rafalef1 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Χθες κόλλησε και δεν έκανε τίποτα. Ήταν στην οθόνη προστασίας. Έβγαλα την μπαταρία και οκ. Καλώς έκανα ;; Να ανησυχώ μήπως ;; Έχει κολλήσει σε κάποιον από σας ;; Μου το χει κανει μια φορα κι εμενα πριν αρκετους μηνες,απο τοτε δεν ξανακόλλησε.Δεν υπάρχει λογος ανησυχιας νομιζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει καποιος αν μαυρο καπακι ειναι τυπου ματ και το μπλε ειναι γυαλιστερο Το μαύρο είναι πιο καλό στην αφή, το μπλε στο μάτι μονο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Το μαύρο είναι πιο καλό στην αφή, το μπλε στο μάτι μονο! Αν σου πω ότι, ενώ το μαύρο έχει την πιο ωραία αίσθηση απ' όλα στο χέρι, μου γλυστράει περισσότερο; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Καλα μη νομίζετε ότι επειδή είναι ματ,κρατάει καλύτερα.ολα γλιστράνε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Καλα μη νομίζετε ότι επειδή είναι ματ,κρατάει καλύτερα.ολα γλιστράνε. Εγώ το έβαλα σε θήκη..δεν θέλω να μάθω αν γλιστράει:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Καλα και εγω σε θήκη το έχω.Άπλα αντί το μαύρο που είναι ματ να φαίνεται το καλύτερο,στα δικά μου μάτια είναι το πιο ψεύτικο.Μαζι με το πορτοκάλι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 στα δικά μου μάτια είναι το πιο ψεύτικο.Μαζι με το πορτοκάλι. Τι είπες για το πορτοκαλί;;;; :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Είναι το καλύτερο λέω.αχαχαχ Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Διαγράφηκαν τα μηνύματα που αφορούσαν την Technical Preview των Windows 10 Mobile... Έχει ειπωθεί χίλιες φορές πως μέχρι να έρθουν επίσημα τα Windows 10 Mobile η συζήτηση γίνεται αποκλειστικά και μόνο στο εξής θέμα: Windows 10 technical preview (Insider Program) Συνεχίζουμε στο θέμα μας... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Είναι το καλύτερο λέω.αχαχαχ χαχαχαχχα :lol: :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 κατι πειραξα στις ρυθμισεις προσπαθωντας να το κανω να στελνει smilies και απο τοτε μπορω να στειλω μεχρι 70 χαρακτηρες στα μηνυματα.τι εκανα και δεν το θυμαμαι;που εχει τετοια επιλογη;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 κατι πειραξα στις ρυθμισεις προσπαθωντας να το κανω να στελνει smilies και απο τοτε μπορω να στειλω μεχρι 70 χαρακτηρες στα μηνυματα.τι εκανα και δεν το θυμαμαι;που εχει τετοια επιλογη;:rolleyes: Τα smilies απο μονα τους σε μειώνουν αρκετά τους χαρακτήρες στα SMS! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 κατι πειραξα στις ρυθμισεις προσπαθωντας να το κανω να στελνει smilies και απο τοτε μπορω να στειλω μεχρι 70 χαρακτηρες στα μηνυματα.τι εκανα και δεν το θυμαμαι;που εχει τετοια επιλογη;:rolleyes: Αν βάζεις τα απλά emoticons (emojis), π.χ. : - ) (χωρίς κενά), δε μειώνονται οι χαρακτήρες. Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Έξτρα -> Δίκτυο+ και στο σετ χαρακτήρων sms, βάλε Περιορισμένο. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 <μικροεφαρμογες> μου ηρθε χθες σαν ενημερωση εφαρμογης και περασε μονη της,,,<συνδεστε λεει ενα ενσυρματο αξεσουαρ η πατηστε + για ευρεση κοντινων ασυρματων αξεσουαρ> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 (edited) <μικροεφαρμογες> μου ηρθε χθες σαν ενημερωση εφαρμογης και περασε μονη της,,,<συνδεστε λεει ενα ενσυρματο αξεσουαρ η πατηστε + για ευρεση κοντινων ασυρματων αξεσουαρ> Αυτό ήρθε σε όλα τα Lumia, όχι μόνο στο 640! Αντικατέστησε το "κέντρο συσκευών". Edited December 12, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Αυτό ήρθε σε όλα τα Lumia, όχι μόνο στο 640! Αντικατέστησε το "κέντρο συσκευών".Ναι μετα ειδα οτι ειναι αντικατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Σήμερα μου παρουσιάστηκε κιτρινισμα στην οθόνη σε ένα κομμάτι με μήκος 1cm και πλάτος 0.3cm, στο αριστερό μέρος της. Το κιτρινισμα ειναι ορατό οταν η οθόνη δείχνει λευκό χρωμα η γενικά ανοικτά χρώματα. Εχει τύχει σε κανέναν άλλο και αν ναι τι έκανε; Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Σήμερα μου παρουσιάστηκε κιτρινισμα στην οθόνη σε ένα κομμάτι με μήκος 1cm και πλάτος 0.3cm, στο αριστερό μέρος της. Το κιτρινισμα ειναι ορατό οταν η οθόνη δείχνει λευκό χρωμα η γενικά ανοικτά χρώματα. Εχει τύχει σε κανέναν άλλο και αν ναι τι έκανε; Βασικά, εσύ για τι το χρησιμοποιείς περισσότερο; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 (edited) Βασικά, εσύ για τι το χρησιμοποιείς περισσότερο; Επειδή είναι το μοναδικό τηλέφωνο που χρησιμοποιώ για την ώρα, το χρησιμοποιώ για 'όλα' που περιλαμβάνουν κυρίως κλήσεις, email, web browsing, μουσική, gps, skype και περιστασιακά φωτογράφηση. Edited December 13, 2015 by TheGuru Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Επειδή είναι το μοναδικό τηλέφωνο που χρησιμοποιώ για την ώρα, το χρησιμοποιώ για 'όλα' που περιλαμβάνουν κυρίως κλήσεις, email, web browsing, μουσική, gps, skype και περιστασιακά φωτογράφηση. Κάνεις πολλή χρήση σε κάτι από αυτά; Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι υπερθέρμανση.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Τώρα που μου το έβγαλε είχα πραγματικά λιώσει το gps είναι η αλήθεια. Να φεύγει τελειώς άραγε; Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 εχει διαβασει κανεις νεοτερες ειδησεις για τα windows 10 για την συσκευη αυτην ?εννοω η ερομηνια διαθεσης του upgrade Υποτιθεται αυριο βγαινει update με πολλες διορθωσεις και λογικα θα ειναι και για αυτη την συσκευη. Αλλα επικρατει νεκρικη σιγη και μαλλον βλεπω να ερχεται αναβολη και η νεα ημερομηνια να ειναι αρχες 16 Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litost Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Σήμερα μου παρουσιάστηκε κιτρινισμα στην οθόνη σε ένα κομμάτι με μήκος 1cm και πλάτος 0.3cm, στο αριστερό μέρος της. Το κιτρινισμα ειναι ορατό οταν η οθόνη δείχνει λευκό χρωμα η γενικά ανοικτά χρώματα. Εχει τύχει σε κανέναν άλλο και αν ναι τι έκανε; Φίλε μου κι εγώ εδώ και λίγες μέρες έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά από την δεξιά πλευρά στο ύψος των volume buttons. Νομίζω μάλιστα πως απλώθηκε σταδιακά. Φαντάζομαι καλυπτόμαστε από την εγγύηση. Να δω πόσες μέρες θα χρειαστούν γιατί έρχονται και γιορτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Λοιπον να πω και εγω ενα κουλο που μου ετυχε εχτες...εκει που έπινα καφε ηθελα να δω ενα mail που μου ηρθε και με το που ανοίγω την οθονη βλεπω να ειναι κιτρινη ολοι!!δηλαδη οτι υπηρχε σε ανοιχτο χρωμα να εχει κιτρινιση !εκανα μια επαννεκινηση και ολα καλα μετα!!τι μπορει να ειναι?τωρα ολα ειναι οκ.. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Λοιπον να πω και εγω ενα κουλο που μου ετυχε εχτες...εκει που έπινα καφε ηθελα να δω ενα mail που μου ηρθε και με το που ανοίγω την οθονη βλεπω να ειναι κιτρινη ολοι!!δηλαδη οτι υπηρχε σε ανοιχτο χρωμα να εχει κιτρινιση !εκανα μια επαννεκινηση και ολα καλα μετα!!τι μπορει να ειναι?τωρα ολα ειναι οκ.. Έχει αναφερθεί από πολλούς εδώ μέσα αυτό το πρόβλημα με την αλλοίωση των χρημάτων. Σε εμένα μου έχει συμβεί 4 φορές από τον Ιούνιο και λύνεται πατώντας απλά το κουμπί που κλειδώνει. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts