Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aν είσαι βαμμένος android fan δε πας σε winphones.

Κακά τα ψέματα,το android το κρατάνε οι εφαρμογές του και ποιοτικά και ποσοτικά.

Κάτι δηλαδή που τα κινητά μας πονάνε αισθητά.

Xiaomi 12 Pro

Να μου λείπει το lag (3-4" να ανοίξει το η εφαρμογή τηλεφώνου να καλέσω αριθμό...), μια χαρά κάνω τη δουλειά μου και σε βαθμό που δε το περίμενα!

Τώρα αν σκαλίζεις το κινητό συνέχεια και ψάχνεις το ένα και το άλλο σίγουρα τη πληθώρα εφαρμογών δε θα τη βρεις στα winphones (ακόμα).

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Να μου λείπει το lag (3-4" να ανοίξει το η εφαρμογή τηλεφώνου να καλέσω αριθμό...), μια χαρά κάνω τη δουλειά μου και σε βαθμό που δε το περίμενα!

Τώρα αν σκαλίζεις το κινητό συνέχεια και ψάχνεις το ένα και το άλλο σίγουρα τη πληθώρα εφαρμογών δε θα τη βρεις στα winphones (ακόμα).

υπερβολές.όσο αφορά το όποιο lag.

Smartphones έχουμε,οπότε εφαρμογές θέλουμε.

Τουλάχιστον όπως αναφέρουν σωστά τα παιδιά εδώ,ας φτιάξουν τις βασικές σωστά και ευτυχισμένοι θα είμαστε!

Xiaomi 12 Pro

Άποψή σου, προσωπικά μιλάω από τη δική μου πλευρά και αντίληψη.

Άποψή σου, προσωπικά μιλάω από τη δική μου πλευρά και αντίληψη.

Βρε προφανώς και ο καθένας λέει τις απόψεις και τις εμπειρίες του.;)

Αλλά δεν θα πάρεις smartphone μόνο για κλήσεις και τηλέφωνα.Σωστά;

Θέλεις οι εφαρμογές που έχει να δουλεύουν σωστά.

Για μένα τουλάχιστον και όπως βλέπω και για αρκετούς θέλουν δουλίτσα ακόμα.

Xiaomi 12 Pro

Βρε προφανώς και ο καθένας λέει τις απόψεις και τις εμπειρίες του.;)

Αλλά δεν θα πάρεις smartphone μόνο για κλήσεις και τηλέφωνα.Σωστά;

Θέλεις οι εφαρμογές που έχει να δουλεύουν σωστά.

Για μένα τουλάχιστον και όπως βλέπω και για αρκετούς θέλουν δουλίτσα ακόμα.

Εκεί πάει και ο προσανατολισμός χρήσης τη συσκευής.

Καταρχάς πρέπει να είναι χρηστική ως τηλέφωνο. Αν το φορτώνεις εφαρμογές, οι περισσότερες όχι χρήσιμες σε καθημερινή βάση, και η απόκριση της βασικής λειτουργίας της συσκευής πάει περίπατο, είναι πρόβλημα.

Smartphone παίρνεις για να σου λύνει τα χέρια όταν είσαι on the go, να διαβάζεις emails, να postάρεις ή να διαβάζεις νέα να παίζεις κανά παιχνίδι στη τουαλέτα και το πιο βασικό να είναι phone. Εκεί στόχευε η ένστασή μου παραπάνω, πήγαινα να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο και περίμενα 3-4" να ανοίξει η εφαρμογή του τηλεφώνου και σε τηλέφωνο με 3 φορές καλύτερα χαρακτηριστικά από το 640. Και δεν ήταν η καθυστέρηση μόνο στο άνοιγμα του τηλεφώνου, το ίδιο και σε χάρτες, email (με 4-5 λογαριασμούς emails η gmail εφαρμογή κάνει ώρα να ανακτήσει τα καινούργια όταν έχει πολλά), browser (που δουλεύει καλύτερα σε android αλλά κάνει ώρα να ανοίξει πάντα σε σύγκριση με των winphones τα παραπάνω) κτλπ.

Αν κάνει τη βασική δουλειά του όπως πρέπει, ας έχω στα χέρια μου ένα προϊόν που δε θα μου δίνει την αίσθηση ότι βαριέται και αν είναι και οικονομική ότι καλύτερο.

Στην ουσία δεν διαφωνούμε πολύ.

Η ένσταση μου εμένα ήταν για το lag.

Πάει και αυτό ανάλογα με την συσκευή που έχεις.

Xiaomi 12 Pro

Παίδες μια γρήγορη ερώτηση... Σκέφτομαι να μπω στο club των κατόχων του 640 με την LTE έκδοση...

Windows 10 έχουν βγει για τη συσκευή ή τίποτα ακόμη; Και αν βγήκαν, αξίζει η αναβάθμιση ή όχι;

Παίδες μια γρήγορη ερώτηση... Σκέφτομαι να μπω στο club των κατόχων του 640 με την LTE έκδοση...

Windows 10 έχουν βγει για τη συσκευή ή τίποτα ακόμη; Και αν βγήκαν, αξίζει η αναβάθμιση ή όχι;

όχι ακόμα.

Οκτώβρη μεριά θα μας έρθουν.

Xiaomi 12 Pro

3 μερες με το κινητο.... ικανοποιημενος σχετικα για τα χρηματα του

ΑΛΛΑ...

1) Απογοητευμενος τρελλα με την θεση του ηχειου. Αν το αφησω πανω σε καναπε-κρεβατι-βιβλιο σιγααααα μην ακουσω τον ηχο. (το εχω και τερμα και με σχετικα πολυ δυνατο ηχο)

2) Απογοητευμενος που πρωτα κανει 2 δονησεις και μετα χτυπαει. Ουτε καν παραλληλα οι 2 δονησεις. Τοσες κλησεις χαμενες ειχα χρονια να εχω

3) Ειδοποιηση αν δεν διαβαστει το sms για δευτερη και τριτη φορα που εχουν κινητα του 50αρικου δεν υπαρχει ουτε για πλακα

4) Ελληνικες εφαρμογες με τα κυαλια (για παραδειγμα gazzetta, protothema κτλ κτλ)

5) Ποσος χρονος απομενει μεχρι να χτυπησει το ξυπνητηρι που ηταν το αγαπημενο μου feature των android μπααααα δεν υπαρχει

6) Η Αναφορα ερχεται σαν μηνυμα και δεν μου αρεσει. Προτιμουσα απλα ενα tick

7) Πολυυυυυυ αργη φορτιση. Τανκερ να ειχα να το γεμιζα με κοντεινερ πιο λιγη ωρα θα εκανε

Edited by kinhtomania
+bobb -=azor=-

Για κάποια από αυτά που έγραψες:

3) Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο χαρακτηριστικό.... Στείλε μου ένα μήνυμα πως το ενεργοποιείς σε άλλα λειτουργικά αν μπορείς..

4) Ποιος κατεβάζει ακόμα αυτές τις εφαρμογές... Και δεν το λέω για κακό, αλλά και στο Android (που υπάρχουν) και σε WP χρησιμοποιώ RSS Readers και τέλος... Στα Windows τον NextGen Reader και σε Android τον Feedly...

6) Απλά πάτα παρατεταμένα πάνω στο προφίλ «πάροχος» μέσα στα μηνύματα και απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να μην σου σπάει τα νεύρα...

7) Πόση ώρα κάνει δηλαδή??

Powerd by OnePlus 7 Pro

Θα συμφωνήσω μόνο στο 7,αλλά σε αυτό φταίει η μεγαλούτσικη μπαταρία και ο μικρός φορτιστής.

Για το πρώτο που λες,κάτι κάνεις κάνεις λάθος,καθώς εγώ με σχετικά δυνατό ringtone το ακούω ακόμα και μέσα σε ντουλάπι να το κρύψω.

Για εφαρμογή σαν το gazzeta να είσαι και χαρούμενος που δεν την έχεις και στα wp!:lol::p

Xiaomi 12 Pro

Για κάποια από αυτά που έγραψες:

3) Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο χαρακτηριστικό.... Στείλε μου ένα μήνυμα πως το ενεργοποιείς σε άλλα λειτουργικά αν μπορείς..

4) Ποιος κατεβάζει ακόμα αυτές τις εφαρμογές... Και δεν το λέω για κακό, αλλά και στο Android (που υπάρχουν) και σε WP χρησιμοποιώ RSS Readers και τέλος... Στα Windows τον NextGen Reader και σε Android τον Feedly...

6) Απλά πάτα παρατεταμένα πάνω στο προφίλ «πάροχος» μέσα στα μηνύματα και απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να μην σου σπάει τα νεύρα...

7) Πόση ώρα κάνει δηλαδή??

3) ειχα ενα LG G2 mini αλλα το ειδα και αλλου. Στις ρυθμισεις μυνηματων. Ευτυχως η δυστυχως δεν εχω αλλο κινητο τωρα εκτος απο το 640 για να πω ακριβως που

4) Μμμμ μαρεσε η πληροφορια σου θα το κοιταξω

6) Καλη λυση και αυτο θα το δω

7) Απο το μηδεν (στο περιπου γιατι δεν το μηδενισα εντελως) στο 100% σιγουρα πανω απο 2 με 2μιση ωρες

+bobb -=azor=-

Σε LG spirit(android): Μηνύματα/Ρυθμίσεις/Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων/Επανάληψη ειδοποίησης

Για το πρώτο που λες,κάτι κάνεις κάνεις λάθος,καθώς εγώ με σχετικά δυνατό ringtone το ακούω ακόμα και μέσα σε ντουλάπι να το κρύψω.

Δεν κάνει κανένα λάθος, έτσι ειναι. Όταν το ακουμπάς σε μαλακή επιφάνεια ο ήχος πνίγεται λόγω της θέσης του ηχείου και δύσκολα το ακούς το κινητό.

Σε LG spirit(android): Μηνύματα/Ρυθμίσεις/Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων/Επανάληψη ειδοποίησης

Δεν κάνει κανένα λάθος, έτσι ειναι. Όταν το ακουμπάς σε μαλακή επιφάνεια ο ήχος πνίγεται λόγω της θέσης του ηχείου και δύσκολα το ακούς το κινητό.

να και καποιος που με καταλαβε!

+bobb -=azor=-

τι να σου πω,εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.

και το έχω και με θήκη.

Xiaomi 12 Pro

και το έχω και με θήκη.

μηπως η θηκε μεγαλωνει το κενο απο το ηχειο και σε σωζει? μηπως ειναι λυση αυτο?

χμμμ καλη ιδεα

+bobb -=azor=-

και το έχω και με θήκη.

Αυτό με το ηχείο ισχύει. Ίσως επειδή έχεις θήκη δεν πατάει όλη η πλάτη και το ηχείο δεν καλύπτεται τελείως. Εγώ κάποιες φορές για να ακούσω μουσική το αφήνω κάπως λοξά για να μην καλύπτεται η πλάτη του κινητού και να βγαίνει σωστά ο ήχος.

TCL 40 NXTPAPER

μηπως η θηκε μεγαλωνει το κενο απο το ηχειο και σε σωζει? μηπως ειναι λυση αυτο?

χμμμ καλη ιδεα

Παίζει.Μη φανταστείς καμιά θηκάρα έτσι;Μια διάφανη προστασίας πλάτης είναι.:lol:

Ερώτηση τώρα.Στην Οθόνη κλειδώματος που βλέπουμε την ώρα και ειδοποιήσεις,μπορούμε να βλέπουμε και τον καιρό;

----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό με το ηχείο ισχύει. Ίσως επειδή έχεις θήκη δεν πατάει όλη η πλάτη και το ηχείο δεν καλύπτεται τελείως. Εγώ κάποιες φορές για να ακούσω μουσική το αφήνω κάπως λοξά για να μην καλύπτεται η πλάτη του κινητού και να βγαίνει σωστά ο ήχος.

Αλήθεια;

Κοίτα να δεις και εγώ παινεύομαι για το πόσο δυνατά παίζει το ρημάδι.... :lol:

Xiaomi 12 Pro

Μα δεν ειπε κανείς οτι δεν παίζει δυνατά. Απλά όπως ολα τα κινητα με το ηχείο στο πίσω μερος, πνίγει τον ήχο σε μαλακή επιφάνεια.

Αν θες να δεις τι πάει να πει πνίγεται ο ήχος,να σου βάλω μουσική στο s3 μου.:lol::lol:

Xiaomi 12 Pro

Αν θες να δεις τι πάει να πει πνίγεται ο ήχος,να σου βάλω μουσική στο s3 μου.:lol::lol:

Ειχα το s3 neo την προηγούμενη εβδομάδα. Εχει λιγότερο πνίξιμο στον ήχο απ οτι το 640 διότι το ηχείο βρίσκεται δίπλα στην κάμερα η οποία κάνει ενα μικρο ''καρούμπαλο'' . Κατα συνέπεια, δεν ακουμπάει φλατ εντελώς και το μικρο αυτο ανασήκωμα βοηθάει τον ηχο να απελευθερωνεται χωρίς μεγάλο πνίξιμο.

Ειχα το s3 neo την προηγούμενη εβδομάδα. Εχει λιγότερο πνίξιμο στον ήχο απ οτι το 640 διότι το ηχείο βρίσκεται δίπλα στην κάμερα η οποία κάνει ενα μικρο ''καρούμπαλο'' . Κατα συνέπεια, δεν ακουμπάει φλατ εντελώς και το μικρο αυτο ανασήκωμα βοηθάει τον ηχο να απελευθερωνεται χωρίς μεγάλο πνίξιμο.

Έχουμε αντίθετα αποτέλσματα.όχι μπράβο μας.

Xiaomi 12 Pro

χμμμ καλη ιδεα

Ή μπορείς να βάλεις tempered glass, και να ακουμπάς τη συσκευή σου με την οθόνη προς τα κάτω. :)

Huawei Nova 5T

Ή μπορείς να βάλεις tempered glass, και να ακουμπάς τη συσκευή σου με την οθόνη προς τα κάτω. :)

Αυτό ακριβώς έχω κάνει εγώ.

S. E. A.

• The title was changed to Microsoft Lumia 640