Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατι οταν εβαλα δευτερη καρτα sim μου εβγαλε ενα τριγωνακι διπλα απο τις κεραιες και δεν φευγει με τιποτα?

είναι Ελληνική η δεύτερη sim;

στο δικό μου 1020 με win10 το τριγωνάκι μου το εμφανίζει όταν είμαι σε περιαγωγή

Edited by kotsirasn
ΝΟΚΙΑ Ν95 -ΝΟΚΙΑ Ν8 - NEXUS 4- HTC M8 -NOKIA 1020 -XPERIA Ζ5-Lumia 950xl

Ειχα ασπρο μαμισιο cover στο 640, και ηταν αθλιo, δεν εφαρμοζε καλα.

Πηρα την μαυρη απο αυτον εδω:

http://www.aliexpress.com/item/Original-New-Housing-for-Microsoft-Lumia-640-Back-Cover-Battery-Cover-Back-Shell-for-Nokia-Lumia/32330668179.html

Και ειναι καλυτερη απο την μαμισια!! Εxει και το Logo της Microsoft!!

Με τον groove όντως παίζουν κανονικά τα τραγούδια. Αλλά με τον groove έχω το εξής θέμα όταν είναι αποθηκευμένη η μουσική στην SDcarrd δεν αναγνωρίζει κανένα τραγούδι.Εαν τα αποθηκεύσω στο τηλέφωνο τα βλέπει

Όλα τα τραγούδια μου τα έχω στην sd και τα αναγνωρίζει κανονικά. Σβήσε και άναψε τη συσκευή σου. Μην κάνεις κάποιο reset.

Γιατι οταν εβαλα δευτερη καρτα sim μου εβγαλε ενα τριγωνακι διπλα απο τις κεραιες και δεν φευγει με τιποτα?

Έβαλες κάρτα της q, είμαι σίγουρος. Η q βρίσκεται σε περιαγωγή στο δίκτυο της wind, εξ' ού και το τρίγωνο, που υποδηλώνει ακριβώς αυτό

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα παιδιά έκανα την αναβάθμιση και έχασα τις επαφές και δεν μου συγχρονίζει το outlook για να τις περάσω ξέρει κανείς πως να τις.περάσω;

παιδες βοηθεια.περασα τα 10 με την εξης διαδικασια:

-hard reset τα 8.1(με αυτα ημουν)

-upgrade advisor και κατεβασμα τα 10(στην 107 με πηγε)

-επαναφορα του τηλεφωνου

-ολες τις ενημερωσεις που μου εβγαλε τις εκανα

παω στην ενημερωση τηλεφωνου.μου βγαζει την 164.ολοκληρωνει το κατεβασμα της ενημερωσης,κανει και τον ελεγχο ,φτανει 100% και βγαζει το μυνημα<<ορισμενα αρχεια ενημερωσεων λειπουν η εχουν προβληματα.θα γινει ξανα αποπειρα ληψης της ενημερωσης αργοτερα.κωδικος σφαλματος (0x80073712)>>.την επανελαβα 7 φορες τουλαχιστον...

καμια βοηθεια?εχω απο τις 3 το μεσημερι και δεν θα αντεξω rollback παλι στα 8.1 και παλι απο την αρχη

βαζω ενα ηχο για sms

αλλα σε μια συγκεκριμενη επαφη βαζω διαφορετικο...

αλλα και αυτη η επαφη να στειλει sms παιζει ο γενικος ηχος.... τι σταδιαλα κανει η microsoft

+bobb -=azor=-

βαζω ενα ηχο για sms

αλλα και αυτη η επαφη να στειλει sms παιζει ο γενικος ηχος.... τι σταδιαλα κανει η microsoft

Εμένα δουλεύουν κανονικά ο διαφορετικός ηχος SMS και κλησης. Πατάς κανονικά το εικονιδιο αποθηκευσης με συμβολο την "δισκετα" μετα την αλλαγή?

----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα παιδιά έκανα την αναβάθμιση και έχασα τις επαφές και δεν μου συγχρονίζει το outlook για να τις περάσω ξέρει κανείς πως να τις.περάσω;

Μάλλον θα χρειαστει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσων (reset) για να τις δει.

Για όσους χρησιμοποιούν την αλληλογραφία του Outlook, έχω συνδεδεμένους έναν λογαριασμό Gmail και έναν Yahoo. Τα mails έρχονται κανονικά, συγχρονίζει άψογα, το μόνο που δε μπορώ να ρυθμίσω είναι να έχω ηχητική ειδοποίηση. Έχω δοκιμάσει τα πάντα στις ρυθμίσεις, κάποια στιγμή δούλεψε μόνο με τον προεπιλεγμένο ήχο, με οποιοδήποτε άλλο δε χτυπάει, πλέον δε χτυπάει ούτε με τον προεπιλεγμένο. Στα 8.1 δεν είχα τέτοιο θέμα. Λύση;

βαζω ενα ηχο για sms

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. :wacko:

TCL 40 NXTPAPER

Εβαλα μια καρτα της Q που μου δωσανε δωρεαν (1 euro δηλαδη) . Και χωρις περιαγωγη αν θυμαμε καλα δεν ειχε internet. Θα το βγαζει παντα το τριγωνο?

Για όσους χρησιμοποιούν την αλληλογραφία του Outlook, έχω συνδεδεμένους έναν λογαριασμό Gmail και έναν Yahoo. Τα mails έρχονται κανονικά, συγχρονίζει άψογα, το μόνο που δε μπορώ να ρυθμίσω είναι να έχω ηχητική ειδοποίηση. Έχω δοκιμάσει τα πάντα στις ρυθμίσεις, κάποια στιγμή δούλεψε μόνο με τον προεπιλεγμένο ήχο, με οποιοδήποτε άλλο δε χτυπάει, πλέον δε χτυπάει ούτε με τον προεπιλεγμένο. Στα 8.1 δεν είχα τέτοιο θέμα. Λύση;

Μονο όταν τικάρω όλα τα κουτάκια στις ρυθμίσεις όπως δείχνει η εικόνα ακούγονται ηχητικές ηδοποιήσεις στο outlook

http://s28.postimg.org/ape1oo30t/unspecified.jpg

αν δεν έχω τικαρισμένο και το show a notification banner δεν ακούγεται ο ήχος. Πιθανόν πρόκειται για bug του outlook

Μονο όταν τικάρω όλα τα κουτάκια στις ρυθμίσεις όπως δείχνει η εικόνα ακούγονται ηχητικές ηδοποιήσεις στο outlook

αν δεν έχω τικαρισμένο και το show a notification banner δεν ακούγεται ο ήχος. Πιθανόν πρόκειται για bug του outlook

Ισχύει, με όλα τικαρισμένα δουλεύει και ο ήχος, όποιον και να βάλω. Μάλλον bug...

Αποφασισα τελικα σημερα να παω να παρω ενα microsoft lumia 640.Να παρω το dual ή το lte?Ποιες ειναι οι διαφορες τους?Να τονισω οτι θα χρησιμοποιω αρκετα το gps με συνδεση δεδομενων(αν παιζει καποιο ρολο στην επιλογη :p )

Που υπάρχει αυτή η ρύθμιση;

TCL 40 NXTPAPER

Μπαίνεις στην αλληλογραφία, κάτω δεξιά πατάς τις τρεις τελείες, ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις.

Μπαίνεις στην αλληλογραφία, κάτω δεξιά πατάς τις τρεις τελείες, ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις.

Σε ευχαριστώ. Με όλα τικαρισμένα εξακολουθώ να μην έχω ήχο στα mail.

TCL 40 NXTPAPER

Αποφασισα τελικα σημερα να παω να παρω ενα microsoft lumia 640.Να παρω το dual ή το lte?Ποιες ειναι οι διαφορες τους?Να τονισω οτι θα χρησιμοποιω αρκετα το gps με συνδεση δεδομενων(αν παιζει καποιο ρολο στην επιλογη :p )

Αποκλειστικά και μόνο στην ταχύτητα δεδομένων. Το dual, που πωλείται επίσημα στην Ελλάδα, είναι μόνο 3g. Το lte έχει μεγαλύτερη ταχύτητα δεδομένων, σε δίκτυα κινητής, άλλα παίρνει μόνο μία κάρτα. Σε γνωστό site, μπορείς βρεις και dual lte.

Huawei Nova 5T

παιδες βοηθεια.περασα τα 10 με την εξης διαδικασια:

-hard reset τα 8.1(με αυτα ημουν)

-upgrade advisor και κατεβασμα τα 10(στην 107 με πηγε)

-επαναφορα του τηλεφωνου

-ολες τις ενημερωσεις που μου εβγαλε τις εκανα

παω στην ενημερωση τηλεφωνου.μου βγαζει την 164.ολοκληρωνει το κατεβασμα της ενημερωσης,κανει και τον ελεγχο ,φτανει 100% και βγαζει το μυνημα<<ορισμενα αρχεια ενημερωσεων λειπουν η εχουν προβληματα.θα γινει ξανα αποπειρα ληψης της ενημερωσης αργοτερα.κωδικος σφαλματος (0x80073712)>>.την επανελαβα 7 φορες τουλαχιστον...

καμια βοηθεια?εχω απο τις 3 το μεσημερι και δεν θα αντεξω rollback παλι στα 8.1 και παλι απο την αρχη

Μαλλον δεν έχει τύχει σε άλλον?

Παιδια εχω ενα θεμα με το τηλέφωνο το ειχα και με τα windows 8.1 το εχω και με τα 10 οταν το τηλέφωνο ειναι σε 4G χανω κλησεις με ποσοστο 60 % στις 10 τις 6 τις κλησεις της χανω σε ασχετες φασεις δηλαδη να το εχω παρατημενο σε αναμονη π.χ για 2 ωρες να το καλεσω και να χανω την κληση η... να το παρω να χτηπησει και μετα οταν το παρω στο καπακι να χανω την κληση ακομα και 2 φορες μετα απο την κληση που χτυπησε τις επομενες να τις χανω και την 4τι φορα να χτηπησει να πω εδω οτι οταν χανω κληση σχεδον αμεσως μου ερχεται μηνυμα {οχι παντα αμεσως }οτι με καλεσαν επισης οταν στελνω μηνυμα και ειναι σε 4G mode αργουν η αναφορες παραδωσεις ολα τα παραπανω οταν ειναι σε 3G mode δεν συμβαινουν εχω αλλαξει 2 φορες sim μηπως ηταν αυτο αλλα δεν... τα ιδια μου κανει και φυσικα η καρτες ειναι 4G να πω εδω οτι δεν ειναι αναγκη να εχω ανοιχτο το lte στο internet για να μου το κανει απλα οταν το εχω σε mode 4G απο το menu γινεται το μπαχαλο που λεω....ευχαριστω περιμενω τις απαντησεις και τι προτεινετε

http://s24.postimg.org/yfdhqn59x/IMG_20160322_042320.jpg

Αγορασμενο απο ελλαδα και αρκετα γνωστο καταστημα {lumia 640 one sim}

Edit

Να πω οτι εχω 4μπαρες σημα σε LTE

Λοιπον τα πραγματα εχουν ως εξης

Εβαλα μια καρτα τς cosmote στο 640 που εχω θεμα και του εκανα απο ενα αλλο τηλέφωνο 37 εισερχομενες κλησεις σε 4G mode ολες ειχαν επιτυχια εκανα 25 εισερχομενες με καρτα vodafone που παλι την εβαλα στο 640 σε 4G mode ολες επιτυχια στο ιδιο τηλέφωνο η καρτες αν ειχε θεμα το τηλέφωνο δεν θα ειχα θεμα και με της αλλες δυο εταιρειες... μετα κανω 10 με την καρτα τις wind εεεεεεεε η 5 απο τγς 10 χαθηκαν

Σοβαρο προβλημα δυκτιου της wind το βλεπω και οχι του τηλεφώνου εαν ειχε θεμα το τηλέφωνο θα το εκανε με ολες

Τα συμπερασματα δικα σας!!!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.

Edited by niotheros
Γραφή τύπου SMS

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Αποκλειστικά και μόνο στην ταχύτητα δεδομένων. Το dual, που πωλείται επίσημα στην Ελλάδα, είναι μόνο 3g. Το lte έχει μεγαλύτερη ταχύτητα δεδομένων, σε δίκτυα κινητής, άλλα παίρνει μόνο μία κάρτα. Σε γνωστό site, μπορείς βρεις και dual lte.

Ουσιαστηκα το 4g ποιανει στα κιητα οταν εισαι σε εξωτερικο χωρο που εχεις φουλ σημα προκειμενου να εχεις καλυτερο ιντερνετ οταν θα ανοιξεις τα δεδομενα?

Τα 10αρια μου'χουν σπασει τα νευρα. Πιο ασταθή δεν γινεται...

Ανοιγω facebook και μετα απο ενα λεπτο κλεινει, ανοιγω edge και αμα του καπνισει παιζει αλλες φορες κλεινει , παταω καμερα για φωτογραφια κανει 10 δευτερολεπτα να ανοιξει .

Μαυρο χάλι. Ειχα tp την 107 και επαιζε τζάμι. Μολις πηρε την 164 εγινε *********.

Βγαινω απο tech.pr. Περναω με rec.tool τα 8.1 , κανω την αναβαθμιση με update advisor και παλι τα ιδια... μουρχεται να του σκασω μια στο εδαφος να γινει σκονη μεχρι και το tapatalk κλεινει.

Edited by niotheros
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

Μέσω του Windows central βρήκα το παρακάτω link, στο οποίο βρίσκεται μεταξύ άλλων και το appx για την Οθόνη γρήγορης ματιάς. Το κατεβάζετε στο κινητό σας, το κάνετε εγκατάσταση και εμφανίζεται το μενού των ρυθμίσεων της Οθόνης Γρήγορης Ματιάς στα Πρόσθετα.

https://onedrive.live.com/?authkey=%21ABRihRRvkwDlNKc&id=82E12CC32F8AF242%2186580&cid=82E12CC32F8AF242

Καλημέρα.

iOS απο 2009...ήρθε η ώρα να δώσω νέα ευκαιρία στα windows...:)

Ερώτηση : ποιό από όλα κάνουμε εγκατάσταση για να επανέλθει η "οθόνη γρήγορης ματιάς" και πώς το κάνουμε ; :O

Υ.Γ Στο 640XL που έχω τα 10άρια μπήκαν κανονικά. Στο 640 dual μου λέει οτι συνεργάζονται με τον πάροχο κλπ...κλπ...κοινώς γιόκ αναβάθμιση ακόμα :worry:

iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

• The title was changed to Microsoft Lumia 640