snapp Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Παιδιά καλησπέρα με μία ερώτηση, σε 640 LTE γέμισε η μνήμη τηλεφώνου με αποτέλεσμα να μένουν μόνο 130 mb ελεύθερα. Έκανα πολλές φορές διαγραφή προσωρινών αρχείων καί περιήγησης, αλλά μού επέστρεψε ελάχιστη μνήμη. Τα 2,69 gb είναι στα λεγόμενα ''άλλα''. Τί άλλο μπορώ να κάνω πρίν την σκληρή επανεκκίνηση; Το κινητό έχει κάρτα SD, απορώ πώς γέμισε τα ''άλλα'' καί δεν διαγράφονται, ευχαριστώ! Πας ρυθμίσεις, ελεγχος αποθήκευσης, τηλέφωνο, προσωρινά αρχεία και πατάς διαγραφή και στις ρυθμίσεις internet explorer πατάς διαγραφή ιστορικού. Έτσι διαγράφονται τα ''άλλα''. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Οκ,αλλα νομιζω απαντησα στον xasa.Τελοσπαντων. Sorry.... (10c) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Φαντάζομαι, θα έχει το μισό βάρος του δικού μου. Οπότε μια χαρά. Σε μια τσαντα καθημερινησ χρησησ ολα τα γραμμαρια μετρανε γιατι αθροίζονται. Η χρεωστικη ζυγιζει λιγωτερο από λεφτα...καρτα μετρο λιγωτερο από εισιτηρια...αν υπηρχαν διατρητα/τρυπητα προφυλακτικα θα τα επαιρνα για μειωση βαρους..(πλακα κανω). Βαλε κλειδιά σπιτι αμαξι εξοχικο. χαρτια, χαρτομάντηλα, φωτογραφικη, φακος, καραμελες...κλπ ...όλα μετρανε . Νομιζω ότι οσοι κινουνται με σακιδιο / τσαντα με ΜΜΜ με καταλαβαινουν. Λιγες μερες το κανεις, αλλα μετα είναι φορτιο τζαμπα αν και όταν τα χρειαστείς. Ποναει η πλατη μου. off topic sorry, κουβεντα να γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Παντως επειδη εχουμε σπίτι iOS, windows mobile, android βλεπω ξεκάθαρα οτι μετα το iOS καλύτερα ειναι τα κινητα της Microsoft με ξεκάθαρο μενού και μπορείς να βάλεις ήχους κλπ....και μετα τα android. Το θεμα ειναι οτι σκομα περιμένουμε αναβάθμιση... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Νέος κάτοχος του κινητού, πρώτη φορά σε Win Phone, πάντα υπήρξα χρήστης Android. Εντυπώσεις; Αναρωτιέμαι γιατί άργησα τόσο... Νομίζω ότι η εμπειρία χρήσης είναι κατά πολύ ανώτερη εκείνης των Android, τουλάχιστον συγκρίνοντας κινητά μεσαίας κατηγορίας που είχα πάντα. Πολύ ευχαριστημένος, το μόνο που χρειάζεται είναι ένας χρόνος εξοικείωσης με το νέο λειτουργικό που έχεις σημαντικές διαφορές στη χρήση του με το Android. Ένα θεματάκι που έχω αντιμετωπίσει δυο φορές. Με λειτουργικό 8.1 update 2 από τη πρώτη στιγμή, για κάποιο ανεξήγητο λόγο μου απενεργοποιούνται οι ήχοι (κλήσεις, sms, ειδοποιήσεων κ.λπ.) και λειτουργεί μόνο η δόνηση. Με επανεκκίνηση οι ήχοι επανέρχονται. Είναι σα να μπαίνει σε κάποιο προφίλ αθόρυβου, μιλώντας με όρους Android. Είναι κάποιο bug ή εγώ πατάω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Μήπως πατιέται κατά λάθος παρατεταμένα το κουμπάκι μείωσης του ήχου? Στην περίπτωση αυτή όλα μπαίνουν σε λειτουργία δόνησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Αυτό εμφανίζει και ένα εικονίδιο στο notification bar. Εγώ δε θυμάμαι να είδα τέτοιο εικονίδιο όταν μου παρουσιάστηκε το θέμα. Θα το τσεκάρω πάλι βέβαια εάν μου το κάνει πάλι. Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Παντως επειδη εχουμε σπίτι iOS, windows mobile, android βλεπω ξεκάθαρα οτι μετα το iOS καλύτερα ειναι τα κινητα της Microsoft με ξεκάθαρο μενού και μπορείς να βάλεις ήχους κλπ....και μετα τα android. Το θεμα ειναι οτι σκομα περιμένουμε αναβάθμιση... Εκεί κερδίζουν τα wp. Στην ευχρηστία. Τώρα, για το update, κρατάω πολύ μικρό καλάθι... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Εκεί κερδίζουν τα wp. Στην ευχρηστία. Τώρα, για το update, κρατάω πολύ μικρό καλάθι... Ειναι καθαρα υποκειμενικο το θεμα ευχρηστια. Οι σοφοι αριθμοι δειχνουν πως το 98% της πιτας ειναι ανδροιδ και ιος με αυτα επομενως εξυπηρετειται ο κοσμος. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Ειναι καθαρα υποκειμενικο το θεμα ευχρηστια. Οι σοφοι αριθμοι δειχνουν πως το 98% της πιτας ειναι ανδροιδ και ιος με αυτα επομενως εξυπηρετειται ο κοσμος. Καλά μην παίρνεις και όρκο για αυτό. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 (edited) Ειναι καθαρα υποκειμενικο το θεμα ευχρηστια. Οι σοφοι αριθμοι δειχνουν πως το 98% της πιτας ειναι ανδροιδ και ιος με αυτα επομενως εξυπηρετειται ο κοσμος. Οι αριθμοί είναι σοφοί, ανάλογα την οπτική γωνία. Αυτό που βλέπω, σε αυτό το 98%, είναι πιο πολύ μια πλύση εγκεφάλου με το "free os" (άσχετα αν δίνεις κι ένα κομμάτι από την ψυχή σου, από τα δεδομένα που τραβάει η "μαμά" ). Επίσης, είναι το "θέλω κι εγώ αυτό το smartphone που λειτουργεί σαν του φίλου μου" (χωρίς να ξέρουν καν το όνομα του os, πόσες φορές έχω ακούσει να λένε "η εταιρεία Android"...... ), όπως και "θέλω οπωσδήποτε galaxy". Όσο για την ευχρηστία του, ίσως με custom UI, που προσθέτουν κάποιοι oems, γίνεται κάτι. Το iOS πάνω-κάτω τα ίδια, μείον αυτό του free os. Στη θέση του είναι ότι "ανεβαίνεις επίπεδο, αν έχεις iPhone". Το συγκεκριμένο το έχω ακούσει από άτομο που αγοράζει μόνο iPhones, μέσα στην παρέα... Πες μου ότι δε συμβαίνουν τα παραπάνω και συσκευές με Android παίρνει η πλειοψηφία του κόσμου, για να το rootάρουν και να κάνουν "παπάδες".. :rolleyes: Ή παίρνουν iOS, για την ευχρηστία του.... Edited March 3, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Για συγκρίσεις μεταξύ των λειτουργικών μπορείτε να απευθυνθείτε στην ενότητα Τεχνολογικοί διαξιφισμοί. Στο παρόν θέμα παρακαλώ να σχολιάζετε ό,τι αφορά τη συσκευή και μόνον αυτή. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Προχθες τραβηξα βιντεο τα σκυλια μου που επαιζαν και ένα βιντεακι 5 λεπτων μου πηρε περι τα 900 μεγκαμπαιτ (σχεδον 1 γιγα). Πως μπορω να τραβηξω βιντεω σε χαμηλωτερη αναλυση διοτι μετα τα στελνω οπωσ είναι σε φιλους μεσω νετ και είναι καταρα το μέγεθος αυτό. Υπαρχει καποια ρυθμιση για το 640 μας? χρειαζεται εφαρμογή εικονοληψίας από στορ? θελω να αποφυγω κατβασμα σε υπολογιστη, επεξεργασια κλπ...τσακ μπαμ θελω σε χαμηλη αναλυση. Το θεμα είναι αρκετα σοβαρο όταν τα εργοστασια του εξωτερικου ζητανε βιντεο λειτουργιασ για διαγνωση βλαβης καποιου μηχανήματος (δεν είναι μονο τα σκυλάκια μου δηλαδή). Το γρηγορο ανεβασμα σημαινει γρηγορη διαγνωση γρηγορη επισκευή ...κλπ και όταν μιλαμε για 3ες χωρες λογω διαφορας ωρας ο αμεσοσ συγχρονισμος περιορίζεται σε λιγες ωρεσ την ημερα, λογω διαφορας ωρας, οποτε το μέγεθος τελικα μετραει, αφου διαστελλει τον χρονο επικοινωνιας. ΧΕΛΠ ΜΗ ΠΛΗΖ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Προχθες τραβηξα βιντεο τα σκυλια μου που επαιζαν και ένα βιντεακι 5 λεπτων μου πηρε περι τα 900 μεγκαμπαιτ (σχεδον 1 γιγα). Πως μπορω να τραβηξω βιντεω σε χαμηλωτερη αναλυση διοτι μετα τα στελνω οπωσ είναι σε φιλους μεσω νετ και είναι καταρα το μέγεθος αυτό. Υπαρχει καποια ρυθμιση για το 640 μας? χρειαζεται εφαρμογή εικονοληψίας από στορ? θελω να αποφυγω κατβασμα σε υπολογιστη, επεξεργασια κλπ...τσακ μπαμ θελω σε χαμηλη αναλυση. Το θεμα είναι αρκετα σοβαρο όταν τα εργοστασια του εξωτερικου ζητανε βιντεο λειτουργιασ για διαγνωση βλαβης καποιου μηχανήματος (δεν είναι μονο τα σκυλάκια μου δηλαδή). Το γρηγορο ανεβασμα σημαινει γρηγορη διαγνωση γρηγορη επισκευή ...κλπ και όταν μιλαμε για 3ες χωρες λογω διαφορας ωρας ο αμεσοσ συγχρονισμος περιορίζεται σε λιγες ωρεσ την ημερα, λογω διαφορας ωρας, οποτε το μέγεθος τελικα μετραει, αφου διαστελλει τον χρονο επικοινωνιας. ΧΕΛΠ ΜΗ ΠΛΗΖ Lumia camera, ρυθμίσεις, βίντεο και κατεβάζεις την ανάλυση σε 720p. Πιο κάτω δεν πάει. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Lumia camera, ρυθμίσεις, βίντεο και κατεβάζεις την ανάλυση σε 720p. Πιο κάτω δεν πάει. Ευχαριστω το δοκιμασα αμεσα και το μέγεθος πεφτει στο 70%...δηλαδή 1λεπτο βιντεο θελει 100 μβ περιπου στο λουμια 640. Σε σαμσουγκ j5 (αντροιντ) συναδελφου το 1 λεπτο παει 20μβ, όταν κατεβασεις αναλυση, ενώ η ποιοτητα είναι πολύ καλη. Είναι κριμα να δανειζομαι αντροιντ κινητα να κανω δουλεια μου...αν και το ιδανικο για μενα είναι τα 5μβ/1 λεπτο. Δεν το πιστευω ότι αναπολω κυριες καμερες 5 ετιας 2μπιξελς αλλα με καλο φωτεινο φακο όπως το παληο μου ΝΟΚΙΑ (συμβιαν) 540 μusic με zeiss φακο. Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου. μηπωσ ξερετε καμμια εφαρμογουλα που να κανει μετατροπή βιντεο σε χμηλωτερη αναλυση/μέγεθος, από στορ. ?..εννοω να γινεται η μετατροπή αμεσα στο κινητο χωρις να περασω το mp4 σε πισι/λαπτοπ πρωτα. Εντος του κινητου δηλαδή, και ει δυνατον σε real time. Edited March 4, 2016 by ELTASSOS ...διευκρινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ευχαριστω το δοκιμασα αμεσα και το μέγεθος πεφτει στο 70%...δηλαδή 1λεπτο βιντεο θελει 100 μβ περιπου στο λουμια 640. Σε σαμσουγκ j5 (αντροιντ) συναδελφου το 1 λεπτο παει 20μβ, όταν κατεβασεις αναλυση, ενώ η ποιοτητα είναι πολύ καλη. Είναι κριμα να δανειζομαι αντροιντ κινητα να κανω δουλεια μου...αν και το ιδανικο για μενα είναι τα 5μβ/1 λεπτο. Δεν το πιστευω ότι αναπολω κυριες καμερες 5 ετιας 2μπιξελς αλλα με καλο φωτεινο φακο όπως το παληο μου ΝΟΚΙΑ (συμβιαν) 540 μusic με zeiss φακο. Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου. μηπωσ ξερετε καμμια εφαρμογουλα που να κανει μετατροπή βιντεο σε χμηλωτερη αναλυση/μέγεθος, από στορ. ?..εννοω να γινεται η μετατροπή αμεσα στο κινητο χωρις να περασω το mp4 σε πισι/λαπτοπ πρωτα. Εντος του κινητου δηλαδή, και ει δυνατον σε real time. Τραβα βίντεο με τη μπροστινή κάμερα τότε.... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Το LTE πιο "χώμα" τιμή από ποτέ --> https://www.skroutz.gr/s/6297811/Microsoft-Lumia-640-LTE-Dual-8GB.html?from=account_notifications Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Το LTE πιο "χώμα" τιμή από ποτέ --> https://www.skroutz.gr/s/6297811/Microsoft-Lumia-640-LTE-Dual-8GB.html?from=account_notifications Και μετά σου λένε να πάρεις Samsung σ' αυτά τα χρήματα....! :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Και μετά σου λένε να πάρεις Samsung σ' αυτά τα χρήματα....! :lol: χαχα δυστυχώς για την πλειοψηφία νομίζουν πως το touchwiz είναι ο άμεσος εκφραστής της πλατφόρμας του ανδροιδ.. αλλά για να μην ειμαι κακος πλεον σε αυτα τα λεφτα ο κοσμος πλεόν βαράει καλές κινεζίες !! έχει ξυπνήσει δηλαδή ;) Εγώ το ψυρίζω από δώ το ψυρίζω από κει αλλά ακόμα δεν το παίρνω.. μιας και κολλάω στο ότι δεν μπορώ να κάνω "πειράματα" sideloading και τα λοιπα.. κατα τα άλλα η συσκευή μια χαρά είναι.. ! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Εγώ το ψυρίζω από δώ το ψυρίζω από κει αλλά ακόμα δεν το παίρνω.. μιας και κολλάω στο ότι δεν μπορώ να κάνω "πειράματα" sideloading και τα λοιπα.. κατα τα άλλα η συσκευή μια χαρά είναι.. ! Γιατί δεν μπορείς να κάνεις sideloading; Τις εφαρμογές που φτιάχνω για προσωπική μου χρήση με sideloading τις περνάω στην συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Γιατί δεν μπορείς να κάνεις sideloading; Τις εφαρμογές που φτιάχνω για προσωπική μου χρήση με sideloading τις περνάω στην συσκευή. Ναι αλλά αυτές του android με τα τελευταία δεκαρια λένε κάποιοι ότι δεν σε αφήνει να τις πέρασεις.. Ας μην βγαίνω όμως οφτοπικ. Για ότι καινούριο μάθεις στείλε μου π.μ. Edited March 4, 2016 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Παρακαλώ να μην δοθεί συνέχεια σε off topic θεματολογία... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 κανα νεο για τα 10ρια εχουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Το μενού με τα tiles αλλάζει και με ποια εφαρμογή? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Τραβα βίντεο με τη μπροστινή κάμερα τότε.... ;) καλα τα λες, το σκεφτηκα και εγω αλλα πως θα εχω τον ελεγχο που εστιαζω και τι δειχνω?....μερικες φορες πρεπει να δειχνουμε συγκεκριμένα δυσπρόσιτα σημεια μηχανών ώστε ο τεχνικος στην άλλη ακρη του κοσμου να βλεπει επακριβως το πρόβλημα...ταμαμ θα ηταν το 1 μπιξελ από μπροστινο φακο του lumia 640, αν ειχε και μπροστινο φλασακι λεντ...αν γινοταν....αν ειχε μια οθονουλα στην πλατη θα ηταν αστερι των αστεριων...η μια ανακλινομενη περιστρεφομενη οθονη 360 μοιρων...τωρα μου μπηκε ιδεα να κανω καθρεφτη για να βλεπω ειδωλο του τι βιντεοσκοπώ με μπροστινη λαμερα. Edited March 4, 2016 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts