rigasnic Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Φαίνεται πως Χαλάνδρι έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση, γενικά οι ταχύτητες είναι αρκετά καλές, αλλά καμιά φορά λυγίζει ο κόμβος κι ανεβαίνουν πολύ τα pings.όντως το Χαλάνδρι πάει καλά από αρχές Φεβρουαρίου. Δεν τερματίζουν τα downloads, αλλά πάει καλά. Vampyre: Όντως το Ψυχικό το προσέχουν για τους λόγους που είπε ο KostasV. Γκρινιαξε λίγο στο cs για τις ταχύτητες... Στο κάτω κάτω 512 πληρώνεις. Σχετικά με την επιστροφή χρημάτων, μου δήλωσαν ότι δεν θα (προ)πληρώσουμε στον επόμενο λογαριασμό, το πάγιο του Μαρτίου. Τους είπα ότι αυτό αντιστοιχεί στην επιστροφή χρημάτων για 1 μήνα ενώ τα προβλήματα κράτησαν περισσότερο. Ο Υπάλληλος δήλωσε άγνοια και άφησε να εννοηθεί ότι δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις ακόμα. (Τι πρωτότυπο) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioazon Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Πάντως στην Κυψέλη ψιλοπαίζει ανθρώπινα αν και δεν απολαμβάνω 512 σταθερά. [τουλάχιστον κατεβάζω τα email μου] Σχετικά με τους λογαριασμούς, ζητάνε να πληρώσουμε κανονικά και όταν αποφασίσουν αυτοί θα πιστωθούμε. Αμ δε όμως! Εγώ Νοέμβρη ειδικά δεν πληρώνω τίποτα γιατί από αρχή Νοέμβρη ο κόμβος Πατησίων στον οποίο συνδέομαι γ_____ανε. Έχω και την καταγγελία μου στην ΕΕΤΤ οπότε καλύπτομαι. Και από δω και πέρα ξέρω ότι με το παραμικρό πρόβλημα θα κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ και θα είμαι οκ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 εγω ΑΚΟΜΑ να λαβω λογαριασμο για Internet , για το DSL Phone ομως στελνουν κανονικοτατα καθε μηνα - Ειναι σοβαρα γιατρε μου η με ξεχασανε;; Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nismo Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Σχετικά με την επιστροφή χρημάτων, μου δήλωσαν ότι δεν θα (προ)πληρώσουμε στον επόμενο λογαριασμό, το πάγιο του Μαρτίου. Τους είπα ότι αυτό αντιστοιχεί στην επιστροφή χρημάτων για 1 μήνα ενώ τα προβλήματα κράτησαν περισσότερο. Ο Υπάλληλος δήλωσε άγνοια και άφησε να εννοηθεί ότι δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις ακόμα. (Τι πρωτότυπο) Ε φυσικά τι να κάνει και αυτός αφού δεν του χουν πει τι να λέει σ΄ αυτές τις περιπτώσεις... Πάντως δεν περιμένω να δούμε επιστροφή χρημάτων, από τη στιγμή που δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση από την vivodi, όλα αυτά είναι υποσχέσεις απλά για να μη γκρινιάζουμε,ι δυστυχώς :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioazon Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Πρόσεξέ με, κάνω [δεύτερη] καταγγελία στην ΕΕΤΤ στην οποία επισυνάπτω το φάξ του "υπεύθυνου dsl" της βιΒΒΒΒοδι οτι δεν θα πληρώσω τον Νοέμβριο. Χθες ο ίδιος άνθρωπος μου είπε να τον πληρώσω κανονικά τον Νοέμβρη και θα πιστωθώ όταν το αποφασίσουνε αυτοί. Ωραία εταιρεία, ε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userc Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Οταν ολα ειναι ετοιμα θα ανακοινωσουν τι αναβαθμιζαν τοσο καιρο και που οφειλεται η καθυστερηση απ' οσο εμαθα.Surfer πολλα ονειρα κανεις για την vivodi ουτε μετοχες να ειχες :wacko: Εμαθα οτι ολα ειναι στο προγραμμα.Χρονος χρειαζεται,κεφαλαια υπαρχουν. iozon πληρωσε τον Νοεμβρη θα σε πιστωσουν σε επομενο μηνα.Το λογιστηριο αποφασιζει ποτε θα σε πιστωσει.Τι Νοεμβρη,τι Μαρτη.Ειναι το ιδιο.Τα λεφτα θα μεινουν στην τσεπη σου. Σχετικα με το dslphone απο Δευτερα θα αποφασισουν κ θα ανακοινωσουν.Παιζει να παραταθει δωρεαν σε αστικα-υπεραστικα,διαφορετικα (το πιθανοτερο) θα ορισουν οριο Χ λεπτων, οχι 150 οπως εχουν ηδη πει.Πολυ περισσοτερα.Ειναι μελετημενο.Ετσι τουλαχιστον μου ειπαν τελευταια φορα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Δεν πιστεύω να σκέφτεται κανείς να πληρώσει για τους μήνες που δεν είχατε ουσιαστικά dsl. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 εμενα σιγουρα με εχουν ξεχασει σαν συνδρομητη DSL, εχθες μου ηρθε ο λογαριασμος, 14,98€ για DSLPhone, τι να πω, λες και δεν εχω συνδεση internet ρε παιδακι μου Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Δεν πιστεύω να σκέφτεται κανείς να πληρώσει για τους μήνες που δεν είχατε ουσιαστικά dsl. Εχουν πληρωσει και μαλιστα μερικοι λενε και ευχαριστω :whistle: :fool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioazon Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Userc, λυπάμαι πολύ αλλά δεν πρόκειται να πληρώσω. Εκτός αν μου πεις ότι εσύ θα πας στο βενζινάδικο και θα καταθέσεις 2000ευρώ και θα βάζεις τσάμπα βενζίνη τους επόμενους μήνες. Και δεν θα πληρώσω γιατί η εταιρεία δεν μου δίνει την αίσθηση σοβαρής εταιρείας [και ας έχει όσα κεφάλαια θέλει]. Και γιατί όταν τους ρώτησα στην καταγγελία μου "πότε θα ξαναλειτουργήσει κανονικά η υπηρεσία" η επίσημη απάντηση από το νομικό τμήμα της Vivodi [καταραμένοι δικηγόροι] έλεγε ότι 22 Δεκεμβρίου που θα πραγματοποιήσει ο ΟΤΕ τις αναβαθμίσεις θα είναι όλα τζιτζί. Και έχω ακούσει 100 δικαιολογίες και ανακρίβειες. Αν δεν ήταν η τιμή της η μισή απ' ότι άλλων εταιρειών, θα είχα κάνει διακοπή από καιρό. [μιλάω για 512 ταχύτητα] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver82 Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 egw exw kanei sindesh apo tis arxes noembrh,mou eipan se email kai sto tilefwno oti dekembrh genarh den plirwno.Den tous exw dwsei mia mexri twra alla mallon 8a plirwsw thn allh ebdomada ta lefta tou Noembrh kai ena mina akoma (gia ton flebarh).Yparxei periptwsh na mou to kopsoun. http://www.danasoft.com/sig/DSLinGreecesucks.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Userc, λυπάμαι πολύ αλλά δεν πρόκειται να πληρώσω. Εκτός αν μου πεις ότι εσύ θα πας στο βενζινάδικο και θα καταθέσεις 2000ευρώ και θα βάζεις τσάμπα βενζίνη τους επόμενους μήνες. Και δεν θα πληρώσω γιατί η εταιρεία δεν μου δίνει την αίσθηση σοβαρής εταιρείας [και ας έχει όσα κεφάλαια θέλει]. Και γιατί όταν τους ρώτησα στην καταγγελία μου "πότε θα ξαναλειτουργήσει κανονικά η υπηρεσία" η επίσημη απάντηση από το νομικό τμήμα της Vivodi [καταραμένοι δικηγόροι] έλεγε ότι 22 Δεκεμβρίου που θα πραγματοποιήσει ο ΟΤΕ τις αναβαθμίσεις θα είναι όλα τζιτζί. Και έχω ακούσει 100 δικαιολογίες και ανακρίβειες. Αν δεν ήταν η τιμή της η μισή απ' ότι άλλων εταιρειών, θα είχα κάνει διακοπή από καιρό. [μιλάω για 512 ταχύτητα] Kαι εγώ μαζί σου....Δεν πρόκειται να δουν δραχμή...δηλ. σεντς!!! Σήμερα έκανα download με ταχύτητα (μάλλον βραδύτητα) 5-6 ΚΒ/sec...και θέλουν να δουν και φράγκα;;; Αμ δε!!! :fool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 εμενα σιγουρα με εχουν ξεχασει σαν συνδρομητη DSL, εχθες μου ηρθε ο λογαριασμος, 14,98€ για DSLPhone, τι να πω, λες και δεν εχω συνδεση internet ρε παιδακι μου Δεν φαντάζομαι να νιώθεις μειονεκτικά, ε;;; :w00t: Ποιός στην χάρη σου... :grin: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioazon Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Δεν φαντάζομαι να νιώθεις μειονεκτικά, ε;;; :w00t: Ποιός στην χάρη σου... :grin: Το πρόβλημα θα είναι όταν του σκάσει ο λογαριασμός αναδρομικά ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Το πρόβλημα θα είναι όταν του σκάσει ο λογαριασμός αναδρομικά ;) Όπως και εμένα. Αν θυμάστε, παλιότερα είχα γράψει ότι δε μου στέλνανε λογαριασμούς. Τελικά ήρθε ο λογαριασμός και τους χρώσταγα συνολικά 275€. Προφανώς δεν εξόφλησα όλα μαζί. Τώρα χρωστάω 115€ (και πολλά έβαλα μέσα σε 2 μήνες). Για την ιστορία, ο λόγος που δε μου έστελναν λογαριασμό ήταν το ότι είχαν χάσει την απόδειξη εξόφλησης του τέλους ενεργοποίησης (τα 29,9€). Μετά από 8 μήνες λοιπόν μου ήρθε μια επιστολή ότι δεν τα έχω πληρώσει (προφανώς από αμέλεια) και με παρακαλούσαν να εξοφλήσω την οφειλή μου. Πήρα τηλέφωνο και τους έθεσα το απλό ερώτημα: αφού η εξόφληση του τέλους ενεργοποίησης είναι προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η αίτηση πώς γίνεται να μην το έχω πληρώσει αλλά ωστόσο να έχω σύνδεση; Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο υπάλληλος που του έδωσα την αίτηση και την απόδειξη κατάθεσης των χρημάτων σε λογαριασμό τους θεώρησε περιττό να δώσει την απόδειξη στο λογιστήριο, και προώθησα κανονικά την αίτησή μου, οπότε το λογιστήριο περίμενε από εμένα να εξοφλήσω τα 29,9€. Από τη δικιά μου εμπειρία, θεωρώ αδύνατο να σου κόψουν τη σύνδεση φίλε silver82. Με είχαν 8 μήνες πελάτη χωρίς να έχω πληρώσει ούτε καν το τέλος ενεργοποίησης (δηλαδή το είχα, αλλά αυτοί δεν το ήξεραν) και δεν μου έκοψαν τη σύνδεση, σε εσένα θα την κόψουν; Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver82 Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Από τη δικιά μου εμπειρία, θεωρώ αδύνατο να σου κόψουν τη σύνδεση φίλε silver82. Με είχαν 8 μήνες πελάτη χωρίς να έχω πληρώσει ούτε καν το τέλος ενεργοποίησης (δηλαδή το είχα, αλλά αυτοί δεν το ήξεραν) και δεν μου έκοψαν τη σύνδεση, σε εσένα θα την κόψουν; OK file na sinexizw na serfarw isixos tote toulaxiston mexri na dw oti 8a kanoun praksh auto pou mou eipan gia tous duo mines pou ypirkse provlima. http://www.danasoft.com/sig/DSLinGreecesucks.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 OK file na sinexizw na serfarw isixos tote toulaxiston mexri na dw oti 8a kanoun praksh auto pou mou eipan gia tous duo mines pou ypirkse provlima. Πάντως αν στην κόψουν μην κυνηγάς εμένα μετά. :p Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Όπως και εμένα. Αν θυμάστε, παλιότερα είχα γράψει ότι δε μου στέλνανε λογαριασμούς. Τελικά ήρθε ο λογαριασμός και τους χρώσταγα συνολικά 275€. Προφανώς δεν εξόφλησα όλα μαζί. Τώρα χρωστάω 115€ (και πολλά έβαλα μέσα σε 2 μήνες). Για την ιστορία, ο λόγος που δε μου έστελναν λογαριασμό ήταν το ότι είχαν χάσει την απόδειξη εξόφλησης του τέλους ενεργοποίησης (τα 29,9€). Μετά από 8 μήνες λοιπόν μου ήρθε μια επιστολή ότι δεν τα έχω πληρώσει (προφανώς από αμέλεια) και με παρακαλούσαν να εξοφλήσω την οφειλή μου. Πήρα τηλέφωνο και τους έθεσα το απλό ερώτημα: αφού η εξόφληση του τέλους ενεργοποίησης είναι προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η αίτηση πώς γίνεται να μην το έχω πληρώσει αλλά ωστόσο να έχω σύνδεση; Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο υπάλληλος που του έδωσα την αίτηση και την απόδειξη κατάθεσης των χρημάτων σε λογαριασμό τους θεώρησε περιττό να δώσει την απόδειξη στο λογιστήριο, και προώθησα κανονικά την αίτησή μου, οπότε το λογιστήριο περίμενε από εμένα να εξοφλήσω τα 29,9€. Από τη δικιά μου εμπειρία, θεωρώ αδύνατο να σου κόψουν τη σύνδεση φίλε silver82. Με είχαν 8 μήνες πελάτη χωρίς να έχω πληρώσει ούτε καν το τέλος ενεργοποίησης (δηλαδή το είχα, αλλά αυτοί δεν το ήξεραν) και δεν μου έκοψαν τη σύνδεση, σε εσένα θα την κόψουν; ναι αλλα εγω εχω πληρωσει το τελος ενεργοποιησης, και μου εχουν στειλει και την αποδειξη, οποτε τους παιρνω τηλεφωνο και τους λεω οτι δεν λαμβανω λογαριασμο για το ιντερνετ, μου λενε οτι δεν υπαρχει υπολοιπο στον λογαριασμο μου, το εχω ηχογραφησει αυτο που μου λενε καθε φορα που τους μιλαω , μην γυρισουνε μετα και μου πουν οτι τους χρωσταω απο τον σεπτεμβρη, ελπιζω να εχω καλυφτει ετσι Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 ναι αλλα εγω εχω πληρωσει το τελος ενεργοποιησης, και μου εχουν στειλει και την αποδειξη, οποτε τους παιρνω τηλεφωνο και τους λεω οτι δεν λαμβανω λογαριασμο για το ιντερνετ, μου λενε οτι δεν υπαρχει υπολοιπο στον λογαριασμο μου, το εχω ηχογραφησει αυτο που μου λενε καθε φορα που τους μιλαω , μην γυρισουνε μετα και μου πουν οτι τους χρωσταω απο τον σεπτεμβρη, ελπιζω να εχω καλυφτει ετσι XAXAXAXAXA!!! Ηχογράφηση?? Νομίζω ότι δεν επιτρέπετε... Βέβαια δεν είμαι δικηγόρος.... {Off-topic}Πως την έκανες? Απο κινητό? Από pc? Αν θες στείλε pm, γιατί μου ακούγετε καλό{/Off-topic} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 XAXAXAXAXA!!! Ηχογράφηση?? Νομίζω ότι δεν επιτρέπετε... Βέβαια δεν είμαι δικηγόρος.... {Off-topic}Πως την έκανες? Απο κινητό? Από pc? Αν θες στείλε pm, γιατί μου ακούγετε καλό{/Off-topic} Γιατι αυτοι πως επιτρεπεται να μας ηχογραφουν και λενε μαλιστα για να βελτιωσουν τις υπηρεσιες τους (χαχα καλο αυτο μ'αρεσε). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Σχετικα με το dslphone απο Δευτερα θα αποφασισουν κ θα ανακοινωσουν.Παιζει να παραταθει δωρεαν σε αστικα-υπεραστικα,διαφορετικα (το πιθανοτερο) θα ορισουν οριο Χ λεπτων, οχι 150 οπως εχουν ηδη πει.Πολυ περισσοτερα.Ειναι μελετημενο.Ετσι τουλαχιστον μου ειπαν τελευταια φορα ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ???? ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΡΤΗ & ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΩΣ!!!! AKOYTE?????????????? :O DSLphone ΜΕ 500 ΛΕΠΤΑ ΔΩΡΕΑΝ Η Vivodi Telecom, αναβαθμίζει τα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας DSLphone προσφέροντας 500 λεπτά δωρεάν αστικών και υπεραστικών κλήσεων κάθε μήνα. Πλέον, όλοι οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα μπορούν να επωφεληθούν από τις ιδιαίτερα χαμηλές χρεώσεις της υπηρεσίας προς όλους τους προορισμούς, ενώ ταυτόχρονα να απολαμβάνουν υψηλή ποιότητα υπηρεσίας προς όλα τα δίκτυα σταθερής, καθώς και κινητής τηλεφωνίας η οποία δρομολογείται μέσω διασύνδεσης. Η υπηρεσία DSLphone που διατίθεται στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης αποτελεί συνδυασμό υπηρεσιών Τηλεφωνίας και Internet μέσω ΑDSL παρέχοντας τη δυνατότητα πραγματοποίησης & λήψης τηλεφωνικών κλήσεων, ενώ συνοδεύεται από μια σειρά ευκολιών όπως τριμερής επικοινωνία, προώθηση κλήσης κτλ. Ακολουθεί ενδεικτικός τιμοκατάλογος της υπηρεσίας: http://www.81x.com/Authors/vodafone/vivo_tarriffs.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 XAXAXAXAXA!!! Ηχογράφηση?? Νομίζω ότι δεν επιτρέπετε... Βέβαια δεν είμαι δικηγόρος.... Προστατευω τον εαυτο μου, εχω καθε δικαιωμα ετσι δεν ειναι; πολυ απλα το εκανα, απο το κινητο μου "SIEMENS UBER ALLES ΛΕΜΕ" :p Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 DSLphone ΜΕ 500 ΛΕΠΤΑ ΔΩΡΕΑΝ Με τέτοια προσφορά (κυριολεκτικά τσακίζει τον ανταγωνισμό), να δείτε σε 2-3 μήνες πόσους νέους πελάτες θα έχει μαζέψει η Vivodi και που θα έχουν πέσει οι ταχύτητες... Και παραπονιούνταν κάποιοι ότι κατέβαζαν με 5kbps... :vava: Τα καλύτερα έρχονται!!! :rotfl: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmel Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 sumfonw kai egw mia apo ths kalhteres prosfores sthn agora!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Aς μην είστε υπερβολικοί...Κάποιοι εδώ έχουν αναφέρει για τα προβλήματα στη σύνδεση και στην ποιότητα του ήχου...Η δε ΗΟL δίνει απεριόριστη πρόσβαση μέχρι το τέλος του 2005..... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts