Jump to content

DSLnet by Vivodi

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 6 Οκτ. 2004 , 23:39)

1. Δεν είναι.

2. Αν βρεις άλλη εταιρία να σε καλύπτει αυτή τη στιγμή έλα να μας την πεις. Προφανώς παράκουσες, το πρόβλημα δεν είναι το ότι δεν είσαι σε οπτική ίνα αλλά το ότι είσαι σε οπτική ίνα!

3. Απόρροια του 2: και να μην περίμενες τη vivodi τι θα έκανες;

4. Ο ΟΤΕ!

χεχεχεχε...

πες τα ρε lewton!

Για τις οπτικές ίνες φταίει ο ΟΤΕ!

Η vivodi λέει ότι υπάρχει πρόβλημα λόγω οπτικής ίνας.Κανονικά θα έπρεπε να λέει ότι ευθύνεται ο ΟΤΕ για το ότι δεν μπορείτε να έχετε DSL στο σπίτι σας μέσα από το δίκτυο της vivodi

minovg δεν κατάλαβες καλά τι σου είπαν

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δεν το εξηγείτε λίγο αυτό με την οπτική ίνα;

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic ( 7 Οκτ. 2004 , 02:26)

δεν το εξηγείτε λίγο αυτό με την οπτική ίνα;

Απο τα λιγα που ξερω,υπαρχουν μερικοι τυχεροι-ατυχοι που η γραμμη τους ειναι πανω σε οπτικη ινα και οχι σε χαλκο. Ελα ομως που ο ΠΟΤΕ δεν δινει DSL πανω σε γραμμη με οπτικη ινα! :blink: Απ'οσα ξερω παλι,η οπτικη ειναι μπορει να δωσει πολυ μεγαλυτερες ταχυτητες.

2) συνεχίζονται τα προβλήματα μου όταν μιλάω με τις 2 γραμμές στο dslphone. Τώρα αφού μιλήσω λίγο στη δεύτερη, κόβονται τελείως και οι 2 και μάλιστα κάνει αρκετά λεπτά μέχρι να ξαναδώσει ήχο κλήσης σε οποιαδήποτε από τις 2. Το ανέφερα και το κοιτάνε.

Απορια: Πως καταφερνεις να μιλας και με τις 2 γραμμες ταυτοχρονα? :lol:

Δεν ειναι συμπτωση,απλα επειδη ειναι Free εχουν θεσει ενα χρονικο οριο στη καθε κληση για να μη γινεται καταχρηση. Αφου και στην Αγγλια το κανουν BT και NTL. Εφυγες και τα ξεχασες :p

Κάτι τέτοιο σκεφτόμουνα να απαντήσω, αλλά με πρόλαβες. Αλλο να σηκώσει κάποιος το τηλέφωνο στις 3 το πρωί, άλλο να σου απαντήσει τεχνικά θέματα. Αλήθεια, σε τι μπορεί να σε εξυπηρετήσει στις 3 το πρωί; Αν π.χ. μπουν κλέφτες σπίτι σου και αρχίσουν τις κλήσεις στο εξωτερικό, να ζητήσεις να σου μπλοκάρουν την πρόσβασις;

Νομιζω οτι λενε 24h Εξυπηρετηση Πελατων. Ας ελεγαν (οπως κανουν πολλες εταιριες) για DSL 9 με 10 για τηλεφωνια 9 με 5 κ.ο.κ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 6 Οκτ. 2004 , 23:39)

1. Δεν είναι.

2. Αν βρεις άλλη εταιρία να σε καλύπτει αυτή τη στιγμή έλα να μας την πεις. Προφανώς παράκουσες, το πρόβλημα δεν είναι το ότι δεν είσαι σε οπτική ίνα αλλά το ότι είσαι σε οπτική ίνα!

3. Απόρροια του 2: και να μην περίμενες τη vivodi τι θα έκανες;

4. Ο ΟΤΕ!

Εντάξει lewton συγγνώμη που σου θίξαμε την εταιρεία σου!!

Τόσο φανατίλας πια?

Ούτε να τα έπαιρνες για να τα λες!

Εγώ δεν αναφέρομαι αν κατάλαβες καλά στο αίσχος ότι δε με κάλυψε η Vivodi. Αναφέρομαι στο αίσχος που περίμενα 30 ολόκληρες ημέρες για να μου πούνε απλά ότι δεν μπορώ να έχω DSL!

Αν μου το έλεγαν από την αρχή εννοείται δε θα φταίγανε αυτοί!

Και μη μου πεις ότι δεν το ξέρανε. Αλλιώς να μην είχαν στο κεντρικό τους site (http://www.vivodi.gr) ότι με ένα κλικ ξέρεις αν καλύπτεται η γραμμή σου πληκτρολογώντας τον αριθμό του σταθερού σου.

Άρα ΔΕΝ ισχύει εκείνο και πρόκειται για ΑΠΑΤΗ.

Απότι κατάλαβα δηλαδή εγώ δεν έχω πρόσβαση διότι παραείναι καλή η γραμμή μου?? Αυτό εννοείτε "έχω οπτική ίνα και δηλαδή μεγαλύτερες ταχύτητες??"

Τι άλλο θα ακούσουμε πια?

ΕΛΕΟΣ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg ( 7 Οκτ. 2004 , 12:44)

Απότι κατάλαβα δηλαδή εγώ δεν έχω πρόσβαση διότι παραείναι καλή η γραμμή μου?? Αυτό εννοείτε "έχω οπτική ίνα και δηλαδή μεγαλύτερες ταχύτητες??"

:lol: :alien: :D :happy:

Οσο αστειο και αν σου φαινεται,εχεις απολυτο δικιο!!Χαχα να'σαι καλα μου εφτιαξες τη μερα :lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg ( 7 Οκτ. 2004 , 12:44)

Εντάξει lewton συγγνώμη που σου θίξαμε την εταιρεία σου!!

Τόσο φανατίλας πια?

Ούτε να τα έπαιρνες για να τα λες!

Εγώ δεν αναφέρομαι αν κατάλαβες καλά στο αίσχος ότι δε με κάλυψε η Vivodi. Αναφέρομαι στο αίσχος που περίμενα 30 ολόκληρες ημέρες για να μου πούνε απλά ότι δεν μπορώ να έχω DSL!

Αν μου το έλεγαν από την αρχή εννοείται δε θα φταίγανε αυτοί!

Και μη μου πεις ότι δεν το ξέρανε. Αλλιώς να μην είχαν στο κεντρικό τους site (http://www.vivodi.gr) ότι με ένα κλικ ξέρεις αν καλύπτεται η γραμμή σου πληκτρολογώντας τον αριθμό του σταθερού σου.

Άρα ΔΕΝ ισχύει εκείνο και πρόκειται για ΑΠΑΤΗ.

Τι άλλο θα ακούσουμε πια?

ΕΛΕΟΣ.

Όχι δεν έχω μετοχές της Vivodi.

Ναι το ότι είσαι σε οπτική ίνα μακροπρόθεσμα (αλλά πολύ μακροπρόθεσμα) θα σου βγει σε καλό.

Δες και αυτό το post για να σου τονωθεί λίγο το ηθικό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=585320#post585320

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 7 Οκτ. 2004 , 23:43)

Όχι δεν έχω μετοχές της Vivodi.

Ναι το ότι είσαι σε οπτική ίνα μακροπρόθεσμα (αλλά πολύ μακροπρόθεσμα) θα σου βγει σε καλό.

Δες και αυτό το post για να σου τονωθεί λίγο το ηθικό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=585320#post585320

lewton είσαι πρώτος! Ελπίζω να λυθεί το θέμα σύντομα.

Άτιμη οπτική ίνα!!!!! :mad:

Wirelessly posted (NEC N410i)

Ρε παιδιά τι γίνετε με αυτή την εταιρία? Από τον Ιούλιο προσπαθώ να ενημερωθώ αν θα καλυφθω και πότε! Όλοι λένε πως ναι αλλά δεν ξέρουν πότε!!! Τι γίνετε πια? Δεν μπορώ να περιμένω άλλο.... Πότε θα μάθω πότε θα καλύφθη ο κόμβος Τερψιθέας?? Ας απάντηση κάποιος που ξέρει ξέρει....

Αρχικό μήνυμα από τον/την tax_opari91

Εχει κανεις ιδεα αν υπαρχει καλυψη στο Μαρουσι? Πως μπορω να μαθω?

Στη σελίδα της εταιρία βάζει το τηλέφωνο σου και σου λέει αν καλύπτεσε από αυτην!!

Τελικά ξέρεις κανείς τι παίζει με την κάλυψη??? ουφ :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas_pav ( 9 Οκτ. 2004 , 21:56)

Στη σελίδα της εταιρία βάζει το τηλέφωνο σου και σου λέει αν καλύπτεσε από αυτην!!

Τελικά ξέρεις κανείς τι παίζει με την κάλυψη??? ουφ :(

Δεν είναι αξιόπιστη αυτή η μέθοδος. Και οι ίδιοι της εταιρείας δεν ξέρουν αμέσως. Στη δική μου περίπτωση μου βγάζει ότι καλύπτεται το τηλέφωνό μου κι όμως δεν είναι έτσι τα πράματα. :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg ( 9 Οκτ. 2004 , 22:14)

Δεν είναι αξιόπιστη αυτή η μέθοδος. Και οι ίδιοι της εταιρείας δεν ξέρουν αμέσως. Στη δική μου περίπτωση μου βγάζει ότι καλύπτεται το τηλέφωνό μου κι όμως δεν είναι έτσι τα πράματα. :(

Αυτό επειδή είσαι σε οπτικές ίνες.

Για Μαρούσι δεν έχει ακουστεί να υπάρχει πρόβλημα με οπτικές ίνες, κυρίως σε περιοχές γύρω από Ιλίσια συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παλι επεσε για 10 λεπτα και τωρα πλεων μονο μερικες σελιδες στο εξωτερικο δουλευουν, ουτε στο hub του Αγγελου δεν μπαινει..........κριμα και πηγαινε τοσο καλα αυτες της μερες
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Zer0cooL24 (10 Οκτ. 2004 , 12:58)

Ρε παιδια...τοσα εχω ακουσει γι αυτη τη βιβοντι...Αξιζει τελικα η οχ?Ειναι σταθερη η οχι??

Κοίτα ειδικός είναι ο lewton να μας πει αλλά αν καλύπτεται η περιοχή σου είναι πολύ καλή περίπτωση η vivodi και ιδιαίτερα φτηνή σε σχέση με τις άλλες.

Ρε παιδια...τοσα εχω ακουσει γι αυτη τη βιβοντι...Αξιζει τελικα η οχ?Ειναι σταθερη η οχι??

Αξίζει. Αν διαβάσεις τι ταχύτητες πιάνουν οι περισσότεροι μέσω ΟΤΕ θα καταλάβεις. Τα προβλήματα που παρουσιάζονται δεν είναι τόσο συχνά ώστε να σε απωθήσουν από την προτίμησή της και διορθώνονται. Αν καλύπτεσαι από access by vivodi σίγουρα αξίζει, και λόγω του κόστους, και λόγω DSL phone.

Κοίταξε όπως θα δεις αν ρίξεις μια ματιά στο thread που και που τα παίζει τελείως και δε μπαίνει σε sites του εξωτερικού (και στο myphone που μάλλον φιλοξενείται εκτός Ελλάδας). Αυτό συμβαίνει πλέον σπάνια (συνέβη χτες μετά από πολύ καιρό, αν έπεσε και σήμερα για 10 λεπτά όπως λέει ο hunter δεν έτυχε να είμαι μέσα για να το δω). Αντίστοιχα προβλήματα θα έχεις και αν βάλεις ΟΤΕ, όχι γιατί πέφτει η σύνδεση του αλλά γιατί ενίοτε κάνει "αναβαθμίσεις" στο δίκτυο και το κόβει.

Αν εξαιρέσουμε αυτές τις διακοπές που παθαίνει με το εξωτερικό, η Vivodi είναι ταχύτατη στο σερφάρισμα και σταθερότατη, ειδικά αν είσαι με δικιά της πρόσβαση (shared ή full LLU). Σου συνιστώ να τη δοκιμάσεις για 1-2 μήνες, δε χάνεις τίποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η τιμη του Πακετου DSLnet 384/128 ειναι € 23,90 το μηνα. Υπαρχει καποια ογκοχρεωση/χρονοχρεωση? η απλα μπαινω ΟΣΟ θελω και πληρωνω 23.90 € το μηνα? Ευχαριστω!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (10 Οκτ. 2004 , 14:36)

Αντίστοιχα προβλήματα θα έχεις και αν βάλεις ΟΤΕ, όχι γιατί πέφτει η σύνδεση του αλλά γιατί ενίοτε κάνει "αναβαθμίσεις" στο δίκτυο και το κόβει.

Εγώ δεν το έχω παρατηρήσει αυτό ποτέ πρωινές ώρες ,απλά στην εταιρία που δουλεύω οι νυκτερινοί το έχουν έχουν αναφέρει 1-2 φορές (από τον Μάρτιο) να γίνεται ξημερώματα....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ariadgr (10 Οκτ. 2004 , 13:50)

Αξίζει. Αν διαβάσεις τι ταχύτητες πιάνουν οι περισσότεροι μέσω ΟΤΕ θα καταλάβεις. Τα προβλήματα που παρουσιάζονται δεν είναι τόσο συχνά ώστε να σε απωθήσουν από την προτίμησή της και διορθώνονται. Αν καλύπτεσαι από access by vivodi σίγουρα αξίζει, και λόγω του κόστους, και λόγω DSL phone.

Διαφωνώ με τις ταχύτητες και την υποδομή όπως αυτή "διαφημίζεται" από Vivodi-Συγκεκριμένα γνωρίζω σε εταιρία,από Vivodi να έχουν περάσει σε OTE για το θέμα της ταχύτητας,και "να μαλώνουν" με την Vivodi για το δήθεν κόστος εγκατάστασης που έκανε ,σε περιοχή που τότε δεν υπήρχε δυνατότητα.

Επίσης η Vivodi θέλει προπληρωμή cash τα χρήματα για το Δίκτυο της ADSL (ή με δόσεις μέσω πιστωτικής-αν έχεις).Αντίθετα στον ΟΤΕ έρχεται με κάθε λογ/μό,η δίμηνη χρέωση της υπηρεσίας κάτι που είναι ισχυρό κίνητρο απόφασης παροχέα,αν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα.

Λοιπόν έχω μερικές ερωτήσεις. Βάζω το νούμερο μου στη κάλυψη δικτύου και μου βγάζει ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ (μέσω DSL πρόσβασης OTE) . Μπορώ να καταργήσω τελείως τον ΟΤΕ? Να μη πληρώνω το πάγιο δλδ του ΟΤΕ και να έχω dsl αλλά και σταθερό τηλέφωνο από τη vivodi? Πόσο κοστίζει αυτό αν γίνεται? :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
BORN TO BE AEL

Όχι. Μόνο αν σου έγραφε (μέσω DSL access by vivodi) θα γινόταν αυτό. Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις γραμμή μέσω ΟΤΕ και Internet συνδρομή στη Vivodi.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (10 Οκτ. 2004 , 14:36)

Η τιμη του Πακετου DSLnet 384/128 ειναι € 23,90 το μηνα. Υπαρχει καποια ογκοχρεωση/χρονοχρεωση? η απλα μπαινω ΟΣΟ θελω και πληρωνω 23.90 € το μηνα? Ευχαριστω!

όχι δεν υπάρχει ογκοχρέωση/χρονοχρεώση! Πρέπει όμως να έχεις adsl γραμμή είτε από ΟΤΕ είτε από vivodi!

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Ααααχ που να πω τον πόνο μου; :cry:

Θα τον πω εδώ. :p

Πραγματικά ούτε που θυμάμαι πότε είχα κάνει την αίτηση στην Vivodi.

Πρέπει να ήταν μια όμορφη μέρα του Αυγούστου. :D

Από τότε δεν ξέρω τι γίνεται, υποτίθεται οι τεχνικοί θα ερχόταν σε 20 εργάσιμες μέρες...

Surfer μήπως ξέρεις αν παίζει "λάδωμα" στην vivodi;;; :lol: :lol: :lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...