panos9553 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Κάποιοι δηλαδή που δεν έχουν το πρόβλημα είναι χαζοί; Κανενα πρόβλημα στο 640 στην εκδοση 10.0.14393.221 ΟΛΑ τα 640 και xl που εχω δει με τα ιδια μου τα ματια με full hd video/30 fps και ΤΟΝΙΖΩ την ψηφιακη σταθεροποιηση ενεργοποιημενη μεσα απο τις ρυθμισεις υπαρχει σοβαρο προβλημα με το video. Εχουν κανει καποια βλακεια με αυτη την ρυθμιση..δεν χρειαζεται να το συζηταμε παραπανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Τη να πω αφού δεν το έχω αυτό το πρόβλημα ίσως έχω την συσκευή θαύμα. Επίσημη.189 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Τη να πω αφού δεν το έχω αυτό το πρόβλημα ίσως έχω την συσκευή θαύμα. Επίσημη.189 Απλα δεν το βλεπεις..τραβα βιντεακι με μια αλλη συσκευη το κινητο σου να τραβα βιντεο με αυτες τις ρυθμισεις που ειπα και ανεβασε να το δουμε..αλλιως μην επιμενεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Φιλε μου σου λενε τοσα ατομα ότι δεν εχουν πρόβλημα. Εγω το video που τραβαω το βγαζω σε 32αρα οθονη και παιζει αψογα από κει και περα τι θες να σου πουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Παιδιά ηρεμήστε λίγο δεν είμαστε παιδάκια ούτε να με λέτε αναξιόπιστο σε αυτά που γράφω ούτε να κάνω ότι θέλει οποιαδήποτε εταιρεία που τα οικονομάει σε βάρος μας. Το έχω πει πολλές ότι δεν αρέσει το αλλάζουμε,δεν κάνει καλό τόση γκρίνια καθημερινά στο φόρουμ για το ίδιο θέμα,κουράζει. Μπείτε στην Microsoft και φάτε τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Φιλε μου σου λενε τοσα ατομα ότι δεν εχουν πρόβλημα. Εγω το video που τραβαω το βγαζω σε 32αρα οθονη και παιζει αψογα από κει και περα τι θες να σου πουμε. Και αλλοι τοσοι οπως ειδες εχουμε προβλημα..τι 32αρες οθονες μου λες εμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Και αλλοι τοσοι οπως ειδες εχουμε προβλημα..τι 32αρες οθονες μου λες εμενα? Αρα μην εισαι απολυτος σε αυτά που λες. Το πρόβλημα που εχεις εσυ(δεν το αμφισβητω) καποιοι αλλοι δεν το εχουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Απλα ρε παιδιά κάποιοι το έχουμε και κάποιοι άλλοι όχι. Τωρα φταίει η πατρίδα,φταίει ότι δεν έκατσε καλα η αναβάθμιση,φταίνε τα άστρα; Τι να λέμε τώρα. Λες και δεν έχουμε δει περίεργα πράγματα. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Αρα μην εισαι απολυτος σε αυτά που λες. Το πρόβλημα που εχεις εσυ(δεν το αμφισβητω) καποιοι αλλοι δεν το εχουμε. Βασικα ειναι αστειο αυτο που συμβαινει..το προβλημα αναφερεται απο 3 ατομα εδω,το εχω εγω αλλα δυο 640 και ενα 640 xl που ειδα.. Απο εκει και περα τα λογια ειναι περιττα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Απλα ρε παιδιά κάποιοι το έχουμε και κάποιοι άλλοι όχι. Τωρα φταίει η πατρίδα,φταίει ότι δεν έκατσε καλα η αναβάθμιση,φταίνε τα άστρα; Τι να λέμε τώρα. Λες και δεν έχουμε δει περίεργα πράγματα. Πολύ σωστα τα λες συμφωνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Συγνώμη, αστείο είναι να σου λέει ο άλλος ότι "φίλε, εδώ το έχω μπροστά μου, το δοκιμάζω έτσι όπως μου λες και δεν έχει πρόβλημα" και εσύ να του λες ότι είσαι απλά στραβός... Από εδώ και πέρα είναι τα λόγια περιττά... Νομίζω ότι το θέμα με τα WP πλέον σε μερικούς έχει γίνει εμμονή... Ηρεμήστε, υπάρχουμε και μερικοί που δεν έχουμε μερικά από τα προβλήματα που αναφέρετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Συγνώμη, αστείο είναι να σου λέει ο άλλος ότι "φίλε, εδώ το έχω μπροστά μου, το δοκιμάζω έτσι όπως μου λες και δεν έχει πρόβλημα" και εσύ να του λες ότι είσαι απλά στραβός... Από εδώ και πέρα είναι τα λόγια περιττά... Νομίζω ότι το θέμα με τα WP πλέον σε μερικούς έχει γίνει εμμονή... Ηρεμήστε, υπάρχουμε και μερικοί που δεν έχουμε μερικά από τα προβλήματα που αναφέρετε. Δηλαδη λες οτι οι υπολοιποι που εχουμε προβλημα ειμαστε στραβοι..μα καλα σοβαρολογεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Βασικα ειναι αστειο αυτο που συμβαινει..το προβλημα αναφερεται απο 3 ατομα εδω,το εχω εγω αλλα δυο 640 και ενα 640 xl που ειδα.. Απο εκει και περα τα λογια ειναι περιττα.. Μόλις το δοκίμασα σε 640,εχω το ίδιο θέμα και εγω. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Μόλις το δοκίμασα σε 640,εχω το ίδιο θέμα και εγω. Μην τα λες σε εμενα..δεν βλεπω καλα εγω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Υπάρχει λόγος να οξύνονται τα πνεύματα και να ξεφεύγει η συζήτηση; Βρισκόμαστε εδώ για να συζητάμε ήρεμα και πολιτισμένα. Αφήστε παρακαλώ πολύ στην άκρη τις ειρωνείες και τις προσωπικές αντιπαραθέσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Αυτό το πρόβλημα της κάμερας μόνο στο 640 υπάρχει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Αυτό το πρόβλημα της κάμερας μόνο στο 640 υπάρχει; Σε 640 και 640 xl που εχω δει υπαρχει..ριξε μια ματια και εσυ στο 830...full hd video/30 fps και την ψηφιακη σταθεροποιηση απο τις ρυθμισεις του βιντεο ενεργοποιήσε τη, και πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Αυτό το πρόβλημα της κάμερας μόνο στο 640 υπάρχει; Όχι σε όλους με 640. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Σε 640 και 640 xl που εχω δει υπαρχει..ριξε μια ματια και εσυ στο 830...full hd video/30 fps και την ψηφιακη σταθεροποιηση απο τις ρυθμισεις του βιντεο ενεργοποιήσε τη, και πες μας. Όχι σε όλους με 640. Κανένα πρόβλημα σε 830 με full HD video /30fps και ψηφιακή σταθεροποίηση! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Κανένα πρόβλημα σε 830 με full HD video /30fps και ψηφιακή σταθεροποίηση! ;) Καλο αυτο..παλι καλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 στο 640 μου υπάρχει όντως το πρόβλημα. Στο 640XL μου όμως δεν υπάρχει. Και στην ουσία μιλάμε για το ίδιο τηλέφωνο.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Καλο αυτο..παλι καλα.. Εμένα μου φαίνεται περίεργο που εχουν το ιδιο πρόβλημα στη κάμερα δύο συσκευές με τελείως διαφορετικό φακό και ανάλυση! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Ξεκολλάτε παιδιά. Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα θέμα δεν κάνει την εμφάνιση του σε όλους. Γιατί σας κάνει ακόμα εντύπωση; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Αντε να αλλαξουμε θεμα. Η ημερομηνια στο πλακακι του ημερολογιου αλλαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Τι εννοείς; Αν δουλεύει το tile; Σε εμένα δουλεύει κανονικά. Εμφανίζει και τα γεγονότα (γενέθλια, υπενθυμίσεις κ.λπ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts