Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χθες κόλλησε και δεν έκανε τίποτα. Ήταν στην οθόνη προστασίας.

Έβγαλα την μπαταρία και οκ.

Καλώς έκανα ;; Να ανησυχώ μήπως ;;

Έχει κολλήσει σε κάποιον από σας ;;

Μου το χει κανει μια φορα κι εμενα πριν αρκετους μηνες,απο τοτε δεν ξανακόλλησε.Δεν υπάρχει λογος ανησυχιας νομιζω...

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει καποιος αν μαυρο καπακι ειναι τυπου ματ και το μπλε ειναι γυαλιστερο

Το μαύρο είναι πιο καλό στην αφή, το μπλε στο μάτι μονο!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Το μαύρο είναι πιο καλό στην αφή, το μπλε στο μάτι μονο!

Αν σου πω ότι, ενώ το μαύρο έχει την πιο ωραία αίσθηση απ' όλα στο χέρι, μου γλυστράει περισσότερο;

Huawei Nova 5T

Καλα μη νομίζετε ότι επειδή είναι ματ,κρατάει καλύτερα.ολα γλιστράνε.

Εγώ το έβαλα σε θήκη..δεν θέλω να μάθω αν γλιστράει:lol:

Καλα και εγω σε θήκη το έχω.Άπλα αντί το μαύρο που είναι ματ να φαίνεται το καλύτερο,στα δικά μου μάτια είναι το πιο ψεύτικο.Μαζι με το πορτοκάλι.

Xiaomi 12 Pro

στα δικά μου μάτια είναι το πιο ψεύτικο.Μαζι με το πορτοκάλι.

Τι είπες για το πορτοκαλί;;;; :lol:

Huawei Nova 5T

Διαγράφηκαν τα μηνύματα που αφορούσαν την Technical Preview των Windows 10 Mobile... Έχει ειπωθεί χίλιες φορές πως μέχρι να έρθουν επίσημα τα Windows 10 Mobile η συζήτηση γίνεται αποκλειστικά και μόνο στο εξής θέμα:

Windows 10 technical preview (Insider Program)

Συνεχίζουμε στο θέμα μας...

Powerd by OnePlus 7 Pro

κατι πειραξα στις ρυθμισεις προσπαθωντας να το κανω να στελνει smilies και απο τοτε μπορω να στειλω μεχρι 70 χαρακτηρες στα μηνυματα.τι εκανα και δεν το θυμαμαι;που εχει τετοια επιλογη;:rolleyes:

κατι πειραξα στις ρυθμισεις προσπαθωντας να το κανω να στελνει smilies και απο τοτε μπορω να στειλω μεχρι 70 χαρακτηρες στα μηνυματα.τι εκανα και δεν το θυμαμαι;που εχει τετοια επιλογη;:rolleyes:

Τα smilies απο μονα τους σε μειώνουν αρκετά τους χαρακτήρες στα SMS!

Αν βάζεις τα απλά emoticons (emojis), π.χ. : - ) (χωρίς κενά), δε μειώνονται οι χαρακτήρες.

Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Έξτρα -> Δίκτυο+ και στο σετ χαρακτήρων sms, βάλε Περιορισμένο.

Huawei Nova 5T

<μικροεφαρμογες> μου ηρθε χθες σαν ενημερωση εφαρμογης και περασε μονη της,,,<συνδεστε λεει ενα ενσυρματο αξεσουαρ η πατηστε + για ευρεση κοντινων ασυρματων αξεσουαρ>

<μικροεφαρμογες> μου ηρθε χθες σαν ενημερωση εφαρμογης και περασε μονη της,,,<συνδεστε λεει ενα ενσυρματο αξεσουαρ η πατηστε + για ευρεση κοντινων ασυρματων αξεσουαρ>

Αυτό ήρθε σε όλα τα Lumia, όχι μόνο στο 640! Αντικατέστησε το "κέντρο συσκευών".

Edited by evris2013

Σήμερα μου παρουσιάστηκε κιτρινισμα στην οθόνη σε ένα κομμάτι με μήκος 1cm και πλάτος 0.3cm, στο αριστερό μέρος της. Το κιτρινισμα ειναι ορατό οταν η οθόνη δείχνει λευκό χρωμα η γενικά ανοικτά χρώματα. Εχει τύχει σε κανέναν άλλο και αν ναι τι έκανε;
Sent neither from iphone nor android phone

Σήμερα μου παρουσιάστηκε κιτρινισμα στην οθόνη σε ένα κομμάτι με μήκος 1cm και πλάτος 0.3cm, στο αριστερό μέρος της. Το κιτρινισμα ειναι ορατό οταν η οθόνη δείχνει λευκό χρωμα η γενικά ανοικτά χρώματα. Εχει τύχει σε κανέναν άλλο και αν ναι τι έκανε;

Βασικά, εσύ για τι το χρησιμοποιείς περισσότερο;

Huawei Nova 5T

Βασικά, εσύ για τι το χρησιμοποιείς περισσότερο;

Επειδή είναι το μοναδικό τηλέφωνο που χρησιμοποιώ για την ώρα, το χρησιμοποιώ για 'όλα' που περιλαμβάνουν κυρίως κλήσεις, email, web browsing, μουσική, gps, skype και περιστασιακά φωτογράφηση.

Edited by TheGuru
Sent neither from iphone nor android phone

Επειδή είναι το μοναδικό τηλέφωνο που χρησιμοποιώ για την ώρα, το χρησιμοποιώ για 'όλα' που περιλαμβάνουν κυρίως κλήσεις, email, web browsing, μουσική, gps, skype και περιστασιακά φωτογράφηση.

Κάνεις πολλή χρήση σε κάτι από αυτά; Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι υπερθέρμανση..

Huawei Nova 5T

εχει διαβασει κανεις νεοτερες ειδησεις για τα windows 10 για την συσκευη αυτην ?εννοω η ερομηνια διαθεσης του upgrade

Υποτιθεται αυριο βγαινει update με πολλες διορθωσεις και λογικα θα ειναι και για αυτη την συσκευη.

Αλλα επικρατει νεκρικη σιγη και μαλλον βλεπω να ερχεται αναβολη και η νεα ημερομηνια να ειναι αρχες 16

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Φίλε μου κι εγώ εδώ και λίγες μέρες έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά από την δεξιά πλευρά στο ύψος των volume buttons. Νομίζω μάλιστα πως απλώθηκε σταδιακά. Φαντάζομαι καλυπτόμαστε από την εγγύηση. Να δω πόσες μέρες θα χρειαστούν γιατί έρχονται και γιορτές.

Λοιπον να πω και εγω ενα κουλο που μου ετυχε εχτες...εκει που έπινα καφε ηθελα να δω ενα mail που μου ηρθε και με το που ανοίγω την οθονη βλεπω να ειναι κιτρινη ολοι!!δηλαδη οτι υπηρχε σε ανοιχτο χρωμα να εχει κιτρινιση !εκανα μια επαννεκινηση και ολα καλα μετα!!τι μπορει να ειναι?τωρα ολα ειναι οκ..
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Λοιπον να πω και εγω ενα κουλο που μου ετυχε εχτες...εκει που έπινα καφε ηθελα να δω ενα mail που μου ηρθε και με το που ανοίγω την οθονη βλεπω να ειναι κιτρινη ολοι!!δηλαδη οτι υπηρχε σε ανοιχτο χρωμα να εχει κιτρινιση !εκανα μια επαννεκινηση και ολα καλα μετα!!τι μπορει να ειναι?τωρα ολα ειναι οκ..

Έχει αναφερθεί από πολλούς εδώ μέσα αυτό το πρόβλημα με την αλλοίωση των χρημάτων. Σε εμένα μου έχει συμβεί 4 φορές από τον Ιούνιο και λύνεται πατώντας απλά το κουμπί που κλειδώνει.

TCL 40 NXTPAPER

• The title was changed to Microsoft Lumia 640