Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επισης ρε παιδια με το χερι στην καρδια δεν σας εχει τυχει στο 640(σπανια βεβαια αλλα τυχαινει) να κανει ο ο ηχος του κινητου σαν μπουκωμενος και να χραζει σαν χαλασμενο? Η΄τα χρωματα της οθονης να αλλαξουν σαν ξεπλυμενα ξεθωριασμενα και μετα απο κλειδωμα ξεκλειδωμα να ξαναφτιαχνει?

Το δικό μου παρουσιάζει και τα δύο αυτά τα φαινόμενα. Το θέμα με τα χρώματα της οθόνης έχει αναφερθεί από πολλούς από παλιά, το θέμα με τον ήχο νόμιζα ότι το έχω μόνο εγώ γιατί δεν είχα παρατηρήσει να το γράψει κάποιος άλλος. Φαινόμενα σπάνια όπως λες αλλά υπαρκτά.

Το δικό μου παρουσιάζει και τα δύο αυτά τα φαινόμενα. Το θέμα με τα χρώματα της οθόνης έχει αναφερθεί από πολλούς από παλιά, το θέμα με τον ήχο νόμιζα ότι το έχω μόνο εγώ γιατί δεν είχα παρατηρήσει να το γράψει κάποιος άλλος. Φαινόμενα σπάνια όπως λες αλλά υπαρκτά.

Όσο ήμουν στα 10 είχα και τα 2 θέματα. Στα 8.1 έχω μόνο το θέμα της οθόνης 1-2 φορές τον μήνα.

TCL 40 NXTPAPER

http://i67.tinypic.com/2mhsebb.png

και σιγά μην έφτιαξαν το "προβλημα" που έχω με το 4g στην wind στο F2G που χάνω κλήσης οταν ειναι στο σκετο 4g το είχαν φτιάξει στην επετειακή "προσθεσαν μια επιπλέον επιλογή 4g η 3g και δεν έχανα καμια από την επομενη ενημέρωση μετά την επετειακή την έφαγαν την επιλογή 4g η 3g και έχω ίδια α ρε microsoft 5 χαλάς 2 φτιάχνεις

και που την εκανα παπαλα παει η επιλογη χλωμο να την βαλουν ξανα με αποτελεσμα ετσι να ειναι αχρηστο το κινητο

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Τι να πω δεν ξερω..δεν ειμαι προγραμματιστης της ms να ξερω τι στο καλο κανουν καθε φορα με τα updates..μα ποσο ερασιτεχνες πια?

Εχω κανει 3 hard reset με τα 10 επανω στο 640 που εχω..τα 2 τελευταια με επιστροφη απο 8,1 και τα λοιπα..και το τελευταιο μετα την annιversary για να κατσουν ολα καλυτερα..τοσα hard reset δεν χρειαστηκε ποτε να κανω σε αλλο κινητο..

Επισης ρε παιδια με το χερι στην καρδια δεν σας εχει τυχει στο 640(σπανια βεβαια αλλα τυχαινει) να κανει ο ο ηχος του κινητου σαν μπουκωμενος και να χραζει σαν χαλασμενο? Η΄τα χρωματα της οθονης να αλλαξουν σαν ξεπλυμενα ξεθωριασμενα και μετα απο κλειδωμα ξεκλειδωμα να ξαναφτιαχνει?

Δεν έχεις ιδέα πόσο ερασιτέχνες....

Με τον ήχο κανένα θέμα. Όπως και με τα χρώματα.

Αυτό το έχω παρατηρήσει κι εγώ δυο φορές τουλάχιστον, αλλά ήταν το καλοκαίρι στον έντονο ήλιο..... Δεν έδωσα και πολύ σημασία.

Αυτή η απάντηση είναι και για τους 2. Για τα ξεπλυμένα χρώματα "φταίει" το Ρυθμίσεις -> Έξτρα -> Αναγνωσιμότητα Ηλίου (?)

Δηλαδή, είναι feature, όχι bug. :lol:

α ρε microsoft 5 χαλάς 2 φτιάχνεις

+1 Αυτό ξαναγράψτο....

Huawei Nova 5T

Αυτή η απάντηση είναι και για τους 2. Για τα ξεπλυμένα χρώματα "φταίει" το Ρυθμίσεις -> Έξτρα -> Αναγνωσιμότητα Ηλίου (?)

Δηλαδή, είναι feature, όχι bug. :lol:

Το περιμενα οτι καποιος θα το εγραφε καποιος αυτο..δεν μιλαω για την φωτεινοητα κατω απο εντονο φως που οταν ειναι στο αυτοματο κατω απο ηλιο ας πουμε μπορει να γινει υπερβολικα φωτεινο και να γινουν τα χρωματα καπως <<ασπρα>>

Συμβαινει κατι εντελως διαφορετικο..τα χρωματα αλλαζουν εντελως..σαν σεπια, με μια κοκκινιλα απο πισω(ειναι αναλογα και τι φοντο και χρωμα εχεις) αλλα ειναι ειναι σαν να χαλασε η οθονη ενα πραμα..στο δικο μου 640 αντε να εχει γινει κανα 5 φορες..στης κοπελια μου ειχε γινει πριν το Update Του Αυγουστου καποιες φορες αλλα την προηγουμενη εβδομαδα της εκανε ξανα καθως και αυτο με τον ηχο που ειναι σαν χαλασμενο το ηχειο..

Αν και εχω ρωτησει και αλλου το ξαναγραφω

Αυτο που μιλας με καποιον και θελεις να βαλεις τα ακουστικα ρε παιδι μου..αλλα μετα δεν σε ακουει ο αλλος τι κουλο ειναι αυτο? Και πρεπει να τα ξαναβγαλεις και να μιλησεις χωρις αυτα..μονο σε 640 γινεται ή και σε αλλα? Απο ποια αναβαθμιση προεκυψε αυτο..?(νομιζω απο την 189 και μετα)

και με την 321 δεν το φτιαξανε να ενημερωσω

Το περιμενα οτι καποιος θα το εγραφε καποιος αυτο..δεν μιλαω για την φωτεινοητα κατω απο εντονο φως που οταν ειναι στο αυτοματο κατω απο ηλιο ας πουμε μπορει να γινει υπερβολικα φωτεινο και να γινουν τα χρωματα καπως <<ασπρα>>

Συμβαινει κατι εντελως διαφορετικο..τα χρωματα αλλαζουν εντελως..σαν σεπια, με μια κοκκινιλα απο πισω(ειναι αναλογα και τι φοντο και χρωμα εχεις) αλλα ειναι ειναι σαν να χαλασε η οθονη ενα πραμα..στο δικο μου 640 αντε να εχει γινει κανα 5 φορες..στης κοπελια μου ειχε γινει πριν το Update Του Αυγουστου καποιες φορες αλλα την προηγουμενη εβδομαδα της εκανε ξανα καθως και αυτο με τον ηχο που ειναι σαν χαλασμενο το ηχειο..

Αν και εχω ρωτησει και αλλου το ξαναγραφω

Αυτο που μιλας με καποιον και θελεις να βαλεις τα ακουστικα ρε παιδι μου..αλλα μετα δεν σε ακουει ο αλλος τι κουλο ειναι αυτο? Και πρεπει να τα ξαναβγαλεις και να μιλησεις χωρις αυτα..μονο σε 640 γινεται ή και σε αλλα? Απο ποια αναβαθμιση προεκυψε αυτο..?(νομιζω απο την 189 και μετα)

και με την 321 δεν το φτιαξανε να ενημερωσω

Αν δεν είναι αυτό, το γράφουμε, για να μην πάρουμε απάντηση που δε μας αρέσει.

Όχι, δε μου το έχει κάνει αυτό. Άλλο μου έχει κάνει. Σε προηγούμενο update, ανέβαζε αρκετά θερμοκρασία και η οθόνη έπαιζε σε φωτεινότητα. Σαν να την άλλαζα από υψηλή σε χαμηλή. Τώρα, ευτυχώς, δε ζεσταίνεται τόσο και η φωτεινότητα είναι σταθερή.

Αυτό με το ηχείο δε μου έχει συμβεί, στον 1+ χρόνο που έχω τη συσκευή.

Όχι, με αυτό τον τρόπο δεν έχω χρησιμοποιήσει τα ακουστικά. Ή μόνιμα πάνω ή καθόλου.

Huawei Nova 5T

Όλα καλά με το lumia 640 lte αλλά το βίντεο πάλι έχει σπασίματα. Δεν το διωρθωσαν. 321 έκδοση

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Όλα καλά με το lumia 640 lte αλλά το βίντεο πάλι έχει σπασίματα. Δεν το διωρθωσαν. 321 έκδοση

Αυτο λογικα θα φτιαχτει μονο με αναβαθμιση της εφαρμογης της καμερας..αν το φτιαξουν φυσικα..

το οτι έχουν καποια τηλεφώνα προβλημα δεν σημαίνει οτι εχουν ολα τα lumia 640.Το δικο μου δουλεύει αψογα ουτε χρωματα ουτε κλησεις ουτε τιποτα ολα οκ.Σε android οτι τηλεφωνο ειχα και πήγαινε σε νεα εκδοση γινοταν το ελα να δεις ηταν το τηλεφωνο για πεταμα . Καλη ειναι η γκρινια αλλα να βλεπυμε και διπλα μας!!!!!

Δοκιμασα αυτο με την καμερα και ειδα οτι μου κανει και εμενα σπασιματα αλλα μονο κατα την εγγραφη,στην προβολη μετα ειναι ολα οκ.

Καλημέρα.

Το πρόβλημα του βραχνιασμένου ήχου το έχω.

Τα χρώματα στην οθόνη ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

- "Λύση" στο πρόβλημα του ήχου έδωσα χαμηλώνοντας τα "Μπάσα".

Ρύθμισης>Προσθετά>Ισοσταθμιστής

wp_Equallizer_L640.jpg

Δεν έχω δοκιμάσει άλλες ρυθμίσεις μιας και χαμηλώνοντας στο τέρμα τα μπάσα

δεν έχω ξανά ακούσει παραμόρφωση από το ηχείο .

*Το Πρόβλημα με την κάμερα παραμένει και στο νέο Build .321

-Η Λύση μάλλον έχει δοθεί και δοκιμάζετε σε preview.

Και λέω "μάλλον¨γιατί μιλούν για "σπασίματα στον ήχο" και όχι ατην εικόνα... Θα δούμε.

Windows 10 build 14946

Improvements and fixes for Mobile

*We fixed the issue causing you to get into a state where text messages will fail to send.

*When your phone is connected to your PC, long lists of captured photos will now load significantly faster in File Explorer.

*We've updated Narrator's reading order for Windows 10 apps which display an app bar on the bottom of the app, for example OneDrive, so now the contents of the page will be read before the contents of the app bar

*We fixed an issue resulting in video thumbnails sometimes not being shown in WhatsApp – videos received from this build onwards will display a thumbnail.

*We fixed an issue resulting in Camera app video recordings having a slight crackle to their audio in recent builds.

Edited by Sakis_TS

Microsoft Lumia 640 Dual Sim 3G

Πάσχει ακόμα από "Παιδικές" ασθένειες.. ;)

1080p/30fps με σταθεροποιητή κανένα πρόβλημα με πιξελιασματα κλπ.

windows 10? ποια version ?

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

Άσχετα με όλα τα θέματα και τις ξενερες που έχω βιώσει απο κινητο-λειτουργικό στα μεγάλα του συν είναι ότι με 3 ευρω απο aliexpress παίρνω καπάκι ίδιο με το γνήσιο και ευχαριστιέμαι το κινητο χωρίς θήκη.

Τέτοια ελευθέρια πρώτη φορά σε κινητό.

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Άσχετα με όλα τα θέματα και τις ξενερες που έχω βιώσει απο κινητο-λειτουργικό στα μεγάλα του συν είναι ότι με 3 ευρω απο aliexpress παίρνω καπάκι ίδιο με το γνήσιο και ευχαριστιέμαι το κινητο χωρίς θήκη.

Τέτοια ελευθέρια πρώτη φορά σε κινητό.

Και 5 ευρώ από Ελλάδα. :p

Huawei Nova 5T

Και 5 ευρώ από Ελλάδα. :p

Αυτό ήθελα να ρωτήσω

5 ευρώ απο σαλονικη έχει βρει κανείς;

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Αυτό ήθελα να ρωτήσω

Αν έχει κατάστημα Nokia Care στη Θεσσαλονική, κοίταξε εκεί. Δεν είμαι από Θεσσαλονίκη, οπότε δεν ξέρω...

Huawei Nova 5T

Αυτό ήθελα να ρωτήσω

Έχει δυο κανονικά Nokia care η Θεσσαλονίκη! Ίωνος Δραγούμη πάνω από την Εγνατία και Βασιλησης Όλγας πριν την Μπότσαρη!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Σήμερα μετά από Hard reset μας άφησε χρόνους η δόνηση του lumia 640 lte το έστειλα για επιδιόρθωση είναι μέσα στην εγγύηση.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Ειναι Εκνευριστικά άχαρο αλλα εξακολουθει το 640 μου, να μην διαβάζει 27giga μουσική απο την καρτα μνήμης,και κανένα Ringtone mp3. Πάντως για τριτο hard reset δέν πάω.Εχω κουραστει!

Επιπλέον θέλω να ρωτησω πως μεσα απο το software μπορουμε να δουμε το υπόλοιπο της εγγύησης.

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

Εγώ στο 640 που είχα με 8.1 επιβεβαιώνω το κιτρινιασμα της οθόνης στο κλειδωμα/ξεκλείδωμα. Δηλαδή ξεκλείδωνες και έβλεπες μια οθόνη με έντονο το κιτρινο, και έστρωνε με το κλειδωμα.

Με τα ακουστικά συμβαίνει το ίδιο και στο L435. Αν δηλαδή απάντησες μια κλήση και μετά βάλεις ακουστικά τότε... "φωνή βοωντος εν τη ερημω"...

Μήπως για το πρόβλημα στα βίντεο οφείλεται η sd card; Γιατί γενικά παρατηρώ πως όσες εφαρμογές έχω στην sd λειτουργούν πιο αργά και ορισμένες φορές προβληματικά. Για παράδειγμα το Spotify αρνείται να φορτώσει τις αποθηκευμένες λίστες αρκετές φορές. Και το ίδιο μου έκανε και στο L532.. Το μόνο που ελπίζω είναι να συμβαίνει λόγω chipset.

Sent from mTalk

• The title was changed to Microsoft Lumia 640