NightMare- Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Αν παρω το πακετο OnDSL Kit και μετα το 3μηνο θελησω να αλλαξω provider πρεπει να πληρωσω τιποτα εξτρα (π.χ τελος ενεργοποιησης) οταν θα κανω την διακοπη απο την OTEnet ή μπορω απλα να αγορασω 1 συνδρομη απο αλλον provider και να την χρησημοποιησω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Οταν κάνατε την αίτηση, σας είπαν για κωδικό; (εκτός απο το όνομα χρήστη που βάλατε). Επίσης σας είπαν οτι θα σας πάρουν τηλέφωνο; Το έκαναν; Εγώ έκανα εδώ και 7 μέρες αίτηση και δεν έγινε τίποτα ακόμα. Ο ΟΤΕ Α.Ε ξέρει για την αίτηση adsl της γραμμής; Η επειδή είναι ΟΤΕΝΕΤ δεν μπορεί να δεί τι γίνεται και ξέρει μόνο η ΟΤΕΝΕΤ; Εμένα δεν μου έδωσαν ούτε κωδικό ούτε τίποτα... μόνο συνθηματικό πελάτη ή κάτι τέτοιο.... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuper Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Οταν κάνατε την αίτηση, σας είπαν για κωδικό; (εκτός απο το όνομα χρήστη που βάλατε). Επίσης σας είπαν οτι θα σας πάρουν τηλέφωνο; Το έκαναν; Εγώ έκανα εδώ και 7 μέρες αίτηση και δεν έγινε τίποτα ακόμα. Ο ΟΤΕ Α.Ε ξέρει για την αίτηση adsl της γραμμής; Η επειδή είναι ΟΤΕΝΕΤ δεν μπορεί να δεί τι γίνεται και ξέρει μόνο η ΟΤΕΝΕΤ; Εμένα δεν μου έδωσαν ούτε κωδικό ούτε τίποτα... μόνο συνθηματικό πελάτη ή κάτι τέτοιο.... Μετά από (συνήθως) 10-15 εργάσιμες από τη στιγμή που συμπληρώνεις την αίτηση, ενεργοποιείται η γραμμή. Όλα είναι θέμα ΟΤΕ. Όταν όλες οι διαδικασίες διεκπεραιωθούν, θα λάβεις τηλ από την ΟΤΕnet για τους κωδικούς και τις λεπτομέρειες.(έτσι γίνεται και με κάθε isp) Φίλε NightMare, αν θελήσεις να αλλάξεις isp μετά το τρίμηνο θα πρέπει να ξανα-ενεργοποιήσεις την γραμμή σου(adsl). Δηλαδή θα χρεωθείς το τέλος ενεργοποίησης(35e). Το ίδιο συμβαίνει αν αγοράσεις οποιοδήποτε πακέτο(ondsl kit, adsl box by forthnet, dsl cube by vivodi κτλ) ή γενικά όταν προμηθεύεσε γραμμή+πρόσβαση από τον ίδιο isp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Me to kit den ginetai ayto. Mporeis na krathseis th grammh sou meta tous 3 mhnes. An eixe kai kanena kalo modem opws to jetpack ths altec pou dinei koryfaio router... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Εμένα από το Γερμανό μου έδωσαν μαζί με το username και password χωρίς καν να έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή ADSL. Θα είναι το τελικό ή θα μου δώσει άλλο η otenet τηλεφωνικά; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Εμένα από το Γερμανό μου έδωσαν μαζί με το username και password χωρίς καν να έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή ADSL. Θα είναι το τελικό ή θα μου δώσει άλλο η otenet τηλεφωνικά;αν κρινω απο εμενα τα αρχικα username και password τα χρησιμοποιησα μονο για την αρχικη συνδεση στην σελιδα my.otenet.gr και εκει αμεσως τα αλλαξα σε δικα μου.για την οτενετ παρε οταν ερθει το κιτ σου το τηλεφωνο τους(δεν το θυμαμαι γαμωτο σιγουρα ειναι 8011130000 νομιζω...)και το 1242 για το μοντεμ για ερωτησεις.και οι δυο ηταν πολυ καλοι και σε χρονο dt με βοηθησαν στις ρυθμισεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 αν κρινω απο εμενα τα αρχικα username και password τα χρησιμοποιησα μονο για την αρχικη συνδεση στην σελιδα my.otenet.gr και εκει αμεσως τα αλλαξα σε δικα μου.για την οτενετ παρε οταν ερθει το κιτ σου το τηλεφωνο τους(δεν το θυμαμαι γαμωτο σιγουρα ειναι 8011130000 νομιζω...)και το 1242 για το μοντεμ για ερωτησεις.και οι δυο ηταν πολυ καλοι και σε χρονο dt με βοηθησαν στις ρυθμισεις! Τώρα πάντως δεν λειτουργεί το username/password (λογικό). Θα ενεργοποιηθούν αυτόματα; Όσο για το modem, τι ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν; Δεν έγιναν όλα με την εγκατάσταση των drivers από το CD της otenet; Το 1242 δεν είναι μόνο για όσους έχουν πάρει γραμμή από τον ΟΤΕ; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NightMare- Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Μηπως μπορει καποιος να μου πει ποιο μοντεμ δινει η οτενετ για PSTN με το ondsl kit? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Μηπως μπορει καποιος να μου πει ποιο μοντεμ δινει η οτενετ για PSTN με το ondsl kit? dinei ths sagem to montelo 800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 ακομα δεν εβαλα adsl και δεν δουλευει!2 μερες ηταν μια χαρα αλλα εδω και μια ωρα δεν ανοιγει καμμια σελιδα και στο εικονιδιο με τις 2 οθονιτσες κατω δεξια στο desktop λεει αντι για "Local Area Conection...Speed:100Mbps...Status:Connected" λεει "Status:Limited or no connectivity" εχω το μοντεμ της alcatel sppedtouch 510i για isdn. τα τρια λαμπακια αναβουν πρασινα και το παπακι δηλαδη.μολις πρωτοκαταβα οτι υπαρχει προβλημα το παπακι δεναναβε καθολου.εκλεισα το μοντεμ το εβγαλα απο την πριζα και τωρα αναβει αλλα δεν εχω συνδεση.πηρα 1242 και μου ειπαν οτι πρεπει να υπαρχει προβλημα στη γραμμη(οταν το παπακι δεν αναβε).τωρα ομως που αναβει?ισχυει αυτο?η οτενετ λεει οτι απο την δικη της πλευρα ολα ειναι οκ.τι να κανω?EDIT τωρα που δοκιμαζω ουτε με την PSTN οτενετ μπαινω!μου βγαζει error 691 αλλα πως γινεται να εχω λαθος password h username αφου δυο μερες εμπαινα με adsl Μια χαρα? pstn δεν ειχα δοκιμασει.τελικα με πηρε ο οτε και ειχε βλαβη στην περιοχη μου!ολα οκ λοιπον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THESSCITY Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Pira ton ONDSL THS OTENET TA EKANA OLA SE SINDESEIS ALLA MOU LEEI OTI DE VRISKEI SHMA THL EPILOGHS proxtes to pira mallon de energopoihthike I grammi akomi Tha erti texnikos spiti i tha energopoihsoun apo to Kentro tou Ote ? poses meres tha xriastei akomi kati an kapoia ora thelw na allaxo provider esto den ime ikanopoihmenos exw th dinatotita i ime ypoxreomenos monimos na syndeomai me otenet epidi ton exoplismo ton pira me ON DSL KIT ? i agorazw kapoia sindromi allis eterias kai mpaino me to yparxon modem kai exoplismo ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 paidia pira kai ego to ondsl by otenet apo extes kai tora perimeno na mou to energopiisoun....exo mia aporia:sto domatio mou erxete ena kalodio apo mpriza tilefonou i opia den ine kenourgia(den exi kanoniko visma,ena anapodo T ine).afto to kalodio to vazo se ena mikro pragmataki pou exi 3 theseis oste afou exo alles 2 na stelno 1 kalodio sto pc mou gia to modem kai allo ena sto til pou exo sto domatio mou...kai edo tora to parakseno.ama de valo to filtro prin valo to kalodio pou pai sto til,mou kani kati paraksenous ixous otan sikono to akoustiko.to thema ine oti ama to valo stamatai aftos o spastikos ixos alla ksekinai kai pou miazei me radiofono(i kati tetio).prin sikosa to akoustiko kai akouga mousiki!!!!!(to toutou akougete kanonika)re paidia kserei kanis ti ginete giati exo trelathei?episis dokimasa to filtro kai se alli siskevi tou spitiou kai de to ekane afto(de ksero vevea mipos pezei rolo oti i alli siskevi pernei sima apo alli mpriza) paidia de kserei kanis tpt? loipon,ego tha po ti katalava kai ama kanis kserei tpt parapano as mou pi... ama ta sindeso etsi: mpriza-hub-filtro-kalodio-tilefono akougete afti i mousiki... an i sindesi ine : mpriza-hub-kalodio-filtro-tilefono tote den akouo afti ti mousiki... to thema ine oti sti proti periptosi i mousiki akougete ite ine sindedemeno to modem ite oxi....episis efera mia alli siskevi tilefonou kai dokimasa tis idies sindesis kai den akougotan tpt...opote vgika sto apotelesma oti tha fteei i siskevi tou tilefonou mou(an kai mou akougete poli parakseno na fteei to tilefono mou pou ine kai pampalea i siskevi...)(asxeto: pou poulane filtra giati stis odigies elege oti prepei na valo se kathe siskevi tou spitiou opote xriazome allo 1) Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythias Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Na balw con-x???AKSIZEI??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 paidia de kserei kanis tpt? loipon,ego tha po ti katalava kai ama kanis kserei tpt parapano as mou pi... ama ta sindeso etsi: mpriza-hub-filtro-kalodio-tilefono akougete afti i mousiki... an i sindesi ine : mpriza-hub-kalodio-filtro-tilefono tote den akouo afti ti mousiki... to thema ine oti sti proti periptosi i mousiki akougete ite ine sindedemeno to modem ite oxi....episis efera mia alli siskevi tilefonou kai dokimasa tis idies sindesis kai den akougotan tpt...opote vgika sto apotelesma oti tha fteei i siskevi tou tilefonou mou(an kai mou akougete poli parakseno na fteei to tilefono mou pou ine kai pampalea i siskevi...)(asxeto: pou poulane filtra giati stis odigies elege oti prepei na valo se kathe siskevi tou spitiou opote xriazome allo 1)γιατι δεν παιρνεις την τεχνικη υποστηριξη της εταιρειας σου να ρωτησεις?αυτοι θα ξερουν μαλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Pira ton ONDSL THS OTENET TA EKANA OLA SE SINDESEIS ALLA MOU LEEI OTI DE VRISKEI SHMA THL EPILOGHS proxtes to pira mallon de energopoihthike I grammi akomi Tha erti texnikos spiti i tha energopoihsoun apo to Kentro tou Ote ? poses meres tha xriastei Εμενα μολις ενεργοποιηθηκε! Εκανε σχεδον 12 μερες, και πριν απο λιγο με πηραν τηλεφωνο μου εδωσαν ενα νεο Password απο αυτο που ειχα δηλωσει, το οποιο μπορω να αλλαξω. Τεχνικος δεν χρειαζεται να ερθει αφου τα εχεις κανει ηδη ολα εσυ. Απλα περιμενεις τηλεφωνο να σου δωσουν και εσενα νεο Pass, το βαζεις στο παραθυρακι της συνδεσης και καλο σερφαρισμα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Παιδιά πήρε κανείς το linksys 354 να τον ρωτήσω κάτι για τις ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Παιδιά πήρε κανείς το linksys 354 να τον ρωτήσω κάτι για τις ρυθμίσεις; Μάντεψε :) Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Xι, χι. Ακυρη η ερώτηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THESSCITY Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Kai kati akomi mesa sth syskeyasia Tou ONDSL OTENET EXEI to SECURITY KID ok kano kanonika egkatastasi egkathista kai aytomata to software ths anavatmisis kanonika kai zita restart kai afou kanw restart mou krasarei olo to systhma ti na po anagkastika gia na doulepsi to pc kai soutara to Kit Mipos exei kamia idiotropia me ta XP TA ELLINIKA ? de katalavainw pos episimo agorasmeno software ousiastika krasarei to leitourgiko .... evala thn evaluation th 30ra hmerwn mia pou i DSL SYNDESI DEN ENERGOPOIHTHIKE AKOMI KAI DEN EXW STOIXIA GIA ACTIVATION APO to site ths OTENET Doste kana patch kati kamia lisi giati spastika 3 meres me ayti thn istoria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Kai kati akomi mesa sth syskeyasia Tou ONDSL OTENET EXEI to SECURITY KID ok kano kanonika egkatastasi egkathista kai aytomata to software ths anavatmisis kanonika kai zita restart kai afou kanw restart mou krasarei olo to systhma ti na po anagkastika gia na doulepsi to pc kai soutara to Kit Mipos exei kamia idiotropia me ta XP TA ELLINIKA ? de katalavainw pos episimo agorasmeno software ousiastika krasarei to leitourgiko .... evala thn evaluation th 30ra hmerwn mia pou i DSL SYNDESI DEN ENERGOPOIHTHIKE AKOMI KAI DEN EXW STOIXIA GIA ACTIVATION APO to site ths OTENET Doste kana patch kati kamia lisi giati spastika 3 meres me ayti thn istoria Και γιατί δεν χρησιμοποιείς διάφορα προγράμματα που υπάρχουν στο internet και είναι εντελώς δωρεάν; Εγω για Firewall χρησιμοποιώ το Sygate Personal Firewall http://smb.sygate.com/support/documents/spf/spf_download.htm Και για Antivirus το AntiVir PersonalEdition Classic http://www.free-av.com/ και ούτε registration χρειάζεσαι ούτε να πληρώσεις κάτι και είσαι μια χαρα καλυμένος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Απορία #1: Μπορεί κανείς να κάνει ζημιά στις χρεώσεις του τηλεφώνου όταν έχεις adsl? Δηλαδή να κάνει κλήση που να χρεωθεί βαπορίσια μέσω του υπολογιστή; πχ να ανοίξει το isdn modem που έχω βοηθητικά απάνω και να καλέσει όπου θέλει; Εννοώ να εκμεταλευτεί κάποια πόρτα ανοιχτή στο adsl router/modem και να την κάνει... Απορία #2: Αν ξηλώσω τελείως το νετμοντ απο το πσ, έχω και Mcafee firewall, antivirus, spybot κινδυνέυω από κάτι; Απορία #3: Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο και σχετικά νόμιμο λογισμικό για να κατεβάζω τραγούδια κλπ; Το μουλάρι δουλεύετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 κεντρο αθηνας σημερα σε 384 ταχυτητες 15-17 kb/s μονο!!!πηρα 1242 και μου ειπαν οτι και αλλοι εχουν κανει το ιδιο παραπονο.προχτες για δυο ωρες δεν ειχα adsl λογω εργων.τι στο διαολοτι πληρωνουμε τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Σήμερα Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Καλαμαριάς, από τις 10 και μετά δεν παίζει καθόλου... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Na balw con-x???AKSIZEI??? file egw exw conn-x kai mia xara eimai.me 384 fbgainei sta 42.6 to mina me to fpa mesa.to modem/router pou sou dinei einai poli kalo.(Telindus 1130)oti allo thes rwta me na se pw Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hypocrisy Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Ειχα αγορασει το ondsl κιτ (τον Μαιο), ενω πανε ολα καλα και εχει περασει το τριμηνο φυσικα,το παραξενο ομως ειναι οτι δεν μου εχει ερθει στο σπιτι (ακομα?) ο λογαριασμος απο την ΟΤΕΝΕΤ που απο οσο εχω καταλαβει θα ειναι το παγιο και η συνδρομη καθε μηνα (σωστα?) αφου στο λογαριασμο του ΟΤΕ δεν φαινεται τιποτα περι DSL.Οποιος λοιπον εχει ONDSL κιτ και μετα την ληξη του τριμηνου ας με ενημερωσει για το τι συνεβη στην περιπτωση του.Ευχαριστω. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/31475/hypocrisy.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts