Inevar Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Το LTE πιο "χώμα" τιμή από ποτέ --> https://www.skroutz.gr/s/6297811/Microsoft-Lumia-640-LTE-Dual-8GB.html?from=account_notifications Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Το LTE πιο "χώμα" τιμή από ποτέ --> https://www.skroutz.gr/s/6297811/Microsoft-Lumia-640-LTE-Dual-8GB.html?from=account_notifications Και μετά σου λένε να πάρεις Samsung σ' αυτά τα χρήματα....! :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Και μετά σου λένε να πάρεις Samsung σ' αυτά τα χρήματα....! :lol: χαχα δυστυχώς για την πλειοψηφία νομίζουν πως το touchwiz είναι ο άμεσος εκφραστής της πλατφόρμας του ανδροιδ.. αλλά για να μην ειμαι κακος πλεον σε αυτα τα λεφτα ο κοσμος πλεόν βαράει καλές κινεζίες !! έχει ξυπνήσει δηλαδή ;) Εγώ το ψυρίζω από δώ το ψυρίζω από κει αλλά ακόμα δεν το παίρνω.. μιας και κολλάω στο ότι δεν μπορώ να κάνω "πειράματα" sideloading και τα λοιπα.. κατα τα άλλα η συσκευή μια χαρά είναι.. ! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Εγώ το ψυρίζω από δώ το ψυρίζω από κει αλλά ακόμα δεν το παίρνω.. μιας και κολλάω στο ότι δεν μπορώ να κάνω "πειράματα" sideloading και τα λοιπα.. κατα τα άλλα η συσκευή μια χαρά είναι.. ! Γιατί δεν μπορείς να κάνεις sideloading; Τις εφαρμογές που φτιάχνω για προσωπική μου χρήση με sideloading τις περνάω στην συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Γιατί δεν μπορείς να κάνεις sideloading; Τις εφαρμογές που φτιάχνω για προσωπική μου χρήση με sideloading τις περνάω στην συσκευή. Ναι αλλά αυτές του android με τα τελευταία δεκαρια λένε κάποιοι ότι δεν σε αφήνει να τις πέρασεις.. Ας μην βγαίνω όμως οφτοπικ. Για ότι καινούριο μάθεις στείλε μου π.μ. Edited March 4, 2016 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Παρακαλώ να μην δοθεί συνέχεια σε off topic θεματολογία... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 κανα νεο για τα 10ρια εχουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Το μενού με τα tiles αλλάζει και με ποια εφαρμογή? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Τραβα βίντεο με τη μπροστινή κάμερα τότε.... ;) καλα τα λες, το σκεφτηκα και εγω αλλα πως θα εχω τον ελεγχο που εστιαζω και τι δειχνω?....μερικες φορες πρεπει να δειχνουμε συγκεκριμένα δυσπρόσιτα σημεια μηχανών ώστε ο τεχνικος στην άλλη ακρη του κοσμου να βλεπει επακριβως το πρόβλημα...ταμαμ θα ηταν το 1 μπιξελ από μπροστινο φακο του lumia 640, αν ειχε και μπροστινο φλασακι λεντ...αν γινοταν....αν ειχε μια οθονουλα στην πλατη θα ηταν αστερι των αστεριων...η μια ανακλινομενη περιστρεφομενη οθονη 360 μοιρων...τωρα μου μπηκε ιδεα να κανω καθρεφτη για να βλεπω ειδωλο του τι βιντεοσκοπώ με μπροστινη λαμερα. Edited March 4, 2016 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 κανα νεο για τα 10ρια εχουμε???οταν λεω για καλοκαιρι και βαλε, βγαινουν πολλοι εδω μεσα και λενε τα δικα τους...να δουμε στο τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 οταν λεω για καλοκαιρι και βαλε, βγαινουν πολλοι εδω μεσα και λενε τα δικα τους...να δουμε στο τελος Καλά με αυτή την έννοια και εσύ τα δικά σου λες.:D όσο οι φήμες μένουν φήμες,δεν μπορούμε να ξέρουμε το πότε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Καλησπερα παιδια!Ερώτηση,υπάρχει πρόβλημα με το Store στα 8,1,διοτι δεν μου κατεβάζει τίποτε,και δεν αναβαθμίζει τιποτε!Ολα ειναι σε εκκρεμοτητα Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Καλησπερα παιδια!Ερώτηση,υπάρχει πρόβλημα με το Store στα 8,1,διοτι δεν μου κατεβάζει τίποτε,και δεν αναβαθμίζει τιποτε!Ολα ειναι σε εκκρεμοτητα Δοκίμασε να ακυρώσεις αυτά που δεν κατεβαίνουν. Μετά κλείσε την εφαρμογή του store, ξανάνοιξε την και ξανατσέκαρε για updates. Αν δεν κατεβαίνουν και πάλι μπορεί να φταίει το store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Καλησπερα παιδια!Ερώτηση,υπάρχει πρόβλημα με το Store στα 8,1,διοτι δεν μου κατεβάζει τίποτε,και δεν αναβαθμίζει τιποτε!Ολα ειναι σε εκκρεμοτητα Το store φταίει σίγουρα. Πριν λίγο καιρό το έκανε και σε 'μένα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docofmobile Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Με τα "αλλα αρχεία" ή αλλιώς "other" files τι γίνεται ρε παιδια στο 640; στο 930 δεν ειχα πρόβλημα στο 640 που πηρα σαν δεύτερη συσκευή μου βγάζει "αλλα" αρχεία και στη μνήμη τηλεφώνου και στην sd card ενώ τα αρχεία είναι ακριβώς τα ιδια και στους σωστούς φακέλους. Windows 8.1 (.160) update 2. Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Χαιρετώ το φόρουμ. Θέλω να μου λύσετε μια απορία. Όταν τραβάω εμπλουτισμένη λήψη ή πολλές φωτογραφίες μαζί και μετά πάω μέσω της εφαρμογής της κάμερας στην συλλογή για να τις δω μου δείχνει επεξεργασία και πρέπει να περιμένω κάποια δευτερόλεπτα για να τις δω. Η κάρτα μνήμης που έχω είναι class 10 και δυο φορές που της έτρεξα τεστ Εγγραφής μου έβγαλε 8.5 και 10.3 mb/s. Η επεξεργασία αργεί λόγω της κάρτας μνήμης ή εφαρμογή Lumia camera απαιτεί κάποια δευτέρα για να τις επεξεργαστεί και να τις αποθηκεύσει ; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Χαιρετώ το φόρουμ. Θέλω να μου λύσετε μια απορία. Όταν τραβάω εμπλουτισμένη λήψη ή πολλές φωτογραφίες μαζί και μετά πάω μέσω της εφαρμογής της κάμερας στην συλλογή για να τις δω μου δείχνει επεξεργασία και πρέπει να περιμένω κάποια δευτερόλεπτα για να τις δω. Η κάρτα μνήμης που έχω είναι class 10 και δυο φορές που της έτρεξα τεστ Εγγραφής μου έβγαλε 8.5 και 10.3 mb/s. Η επεξεργασία αργεί λόγω της κάρτας μνήμης ή εφαρμογή Lumia camera απαιτεί κάποια δευτέρα για να τις επεξεργαστεί και να τις αποθηκεύσει ; Για την εμπλουτισμένη λήψη μπορώ να σου απαντήσω μόνο. Και στο δικό μου αργεί. Όταν τραβάω τις φωτογραφίες. Με class 10, Kingston. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_kakouras Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Παιδιά μια ερώτηση για ένα περίεργο πρόβλημα. Κάθε φορά που τελειώνω ένα εισερχόμενο τηλεφώνημα και κλείνω, ο ήχος γυρνάει μόνος του στη σίγαση και μετά πρέπει να τον ανοίξω για να ακούσω το επόμενο τηλεφώνημα. Στα εξερχόμενα δεν συμβαίνει. Έχω καμία ρύθμιση λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Για την εμπλουτισμένη λήψη μπορώ να σου απαντήσω μόνο. Και στο δικό μου αργεί. Όταν τραβάω τις φωτογραφίες. Με class 10, Kingston. Έτσι κάνει στην εμπλουτισμένη λήψη γενικώς! Εγώ που τις αποθηκεύω στη μνήμη τηλεφώνου το ίδιο κάνει! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Τα μηνύματα που αφορούσαν την Technical Preview μεταφέρθηκαν στο ανάλογο θέμα... Η Technical preview δεν είναι επίσημη έκδοση και έχουμε πει πολλές φορές ότι η συζήτηση θα περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στο παραπάνω θέμα και όχι στα υπόλοιπα των συσκευών και του λειτουργικού... Επίσης ΄δεν χρειάζονται δημόσιες παρατηρήσεις από άλλα μέλη. Για αυτό το λόγο υπάρχει το κουμπί της αναφοράς και η Ο.Δ. Συνεχίζουμε στο θέμα μας... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 (edited) καλησπερα παιδιά, ημουν ετοιμος να παραγγειλω κινεζο δικαρτο αντροιντ στα 120 130 ευρω αντικαταστατη του g2 αλλα λεω να κανω το βημα προς windows. η χρηση που το θελω ειναι fb,insta,utube,browsing πιστευω να με βολεψει. λειτουργουν καλα οι εφαρμογες αυτες; καποιος ειπε πως δε μπορεις να εχεις παραπανω απο 2 εφαρμογες ανοιχτες,ισχυει; και κατι ακομα ρε παιδια γυρισα εως την 110κατι σελιδα καποιοι εγραφαν οτι εχουν τα win10 και καποιοι αρκετα αργοτερα ακομα δε πηραμε τα win10 και ποτε θα τα παρουμε; τι παιζει; μετα απο ενα σημειο εβγαινε με win10 και αυτοι που το αγορασαν απο παλια δεν εχει βγει αναβαθμιση; Edited March 8, 2016 by some1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 (edited) και κατι ακομα ρε παιδια γυρισα εως την 110κατι σελιδα καποιοι εγραφαν οτι εχουν τα win10 και καποιοι αρκετα αργοτερα ακομα δε πηραμε τα win10 και ποτε θα τα παρουμε; τι παιζει; μετα απο ενα σημειο εβγαινε με win10 και αυτοι που το αγορασαν απο παλια δεν εχει βγει αναβαθμιση; Δε βγηκε η επισημη αναβαθμηση σε 10,για καμια συσκευη,εκτος απο τις καινουργιες(550,650,950). Οσοι εχουν wm10 ειναι μεσα απο το insider. Κανεις απλα εγραφη στο insider program στη σελιδα της MS με το MS email(hotmail/outlook) σου και μετα απο το store στο κινητο,κατεβαζεις την εφαρμογη windows insider. Εκει διαλεγεις ενα απο τα 4 rings που θες να συμετεχεις και θα σου ερθει αυτοματα η αναβαθμηση για τα windows mobile 10. 1.Fast 2.slow Αυτα τα δυο, κυριως αφορουν τη συμμετοχη στα δοκιμαστικα builds της επερχομενης εκδοσης του λογισμικου που θα ειναι τα WM 10 Redstone 1(η επισημη κυκλοφορια θα γινει μεσα του καλοκαιριου του 2016),αλλα προς το παρον ειναι "κλειδωμενες" για τις παλιες συσκευες(θα ανοιξουν μολις αναβαθμηστουν επισημα στα wm10),μονο οι 3 συσκευες που αναφερα πιο πανω εχουν προσβαση. 3.release preview ,αυτη σου δινει την δυνατοτητα να δοκιμαζεις πιο νωρις τις επερχομενες αναβαθμησεις της τωρινης εκδοσης του λογισμικου,δηλαδή τα WM 10 Threshold 2(κυκλοφορισαν τον Νοέμβρη 2015). 4.Production,που ουσιαστικα ειναι η official που εχου και τα καινουρια κινητα που αναφερα πιο πανω και περνει μονο τις αναβαθμησεις που ειναι για τελικη χρηση(δηλαδή τις επισημες) και οχι beta/δοκιμαστικες. Η τελευταια επιλογη,δηλαδή η production,μπορει να μην στην εχει σαν επιλογη στο windows insider app,οταν εισαι στα wp8.1,αλλα στην εχεις οταν περασεις στα windows mobile 10.Δηλαδή διαλεγεις release preview για να αναβαθμησεις απο wp8.1 σε wm10 και μετα το γυρνας σε production απο την εφαρμογη τον windows insider,αν θες να εχεις την official εκδοση του λογισμικου,χωρις δοκιμαστικες αναβαθμισεις. Edited March 9, 2016 by niotheros Απαγορεύεται η γραφή τύπου SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 καλησπερα παιδιά, ημουν ετοιμος να παραγγειλω κινεζο δικαρτο αντροιντ στα 120 130 ευρω αντικαταστατη του g2 αλλα λεω να κανω το βημα προς windows. η χρηση που το θελω ειναι fb,insta,utube,browsing πιστευω να με βολεψει. λειτουργουν καλα οι εφαρμογες αυτες; καποιος ειπε πως δε μπορεις να εχεις παραπανω απο 2 εφαρμογες ανοιχτες,ισχυει; και κατι ακομα ρε παιδια γυρισα εως την 110κατι σελιδα καποιοι εγραφαν οτι εχουν τα win10 και καποιοι αρκετα αργοτερα ακομα δε πηραμε τα win10 και ποτε θα τα παρουμε; τι παιζει; μετα απο ενα σημειο εβγαινε με win10 και αυτοι που το αγορασαν απο παλια δεν εχει βγει αναβαθμιση; Να μην πάρεις windows τότε. Youtube εφαρμογή δεν υπάρχει, του instagram είναι ότι ναναι και λένε ότι ΘΑΑΑ βγει κλπ κλπ. Πολύ καλό το 640 σαν κάμερα μπαταρία οθόνη αλλά για την χρήση που θες άλλαξε λογισμικό όχι συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Η 3rd party εφαρμογή για YouTube το mytube είναι καλύτερο από το επίσημο YouTube της Google... Instagram βγήκε σε ΒΕΤΑ η νέα εφαρμογή που είναι ίδια ακριβώς με το iOS.. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndJusticeForAll Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Η 3rd party εφαρμογή για YouTube το mytube είναι καλύτερο από το επίσημο YouTube της Google... Instagram βγήκε σε ΒΕΤΑ η νέα εφαρμογή που είναι ίδια ακριβώς με το iOS.. Και υπάρχει και το 6tag που είναι κορυφαίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts