Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά στην Redstone δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα,αλλά μην ξεχνάτε ότι κάνει ζέστη και παίζει τον ρόλο του,μόνο το χέρι που το πιάνει το ζεσταίνει και αν έχετε και καμία θήκη ακόμα χειρότερα.

Ελπίζω αυτό το περί ζέστης κλπ, να είναι απλά ένα αστείο, έτσι ια να γελάσουμε.

Μην υποτιμάτε μερικοί τη νοημοσύνη μας.

IMG_20160725_144623.jpg

Εγώ αυτή τη θήκη το κραταω στα χέρια μου έχει ζέστη λόγω του καλοκαιριού αλλά δεν ζεσταθηκε ποτέ το δικό lumia 640 lte.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Ούτε εγώ έχω παρατηρήσει υπερβολική θερμότητα εκτός από τις περιπτώσεις που ο γιος το λιώνει για καμιά ώρα με το Minion Rush...

Ελπίζω αυτό το περί ζέστης κλπ, να είναι απλά ένα αστείο, έτσι ια να γελάσουμε.

Μην υποτιμάτε μερικοί τη νοημοσύνη μας.

Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα. Επειδή σε κάποιους δε ζεσταίνονται οι συσκευές, δε σημαίνει ότι στους άλλους, που συμβαίνει, είναι αποκύημα της φαντασίας τους.

Μην υποτιμάτε οι άλλοι μερικοί, τη δική μας νοημοσύνη.

Huawei Nova 5T

εγώ το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ.

ο μόνος τρόπος να ζεσταθεί είναι να λιώσω στα παιχνίδια.

Xiaomi 12 Pro

Συζήτηση κάνουμε δεν υποτιμάει κανένας.

Όντως σε μερικές συσκευές ίδιες δεν κάθισαν καλά τα 10 και θέλουν από την αρχή.

Πάντως η ζέστη παίζει ρόλο.

Edited by tasose

Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα. Επειδή σε κάποιους δε ζεσταίνονται οι συσκευές, δε σημαίνει ότι στους άλλους, που συμβαίνει, είναι αποκύημα της φαντασίας τους.

Μην υποτιμάτε οι άλλοι μερικοί, τη δική μας νοημοσύνη.

Δεν αναφέρομαι στο αν ζεσταίνεται ή όχι η συσκευή σε όλους, αλλά στην ικανότητά μας έπειτα από τόσα χρόνια χρήσης κινητού, να αντιληφθούμε αν οφείλεται στο αν έχει ζέστη ή αν το κρατάμε τοιουτοτρόπως.

Καταλαβαίνεις από μόνο σου πως δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη σου, αλλά πολύ γρήγορα φρόντισες να υπερασπιστείς συμφορουμίτες.

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συζήτηση κάνουμε δεν υποτιμάει κανένας.

Όντως σε μερικές συσκευές ίδιες δεν κάθισαν καλά τα 10 και θέλουν από την αρχή.

Πάντως η ζέστη παίζει ρόλο.

Η ζέστη σε κλιματιζόμενο χώρο δεν υπάρχει.

Δεν αναφέρομαι στο αν ζεσταίνεται ή όχι η συσκευή σε όλους, αλλά στην ικανότητά μας έπειτα από τόσα χρόνια χρήσης κινητού, να αντιληφθούμε αν οφείλεται στο αν έχει ζέστη ή αν το κρατάμε τοιουτοτρόπως.

Καταλαβαίνεις από μόνο σου πως δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη σου, αλλά πολύ γρήγορα φρόντισες να υπερασπιστείς συμφορουμίτες

Δε "φρόντισα να υπερασπιστώ" κανέναν. Και το δικό μου 640 θερμαίνεται εύκολα και το έχω γράψει πιο πριν από τους συμφορουμίτες. Από το προηγούμενο update, συγκεκριμένα.

Huawei Nova 5T

Δε "φρόντισα να υπερασπιστώ" κανέναν. Και το δικό μου 640 θερμαίνεται εύκολα και το έχω γράψει πιο πριν από τους συμφορουμίτες. Από το προηγούμενο update, συγκεκριμένα.

απο το προηγουμενο update οντως η συσκευη μετα απο απλη χρηση αρχιζει και ζεστενεται παρα πολυ.δεν βελτιωθηκε και πολυ με αυτη την εκδοση!και ενα ακομα φαινομενο σε εμενα ειναι οτι με το που ζεστενεται η συσκευη(πανω δεξια )αρχιζει και παιζει η φωτεινοτητα της οθονης.μια χαμηλωνει ,μια επανερχεται!οσο για την θηκη εχω την αυθεντικη flip case της microsoft (Microsoft CC-3089 Flip Cover)

αρα δεν παιζει ρολο η θηκη

Πριν τρεις ημέρες αναβάθμισα την συσκευή σε redstone ,από official 10 που ήμουν, χωρίς hard reset και οι πρώτες εντυπωσεις μου είναι θετικότατες σε όλα. Το τηλεφ δουλεύει υποδειγματικά (όπως μου δούλευε και πριν βέβαια). Θέματα υπέρθεμανσης δεν αντιμετωπιζω (δεν παίζω παιχνιδια), η μπαταρία με έχει εκπλήξει με την αντοχή της πλέον καθώς και οι οποιες προσθήκες έκαναν στο λειτουργικό. Σε λίγες μέρες έρχεται και επίσημα η αναβάθμιση αυτή, οποτε κάντε υπομονή όσοι αντιμετωπίζεται μικροπροβλήματα. Αυτη την φορα πιστεύω ότι έκαναν καλή δουλεια!

απο το προηγουμενο update οντως η συσκευη μετα απο απλη χρηση αρχιζει και ζεστενεται παρα πολυ.δεν βελτιωθηκε και πολυ με αυτη την εκδοση!και ενα ακομα φαινομενο σε εμενα ειναι οτι με το που ζεστενεται η συσκευη(πανω δεξια )αρχιζει και παιζει η φωτεινοτητα της οθονης.μια χαμηλωνει ,μια επανερχεται!οσο για την θηκη εχω την αυθεντικη flip case της microsoft (Microsoft CC-3089 Flip Cover)

αρα δεν παιζει ρολο η θηκη

Ακόμα και με συγχρονισμό στα mails, αν έχεις πολλούς λογαριασμούς, ζεσταίνεται αρκετά, γι' αυτό που κάνει.

Αυτό με τη φωτεινότητα πρέπει να μου το έχει κάνει 1-2 φορές...

Και χωρίς θήκη θερμαίνεται....

Πριν τρεις ημέρες αναβάθμισα την συσκευή σε redstone ,από official 10 που ήμουν, χωρίς hard reset και οι πρώτες εντυπωσεις μου είναι θετικότατες σε όλα. Το τηλεφ δουλεύει υποδειγματικά (όπως μου δούλευε και πριν βέβαια). Θέματα υπέρθεμανσης δεν αντιμετωπιζω (δεν παίζω παιχνιδια), η μπαταρία με έχει εκπλήξει με την αντοχή της πλέον καθώς και οι οποιες προσθήκες έκαναν στο λειτουργικό. Σε λίγες μέρες έρχεται και επίσημα η αναβάθμιση αυτή, οποτε κάντε υπομονή όσοι αντιμετωπίζεται μικροπροβλήματα. Αυτη την φορα πιστεύω ότι έκαναν καλή δουλεια!

Να έρθει, να διορθώσει τη θερμοκρασία, γιατί, πραγματικά είναι μια αξιοπρεπέστατη συσκευή και χαντακώνεται από τη θερμοκρασία και μόνο...

Huawei Nova 5T

Με την sd στο 640, έχεις δοκιμάσει soft reset; Και μετά μορφοποίησή της;

Καλησπερα,εγω μετα τις τελευταιες 2 αναβαθμισεις μου εχει γονατισει την Micro SD.Εχω μια Kingston 64g Class 10.Η πλάκα ειναι οτι βαζω την καρτα σε σε φίλου τηλέφωνο και πάει σφαίρα!Με το που βαζω την κάρτα στο 640 LTE,τα ζωα μου αργα. Eχει ξαναναφερθει το θεμα με τις καρτες και εδω και εκτος φορούμ. Πάντως η αναβαθμιση απο 8 σε 10 μου κατέστρεψε 1 32G καρτα.

Δέν ξέρω εαν πρέπει να περιμενω την αναβάθμιση ή να πάω σε άλλο τηλέφωνο

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

Ακόμα και με συγχρονισμό στα mails, αν έχεις πολλούς λογαριασμούς, ζεσταίνεται αρκετά, γι' αυτό που κάνει.

Αυτό με τη φωτεινότητα πρέπει να μου το έχει κάνει 1-2 φορές...

Και χωρίς θήκη θερμαίνεται....

Να έρθει, να διορθώσει τη θερμοκρασία, γιατί, πραγματικά είναι μια αξιοπρεπέστατη συσκευή και χαντακώνεται από τη θερμοκρασία και μόνο...

Θεωρώ οτι κάποια εφαρμογή σου χρησιμοποιεί τη cpu στο background και ανεβάζει θερμοκρασία είτε έχεις θέμα με τη μπαταρία.. Αλήθεια η αυτονομία πως είναι;

Δεν είναι φυσιολογικό όλο αυτό που περιγράφεις γι αυτό το τηλέφωνο.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Καλησπερα,εγω μετα τις τελευταιες 2 αναβαθμισεις μου εχει γονατισει την Micro SD.Εχω μια Kingston 64g Class 10.Η πλάκα ειναι οτι βαζω την καρτα σε σε φίλου τηλέφωνο και πάει σφαίρα!Με το που βαζω την κάρτα στο 640 LTE,τα ζωα μου αργα. Eχει ξαναναφερθει το θεμα με τις καρτες και εδω και εκτος φορούμ. Πάντως η αναβαθμιση απο 8 σε 10 μου κατέστρεψε 1 32G καρτα.

Δέν ξέρω εαν πρέπει να περιμενω την αναβάθμιση ή να πάω σε άλλο τηλέφωνο

Πριν λίγο καιρό, με το τελευταίο update, είχα κι εγώ θέμα με την sd. Kingston 32gb, class 10. Δεν τη διάβαζε καθόλου, ενώ τη χρησιμοποιώ αποκλειστικά με το 640. Όσα soft resets κι αν έκανα, δεν είχαν αποτέλεσμα. Την έβαλα σε μια android συσκευή μου, που τη διάβασε κανονικότατα. Μετά, ξανά στο 640. Τώρα, λειτουργεί κανονικά.

Μπορώ να πω ότι μου θύμισε καταστάσεις Technical Preview...

Huawei Nova 5T

Χωρίς να θέλω να πάρω κανέναν στον λαιμό μου σας λέω στο τηλέφωνο αυτό να βάλετε την insider fast 393.5,είναι πολύ καλή για αυτό το τηλέφωνο,πιστεύω από έχω δει μέχρι τώρα ότι καλύτερο.

Τώρα θα βγω από fast και θα μπω release preview να περιμένω την επίσημη σε αυτή την κατάσταση.

Να ενημερώσω ότι δεν έχω κάνει hard reset,όλα λειτουργούν καλά και η μπαταρία.

Ξαναλέω με δικιά σας ευθύνη,πρόταση κάνω.

Δηλαδη μονο με upgrade advisor βαζουμε δεκαρια. Σ'ευχαριστω παντως.

Ναι την πρώτη φορά μετά γίνονται κανονικά οι αναβαθμίσεις.

Μπορείς να το βρεις και στα Ελληνικά ως σύμβουλο αναβάθμισης.

Πριν λίγο καιρό, με το τελευταίο update, είχα κι εγώ θέμα με την sd. Kingston 32gb, class 10. Δεν τη διάβαζε καθόλου, ενώ τη χρησιμοποιώ αποκλειστικά με το 640. Όσα soft resets κι αν έκανα, δεν είχαν αποτέλεσμα. Την έβαλα σε μια android συσκευή μου, που τη διάβασε κανονικότατα. Μετά, ξανά στο 640. Τώρα, λειτουργεί κανονικά.

Μπορώ να πω ότι μου θύμισε καταστάσεις Technical Preview...

Και μιλάμε για ολοκαινουρια Κάρτα!!!Και βάση της ιδιας της Microsoft,συμβατή!Κάνω υπομονη μέχρι το update,ετσι και δέν,απλά έφυγα!

Και μιλάμε για ολοκαινουρια Κάρτα!!!Και βάση της ιδιας της Microsoft,συμβατή!Κάνω υπομονη μέχρι το update,ετσι και δέν,απλά έφυγα!

Μα, εκεί είναι που "χαζεύεις".. Παίρνεις κάρτα, που ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της Microsoft, και έχεις μετά προβλήματα όπως το δικό σου και το δικό μου...

Ας περιμένουμε να δούμε αυτό το Anniversary/Redstone/Αυγούστου Update, να δούμε τι θα δώσει..

Προσωπικά, πιστεύω ότι, αν κι εκεί κάνει κάποιο λάθος, έστω και μικρό, δε θα έχει άλλη ευκαιρία να πάρει σοβαρό μερίδιο αγοράς...

Huawei Nova 5T

Φιλε μου αυτο ειναι το θεμα.Απο ενα σημειο και μετα παευει να ειναι μονο ελκυστικο προιον πρεπει και να ειναι και πρακτικο.Αμα εχεις χασεις ενα κοματι χασεις και το δευτερο τοτε αστο να παει.

Εχθες σκεφτομουνασ μηπως ολο αυτο ειναι καπως επιτηδιο απο την Microsoft, δηλαδη μπηκε στην αγορα, αγορασε την Νοκια,πηρε τεχνογωσια ιδεες κλπ κλπ.Και σιγα σιγα διώχνει το παρελθον της και οτι υλικα ειχε με το παρελθον της(Νοκια-Λουμια) ετσι ωστε ,καποια στιγμη,να κανει ενα εντελως καινουριο ρισταρτ,με οσους της εχουν απομεινει.Τι να πως δεν ξερω....

Φιλε μου αυτο ειναι το θεμα.Απο ενα σημειο και μετα παευει να ειναι μονο ελκυστικο προιον πρεπει και να ειναι και πρακτικο.Αμα εχεις χασεις ενα κοματι χασεις και το δευτερο τοτε αστο να παει.

Εχθες σκεφτομουνασ μηπως ολο αυτο ειναι καπως επιτηδιο απο την Microsoft, δηλαδη μπηκε στην αγορα, αγορασε την Νοκια,πηρε τεχνογωσια ιδεες κλπ κλπ.Και σιγα σιγα διώχνει το παρελθον της και οτι υλικα ειχε με το παρελθον της(Νοκια-Λουμια) ετσι ωστε ,καποια στιγμη,να κανει ενα εντελως καινουριο ρισταρτ,με οσους της εχουν απομεινει.Τι να πως δεν ξερω....

Για πρακτικούς λόγους εσύ ξέρεις τι θα κάνεις, γιατί ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες.

Έκανε καλά ή δεν έκανε, μόνο η Microsoft το ξέρει.

Πάντως, άλλο restart δε μπορεί να κάνει. Δεν έχει αυτή την πολυτέλεια...

Huawei Nova 5T

• The title was changed to Microsoft Lumia 640