Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To Εποφθαλμιώ για 2ο κινητό αξίζει για τα λεφτά του ε; Με τα 10αρια πάνω θα πάρει τα πάνω του πιο πολύ ακόμα!

είμαι και στο 532 ανάμεσα ως πιο κομπακτ..

640. Θα σου αρέσει πολύ η οθόνη του. :)

Huawei Nova 5T

640. Θα σου αρέσει πολύ η οθόνη του. :)

Ευχαριστω!! :) greektv app εχετε στο store; μολις σημερα το εμαθα και επαθα πλακα!!

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Ευχαριστω!! :) greektv app εχετε στο store; μολις σημερα το εμαθα και επαθα πλακα!!

Έψαξα ακριβώς όπως το γράφεις, μου έβγαλε μια εφαρμογή επί πληρωμή ( Ελλάδα TV, 2€), αλλά δεν έχει καλές κριτικές...

Αν και δεν παρακολουθώ τηλεόραση από το smartphone, νομίζω υπάρχουν ξεχωριστά apps, για κάθε κανάλι.

Μπες εδώ και δες αν υπάρχουν όλες οι εφαρμογές που ψάχνεις. https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/windows-phone

Huawei Nova 5T

Αφού υπάρχει το kodi τότε κομπλέ!

εγώ το δίκαρτο 3g έχω και δε το αλλάζω προς το παρόν με τίποτα.

Το έχω καταβολευτεί και έρχομαι από android.

Λίγο μερικές εφαρμογές να φτιάξουν και είναι dealbraker.

+1000 Και γω το ιδιο...

Στα ξαφνικά ενώ πάει να ανοίξει η εφαρμογή facebook κλείνει αμέσως από μόνη της.

Απεγκατάσταση εγκατάσταση και πάλι τα ίδια.

Μου είπε κάποιος να καθαρίσω την cache και μετά εγκατάσταση.

Καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει ;;

Στα ξαφνικά ενώ πάει να ανοίξει η εφαρμογή facebook κλείνει αμέσως από μόνη της.

Κάνε soft reset. Το κλείνεις, πατάς το Power και μόλις κάνει τη δόνηση πατάς το vol down μέχρι να εμφανιστεί το θαυμαστικό. Το αφήνεις και κάνει reboot μόνο του

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

άρα καταλήγουμε στο ότι φταίνε οι εφαρμογές σε όλες τις πλατφόρμες! Μπες και γράψε το στο κεντρικό θέμα σχετικά με fb, messenger.. Να δούμε τι θα πουν οι υπόλοιποι.

Καλησπερα παιδια...

εχω μια εφαρμογη (το sofa score συγκεκριμενα) και το εχω ορισει για καποιες ειδοποιησεις

εχω την εντυπωση οτι αν κλεισω και ανοιξω το κινητο δεν ερχοντε οι ειδοποιησεις...

αν τρεξω την εφαρμογη και την κλεισω μετα ολα κανονικα

ετσι ειναι το κινητο μας? μου φανηκε η κανω κατι λαθος?

+bobb -=azor=-

Κάνε soft reset. Το κλείνεις, πατάς το Power και μόλις κάνει τη δόνηση πατάς το vol down μέχρι να εμφανιστεί το θαυμαστικό. Το αφήνεις και κάνει reboot μόνο του

Λίγο off topic, έχει διαφορά αυτό που λες με το αν πατήσεις παρατεταμένα power συν vol down για 10-15 sec μέχρι να κάνει από μόνο του restart ;; Γιατί στο επίσημο site αυτό που γράφω παραπάνω λέει και εκεί, αλλά και αυτό που λες εσύ το έχω διαβάσει από έναν άλλον.....

Παιδιά επειδή δεν έχω μεγάλη εμπειρία με Windows, θα ήθελα να ρωτήσω αν τα 8gb μνήμη που έχει είναι αρκετά για εφαρμογές, καθώς ξέρω πως για Android είναι πολύ λίγα. Ευχαριστώ.

Παιδιά επειδή δεν έχω μεγάλη εμπειρία με Windows, θα ήθελα να ρωτήσω αν τα 8gb μνήμη που έχει είναι αρκετά για εφαρμογές, καθώς ξέρω πως για Android είναι πολύ λίγα. Ευχαριστώ.

Προσωπικά εγκαθιστούσα τις μεγάλες εφαρμογές των 700 - 800 mb τύπου asphalt στην κάρτα χωρίς θέματα οπότε η εσωτερική μνήμη είναι αρκετή. Απλά θέλει να πάρεις μια γρήγορη επώνυμη κάρτα για να έχεις καλές ταχύτητες.

Προσωπικά εγκαθιστούσα τις μεγάλες εφαρμογές των 700 - 800 mb τύπου asphalt στην κάρτα χωρίς θέματα οπότε η εσωτερική μνήμη είναι αρκετή. Απλά θέλει να πάρεις μια γρήγορη επώνυμη κάρτα για να έχεις καλές ταχύτητες.

Μπορείς να περάσεις τις εφαρμογές σου στην κάρτα SD;

Μπορείς να περάσεις τις εφαρμογές σου στην κάρτα SD;

ναι κανονικά.

με μια class10 δεν θα έχεις θέμα.

Xiaomi 12 Pro

Μιας και πιάσαμε τις κάρτες μνήμης χρειάζεται λίγο προσοχή με τις SDXC. Υποστηρίζεται ταχύτητα διαύλου UHS1 (ίσως και UHS1/U3) αλλά όχι UHS2. Αυτό για να μην ξοδέψει κανείς τσάμπα λεφτά σε υπεργρήγορη μνήμη.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Μιας και πιάσαμε τις κάρτες μνήμης χρειάζεται λίγο προσοχή με τις SDXC. Υποστηρίζεται ταχύτητα διαύλου UHS1 (ίσως και UHS1/U3) αλλά όχι UHS2. Αυτό για να μην ξοδέψει κανείς τσάμπα λεφτά σε υπεργρήγορη μνήμη.

Τα windows phone γενικα δεν υποστηριζουν το UHS2 ή μονο το συγκεκριμενο μοντελο;

Το συγκεκριμένο σίγουρα δεν το υποστηρίζει. Βασικά είναι θέμα υλικού και όχι λογισμικού. Τα 950 πχ νομίζω υποστηρίζουν UHS2...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Να που το gsmarena δεν παρεχει τετοιες πληροφοριες..!

Το αναφέρει η MS στα τεχνικά χαρακτηριστικά...

Αν είναι να τις βάλεις όλες στην μνήμη του κινητού είναι λίγη. Εγώ τις έχω σχεδόν όλες στην κάρτα μνήμης χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχω την Samsung 128gb microSDXC UHS-I CLASS 10.

TCL 40 NXTPAPER

Αυτό το διάβασες κάπου ή έτσι το λες;

Παιδιά τα επίσημα win 10 mobile ξεκίνησαν να έρχονται στα lumia 640. Δεν θα αργήσουν .... Μην ακούω για Πάσχα... Καλοκαίρι κτλ. Απλά τα δίνουν σταδιακά όπως κάνανε κ στα windows 10 για PC. Η Ευρώπη ειναι απο τις πρώτες περιοχές που παίρνουν τώρα ανά χώρα. Το δικό μου lumia 640 lte dual πήρε ήδη τα επίσημα win 10 mob. ... Κ το κινητο φυσάει. Ποιο γρήγορα, ποιο όμορφα, λίγα κ ασυμαντα bugs, μπαταρια ίδια η λίγο καλύτερη ! Λίγο υπομονή ακόμα.

όντως πως τα πήρες,από την στιγμή που Ελλάδα τουλάχιστον δεν έχει έρθει ούτε σαν ιδέα ακόμα η επίσημη.

Xiaomi 12 Pro

• The title was changed to Microsoft Lumia 640