dimmelis Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Πως το ενεργοποιησες? Εγω πηρα τηλ στην cosmote και το ανοιξα απο τις ρυθμισεις. Παρ ολα αυτα δεν πιανω ενω οι φιλοι μου πιανουν :/ Btw ποιος ειναι ο κωδικος για το hidden menu? Με τηλ. στην voda και στην cosmote το ενεργοποίησα δεν έκανα κάτι άλλο, όσο για το hidden menu θέλω και εγώ να μάθω ας μας πει κάποιος που ξέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Πρόλαβε κανείς να δοκιμάσει αυτή την έκδοση? Listed: 05/12/2015 2:49 pm http://www.needrom.com/download/vibeui-multi-language-recovery/ https://mega.co.nz/#!DY81hSIZ!X6b0JDZWt70n2g8RTwBCZGt8TwegH83NxO1dddJxiDk All Chinese Aplication Removed Launcher clean with not adds Tweaks in Build Instalation procedure for recovery with wipes….TWRP or CWM Pre Rooted Gapps Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PopCorn1 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) Παιδιά με αυτά που λέει στο βίντεο γίνεται το δικό μας Root? εγώ ακόμη το περιμένω http://www.gizbeat.com/6244/root-any-china-phone-tablet-mt6592-mt6582-mt6595-mt6732-mt6752-mt6795/ Edited May 12, 2015 by PopCorn1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelastinja Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ψάχνεστε ακόμα με το root ενώ έχει ήδη αναφερθεί το πως γίνεται.. Έχω αφαιρέσει τις κινεζοεφαρμογές αλλά υπάρχει θεματάκι με τη rom.. Επίσης πριν 2 μέρες γύρισα από ισπανία και δε φαντάζεστε πόσο το ευχαριστήθηκα τόσο για το gps όσο και για την φωτογραφική του. Επίσης κανένα πρόβλημα με το σήμα και voda και cosmo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Synthercat Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Πρόλαβε κανείς να δοκιμάσει αυτή την έκδοση? Listed: 05/12/2015 2:49 pm http://www.needrom.com/download/vibeui-multi-language-recovery/ https://mega.co.nz/#!DY81hSIZ!X6b0JDZWt70n2g8RTwBCZGt8TwegH83NxO1dddJxiDk All Chinese Aplication Removed Launcher clean with not adds Tweaks in Build Instalation procedure for recovery with wipes….TWRP or CWM Pre Rooted Gapps +1 Σε ποια έκδοση βασίζεται αυτή; Ξέρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifix Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 +1 Σε ποια έκδοση βασίζεται αυτή; Ξέρουμε; Αν ισχύει αυτό που διάβασα στο Ρώσικο site είναι βασισμένο στην 11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Για να δούμε... πριν λίγο έριξα παραγγελιά στο Gearbest σε καμιά 20αρια και βάλε μέρες που θα παραλάβω πιστεύω θα έχει στρώσει και η rom Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Εδω εμφανιζονται οι καινουριες αναβαθμισεις οταν βγαινουν http://www.vibeui.com/ :lol: :lol: Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) Ναί, την 1511. Ως τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα, όλα μια χαρά. Το προηγούμενο τηλέφωνό μου ήταν ένα Samsung Galaxy Ace 2. Η μπαταρία του Lenovo είναι αρκετά καλύτερη. Οκ ευχαριστω για της απαντησεις, Αρα το κινητο ειναι οκ εκτος απο μικρες χαζομαρουλες στις κλησεις.. Εδω εμφανιζονται οι καινουριες αναβαθμισεις οταν βγαινουν http://www.vibeui.com/ :lol: :lol: Η τελευταια παντως ειναι η 1519 που υπαρχει και εκει. Edited May 12, 2015 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonLeKout Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Οπότε είμαστε στην 1519 αυτή την στιγμή η οποία κυκλοφόρησε 07-05-15. Η αλήθεια είναι οτι είχαμε αρκετές αναβαθμίσεις ως τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxmoura Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Καλησπέρα και απο εμένα παιδιά :) . πριν απο μια βδομάδα το παρήγγειλα :) Ηθελα να ρωτήσω αν έχει OTG γιατι θέλω να το συνδέσω με HDMI Connection Kit (hdmi monitor+ keyboard+mouse ταυτόχρονα :p ). Δηλαδη να το έχω και σαν Desktop Replacement :D . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Altair77 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Καλησπέρα και απο εμένα παιδιά :) . πριν απο μια βδομάδα το παρήγγειλα :) Ηθελα να ρωτήσω αν έχει OTG γιατι θέλω να το συνδέσω με HDMI Connection Kit (hdmi monitor+ keyboard+mouse ταυτόχρονα :p ). Δηλαδη να το έχω και σαν Desktop Replacement :D . ναι φιλε μου εχει otg Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dionioann Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Υπαρχει καποιος που να εχει παραγγειλει απο Vickmall αναμεσα 10-20 Απριλιου και να εχει παραλαβει το κινητο (μεσω SG)? Εγώ φίλε μου και ακόμα περιμένω στα tracking μου γράφει ακόμα Despatched to overseas (Country code: GR) δν ξέρω τι να κάνω απογοητεύτηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Εγώ φίλε μου και ακόμα περιμένω στα tracking μου γράφει ακόμα Despatched to overseas (Country code: GR) δν ξέρω τι να κάνω απογοητεύτηκα Κ εμενα το ιδιο ακριβως λεει αλλα με ημερομηνια αποστολης 3 μαιου! Μαλον το δικο σου περιμενε να γεμισει το κοντεινερ για Ελλαδα κ θα ερθει μαζι με το δικο μου!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnies76mix Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Καλημερα παρελαβα χτες το τηλ lenovo K3 Note K50/-T5.... Εκανα την βλακεια δεν ξερω και το πηρα οχι ρουταρισμενο...,.ειχε πανω την εφαρμογη twitter..... παω να την κατεβασω φτανει μεχρι το 63% και λεει μετα adroid error -505-_....γνωριζει κανεις πως θα μπορεσω τα λυσω το προβλημα μου.??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Κάνοντας root και απεγκαθιστωντας την εργοστασιακή έκδοση του twitter και βάζοντας από το playstore την κανονική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Μόλις μου ήρθε mail από PayPal ότι τα χρήματα πιστώθηκαν πίσω στην πιστωτική από Geekbuying μετα την ακύρωση αγοράς του Κ3 ΝΟΤΕ,μπράβο τους 1000 φορές για τέτοια ταχύτητα εξυπηρέτησης. Γλύτωσα και την περιπέτεια της/του αποκινεζοποίησης/εξευρωπαισμού :wacko::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stra7 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Καλησπέρα Ξέρουμε τιμές sar για την συσκευή;με μια πρόχειρη μάτια με το ζόρι βρήκα κάτι και κάθε φορα διέφεραν οι αποψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dionioann Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 το κοβω να την πατησα.... ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το κοβω να την πατησα.... οσον αφορα τα Rom και τις π@π@Ριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifix Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 το κοβω να την πατησα.... ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οσον αφορα τα Rom και τις π@π@Ριες Τι έπαθες και πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dionioann Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Τι έπαθες και πως; Δεν το εχω παραλαβει ακομα... Αλλα διαβαζοντας τα προβληματα που εχουν βγει... ηδη δεν νομιζω να καταφερω να τα επιλυσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifix Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Δεν το εχω παραλαβει ακομα... Αλλα διαβαζοντας τα προβληματα που εχουν βγει... ηδη δεν νομιζω να καταφερω να τα επιλυσω Δες τις οδηγιές που εχουν δημοσιευθεί προηγουμένως και είναι απλά.. Δεν χρειάζεται να πειράξεις τη rom μονο να την καθαρίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 το κοβω να την πατησα.... ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οσον αφορα τα Rom και τις π@π@Ριες Μόλις έρθει το πουλάς,έχει πολλούς εδω με φαγούρα και όρεξη για ταλαιπώρα....:lol::lol:;):cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnies76mix Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Το root φίλε μου εγκυμονει κινδύνους αν μου το κάνουν....επειδη δεν ξερω απο τετοια.?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Synthercat Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Σκέφτομαι να βάλω την 1519 αυτή θα έχει μόνο Αγγλικά και Κινέζικα σωστά; Την περνάω με το Φλας πρόγραμμα που πέρασα το CWM Recovery ή μέσα απο το ίδιο το Recovery? Μετά περνάω gapps και τέλος;;; (Εχω την πηραγμένη multi 1511 που την έβγαλα οτι κινεζιά είχε πάνω της) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts