minovg Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Ενδεχομένως να τα λες σωστά minovg αλλά έχεις γίνει κουραστικός. Ούτε η Παπακώστα δεν πετάγεται τόσο. :D Κουραστικοί έχετε γίνει όλοι εσείς που υποστηρίζετε τόσο αυτή την άθλια εταιρεία μέχρις εσχάτων λες και σας βρίσανε την μάνα σας ή την αδερφή σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Κουραστικοί έχετε γίνει όλοι εσείς που υποστηρίζετε τόσο αυτή την άθλια εταιρεία μέχρις εσχάτων λες και σας βρίσανε την μάνα σας ή την αδερφή σας. Κανείς δεν έκανε κάτι τέτοιο. Εσύ έχεις φαγωθεί να μας πείσεις ντε και καλά να αλλάξουμε εταιρία. Κάποιος που έχει τόσο καιρό πρόβλημα προφανώς να αλλάξει, εγώ όμως με δεδομένο ότι η σύνδεση πετάει και με δεδομένο το ότι είναι ότι φθηνότερο μπορώ να βρω, γιατί πρέπει να αλλάξω; Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmel Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 kai egw apo arxes febrouariou mia xara taxitita exw!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Η αλήθεια είναι πως πλέον κι εγώ παρατηρώ σημαντική αύξηση της ταχύτητας...το θέμα φυσικά είναι να μην υπάρξουν οπισθογυρίσματα.... Σήμερα μου τηλεφώνησαν και μου είπαν πως η αναβάθμιση έχει ολοκληρωθεί και μόνο ένα πολύ μικρό κομάτι αντιμετωπίζει πρόβλημα και σ' αυτό μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει επεκταθεί η αναβάθμιση και θα διορθωθούν τα προβλήματα...Μου εξήγησε πως η vivodi είναι η μόνη ελληνική εταιρεία που επενδύει σε έργα υποδομής και στο τέλος μου είπε το πειστικότερο πως επίσης είναι η μόνη που θα πιστώσει όλους τους πελάτες της που αντιμετώπισαν πρόβλημα όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία... Κατόπιν αυτών και με γνώμονα την αισθητή βελτίωση της ταχύτητας αποφάσισα να μην προχωρήσω την καταγγελία στην ΕΕΤΤ, ο οποίος είναι και ο διαιτητής όπως μου έδωσε να καταλάβω ανάμεσα στους πελάτες και την εταιρεία...(Αυτό σημαίνει πως εκεί πρέπει να γίνονται οι καταγγελίες για να πιάνουν τόπο) Σήμερα μου είρθε και ο μηνιαίος λογαρισμός (43,54 με το ΦΠΑ, πολύ καλός μου φαίνεται...) ενώ φυσικά θα περιμένω την πίστωση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Τα προβλήματα που έχετε τα έχω και εγώ θεσ/νίκη. Ήμουν σε έναν φίλο με forthnet και απογοητεύτικα από τις δικές μου ταχύτητες. Πραγματικά άθλιες. Το ίδιο και με αρκετά sites του εξωτερικού. Eπίσης το @ μου πολλές φορές γίνεται πορτοκαλί και γενικά πολλά προβλήματα. SuRfer μιλάμε, μας ακούει κανείς; Τόσο καιρό μας επαινούσες την Vivodi και τις χριστουγεννιάτικες προσφορές (έλεος :p), τώρα που κρύφτηκες;:D Μάλλον η vivo γράφει στα @@ της τους πελάτες και σπάζομαι πολύ όταν βλέπω το banner της vivodi όταν μπαίνω στο forum των ευρυζωνικών. (ουφ τα είπα:p) Νταξ, δεν είναι αρμοδιότητα μου ποιός θα διαφημιστεί στο site, αλλά οδηγούνται όλοι οι ανυποψίαστοι σε αυτή την ανοργάνωτη εταιρία με τις ελεεινες υπηρεσίες. Ανυπομονώ να περάσει το εξάμηνο. Μήπως να οργανώναμε μια μαζική καταγγελία;:confused:Καταρχήν δεν επαινούσα τη vivo για καμία χριστουγεννιάτικη προσφορά :O γιατί δεν υπήρξαν χριστουγεννιάτικες προσφορές... απλά ανανεώθηκαν οι παλιές-γνωστές. Εγώ μιλούσα για τη vivo πριν 8-9 μήνες για το DSLphone και την παροχή των free κλήσεων. Μην τα μπερδεύεις! :) Τώρα για την αναβάθμιση, τι περιμένεις να ακούσεις? ΔΕΝ ΞΕΡΩ! Αυτό που πολύ εύκολα διαπιστώνω από το site της Vivo είναι το εξής: - DSLnet dynamic: Εγγυημένης ποιότητας υπηρεσίες μέσω του ιδιόκτητου DSL δικτύου της Vivodi Telecom (http://www.vivodi.gr/site/content.php?sel=89) -DSLnet Static: Εγγυημένης ποιότητας υπηρεσίες (http://www.vivodi.gr/site/content.php?sel=90) -Vivodi Business Internet: Εγγυημένης ποιότητας υπηρεσίες Με απλά λόγια, όσοι έχουν static IP (Α.ΡΥ.Σ. ή DSLnet access) 'H είναι σε dynamic DSLnet access (ιδιόκτητο) έχουν εγγυημένη παροχή υπηρεσιών. Τώρα... δεν μπορεί κανείς να ξέρει γιατί δεν έχουν κάποιοι χρήστες, ΟΧΙ ΟΛΟΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ χρἠστες την αναμενόμενη ταχύτητα. Βλέπε dynamic ΙP & Α.ΡΥ.Σ. Κάτι θα ρυθμίζουν... δεν μπορεί! Κάτι επίσης, (καλό) θα ετοιμάζουν -δεν μπορεί! :worry: Νομίζετε ότι οι υπεύθυνοι δε θέλουν να διορθώσουν τα όποια προβλήματα? Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζετε -από τη μια μέρα στην άλλη να ρυθμίσεις κάποια πράγματα! Ούτε δια μαγείας, ούτε πατώντας ένα πλήκτρο. Ούτε πιθανά χρονοδιαγράμματα μπορούν να τηρούνται όταν εξωγενείς παράγοντες επηρεάζουν την υλοποίησή τους! Να ευχηθώ σε αυτούς που κάνουν ό,τι μπορούν για να επαναφέρουν το DSL ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΤΗΣ VIVO, ΥΠΟΜΟΝΗ & να μην επηρεάζονται από πιθανά αρνητικά σχόλια που διαβάζουν σε forums. :) Και... περιμένω πρωτοποριακά services μαζί με την υλοποίηση της αναβάθμισης (Ταχύτητες ΚΑΙ pings). Η FORTHnet ανακοίνωσε σήμερα 1Gbps, αναμένω αντίστοιχες εξελίξεις(?) -πώς θα "μαζέψεις" ΠΟΛΛΟΥΣ πελάτες αν δεν μπορείς να έχεις ένα δίκτυο που να μπορεί να "ανταποκριθεί" στις απαιτήσεις ΟΛΩΝ των συνδρομητών? ΜΗΝ ξεχνάτε και την επέκταση του "ιδιόκτητου δικτύου" ... μην παραλείψετε να προχωρήσετε σε επέκταση λόγω της αναβάθμισης... αυτά πάνε πακέτο! :D Πολλά ζητάω? Ελπίζω και ΠΙΣΤΕΥΩ στη Vivo. :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Σήμερα μου τηλεφώνησαν και μου είπαν πως η αναβάθμιση έχει ολοκληρωθεί και μόνο ένα πολύ μικρό κομάτι αντιμετωπίζει πρόβλημα και σ' αυτό μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει επεκταθεί η αναβάθμιση και θα διορθωθούν τα προβλήματα...Μου εξήγησε πως η vivodi είναι η μόνη ελληνική εταιρεία που επενδύει σε έργα υποδομής και στο τέλος μου είπε το πειστικότερο πως επίσης είναι η μόνη που θα πιστώσει όλους τους πελάτες της που αντιμετώπισαν πρόβλημα όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία... ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ! :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 ... Αν είμασταν σε κάποιο προηγμένο κράτος της Ευρώπης τέτοια μπακάλικα θα είχαν ήδη κλείσει... Αν είμασταν σε κάποιο προηγμένο κράτος της Ευρώπης δεν θα συζητούσαμε για τις υπερυψηλές χρεώσεις του ADSL !! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Αν είμασταν σε κάποιο προηγμένο κράτος της Ευρώπης δεν θα συζητούσαμε για τις υπερυψηλές χρεώσεις του ADSL !! ;) ...και ΠΑΝΑΚΡΙΒΩΝ μισθωμένων κυκλωμάτων... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Μιας και σιγά σιγά η αναβάθμιση ολοκληρώνεται, έχω μια πρόταση προς τη vivodi. Μείωση στο πάγιο για παλιούς πελάτες (πάνω από ένα χρόνο), ως κίνητρο για να παραμείνουν σε αυτήν, όπως κάνουν και οι εταιρίες κινητής. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellion13 Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Αν είμασταν σε κάποιο προηγμένο κράτος της Ευρώπης δεν θα συζητούσαμε για τις υπερυψηλές χρεώσεις του ADSL !! ;) ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!!! Χρεώσεις σε συνδυασμό με την ποιότητα της υπηρεσίας από όλους, πΟΤΕ και ISP! Κολλήτος μου στην Αγγλία έχει broadband 1Gbit με περίπου 50€! Εδώ με τα ίδια έχουμε 256Kbit, άντε 384Kbit, και λέμε πάλι καλά... There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!!! Χρεώσεις σε συνδυασμό με την ποιότητα της υπηρεσίας από όλους, πΟΤΕ και ISP! Κολλήτος μου στην Αγγλία έχει broadband 1Gbit με περίπου 50€! Εδώ με τα ίδια έχουμε 256Kbit, άντε 384Kbit, και λέμε πάλι καλά... Δηλαδη τι; Κατεβαζει με 125 ΜΒ/δευτ.;;;;; :wacko: Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 1Gbit... Eleos re paidia. Eipame na leme fidia alla oxi kai etsi. 1gbit den exei h forthnet me to ekswteriko... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 nta3ei re bayern, mporei na tou 3efyge ena "G" anti gia "M", mhn to apopairneis to paidi... :P sobara twra, mono sth Filandia (apo Eyrwph) yparxoun toso grhgores grammes (ths ta3hs twn 100Mbit)... kai prosfata h Kina an den kanw la8os anakoinwse dia8esh 1Gbit grammhs ALLA oxi amesa. se arketo ba8os xronou. mporei o kollhtos tou filou parapanw na exei Gigabit LAN me Kina, pou 3ereis.... :D HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellion13 Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 1Gbit... Eleos re paidia. Eipame na leme fidia alla oxi kai etsi. 1gbit den exei h forthnet me to ekswteriko... Sorry ρε Bayern! Γράψε λάθος! 1Mbit εννοούσα :p Ντάξει, όλη μέρα έτρεχα χθες σαν τον λούστη! Τα 'παιξα ο άνθρωπος! Λοιπόν, για να το ξεκαθαρίσουμε: Ο κολλητός μου έχει στην Αγγλία με 50€ 1Mbit broadband, ενώ εδώ έχουμε 256-384Kbit με τα ίδια λεφτά και με σκατά ποιότητα παροχής υπηρεσίας (support,ταχύτητες, σταθερότητα των ADSL γραμμών, προβλήματα με το DSLPhone, κτλ, κτλ.) από όλους τους εμπλεκόμενους (πΟΤΕς και Providers). There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Εχοντας DSL (όλα από Vivodi) FUL LLU 512/128 από τον Οκτώβριο του 2003 είμαι λογικά από τους παλιούς πελάτες της Vivodi. Διάβαζα τόσο καιρό τα παράπονα για την υπηρεσία, για τις ταχύτητες και ποτέ μου δεν απάντησα γιατί ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα. (κέντρο Ψυχικού). Προχθές που ήρθε η DSL και το DSLPhone στο νέο μου σπίτι (κέντρο Ν.Ιωνίας μάλλον - Καλογρέζα είμαι) δυστυχώς βλέπω σχεδόν τη μισή ταχύτητα από ότι στο Ψυχικό. 268kpbs το μέγιστο που έχω δει. Πολλές φορές παίζω στα 96, 90,80 ... :( Ενώ κατέβαζα πάντα με 56Κ, 62Κ..τώρα μέγιστο έχω δει 32Κ :( Ατυχία...τι την ήθελα τη μετακόμιση. :confused: :( Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Α)Ποιος φευγει απο το ψυχικο για Νεα Ιωνια? :p B) Ψυχικο μενει ο προεδρος της Vivodi, οποτε αλιμονο στους τεχνικους αν δε δουλεψει καλα το συστημα :P :p :p _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 to proxy pws to bazoume sto internet explorer?? kai sorry pou ksana rwtao ti proxy bazoume?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 to proxy pws to bazoume sto internet explorer?? kai sorry pou ksana rwtao ti proxy bazoume?? tools > internet options > connections h kaneis settings sth syndesh sou kai ekei tikareis to proxy, h katw katw patas "lan settings" kai kanei enable to proxy. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 kai sorry pou ksana rwtao ti proxy bazoume?? proxy.vivodi.gr Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Ρε παιδια βλεπετε διαφορα με το proxy; Εγω γιατι δεν ειδα καποια ουσιαστικη; Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Κρατάτε γερά παλληκάρια.. Χθες είδα 341kbps. Πλησιάζουμε τα 512 σιγά - σιγά. :whip: Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Με νέα σύνδεση που ενεργοποιήθηκε μόλις σήμερα 256/128 shared LLU κατεβάζω στα 27. Φτου να μην την ματιάσω. Περιοχή Χαλανδρίου. Παρακολουθώ αυτά που γράφονται εδώ και 1 μήνα που έκανα την αίτηση και ενώ είχα έντονες ανησυχίες φαίνεται πως είμαι από τους τυχερούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Eχθες κατέβαζα πρόγραμμα με ταχύτητα ~10-15 ΚΒ/sec.... :wacko: Ξεκινά από 80 και κατευθείαν κατεβαίνει ....Βέβαια την προηγούμενη βδομάδα βρισκόταν στο ~1, οπότε σίγουρα πάω καλύτερα :alien: :lol: Σε φίλο μου χθες στην ίδια περιοχή με otenet (ίδιας ταχύτητας) κατεβάζαμε σταθερά με ~45ΚΒ/sec... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Eχθες κατέβαζα πρόγραμμα με ταχύτητα ~10-15 ΚΒ/sec.... :wacko: Ξεκινά από 80 και κατευθείαν κατεβαίνει ....Βέβαια την προηγούμενη βδομάδα βρισκόταν στο ~1, οπότε σίγουρα πάω καλύτερα :alien: :lol: Σε φίλο μου χθες στην ίδια περιοχή με otenet (ίδιας ταχύτητας) κατεβάζαμε σταθερά με ~45ΚΒ/sec... Eντάξει πως κάνεις έτσι που κατέβαζες με το 1/3 της ταχύτητας του φίλου σου. :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Με νέα σύνδεση που ενεργοποιήθηκε μόλις σήμερα 256/128 shared LLU κατεβάζω στα 27. Φτου να μην την ματιάσω. Περιοχή Χαλανδρίου. Παρακολουθώ αυτά που γράφονται εδώ και 1 μήνα που έκανα την αίτηση και ενώ είχα έντονες ανησυχίες φαίνεται πως είμαι από τους τυχερούς. Φαίνεται πως Χαλάνδρι έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση, γενικά οι ταχύτητες είναι αρκετά καλές, αλλά καμιά φορά λυγίζει ο κόμβος κι ανεβαίνουν πολύ τα pings. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts