Το Nexus 4 που είχα πηγαινε πολυ πιο γρήγορα. Πραγματικά δεν ξερω τι να κανω Φίλε μου εγώ τελικά πέρασα την τελευταία του Ιταλού, έκανε και δύο ΟΤΑ updates άλλα και εγώ ένα συμπληρωματικό χειροκίνητα που δημοσίευσε ο ίδιος προχθές, αν δεν κάνω λάθος, και πραγματικά το κινητό μέχρι στιγμής (να μην το ματιάσω) πάει ''τραίνο'' χωρίς πρόβλημα υπερθέρμανσης και αφής, ο ίδιος λέει ότι θα βγάλει stable έκδοση 1529 μέχρι το τέλος της εβδομάδας άλλα και έτσι το κινητό ρολάρει πολύ καλά, για να δούμε ''στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό''....... Την επίσημη ROW θα την ξαναδοκιμάσω μετά από αρκετό καιρό εφόσον έχει σταθεροποιηθεί σε ικανοποιητικό βαθμό και έχει δοκιμαστεί αρκετά από άλλους χρήστες. Edited July 28, 2015 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Αντιμετωπίζω ακριβως το ίδιο θεμα. Το κινητο πετουσε με την S112 και μετά την τελευταια αναβαθμιση παρατηρω και γω τα ιδια θεματα με σενα. Κολλαει πολυ, λαγκάρει ολη την ωρα. πολλες φορες δεν πιανει το touch και πολλες φορες οταν παταω να ανοιξω καποια apps κανει παρα πολυ ωρα να τα ανοιξει. Το Nexus 4 που είχα πηγαινε πολυ πιο γρήγορα. Πραγματικά δεν ξερω τι να κανω Eπιβεβαιώνω κι εγώ με τη προηγούμενη έκδοση υπήρχε απλά μια μικρή ελαφρά αργοπορία με την νεώτερη απλά κάποιες φορές σέρνετε και κολλάει ολόκληρο για αρκετά δευτερόλεπτα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roofioG Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Φίλε μου εγώ τελικά πέρασα την τελευταία του Ιταλού, έκανε και δύο ΟΤΑ updates άλλα και εγώ ένα συμπληρωματικό χειροκίνητα που δημοσίευσε ο ίδιος προχθές, αν δεν κάνω λάθος, και πραγματικά το κινητό μέχρι στιγμής (να μην το ματιάσω) πάει ''τραίνο'' χωρίς πρόβλημα υπερθέρμανσης και αφής, ο ίδιος λέει ότι θα βγάλει stable έκδοση 1529 μέχρι το τέλος της εβδομάδας άλλα και έτσι το κινητό ρολάρει πολύ καλά, για να δούμε ''στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό''....... Την επίσημη ROW θα την ξαναδοκιμάσω μετά από αρκετό καιρό εφόσον έχει σταθεροποιηθεί σε ικανοποιητικό βαθμό και έχει δοκιμαστεί αρκετά από άλλους χρήστες. Και γω το σκεφτομουν να βαλω την τελευταία του Ιταλου. Το πρόβλημα είναι πρέπει παλι να "χάσω" τα πάντα απο δεδομενα και apps και πάλι απο την αρχη. εσυ τι ακριβώς έκανες? επίσης πως παει το κινητο απο μπαταρία και με το προβλημα με την αφή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokojojobobo Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Οσοι εχετε κολληματα στο touch κανετε μια δοκιμη να βγαλετε το adaway. Εμενα λυθηκε το προβλημα μολις το αφαιρεσα και μετα απο πολυωρη δοκιμη το κινητο ρολλαρει τελεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sadako Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Με ποια Ρομ είσαι; 1524 official ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- guys..εχω την 1524 official και είμαι ευχαριστημένη σε όλα..όλα όμως!! το μόνο που βαρέθηκα είναι το αγγλικό μενού και τα IP settings που είναι china..αλλά δεν ενοχλέι ουσιαστικά κάπου ως τώρα... Ερωτηση: είδα για την ινδική και το Link της αλλά δεν έχω δει πάρα πολλά σχόλια ως τώρα..να μπω στην διαδικασία να την αλλάξω? αξίζει? έβγαλε σε κάποιον κάποιο θέμα ουσιαστικό/πρακτικο?...να περιμένω να κάνουν καμιά αναβάθμιση και αυτοί και μετα? γνωμες Please ?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 "Σημειώνεται πως η Ελληνική Ένωση Τραπεζών δεν έχει ακόμη ενημερώσει τις τράπεζες για τις σχετικές αλλαγές με αποτέλεσμα οι διαδικτυακές αγορές να μην γίνονται ακόμη και σήμερα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts