Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω σύντομα και θα ήθελα κάποιες απόψεις από ήδη χρήστες του κινητού! :-) πήγα να το δω από κοντά και μ άρεσε αρκετά αλλά ο πωλητής πήγε να με αποτρέψει λίγο από τα Microsoft,σημείωση ότι τώρα έχω Samsung galaxy s3 mini, και μου είπε θα μου φανεί δύσκολο κτλ....εξηγησα πως η εφαρμογή που κάνω είναι social media κ email...

Είναι πραγματικά τόσο δύσκολο πια;; μου φαίνεται υπερβολή!

Καλησπέρα σας!

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω σύντομα και θα ήθελα κάποιες απόψεις από ήδη χρήστες του κινητού! :-) πήγα να το δω από κοντά και μ άρεσε αρκετά αλλά ο πωλητής πήγε να με αποτρέψει λίγο από τα Microsoft,σημείωση ότι τώρα έχω Samsung galaxy s3 mini, και μου είπε θα μου φανεί δύσκολο κτλ....εξηγησα πως η εφαρμογή που κάνω είναι social media κ email...

Σε email δεν θα συναντήσεις κάποια δυσκολία αλλά στο social ίσως να βρεις. Όχι ότι δεν υπάρχουν εφαρμογές, απλώς είναι παρωχημένες σε σύγκριση με το Android και περιμένουμε τις νέες, universal εφαρμογές του Facebook (Facebook, Messenger, Instagram). Υπάρχουν και 3rd party άλλων dev που κάνουν καλή δουλειά, αλλά θέλει λίγο ψάξιμο.

Γράψε μας στις απορίες ποιες εφαρμογές σε ενδιαφέρουν και θα σε βοηθήσουμε

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Καλούς πωλητές έχουν τα μαγαζιά...

Δύσκολο δεν είναι,διαφορετικό θα το έλεγα.

Xiaomi 12 Pro

Μάλλον δεν είναι προνόμιο των ελληνικών μαγαζιών μονο!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Μάλλον δεν είναι προνόμιο των ελληνικών μαγαζιών μονο!

δεν είπα το αντίθετο,απλά δεν είναι και νορμαλ για μένα να σε απωθεί από κάτι ο πωλητής.

Xiaomi 12 Pro

Ανάλογα τον πωλητή βέβαια! Όταν πήγα να πάρω το 640 Lte σε Γερμανό για μια φίλη, δεν με παράπεμψε σε Android! :)

Το κακό είναι ότι το 640 δεν είχε μέσα στη συσκευασία ούτε καν USB! Ο φορτιστής ήταν μονοκόμματος σε σχέση με το 830 που εχω, που ο φορτιστής ήταν ταυτόχρονα και USB! :(

Σε όλα τα Microsoft Lumia ειναι έτσι ή μόνο στο 640;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Δύσκολο δεν είναι,διαφορετικό θα το έλεγα.

Ο πωλητής μια χαρά εξυπηρετικοτατος ήταν ο άνθρωπος, δεν είπα για εκείνον, αλλά ότι μου έκανε εντύπωση το ότι μου λέει είσαι σίγουρη ότι θες να πας σε Microsoft;! Πριν του πω τι κινητό έχω..

Και απλά ήθελα να ρωτήσω πόσο δύσκολο θεωρείται να μεταβώ από Android σε Windows Phone..

Ο πωλητής μια χαρά εξυπηρετικοτατος ήταν ο άνθρωπος, δεν είπα για εκείνον, αλλά ότι μου έκανε εντύπωση το ότι μου λέει είσαι σίγουρη ότι θες να πας σε Microsoft;! Πριν του πω τι κινητό έχω..

Και απλά ήθελα να ρωτήσω πόσο δύσκολο θεωρείται να μεταβώ από Android σε Windows Phone..

Καθολου δυσκολο...στο κατω κατω για κινητο μιλαμε και οχι για πυρινικη φυσικη

Σε email δεν θα συναντήσεις κάποια δυσκολία αλλά στο social ίσως να βρεις. Όχι ότι δεν υπάρχουν εφαρμογές, απλώς είναι παρωχημένες σε σύγκριση με το Android και περιμένουμε τις νέες, universal εφαρμογές του Facebook (Facebook, Messenger, Instagram). Υπάρχουν και 3rd party άλλων dev που κάνουν καλή δουλειά, αλλά θέλει λίγο ψάξιμο.

Γράψε μας στις απορίες ποιες εφαρμογές σε ενδιαφέρουν και θα σε βοηθήσουμε

Ευχαριστώ πολύ! :-)

Οι εφαρμογές είναι οι κλασσικές, Facebook Twitter viber instagram, αυτά! Ούτε παιχνίδια,τπτ...

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καθολου δυσκολο...στο κατω κατω για κινητο μιλαμε και οχι για πυρινικη φυσικη

Κ εγω αυτό σκεφτόμουν! Αλλά είπα να ρωτήσω άτομα που το έχουν να μου πουν πως τους φαίνεται κτλ!

Εξαρτάται σε τί βαθμό χρησιμοποιείς και τη συσκευή σου. Σε θέματα όπως το email και social που αναγράφεις παραπάνω, θα σε υπερκαλύψει το 640 γιατί έχει και αρκετά αξιόλογη τιμή για τα χρήματα που κοστίζει (130€). Τώρα, υπάρχουν οι hardcore που ασχολούνταν με custom ROMS/Kernels etc στο Android και εδώ δεν βολεύτηκαν λόγω της "κλειστής" φύσης του λειτουργικού, υπάρχουν όμως και αυτοί που βαρέθηκαν την παραμετροποίηση του Android και βρήκαν ένα "φθηνό iOS" στις WP συσκευές.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα, παίξε μαζί του και δες αν μπορείς να το έχεις στην καθημερινότητα σου. Το Store μάλλον δεν θα λειτουργεί γιατί δεν βάζουν λογαριασμό στα καταστήματα, αλλά αν έχεις κάποιο φίλο να σου δείξει το πώς είναι γραμμένη η κάθε εφαρμογή για Windows, θα ναι ακόμα καλύτερα. Ελλείψεις υπάρχουν όπως στο Messenger δεν έχει τα features του Android όπως αλλαγή χρώματος, emoji etc ή βίντεο κλήσεις, αλλά θα έρθουν σύντομα με την αναβάθμιση σε Windows 10 (Mobile).

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Καλησπέρα σας!

Χαχαχα :lol: Μ' αρέσουν αυτοί οι πωλητές! Anyway, τα WP είναι πολύ πιο εύκολα από το Android. Ό,τι θέλεις, ρώτησε. Χρησιμοποιώ τη συγκεκριμένη συσκευή και μία με Android ταυτόχρονα τον τελευταίο καιρό.

Huawei Nova 5T

Οι εφαρμογές είναι οι κλασσικές, Facebook Twitter viber instagram, αυτά! Ούτε παιχνίδια,τπτ...

!

ΣΤο VIBER δεν εχει εικονα, μονο φωνη. Στα αλλα δεν ξερω, δεν ασχολούμαι με sm

Χαχαχα :lol: Μ' αρέσουν αυτοί οι πωλητές! Anyway, τα WP είναι πολύ πιο εύκολα από το Android. Ό,τι θέλεις, ρώτησε. Χρησιμοποιώ τη συγκεκριμένη συσκευή και μία με Android ταυτόχρονα τον τελευταίο καιρό.

χαχαχα!!! Ωραιααα,ευχαριστω πολυ!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εξαρτάται σε τί βαθμό χρησιμοποιείς και τη συσκευή σου. Σε θέματα όπως το email και social που αναγράφεις παραπάνω, θα σε υπερκαλύψει το 640 γιατί έχει και αρκετά αξιόλογη τιμή για τα χρήματα που κοστίζει (130€). Τώρα, υπάρχουν οι hardcore που ασχολούνταν με custom ROMS/Kernels etc στο Android και εδώ δεν βολεύτηκαν λόγω της "κλειστής" φύσης του λειτουργικού, υπάρχουν όμως και αυτοί που βαρέθηκαν την παραμετροποίηση του Android και βρήκαν ένα "φθηνό iOS" στις WP συσκευές.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα, παίξε μαζί του και δες αν μπορείς να το έχεις στην καθημερινότητα σου. Το Store μάλλον δεν θα λειτουργεί γιατί δεν βάζουν λογαριασμό στα καταστήματα, αλλά αν έχεις κάποιο φίλο να σου δείξει το πώς είναι γραμμένη η κάθε εφαρμογή για Windows, θα ναι ακόμα καλύτερα. Ελλείψεις υπάρχουν όπως στο Messenger δεν έχει τα features του Android όπως αλλαγή χρώματος, emoji etc ή βίντεο κλήσεις, αλλά θα έρθουν σύντομα με την αναβάθμιση σε Windows 10 (Mobile).

130????Να φανταστω εννοεις αν το παρω απο ηλεκτρονικο καταστημα???Γιατι στα μαγαζια το πιο φθηνο που βρηκα ηταν στα 149 το μαυρο και τα αλλα χρωματα στα 169,λογω χρωματος,ασχολιαστο αυτο βεβαια :p

Το ειδα χθες απο κοντα στα public.Δυστυχως μονο η αδερφη μου εχει wp, το 550, αλλα μένει Αγγλία...

Δεν με νοιαζουν οι κλησεις γτ αλλωστε δεν κανω παρα μονο μηνυματα σε ολα τα social και εφοσον θα ερθουν στην αναβαθμιση νομιζω με καλυπτει και με το παραπανω.....:)

χαχαχα!!! Ωραιααα,ευχαριστω πολυ!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

130????Να φανταστω εννοεις αν το παρω απο ηλεκτρονικο καταστημα???Γιατι στα μαγαζια το πιο φθηνο που βρηκα ηταν στα 149 το μαυρο και τα αλλα χρωματα στα 169,λογω χρωματος,ασχολιαστο αυτο βεβαια :p

Το ειδα χθες απο κοντα στα public.Δυστυχως μονο η αδερφη μου εχει wp, το 550, αλλα μένει Αγγλία...

Δεν με νοιαζουν οι κλησεις γτ αλλωστε δεν κανω παρα μονο μηνυματα σε ολα τα social και εφοσον θα ερθουν στην αναβαθμιση νομιζω με καλυπτει και με το παραπανω.....:)

θα εχεις καλη καμερα καλο ηχειο καλη μπαταρια και ποιοτητα συνομιλιας αριστη!ολα αυτα με 129 ευρω!

θα εχεις καλη καμερα καλο ηχειο καλη μπαταρια και ποιοτητα συνομιλιας αριστη!ολα αυτα με 129 ευρω!

Συμφωνω! :):)

Καλή κάμερα, ηχείο τοποθετημένο σε προβληματικό σημείο, το οποίο αν ακουμπάει σε κάποια επιφάνεια δεν ακούγεται, ποιότητα ομιλίας καλή σε καμία περίπτωση όμως άριστη-χάνει όχι τόσο σε ένταση (η οποία είναι επαρκής) αλλά κυρίως σε ποιότητα όπου αν υπάρχει θόρυβος ζορίζεσαι να καταλάβεις τί λέει ο άλλος.

Θα έλεγα ότι το τηλέφωνο κάνει 'αθόρυβα' και αποτελεσματικά τη δουλειά του χωρίς να ενθουσιάζει, πράγμα το οποίο δεδομένης της χαμηλής τιμής του αυξάνει πολύ το vfm.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη φυσικά.

Edited by TheGuru
Sent neither from iphone nor android phone

Ανάλογα τον πωλητή βέβαια! Όταν πήγα να πάρω το 640 Lte σε Γερμανό για μια φίλη, δεν με παράπεμψε σε Android! :)

Το κακό είναι ότι το 640 δεν είχε μέσα στη συσκευασία ούτε καν USB! Ο φορτιστής ήταν μονοκόμματος σε σχέση με το 830 που εχω, που ο φορτιστής ήταν ταυτόχρονα και USB! :(

Σε όλα τα Microsoft Lumia ειναι έτσι ή μόνο στο 640;

Κι εμένα με μονοκόμματο καλώδιο ήταν στη συσκευασία.

Καλησπερα προς τους κατοχους notification led εχει;

Όχι, δεν έχει. Τουλάχιστον, μέχρι τα 8.1. Έχει γραφτεί ότι κάποιες συσκευές έχουν led, αλλά απενεργοποιημένο, που θα ενεργοποιηθεί με το update στα 10.

Huawei Nova 5T

Καλή κάμερα, ηχείο τοποθετημένο σε προβληματικό σημείο, το οποίο αν ακουμπάει σε κάποια επιφάνεια δεν ακούγεται, ποιότητα ομιλίας καλή σε καμία περίπτωση όμως άριστη-χάνει όχι τόσο σε ένταση (η οποία είναι επαρκής) αλλά κυρίως σε ποιότητα όπου αν υπάρχει θόρυβος ζορίζεσαι να καταλάβεις τί λέει ο άλλος.

Θα έλεγα ότι το τηλέφωνο κάνει 'αθόρυβα' και αποτελεσματικά τη δουλειά του χωρίς να ενθουσιάζει, πράγμα το οποίο δεδομένης της χαμηλής τιμής του αυξάνει πολύ το vfm.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη φυσικά.

Για την ποιότητα ομιλίας θα διαφωνήσω. Ακούω τον συνομιλητή μου τόσο καθαρά και δυνατά που νομίζω ότι έχω ανοιχτή ακρόαση. Ποτέ μου από το 1999 που χρησιμοποιώ κινητό δεν άκουγα τόσο καθαρά. Επίσης με ακούν πεντακάθαρα και οι άλλοι. Μου έχουν πει ότι με ακούν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο τους καλέσει. Το παραπάνω συμπέρασμα το έχουν και φίλοι μου που χρησιμοποίησαν την συσκευή μου και τους έκανε τρομερή εντύπωση για τα χρήματα του.Όσο για την θέση του ηχείου είναι μια πονεμένη ιστορία.

Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

το ηχείο όντως δεν είναι στην καλύτερη θέση,αλλά δεν είναι και τόσο χάλια όσο λέτε,ειδικά αν το έχετε το κινητό σε θηκούλα.

Η συνομιλία είναι άριστη και η κάμερα είναι ότι θα περίμενε κανείς από 8mp.Τίποτα περισσότερο,τίποτα λιγότερο.

Xiaomi 12 Pro

Χαιρεται σε ολους σε αυτο το φορουμ!!! Πριν λιγες μερες αγορασα το Lumia 640 dual sim (3G) και το εκανα ενημερωση σε 8.1 update 2 version 8.10.15148.160 (τελευταια). Ενω εχω προσθεσει κανονικα το λογαριασμο Microsoft μορφης outlook.com.gr και ολα στη συσκευη δουλευουν αψογα, εχω ενα προβλημα με την εφαρμογη email. Συγκεκριμενα, δεν υπαρχει η εφαρμογη Outlook προεγκατεστημενη και δεν μπορω να την βρω ουτε στο store (αυτο μαλλον λογικο ειναι!). Οταν κανω κλικ στο εικονιδιο αλληλογραφιας μου εμφανιζει μια λιστα με παροχους για να προσθεσω λογαριασμο email. Εκει περα βαζω το λογαριασμο Microsoft αλλα στη συνεχεια παιρνω το μηνυμα οτι ο λογαριασμος υπαρχει ηδη. Γνωριζω απο windows phone μιας και ειχα Lumia 520 για δυο χρονια. Παραθετω και μια εικονα για βοηθεια. Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον/οποια μπορει να με βοηθησει...

http://fud.community.services.support.microsoft.com/Fud/FileDownloadHandler.ashx?fid=14055c5a-bd1d-444e-908d-613264c3d340

Xiaomi Mi 9 Lite 6gb/128gb

• The title was changed to Microsoft Lumia 640