mr_47 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Κι όμως φιλαρακο mr-47...κι όμως...το σαμσουνγκ έπιανε καλύτερα.Γεγονός... Ντροπή! :X Πλάκα κάνω. Πρέπει να διορθώσει κάποια πράγματα η Microsoft και μέσα σε αυτά προστίθεται και το σήμα. Πάντως, δεν έχω κάποιο παράπονο από τη συσκευή. Με το μαύρο δείχνει πολύ "επαγγελματική". Μου θυμίζει το Z10.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) Στο μαγαζί του Κορυδαλλού πάντως τα καπάκια παίζουν στο δεκάευρο..:wacko: το μπλε τελικά τα σπάει. Edited September 8, 2015 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boston34 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ 640 XL 4G, ΚΑΙ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ,ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ,ΕΧΩ ΣΙΜ VODAFONE CU ,ΚΙ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ COSMOTE.ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 4G ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ VODAFONE ,ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΩ ΣΗΜΑ H PLUS.ΓΙΑΤΙ OXI 4G; :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited September 8, 2015 by alex_gate_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ 640 XL 4G, ΚΑΙ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ,ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ,ΕΧΩ ΣΙΜ VODAFONE CU ,ΚΙ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ COSMOTE.ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 4G ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ VODAFONE ,ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΩ ΣΗΜΑ H PLUS.ΓΙΑΤΙ OXI 4G; Αρχικά,μη γράφεις με κεφαλαία. Επίσης το θέμα για το xl είναι άλλο,αλλά αφού ρώτησες που ρώτησες,είσαι σίγουρος ότι πιάνει το 4g εκεί που μένεις; για το XL ρωτάμε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=411925 Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Στο μαγαζί του Κορυδαλλού πάντως τα καπάκια παίζουν στο δεκάευρο..:wacko: το μπλε τελικά τα σπάει. 10ευρο; Γιατί;;; :confused: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boston34 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση!Στο συγκεκριμένο σημείο του Ηρακλειου που το κατάστημα με διαβεβαίωσε πως έχει σήμα 4g εγώ έχω Η+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση!Στο συγκεκριμένο σημείο του Ηρακλειου που το κατάστημα με διαβεβαίωσε πως έχει σήμα 4g εγώ έχω Η+. Εύκολη λύση είναι να δοκιμάσεις,με άλλη συσκευή,ή με κάποιον φίλο σου με 4g συσκευή και voda. Αλλά ρώτα και την voda να στο έχουν ενεργοποιήσει για καλό και για κακό.Άλλαξα κάρτα σιμ πρόσφατα και τιως πρώτες ώρες δε έπιανε ούτε 3g. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boston34 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Οταν βρίσκομαι σε συγκεκριμένο σημείο με φίλο που έχει iphone6 vod , αυτός έχει 4g ενώ εγώ H+.Μήπως επειδή πήρα το τηλ από κατάστημα cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Οταν βρίσκομαι σε συγκεκριμένο σημείο με φίλο που έχει iphone6 vod , αυτός έχει 4g ενώ εγώ H+.Μήπως επειδή πήρα το τηλ από κατάστημα cosmote; δε παίζει κανένα ρόλο αυτό.Σίγουρα πήρες το 4g? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boston34 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Σίγουρα βρε συ!Στις ρυθμίσεις επιλέγω 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Σίγουρα βρε συ!Στις ρυθμίσεις επιλέγω 4g. είπα να το τσεκάρουμε:lol: Άλλη σιμ που να παίζει σε 4g μήπως σου βρίσκεται; Αλλιώς περνάς από voda και τους λες πως δεν πιάνεις,για αρχή.και πέρνα απο εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=411925 ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 10ευρο; Γιατί;;; :confused: Που να ξέρω... το μπλε τουλάχιστον και το πορτοκαλί που ρώτησα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boston34 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Αυτό θα κάνω.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Που να ξέρω... το μπλε τουλάχιστον και το πορτοκαλί που ρώτησα. Α, δεν τα πήρες. :p Ε, πήγαινε από το κατάστημα στη Θηβών, αν σε βολεύει. Στην περιοχή που είμαι, ο "έξυπνος" τα έχει 16€ ή 17€, το ένα.... :X Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Α, δεν τα πήρες. :p Ε, πήγαινε από το κατάστημα στη Θηβών, αν σε βολεύει. Στην περιοχή που είμαι, ο "έξυπνος" τα έχει 16€ ή 17€, το ένα.... :X Πήρα ένα μπλε.Μπλε ο Θεός να το κάνει ανοιχτό (Θαλασσί) Γαλάζιο είναι αλλά ωραίο :p:D Για 2 ευρώ πιο ακριβά θα μου βγει να πάω με την μηχανή στο Αιγάλεω.:lol: Κανονικά τόσο κάνουν,δε φταίει ο έξυπνος που λες. Αν κάνεις μια αναζήτηση στο νετ τόσο θα τα βρείς. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Συνφορουμιτες μερικες συντομες ερωτησουλες συμφωνα με οσα διαβασα.... 1) Δονηση κανει μονο 2 φορες και σταματαει στην κληση? 2) Οταν εχει handsfree δεν ακουγετε ο χτυπος απο το κινητο? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Συνφορουμιτες μερικες συντομες ερωτησουλες συμφωνα με οσα διαβασα.... 1) Δονηση κανει μονο 2 φορες και σταματαει στην κληση? 2) Οταν εχει handsfree δεν ακουγετε ο χτυπος απο το κινητο? 1) Ναι. 2) Ακούγεται και από το κινητό με λιγότερη ένταση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) Πήρα ένα μπλε.Μπλε ο Θεός να το κάνει ανοιχτό (Θαλασσί) Γαλάζιο είναι αλλά ωραίο :p:D Για 2 ευρώ πιο ακριβά θα μου βγει να πάω με την μηχανή στο Αιγάλεω.:lol: Κανονικά τόσο κάνουν,δε φταίει ο έξυπνος που λες. Αν κάνεις μια αναζήτηση στο νετ τόσο θα τα βρείς. Ναι, γαλάζιο είναι. :) Ε, καλά έκανες τότε. Και είναι και Nokia Care. :lol: Edit: Αναβοσβήνει σε κάποιον η οθόνη; Το κάνει μόνο στον IE... :worry: Edited September 8, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Ναι, γαλάζιο είναι. :) Ε, καλά έκανες τότε. Και είναι και Nokia Care. :lol: Ναι μωρέ δε βαριέσαι.:lol: Τώρα απορία άσχετου,αλλά μη γελάσετε πολύ.:p Ξέρω ότι σε άλλα τηλέφωνα αν θέλεις να αλλάξει κάρτα sd μια απλή αντιγραφή-επικόλληση μέσω του υπολογιστή αρκεί. Εδώ τι παίζει; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Ναι μωρέ δε βαριέσαι.:lol: Τώρα απορία άσχετου,αλλά μη γελάσετε πολύ.:p Ξέρω ότι σε άλλα τηλέφωνα αν θέλεις να αλλάξει κάρτα sd μια απλή αντιγραφή-επικόλληση μέσω του υπολογιστή αρκεί. Εδώ τι παίζει; Ακριβώς το ίδιο παίζει κι εδώ. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) Ωραία,να βάλω την 32άρα μου τότε. Τις ξανακατέβασα τις εφαρμογές μου μία-μία. Έκανα αντιγραφή-επικόλληση από την μία sd στην άλλη,αλλά το κινητό μου έλεγε ότι οι εφαρμογές είναι αποθηκευμένες σε sd και να την ξαναβάλω. Edited September 9, 2015 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Εχω το τηλεφωνο στα χερια μου εδω και λιγες μερες ερχομενος απο android LG G2. Με εχει ενθουσιασει το τηλ και το κανουριο λογισμικο πραγμα που δεν περιμενα, απο περιεργεια το χα παρει. Πραγματικα στα λεφτα του και για τα χαρακτηριστικα που προσφερει δεν αξιζει κανεις να παιρνει android. Κανει τα παντα απροβληματιστα. Κριμα για το λογισμικο αυτο που δεν γινετε η καταλληλη προωθηση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Ωραία,να βάλω την 32άρα μου τότε. Τις ξανακατέβασα τις εφαρμογές μου μία-μία. Έκανα αντιγραφή-επικόλληση από την μία sd στην άλλη,αλλά το κινητό μου έλεγε ότι οι εφαρμογές είναι αποθηκευμένες σε sd και να την ξαναβάλω. Το ίδιο έπαθα και εγώ και μετά τις κατέβασα μία μια. Δεν ξέρω αν κάναμε κάτι λάθος. Πάντως με copy paste δεν μεταφέρθηκαν οι εφαρμογες. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Το ίδιο έπαθα και εγώ και μετά τις κατέβασα μία μια. Δεν ξέρω αν κάναμε κάτι λάθος. Πάντως με copy paste δεν μεταφέρθηκαν οι εφαρμογες. εκτός απο τα κλασσικά,δεν έχει κανέναν φάκελο στην κάρτα του στυλ downloads κ έτσι. Τώρα που αποθηκεύονται....:wacko::wacko: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Καλησπερα παιδια και καλοριζικο να μου ειναι... το πηρα πριν μια ωρα (καλες ειδησεις να ακουω με αυτο) οι πρωτες μου ερωτησεις 1) Γινεται να φαινεται σε ποσοστο η μπαταρια παντα χωρις να τραβαω το notification? 2) Η διαταξη των (εικονικων) κουμπιων κατω αλλαζει? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Καλησπερα παιδια και καλοριζικο να μου ειναι... το πηρα πριν μια ωρα (καλες ειδησεις να ακουω με αυτο) οι πρωτες μου ερωτησεις 1) Γινεται να φαινεται σε ποσοστο η μπαταρια παντα χωρις να τραβαω το notification? 2) Η διαταξη των (εικονικων) κουμπιων κατω αλλαζει? Καλορίζικο! 1) Μπορείς να καρφιτσώσεις ένα tile της εφαρμογής "Οικονομία Μπαταρίας" (είναι προεγκατεστημένη) στην οθόνη σου και να βλέπεις από εκεί το ποσοστό της μπαταρίας. 2) Όχι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts