emmanuelle Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Για πρακτικούς λόγους εσύ ξέρεις τι θα κάνεις, γιατί ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες. Έκανε καλά ή δεν έκανε, μόνο η Microsoft το ξέρει. Πάντως, άλλο restart δε μπορεί να κάνει. Δεν έχει αυτή την πολυτέλεια... Συμφωνω απολυτα,απλα οπως ανέφερα σκεφτόμουνα.Εις αναμονη της αναβαθμισεως:-) Ερώτηση η δομή της αναβάθμισης τι περιλαμβάνει για ενα update?Πέραν απο το λειτουργικο,για μια συσκευη καθαρα,και για τα μέρη μιας συσκευής. Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Συμφωνω απολυτα,απλα οπως ανέφερα σκεφτόμουνα.Εις αναμονη της αναβαθμισεως:-) Ερώτηση η δομή της αναβάθμισης τι περιλαμβάνει για ενα update?Πέραν απο το λειτουργικο,για μια συσκευη καθαρα,και για τα μέρη μιας συσκευής. Αν κατάλαβα καλά την ερώτησή σου, περιλαμβάνει καινούριος οδηγούς για τα μέρη της συσκευής, ίσως καινούριες λειτουργίες, διόρθωση/βελτίωση των υπαρχουσών λειτουργιών. Αν δεν κατάλαβα, ξαναρώτησέ με. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Αν κατάλαβα καλά την ερώτησή σου, περιλαμβάνει καινούριος οδηγούς για τα μέρη της συσκευής, ίσως καινούριες λειτουργίες, διόρθωση/βελτίωση των υπαρχουσών λειτουργιών. Αν δεν κατάλαβα, ξαναρώτησέ με. Μια χαρα την κατάλαβες :-) Και ευχαριστω πολύ. Οποτε εχουμε να δουμε και να περιμένουμε πολλα! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Και μιλάμε για ολοκαινουρια Κάρτα!!!Και βάση της ιδιας της Microsoft,συμβατή!Κάνω υπομονη μέχρι το update,ετσι και δέν,απλά έφυγα! Τελικά μετά την αναβάθμιση στα 10 και καταστροφή της κάρτας sd (λόγω αναβάθμισης;;;; ) την αντικατέστησα με καινούρια και δουλεύει πλέον μια χαρά η συσκευή. Επίσης δεν έχω κανένα θέμα υπερθέρμανσης και βλέπω οτι η αυτονομία σε σχέση με τον Μάρτιο που είχα περάσει πάλι τα 10 έχει βελτιωθεί σημαντικά! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Τελικά μετά την αναβάθμιση στα 10 και καταστροφή της κάρτας sd (λόγω αναβάθμισης;;;; ) την αντικατέστησα με καινούρια και δουλεύει πλέον μια χαρά η συσκευή. Επίσης δεν έχω κανένα θέμα υπερθέρμανσης και βλέπω οτι η αυτονομία σε σχέση με τον Μάρτιο που είχα περάσει πάλι τα 10 έχει βελτιωθεί σημαντικά! Κοιτα υπερθερμανη δεν εχω,αυτονομια ειναι κομπλέ!Απλα η καρτα και οτι ειναι στην καρτα ειναι πεθαμενα.Επισεις πολλες εφαρμογες που ειναι στην μνήμη του κινητου οποτ ε θέλουν ανοιγουν οποτε θελουν οχι και γενικά παγωνουν και εκει που τις δουλευεις παθαινουν κοκομπλοκα και κλεινουν ,το κυριοτερο πλέον ειναι οτι παρατηρω να λαγκαρουν και το λειτουργικα ανεπαισθητα αλλα αρκετα για να καταλαβεις . Δεν ξερω δεν μπορω να εντοπισω κατι αλλο.Παντως ολα ξεκινησαν μετα το τελευταιο update.Και κυριοτερα καποια απο την ωρα που μπηκαν τα 10 σχεδον και σιγα σιγα συσσωρευονταν.Παντως πηγαινοντας απο τα 8 στα 10 εχασα μια χαρτα 32G Class 10. Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 το να καεί μια κάρτα δεν σημαίνει οτι φταιει το λειτουργικό, υπάρχει πιθανοτητα να φταίει και η καρτα.