Jump to content

DSLnet by Vivodi

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάλι επειδή είμαι καλός πελάτης και όχι κακόβουλος θα περιμένω μέχρι την Τετάρτη και μετά το ξανασυζητάμε.

Δηλαδή ο πελάτης που τα χώνει επειδή 5 μήνες δεν έχει υπηρεσία

είναι κακόβουλος?

Ή στραβός είν' ο γυαλός ή στραβ' αρμενίζουμε! :blink: :blink: :blink:

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δηλαδή ο πελάτης που τα χώνει επειδή 5 μήνες δεν έχει υπηρεσία

είναι κακόβουλος?

Ή στραβός είν' ο γυαλός ή στραβ' αρμενίζουμε! :blink: :blink: :blink:

Βρε σεις , μην παίρνετε το κάθε ποστ προσωπικά... :rolleyes:

Ο κακόβουλος πελάτης κατά την αποψή μου είναι αυτός που με την πρώτη φορά που θα έχει πρόβλημα τα κάνει μούτι όλα.

Είναι η πρώτη φορά που έχω πρόβλημα με τη DSL μου. Και δεν πρόκειται για διακοπή υπηρεσίας (χτύπα ξύλο μη σβήσει το παπάκι) αλλά για χαλημότερη ταχύτητα. Επειδή λοιπόν για σχεδόν 2 χρόνια απολάμβανα άριστες υπηρεσίες, θα περιμένω μέχρι την Τετάρτη. Αυτό εννούσα. Φυσικά το σχόλιο ήταν και λιγάκι ειρωνικούλη :) γιατί (μακάρι να βγω ψεύτης) δεν νομίζω ότι την Τετάρτη θα έχω πάλι 512. :)

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Εμένα μου ήρθε λογαριασμός για το Φεβρουάριο και δε μου έκοψαν τίποτα. :(

Αλήθεια, στον πρώτο λογαριασμό προπληρώνεις και το πάγιο του επόμενου? :confused:

Αλήθεια, στον πρώτο λογαριασμό προπληρώνεις και το πάγιο του επόμενου? :confused:

Οχι φυσικα :confused:. Εγω δεν θυμαμαι να μου ρθε τον τελευταιο καιρο λογαριασμος. Μαλλον αργησε παρα πολυ. Περιεργο :worry: :blink:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

στον πρώτο λογαριασμό πληρώνεις τα πάγια του επομένου +αναλογικά το πάγιο για το διάστημα από την ενεργγοποίηση εως την έκδοση του λογαριασμού.

Μου ήρθε σήμερα ο λογαριασμός χωρίς χρέωση για dslnet + dslaccess, αλλά δεν είχε ενημερωτική επιστολή.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Εμένα μου ήρθε λογαριασμός για το Φεβρουάριο και δε μου έκοψαν τίποτα. :(

Για αυτό λέμε οτι πρέπει να γίνονται καταγγελίες στην ΕΕΤΤ όταν βλέπεις

οτι δεν πάνε καλά τα πράγματα, ρε συ. Κάνε κανένα τηλ μπας και βρεις άκρη.

tous logariasmous Martiou - Apriliou 8a mas pistwsoun, ap' oti exw akousei.

kai kati allo : epeidh den mou exei er8ei akoma o 1os logariasmos (energopoihsh DSL 5/2), kapou eixa akousei kai egw oti ston 1o logariasmo plhrwneis kai to pagio tou epomenou... isxyei?

HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery

Νομίζω ότι πληρώνεις ένα πάγιο έξτρα για εγγύηση.

Απλα προπληρωνεις το παγιο του επομενου οπως γινεται και με την κινητη τηλεφωνια.

Για αυτό λέμε οτι πρέπει να γίνονται καταγγελίες στην ΕΕΤΤ όταν βλέπεις

οτι δεν πάνε καλά τα πράγματα, ρε συ. Κάνε κανένα τηλ μπας και βρεις άκρη.

Μου είπαν αυτό που μου απάντησε και ο rigasnic.

tous logariasmous Martiou - Apriliou 8a mas pistwsoun, ap' oti exw akousei.

kai kati allo : epeidh den mou exei er8ei akoma o 1os logariasmos (energopoihsh DSL 5/2), kapou eixa akousei kai egw oti ston 1o logariasmo plhrwneis kai to pagio tou epomenou... isxyei?

Μακάρι γιατί πρέπει να μαζεύουμε και χρήματα για το Rockwave :P . Από ότι φαίνεται ναι (ενεργοποίηση DSL 2/2).

Surferάκο πες αλεύρι.. ακόμα με 384 είμαι σε 512 Full LLU γραμμούλα... :whistle:

Πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι από τη Δευτέρα θα δω φως... Εγώ πάλι επειδή είμαι καλός πελάτης και όχι κακόβουλος θα περιμένω μέχρι την Τετάρτη και μετά το ξανασυζητάμε.

Επειδή έχω μια υποψία:

Τηλ/σε ξανά, αν έχεις χρόνο... και ρώτα αν η γραμμή σου είναι optimised σε 512/128. Μήπως κατά λάθος ... είσαι σε 384/128 ... τόνισέ το στο CC! Να το ελέγξει τεχνικός... γιατί εσύ μπορεί να πληρώνεις για 512/128 (είναι περασμένο στο billing) και η "γραμμή" σου παρόλα αυτά να είναι optimised σε 384/128. Check it!

ΠΡΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙΣ... ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ:

Έχεις DSLphone? Πληκτρολόγησε στον ΙΕ, χωρίς να χρησιμοποιείς proxy server: 10.0.0.138 μετά βλέπεις request για log in (με τα username & password της Vivodi)... στο μενού System Information κοίτα τις τιμές της επιλογής: Bandwidth Up/Down (Kbit/sec). Reply εδώ... και αν οι τιμές είναι λάθος, τηλ/νείς στο CC να το κοιτάξουν - μην ταλαιπωρούνται άδικα. Οπότε μετά... περιμένεις έως την επόμενη βδομάδα όπως σου είπαν. :)

Σε κάθε λογαριασμό προπληρώνεται ο επόμενος μήνας. Έτσι... αν συνδεθήκατε π.χ. 20/2 πληρώνετε ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ το πόσο του DSLnet και access, όπως και το μήνα Μάρτη. Αν ο λογαριασμός σας έρθει αυτές τις μέρες και συνδεθήκατε π.χ. 20/2 ... ΤΟΤΕ: Πληρώνετε το ποσό (ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ) που αντιστοιχεί στο Φλεβάρη, την παροχή υπηρεσιών για το μήνα Μάρτη, όπως και την προπληρωμή για το μήνα Απρίλη (Μαζεύονται πολλά, το ξέρω). ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ "ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ" και οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας - μη σας φαίνεται περίεργο. Από εκεί και πέρα θα προ-πληρώνετε κάθε μήνα, τον επόμενο!

Σημείωση: ΟΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ VIVODI DSLnet (λόγω αναβάθμισης δικτύου) δεν ισχύουν αν συνδεθήκατε στο δίκτυο της Vivodi π.χ. 20/2 (αν έχει αλλάξει κάτι απ' όταν ρώτησα στο 13880, δεν το γνωρίζω).

Ούτε εγώ βρήκα την ενημερωτική επιστολή :mad: Φαντάζομαι ότι θα έρθει τον Απρίλη. Αναμένουμε... τουλάχιστον, είδαμε μηδενικούς λογαριασμούς.

VIVODIANOI... TEΛΕΙΩΝΕΤΕ Μ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ!!!! :(

Ούτε εγώ βρήκα την ενημερωτική επιστολή :mad: Φαντάζομαι ότι θα έρθει τον Απρίλη. Αναμένουμε... τουλάχιστον, είδαμε μηδενικούς λογαριασμούς.

μηδενικους λογαριασμους εχω εγω απο τον περασμενο σεπτεμβρη......... τι να πεις, μονο DSLPhone πληρωνω :w00t:

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

μηδενικους λογαριασμους εχω εγω απο τον περασμενο σεπτεμβρη......... τι να πεις, μονο DSLPhone πληρωνω :w00t:

Όταν διαπιστώσουν ότι δεν έχεις πληρώσει... θα τρέχεις στη Vivo για διακανονισμό - γιατί κατά κανόνα τα χρήματα είναι άμεσα απαιτητά.

...............

Γιατί θα διαπιστωθεί... καλύτερα να τηλ/σεις στο λογιστήριο να διευθετήσεις το θέμα άμεσα - όταν δεις σε επόμενο λογαριασμό (next months) το πόσο π.χ. των 500 ευρώ για 10 μήνες DSL, μη βγεις στο forum να βρίζεις. :lol:

Όταν διαπιστώσουν ότι δεν έχεις πληρώσει... θα τρέχεις στη Vivo για διακανονισμό - γιατί κατά κανόνα τα χρήματα είναι άμεσα απαιτητά.

...............

Γιατί θα διαπιστωθεί... καλύτερα να τηλ/σεις στο λογιστήριο να διευθετήσεις το θέμα άμεσα - όταν δεις σε επόμενο λογαριασμό (next months) το πόσο π.χ. των 500 ευρώ για 10 μήνες DSL, μη βγεις στο forum να βρίζεις. :lol:

και ομως φιλε surfer τους το εχω πει οτι δεν με χρεωνουν για Internet - το γνωριζουν!!, και με λογιστηριο εχω μιλησει και ολα, καθε φορα που το αναφερω μου λενε το ιδιο πραγμα - οτι δεν χρωσταω τιποτα παραπανω εκτος οτι λεει ο λογαριασμος επιμενουν οτι ο λογαριασμος ειναι κανονικος!! :wacko: τι να ρτους πω; οχι; ΠΡΙΤΣ!!!!

EDIT: ξεχασα να αναφερω εδω οτι οποτε μιλαω με αυτους τα ηχογραφω για να μην εχω παρατραγουδα μετα

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

EDIT: ξεχασα να αναφερω εδω οτι οποτε μιλαω με αυτους τα ηχογραφω για να μην εχω παρατραγουδα μετα

Θα γελάσουμε πολύ αν γίνει καμμιά σταβη!!:X :rolleyes: :lol: :lol: :lol:

και ομως φιλε surfer τους το εχω πει οτι δεν με χρεωνουν για Internet - το γνωριζουν!!, και με λογιστηριο εχω μιλησει και ολα, καθε φορα που το αναφερω μου λενε το ιδιο πραγμα - οτι δεν χρωσταω τιποτα παραπανω εκτος οτι λεει ο λογαριασμος επιμενουν οτι ο λογαριασμος ειναι κανονικος!! :wacko: τι να ρτους πω; οχι; ΠΡΙΤΣ!!!!

Σοβαρά???? :confused:

ΧαχαχαΧαχαχαΧαχαχα :!: :!:

Πόσα περίπου πληρώνεις στο DSLphone?

Όταν "έτρεχε" το promo free αστικά - υπεραστικά στο DSLphone πλήρωνες δηλαδή μόνο το πάγιο των 8 ευρώ + Φ.Π.Α. (χωρίς Διεθνή και κινητά)???? :confused:

Εσύ αποφασίζεις... αν θα τηλ/σεις στο 2117503700 & θα ζητήσεις από το "κέντρο" να σε συνδέσει με το λογιστήριο... κάποια στιγμή θα διαπιστώσουν το λάθος... και θα τρέχεις μετά.... Τι & αν έχεις ηχογραφημένες αποδείξεις... ΔΕΝ αναγνωρίζονται όταν και το άλλο μέρος (Vivodi) δε γνώριζε ότι "ηχογραφείται" από μέρους σου... έτσι κι αλλιώς έχεις υπογράψει ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, οπότε θα πληρώσεις... :O

Σοβαρά???? :confused:

ΧαχαχαΧαχαχαΧαχαχα :!: :!:

Πόσα περίπου πληρώνεις στο DSLphone?

Όταν "έτρεχε" το promo free αστικά - υπεραστικά στο DSLphone πλήρωνες δηλαδή μόνο το πάγιο των 8 ευρώ + Φ.Π.Α. (χωρίς Διεθνή και κινητά)???? :confused:

οταν ετρεχε η προσφορα με τα δωρεαν ο λογαριασμος δεν ερχοταν πανω απο 15€ με τα παγια μεσα, ο τελευταιος που ηρθε προχθες ηταν 29€ ( ξεπερασαμε τα 500 λεπτα ομιλια και μερικα κινητα )

Εσύ αποφασίζεις... αν θα τηλ/σεις στο 2117503700 & θα ζητήσεις από το "κέντρο" να σε συνδέσει με το λογιστήριο... κάποια στιγμή θα διαπιστώσουν το λάθος... και θα τρέχεις μετά.... Τι & αν έχεις ηχογραφημένες αποδείξεις... ΔΕΝ αναγνωρίζονται όταν και το άλλο μέρος (Vivodi) δε γνώριζε ότι "ηχογραφείται" από μέρους σου... έτσι κι αλλιώς έχεις υπογράψει ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, οπότε θα πληρώσεις... :O

τους ειπα οτι ηχοφραφω την συνομιλια καθε φορα και η απαντηση που πηρα ηταν "εχετε καθε δικαιωμα" ;) στο κατω κατω δεν με πειραζει να πληρωσω.......εφοσον εχω την υπηρεσια που πληρωνω, αλλα για ενα να εισαι σιγουρος - θα τους κανω τοσο ρομπα που δεν θα ξερουν που να κρυφτουν

Περασε και η 29 Μαρτιου...πανω κατω 4 μηνες κοροιδια,αλλα αφου βρισκουν και κανουν τωρα θα πουν 10 Απριλιου τελικη ημερομηνια :rolleyes:

Πέρασαν περίπου 4 μήνες στη Vivodi και δεν εχω Ίντερνετ...Δε με τιμάει βέβαια να το λέω αυτό...Αλλά με το στις 29 Μαρτίου ...στις 10 Απριλίου...κλπ, πέρασαν οι μήνες...Το συμπέρασμα που έχω βγάλει όλο αυτό το διάστημα ως πελάτης της Vivodi είναι ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ...με το αντικείμενο. Δεν έχω ακούσει άλλη εταιρεία να κάνει αναβάθμιση τόσους μήνες...ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ...(σα να ήταν δημόσιο έργο!!!) ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΟ να μην έχει τόσο καιρό...

Άντε στις άλλες εταιρείες η αναβάθμιση να κρατάει 1-2 μέρες όχι 4 μήνες. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Όσο αφορά την επιστροφή χρημάτων...καλά κρασιά.

Τόσες τηλεφωνικές κλήσεις έχω κάνει για το συγκεκριμένο πρόβλημα και ποτέ δε μου αναφέρθηκε κάτι τέτοιο. Κρίμα, δε περίμενα τέτοιες υπηρεσίες από την συγκεκριμένη εταιρεία.

Τις περισσότερες μέρες καταβάζω με 2ΚΒ/sec και 8ΚΒ/sec, σαν να έχω το πολύ ISDN 64, ενώ πληρώνω και για 384. Να μη ξεχνάτε οι υπόλοιποι και τα πάγια που δίνετε και στους άλλους ΑΣΧΕΤΟΥΣ και καλοβολεμένους του ΟΤΕ.

Ποιος από εσάς πήρε έστω και ένα ευρώ πίσω από την ...άντε να μη πω, που έκαναν με την αναβάθμιση (o Θεός να την κάνει), πέρσι τον Χειμώνα και δεν είχατε Internet ?

Όλα αυτά σε καθημερινή βάση μου θυμίζουν την εκσυχρονισμένη Ελλάδα...

Αλλά δυστηχώς τους πέρνει και τα κάνουν...

Αλήθεια ποια Κρατική Υπηρεσία είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο των ...παραπάνω ? Εδώ μάλλον γελάμε...

..............................

Surfer , δεν ξέρω τι έγινε αλλά από σήμερα έχω πάλι 512.

Στο modem που μου είπες να κάνω έβγαλε

Line Status Enabled

Bandwidth Up/Down (Kbit/sec)

128 / 512

Ωστόσο πριν το κάνω το κολπάκι ήλεγξα τη γραμμή και ως εκ θαύματος είναι πάλι 512 ενώ ήταν 1,5 μήνα τώρα 384...

Τι να πω? Λες να τελείωσε η αναβάθμιση? Λες να διαβάζουν myPhone? :O :)

Ταχύτητα όμως sux :( Δες attachement. :(

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Το άμεσα απαιτητά το είχα ακούσει και εγώ (αν θυμάσαι επί 7 μήνες δε με χρεώναν επειδή είχαν χάσει την απόδειξη κατάθεσης του τέλους ενεργοποίησης και περίμεναν να μυρίσω τα νύχια μου να πάω να το πληρώσω, και εν τω μεταξύ μου παρείχαν κανονικότατα ADSL) αλλά εδώ και 3 μήνες που πληρώνω λογαριασμούς απλά βάζω μερικά λεφτά παραπάνω και δε μου έχουν πει τίποτα. Άσε που έχω πάρει πολλές φορές να ρωτήσω αν έχουν γίνει οι πληρωμές και πόσα οφείλω ακόμη (ξέρω φυσικά, απλά για επιβεβαίωση) και το τμήμα λογαριασμών δεν το πιάνω με τίποτα....

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλ. η ποιότητα και η υπηρεσία δεν είναι άμεσα απαιτητές;;; Και αν βάλουμε στη μέση και τον εμπαιγμό με τις "αναβαθμίσεις" και τις πηδηχτές "ολοκληρώσεις" τους, τότε το αποτέλεσμα πόσο απαιτητό μπορεί να είναι; :blink: Γιατί αν αυτό που "απολαμβάνουμε" είναι υπηρεσία, τότε μάλλον θα πρέπει να κάθε φορά που μετακινούμαι με το αμάξι μου να το κουβαλάω στην πλάτη μου και να πηγαίνουμε περιπατο.... :wacko: :w00t:

...............

Aπλώς δεν πληρώνεις και την κάνεις ρεζίλι στο δικαστήριο, παρουσία δημοσιογράφων...., απαιτώντας και αποζημίωση μάλιστα! :O

Παρεπιπτόντως να αναφέρω προ ολίγου download με βραδύτητα από 3-6 Κβ/σεκ....Τα σέβη μου για τις αναβαθμίσεις....Πραγματικά και το σάλιο δεν της αξίζει.... :mad:

................

Τι να πω? Λες να τελείωσε η αναβάθμιση? Λες να διαβάζουν myPhone? :O :)

Ταχύτητα όμως sux :( Δες attachement. :(

οντος η ταχυτητα sux today :(

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...