Jump to content

Ταινίες/σειρές που ψάχνετε και δεν ξέρετε τον τίτλο

ckck20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω και εγώ μία ταινία που δεν θυμάμαι τον τίτλο ούτε του ηθοποιούς αλλά θα περιγράψω μία σκηνή. Θα πρέπει να είναι θρίλερ σύμφωνα με την σκηνή που θυμάμαι. Είναι ένας άντρας που είναι δολοφόνος μέσα σε ένα φορτηγό και πίσω απ'το φορτηγό έχει δέσει έναν άλλον άντρα, τα χέρια αυτού του άντρα τα έχει δέσει στο δικό του φορτηγό και τα πόδια του σε έναν τοίχο ή σε ένα άλλο αμάξι αν θυμάμαι καλά. Σε λίγο φτάνει η κοπέλα αυτού του άντρα για να πείσει τον δολοφόνο να μην του κάνει κακό και ο δολοφόνος την καλεί μέσα στο φορτηγό του. Μπαίνει αυτή μέσα έχοντας ένα όπλο μαζί της. Ο δολοφόνος της λέει (αν θυμάμαι καλά) έχεις την ευκαιρία σου, σκότωσέ με τώρα αλλιώς θα σκοτώσω το αγόρι σου... Το αγόρι εν τω μεταξύ όλη αυτή την ώρα ήταν πίσω από το φορτηγό δεμένος. Η κοπέλα τελικά δεν τον πυροβολεί και ο δολοφόνος βάζει μπρος την μηχανή και μετά δείχνει τη σκηνή που το αγόρι της από πίσω κόβεται στην μέση! Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Kαποιο απο τα https://en.wikipedia.org/wiki/Joy_Ride_(2001_film) πρέπει να είναι

Επίσης θυμάμαι άλλη μια ταινία που την είχε δείξει στο mega παλιά περασμένες 10-11 πρέπει να ήταν η ώρα. Είχε να κάνει με εξωγήινο πλάσμα ή πλάσματα. Θυμάμαι που ήταν δυό άντρες μέσα σε ένα εργαστήριο και μέσα σε πάγο δεν θυμάμαι ακριβώς, κουτί ήταν... δεν θυμάμαι.. ήταν ένα πλάσμα και λέει ο ένας στον άλλον βλέπεις που κινείται; Αν την βρείτε θα σας είμαι ευγνόμων :alien:

Επίσης θυμάμαι άλλη μια ταινία που την είχε δείξει στο mega παλιά περασμένες 10-11 πρέπει να ήταν η ώρα. Είχε να κάνει με εξωγήινο πλάσμα ή πλάσματα. Θυμάμαι που ήταν δυό άντρες μέσα σε ένα εργαστήριο και μέσα σε πάγο δεν θυμάμαι ακριβώς, κουτί ήταν... δεν θυμάμαι.. ήταν ένα πλάσμα και λέει ο ένας στον άλλον βλέπεις που κινείται; Αν την βρείτε θα σας είμαι ευγνόμων :alien:

Ωωωωω, το έχω δει αλλά δε μου έρχεται το όνομα!!!

Ένα εργαστήριο στον Βόρειο ή Νότιο Πόλο ήταν, που είχαν ένα κομμάτι πάγου και μέσα ήταν ένα πλάσμα, εξωγήινο, κι όταν το ξεπάγωσαν έγινε της Κορέας.

Το Πράγμα, Η Απειλή, Το Κακό... κάτι τέτοιο ήταν ο τίτλος.

EDIT: Με λίγο google, το βρήκα!

The thing 2011

https://www.youtube.com/watch?v=UKjErC2JLQc

Edited by anarxaki
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Παιδες καλησπερα , εδω και παρα πολυ καιρο ψαχνω να βρω μια ταινεια της οποιας δεν ξερω ουτε τιτλο ουτε ηθοποιους (καινοτομο ετσι ?)

το εργο πρεπει να ειναι μεξικανικη παραγωγη (δεν παιρνω κι ορκο) ξεκιναει σαν κωμωδια αλλα καταληγει να ειναι αρκετα εθαισθητο εργακι,

το στορι :ειναι ενας τυπος που καθε μερα παει και με αλλη γυναικα μετα απο σουρες που κανει και μετα δε θυμαται τπτ και καμια μεχρι που μια μερα παει μια και του αφηνει ενα μωρο λεγοντας του οτι ειναι δικο του , το μεγαλωνει με τα χιλια ζορια (κανει τον κασκαντερ για να μπορει να βγαζει κανα φραγκο παραπανω και υποτιθεται οτι τον κανει και στους πειρατες της καραιβικης , με τα πολλα το κοριτσακι το μεγαλωνει εχει δεθει μαζι του και γυρναει η υποτιθεμενη μανα να το παρει πισω αλλα αυτος πλεον το χει αγαπησει και δε θελει να το δωσει και παν στα δικαστηρια .

Αν καποιος ξερει κατι γι αυτη την ταινεια παρακαλω ας ενημερωσει

ευχαριστω εκ των προτερων

Καλησπέρα παιδιά ψάχνω μια σειρά παλιά που την έπαιζε ο ΑΝΤ1 ξεκίναγε ως έξης είχε πέσει ένα διάστημόπλόίό στην γη και οι κακοί εξωγήινοι προσπαθούσαν να ελέγξουν τους ανθρώπους τοποθετώντας τους ένα σκουλήκι μέσα στο αυτί και έτσι έπαιρναν τον έλεγχο τους και τους έκαναν ότι ήθελαν κάτι σαν ξενίστές φάντάστήτέ μετά στα επόμενα επεισόδια που είχα δει έπεσε ένα άλλο διάστημό πλοίο και ένας καλός εξωγήινος πρώτου πεθάνει έδωσε την δύναμη σε κάτι παιδιά που είχαν τρέξει εκεί να μπορούν να μεταμορφωνονται σε ότι ζώο ήθελαν τό μόνό πόύ έπρέπέ ήτάν άπλά νσ τό άγγίξόύν απλά μέχρι ένα συγκεκριμένο όρίό χρόνού αν δεν πρόλάβάίνάν θα έμεναν για πάντα το ζώο που είχαν γίνει και έτσι με αυτό το όπλο προσπαθούσαν να χαλάσουν τα σχέδια των κακών εξωγήινων θυμάμαι πεζό ταν στις 11 το πρωί και τελείωνε 11 και 30 και ακριβώς την ίδια ώρα το μέγκά έπαιζε ένα παιδικό Captain Planet λεγόταν ας υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που να έχει μια απάντηση έύχσρίστώ

Έβλεπα πριν κάνα δίμηνο μια ταινία στο star κάπου 4-6 τα ξημερώματα στην οποία από ελάχιστα πλάνα που είδα ήταν μια οικογένεια που ο πατέρας έκανε σεξ με την μια του κόρη και εκείνη ήθελε να φύγει από το σπίτι και του ζήτησε λεφτά για και καλά έκτρωση. Μετά τον σκότωσε η άλλη του κόρη αλλά η μάνα το πήρε πάνω της και τη συνέλαβαν. Από όλο αυτόν τον αχταρμά κατάλαβε κανείς ποια ταινία είναι; :lol::p

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Έβλεπα πριν κάνα δίμηνο μια ταινία στο star κάπου 4-6 τα ξημερώματα στην οποία από ελάχιστα πλάνα που είδα ήταν μια οικογένεια που ο πατέρας έκανε σεξ με την μια του κόρη και εκείνη ήθελε να φύγει από το σπίτι και του ζήτησε λεφτά για και καλά έκτρωση. Μετά τον σκότωσε η άλλη του κόρη αλλά η μάνα το πήρε πάνω της και τη συνέλαβαν. Από όλο αυτόν τον αχταρμά κατάλαβε κανείς ποια ταινία είναι; :lol::p

The Quiet.

Αυτό πρέπει να λες. Το είχα δει και εγώ.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Quiet

The Quiet.

Αυτό πρέπει να λες. Το είχα δει και εγώ.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Quiet

Είσαι αστέρι. Thanks για την γρήγορη απάντηση. :happy:

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καλησπέρα παιδιά ψάχνω μια σειρά παλιά που την έπαιζε ο ΑΝΤ1 ξεκίναγε ως έξης είχε πέσει ένα διάστημόπλόίό στην γη και οι κακοί εξωγήινοι προσπαθούσαν να ελέγξουν τους ανθρώπους τοποθετώντας τους ένα σκουλήκι μέσα στο αυτί και έτσι έπαιρναν τον έλεγχο τους και τους έκαναν ότι ήθελαν κάτι σαν ξενίστές φάντάστήτέ μετά στα επόμενα επεισόδια που είχα δει έπεσε ένα άλλο διάστημό πλοίο και ένας καλός εξωγήινος πρώτου πεθάνει έδωσε την δύναμη σε κάτι παιδιά που είχαν τρέξει εκεί να μπορούν να μεταμορφωνονται σε ότι ζώο ήθελαν τό μόνό πόύ έπρέπέ ήτάν άπλά νσ τό άγγίξόύν απλά μέχρι ένα συγκεκριμένο όρίό χρόνού αν δεν πρόλάβάίνάν θα έμεναν για πάντα το ζώο που είχαν γίνει και έτσι με αυτό το όπλο προσπαθούσαν να χαλάσουν τα σχέδια των κακών εξωγήινων θυμάμαι πεζό ταν στις 11 το πρωί και τελείωνε 11 και 30 και ακριβώς την ίδια ώρα το μέγκά έπαιζε ένα παιδικό Captain Planet λεγόταν ας υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που να έχει μια απάντηση έύχσρίστώ

Tους Animorphs λες.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ωωωωω, το έχω δει αλλά δε μου έρχεται το όνομα!!!

Ένα εργαστήριο στον Βόρειο ή Νότιο Πόλο ήταν, που είχαν ένα κομμάτι πάγου και μέσα ήταν ένα πλάσμα, εξωγήινο, κι όταν το ξεπάγωσαν έγινε της Κορέας.

Το Πράγμα, Η Απειλή, Το Κακό... κάτι τέτοιο ήταν ο τίτλος.

EDIT: Με λίγο google, το βρήκα!

The thing 2011

https://www.youtube.com/watch?v=UKjErC2JLQc

Μια λεπτομερεια ομως ειναι που αλλαζει την ολη ιστορια.

Η συγκεκριμενη ταινια ειναι ουσιαστικα ενα prequel της παλιοτερης ταινιας The Thing (δεκαετιας 80) του Carpenter.

Καλο ειναι να δει αυτη λοιπον που δειχνει τα γεγονοτα πως ξεκινησαν και μετα αμεσως να δει την παλια version που ειναι και η συνεχεια.

Φυσικα η παλια οπως παντα αλλωστε, ειναι πιο ατμοσφαιρικη, πολλη καλυτερη και φυσικα πρωταγωνιστικο ρολο εχει ο Kurt Russell.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Παιδες καλησπερα , εδω και παρα πολυ καιρο ψαχνω να βρω μια ταινεια της οποιας δεν ξερω ουτε τιτλο ουτε ηθοποιους (καινοτομο ετσι ?)

το εργο πρεπει να ειναι μεξικανικη παραγωγη (δεν παιρνω κι ορκο) ξεκιναει σαν κωμωδια αλλα καταληγει να ειναι αρκετα εθαισθητο εργακι,

το στορι :ειναι ενας τυπος που καθε μερα παει και με αλλη γυναικα μετα απο σουρες που κανει και μετα δε θυμαται τπτ και καμια μεχρι που μια μερα παει μια και του αφηνει ενα μωρο λεγοντας του οτι ειναι δικο του , το μεγαλωνει με τα χιλια ζορια (κανει τον κασκαντερ για να μπορει να βγαζει κανα φραγκο παραπανω και υποτιθεται οτι τον κανει και στους πειρατες της καραιβικης , με τα πολλα το κοριτσακι το μεγαλωνει εχει δεθει μαζι του και γυρναει η υποτιθεμενη μανα να το παρει πισω αλλα αυτος πλεον το χει αγαπησει και δε θελει να το δωσει και παν στα δικαστηρια .

Ρώτησες το ίδιο πράγμα πριν τρεις μέρες. Για να μην λάβεις απάντηση σημαίνει πως δεν ξέρει κάποιος να σου απαντήσει. Συνεπώς, υπομονή. :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Έτος '85 πρέπει να την είχα δει αυτή την ταινία, αμερικάνικη πρέπει να ήταν ήταν ένας άντρας ο οποίος έμπαινε σε ένα δωμάτιο το οποίο ήταν γεμάτο κούκλες. Νομίζω ότι έκανε συλλογή από κούκλες. Το σπίτι αυτό βρισκόταν σε ένα δάσος. Αυτές οι κούκλες απ'ότι θυμάμαι περπατούσαν μέσα στο δωμάτιο την νύχτα. Αν μπορείτε να βρείτε αυτήν την ταινία :)

Έτος '85 πρέπει να την είχα δει αυτή την ταινία, αμερικάνικη πρέπει να ήταν ήταν ένας άντρας ο οποίος έμπαινε σε ένα δωμάτιο το οποίο ήταν γεμάτο κούκλες. Νομίζω ότι έκανε συλλογή από κούκλες. Το σπίτι αυτό βρισκόταν σε ένα δάσος. Αυτές οι κούκλες απ'ότι θυμάμαι περπατούσαν μέσα στο δωμάτιο την νύχτα. Αν μπορείτε να βρείτε αυτήν την ταινία :)

Δεν είναι του 85 αλλά μου θύμησε αυτή

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dead_Silence

Δες εδώ μην είναι κάποια από αυτές

http://www.best-horror-movies.com/news?name=30-horror-movies-with-creepy-dolls

Την ταινία την είχα δει πολύ παλιά έτος 85 κάπου εκεί και οι κούκλες δεν ήταν τρομακτικές, ήταν απλές πορσελάνινες και ζωντάνευαν την νύχτα και περπατούσαν στο δωμάτιο. Από ότι είδα δεν ήταν καμιά απ'αυτές τις ταινίες. Αλλά όπως και να χει ευχαριστώ :)

Ψάχνω παλιά σειρά - ντοκιμαντέρ όπου άνθρωποι ταξίδευαν σε διάφορα μέρη της Γης και έδειχναν τον πολιτισμό σε αυτά τα μέρη καθως και πως περνούσαν. Νομίζω την σειρά την έδειχνε στα κρατικά κανάλια μπορεί και 10 χρόνια πριν.
i8vv46-6.png

ψαχνω και γω ενα ντοκυμαντερ που το χε βαλει η ετ1 το 2012 καλοκαιρακι .για την νεα υορκη.σε 5 επ εδειχνε το καθε μερος της νεας υορκης απ το μπρουκλιν μεχρι το μανχαταν.Μηπως ξερει κανεις το τιτλο;δυστηχως ο γουγλης δε με βοηθα
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

@gokuthelegend

Η σειρά είναι Globe Trekker προαγωγή της Lonely Planet η σειρά συνεχίζεται ακόμα.

Την ταινία την είχα δει πολύ παλιά έτος 85 κάπου εκεί και οι κούκλες δεν ήταν τρομακτικές, ήταν απλές πορσελάνινες και ζωντάνευαν την νύχτα και περπατούσαν στο δωμάτιο. Από ότι είδα δεν ήταν καμιά απ'αυτές τις ταινίες. Αλλά όπως και να χει ευχαριστώ :)

Δε μου θυμίζει κάτι η ταινία, αλλά για να βοηθήσω στην αναζήτηση, το ότι την είδες το 1985 δε σημαίνει ότι γυρίστηκε εκείνη τη χρονιά. Σπανίως έως ποτέ δεν προβάλλει η τηλεόραση ταινίες της ίδιας χρονιάς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε μου θυμίζει κάτι η ταινία, αλλά για να βοηθήσω στην αναζήτηση, το ότι την είδες το 1985 δε σημαίνει ότι γυρίστηκε εκείνη τη χρονιά. Σπανίως έως ποτέ δεν προβάλλει η τηλεόραση ταινίες της ίδιας χρονιάς.
οχι ομως οταν η ταινια ειναι τηλεταινια.οπως γινεται τελευταια σε αμερικανικα καναλια βλεπε lifetime lifetimemovies
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

οχι ομως οταν η ταινια ειναι τηλεταινια.οπως γινεται τελευταια σε αμερικανικα καναλια βλεπε lifetime lifetimemovies

Μιλάμε για πριν 30 χρονια που μονο 2 κρατικα καναλια υπηρχαν.Ηταν πολυ διαφορετικα τα πραγματα.

ρε παιδια ειμαι 19 χρονων οταν ημουν πολυ μικρος εβλεπα μια σειρα με μια μικρη κοπελα με μπλε μαλλια και μπλε χειλη που πολεμουσε εναν φαλακρο ντουκι και μια κοκκινομαλλα γυναικα ! βοηθηστε εχω κολλησει ! αα και υπαρχει η περιπτωση να το εβλεπα στην αλβανια επειδη μεχρι 6 χρονων εμενα εκει !

• 2 weeks later...

Γεια σας παιδιά!!Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!

Μιας και υπάρχει χρόνος πολύς ελεύθερος στους περισσότερους και ορμώμενος από άλλες αναρτήσεις που αναφέρονται σε παλιές σειρές θάθελα κι εγώ διαφώτιση για μια παλιά σειρά τηλεοπτική Ισπανική δεκαετίας 80 κατά 85 αν θυμάμαι καλά παίχθηκε.Τη βλέπαμε πολλοί ως έφηβοι θυμάμαι.

Δεν θυμάμαι ονόματα ηθοποιών αλλά ήταν σειρά πολύ προσεγμένη:

Το σενάριο:Ένας τύπος,γιατρός (κάνοντας το Αγροτικό του;;) ερωτεύεται σε ένα χωριό διαμένοντας σε ένα σπίτι όπου η μία κοπέλα που τον ήθελε πολύ ήταν νομίζω του σπιτονοιικοκύρη και κορίτσι για σπίτι που λέμε,αλλά παράλληλα τον βάζει στο μάτι μια κυρία η οποία ήταν η πλανεύτρα των ανδρών του χωριού..Τώρα μέσα από αυτή την ιστορία διαγράφεται στην σειρά μια ηθογραφική ανάπλαση της ζωής στην επαρχία της Ισπανίας..Αν θυμάμαι καλά ο τίτλος ήταν κάτι με πάθος (στη μετάφραση) Προβάλλονταν απόγευμα πριν τις 9.00 νομίζω και πέραν από την περιγραφή μή σας παραπέμπει σε τίποτα πονηρό απλά ήταν αισθηματική ηθογραφική σειρά θα λέγαμε..

Έχει κανείς ιδέα ποια ήταν;;:ninja:

----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

..

Λοιπόν συνφορουμίτισα Christina γεια σου καταρχάς, το θυμάμαι κι εγώ αυτό το θριλεράκι της δεκαετίας του 70 παραγωγή πρέπει να ήταν αλλά παρότι τετριμμένο το σενάριο για τις μέρες μας ήταν καλογυρισμένο και βλέπονταν με αρκετή αγωνία θυμάμαι...Στο τέλος θυμάσαι αν στο σενάριο "σκότωσαν" τα κουκλάκια αυτά και τον δημιουργό τους;;Έχω μια τέτοια εντύπωση.

Κρίμα που δεν θυμάμαι κι εγώ τίτλο ή/ και πρωταγωνιστές..

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά σόρρυ για το 3ο πόστ αλλά να,είδα μια ταινία χθες βράδυ ήταν θρίλερ Ισπανικό σύγχρονο η πλοκή εκτυλίσσονταν σε μια κοινωνία ενός χωριού στο δάσος όπου τους κατοίκους κατατρόμαζε μια σειρά απίστευτων περιστατικών που κατέληγαν σε θανάτους..."Μια γυναίκα -προσφάτως σε διάσταση- με το γιό της καταφεύγουν στο χωριό για αλλαγή και καλύτερη ζωή..Αλλά στην πορεία μπαίνουν στα άσχημα..." Το πρόγραμμα ήταν προγραμματισμένο να δείξει άλλη ταινία θρίλερ "το σπίτι του τρόμου" που είναι άλλη ,Αμερικάνικη καμία σχέση..Ξέρετε μήπως τίτλο από τη χθεσινή;;

To βρήκα μόνος μου...ήταν το

"Eskalofrío" (2008)

Edited by VeCo