Στο θεμα του 640 γραφουν τοσα ατομα οι υπόλοιποι γιατι δεν φωναζουν για τις καρτες τους.το τηλεφωνο ειναι εξαιρετικο και πιστευω οτι θα λυθουν πολλα με τις αναβαθμίσεις που ερχονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 εγώ πάντως όσο καιρό το είχα το 640 ούτε η κάρτα χάλασε ποτέ,ούτε υπερθέμανση είχε. την ίδια κάρτα έχω βάλει τώρα και στο Xl. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το 640 και με mytube στο background και edge (γράφοντας το post) στο foreground, έχω υπερθέρμανση. Χωρίς κάρτα sim μέσα και συνδεδεμένο στο WiFi. Επίσης, είχα μια αυξομείωση της φωτεινότητας, ενώ έκανα update 5 apps και εννοείται μεγαλύτερη θερμοκρασία, κατά τη διάρκειά τους. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το 640 και με mytube στο background και edge (γράφοντας το post) στο foreground, έχω υπερθέρμανση. Χωρίς κάρτα sim μέσα και συνδεδεμένο στο WiFi. Επίσης, είχα μια αυξομείωση της φωτεινότητας, ενώ έκανα update 5 apps και εννοείται μεγαλύτερη θερμοκρασία, κατά τη διάρκειά τους. Αυτό που λες δε το έχω πάθει ούτε σε παραλία που το κινητό ζεματούσε μέσα στη τσάντα από την ζέστη. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Αυτό που λες δε το έχω πάθει ούτε σε παραλία που το κινητό ζεματούσε μέσα στη τσάντα από την ζέστη. Δεν έχει πρόβλημα το 640 lte είναι ένα αξιόλογο κινητό που ακόμα και με 1gb RAM πάει πολύ σφαίρα. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Αυτό που λες δε το έχω πάθει ούτε σε παραλία που το κινητό ζεματούσε μέσα στη τσάντα από την ζέστη. Εδώ μόνο συγχρονισμό κάνω στα mails (μέσω wifi) και δεξιά είναι χλιαρό, από τα πρώτα δευτερόλεπτα... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Δεν έχει πρόβλημα το 640 lte είναι ένα αξιόλογο κινητό που ακόμα και με 1gb RAM πάει πολύ σφαίρα. τι σχέση έχει αυτό που λες,με αυτό που έχω απαντήσεις στον 47? ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ μόνο συγχρονισμό κάνω στα mails (μέσω wifi) και δεξιά είναι χλιαρό, από τα πρώτα δευτερόλεπτα... έλα δε παίζει,κάτι σου ζορίζει την cpu. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 τι σχέση έχει αυτό που λες,με αυτό που έχω απαντήσεις στον 47? ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έλα δε παίζει,κάτι σου ζορίζει την cpu. Εννοώ δεν μου παρουσιασε Τπτ το κινητο ούτε να ζεσταθει στα email ούτε στα παιχνίδια στο ακόμα και παραλία που το έχω είναι μια χαρά. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 το ίδιο δεν είπα;:rolleyes: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 έλα δε παίζει,κάτι σου ζορίζει την cpu. Παίζει... Το ψάξιμο ποιος το κάνει, όμως... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 η ρύθμιση για το NFC σε 640LTE που ειναι στο μενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 η ρύθμιση για το NFC σε 640LTE που ειναι στο μενου? Ρυθμίσεις > συσκευές > NFC. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Ρυθμίσεις > συσκευές > NFC.ευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias74gr Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 η γυναίκα μου μια χαρά εξοικιώθηκε με το 640. 2 ερωτησούλες να σας κάνω εγώ: πως μπορώ να δω ποιες εφαρμογές είναι ανοικτές και από που μπορώ να κλείνω τη συνεχή σύνδεση στο internet των εφαρμογών. από το δικό μου 808 και από το πρώην android της γυναίκας μου και τα δύο τα έκλεινες εύκολα. Παράθεση nokia....., nokia N8, nokia 808, lumia 950. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 η γυναίκα μου μια χαρά εξοικιώθηκε με το 640. 2 ερωτησούλες να σας κάνω εγώ: πως μπορώ να δω ποιες εφαρμογές είναι ανοικτές και από που μπορώ να κλείνω τη συνεχή σύνδεση στο internet των εφαρμογών. από το δικό μου 808 και από το πρώην android της γυναίκας μου και τα δύο τα έκλεινες εύκολα. Καλησπέρα. Για να δεις ποιές εφαρμογές είναι ανοιχτές κρατάς πατημένο το πλήκτρο "πίσω" (αριστερά από το πλήκτρο της έναρξης) και για να κλείσεις τα δεδομένα σέρνεις το δάχτυλό σου από την κορυφή της οθόνης ώστε να εμφανιστεί το μενού των γρήγορων ενεργειών και από εκεί πατάς το εικονίδιο που λέει "Δεδομένα κινητής τηλεφωνίας" ώστε να μην είναι φωτισμένο με το χρώμα που έχετε ορίσει στο χρώμα εμφανίσης του λειτουργικού. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Ο συγχρονισμός πρέπει να μένει ανοικτός και χωρίς να είναι συνδεδεμένο το τηλέφωνο σε WiFi και data.Η τρώει πολύ μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Καλησπέρα παιδια, εχει η γυναικα μου ενα 640 στο οποιο εκανε αναβαθμιση σε windows 10. Σφαιρα το κινητο ολα κομπλε. Εχει ομως αλλη μια αναβαθμιση απο εκδοση .107 σε .494 στην οποια οταν παταμε εγκατασταση τωρα απλα δε κανει τιποτα ή πηγαινε στη μενου εγκαταστασης και επιστρεφει καπακι στο μενου ενημερωση τηλεφωνοπυ... κανουμε κατι λαθος ; Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Καλησπέρα παιδια, εχει η γυναικα μου ενα 640 στο οποιο εκανε αναβαθμιση σε windows 10. Σφαιρα το κινητο ολα κομπλε. Εχει ομως αλλη μια αναβαθμιση απο εκδοση .107 σε .494 στην οποια οταν παταμε εγκατασταση τωρα απλα δε κανει τιποτα ή πηγαινε στη μενου εγκαταστασης και επιστρεφει καπακι στο μενου ενημερωση τηλεφωνοπυ... κανουμε κατι λαθος ; Δοκίμασες soft reset ; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Δοκίμασες soft reset ; Εννοεις επανεκινηση ; Εαν ναι, εψω κανει απειρες, το εχω και φορτιζει και ειναι και στο 40%. Γιατι δε ξερω που να βρω το soft reset ? Χανει ρυθμισεις και εφαρμογες με αυτο ; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασες soft reset ; Γκουγκλαρα για το soft ρεσετ το εκανα και οντως ξεκολησε και τωρα κατεβαζει την αναβαθμιση. Σε ευχαριστω παρα πολυ! Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Εννοεις επανεκινηση ; Εαν ναι, εψω κανει απειρες, το εχω και φορτιζει και ειναι και στο 40%. Γιατι δε ξερω που να βρω το soft reset ? Χανει ρυθμισεις και εφαρμογες με αυτο ; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γκουγκλαρα για το soft ρεσετ το εκανα και οντως ξεκολησε και τωρα κατεβαζει την αναβαθμιση. Σε ευχαριστω παρα πολυ! Ή απλα να έβγαζες τη μπαταρία το ίδιο ειναι. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts